2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm en son nezaman icmistin estrofemi banada dr kalp atisina kadar icilecek demisti sana eksik bilgi verdiler niye boyle oldu
İnss yine de hersey yolunda gidecek sen icini ferah tut ve bebislerini uzme inss olacak

Cnmmm cok cok cookkk sevindimmmmmm Allah tamamına erdirsin bana da nasip olur insallah yarında benim testim var dua et olur mu

hayırlı olsun canım.rabbim müjdeli haberler almanı nasip etsin

cnm inss mutlu haberi aldilarmi onlar da unutur merak etme sen

Hadi inss cnm guzel haberle gel inss
İnsallahhhh cnmmmm
cnmmm dualrım seninle inşş. pozitif çıkar sonucun bende yarın aşılama yaptıracam
Sagoll cnm insallahhhhhhhhh
Sendende güzel haberler alırız insallahhhhhh nasılsın görüsmeyeli
Benimde canım inşallahh güzel haberler alırız

Gercekten miii insallahhhhh ikimizde cıglık ata ata geliriz belirtin falan var mı hic

Cnm en son nezaman icmistin estrofemi banada dr kalp atisina kadar icilecek demisti sana eksik bilgi verdiler niye boyle oldu
İnss yine de hersey yolunda gidecek sen icini ferah tut ve bebislerini uzme inss olacak

Neşecim 5 gün içmedim,doktora en son gittiğimizde ilacı bırakabiliriz cirone jele başla dedi ben de bıraktım bugün yine içmediğimi ben söyledim de öyle ortayaçıktı adet söktürücü özelliği olmuş ben bırakınca adet kanaman olma ihtimali çok yüksek dedi çok üzüldüm.herşey harika başladı böyle bitti.

canım estrofemi özellikle transferden sonra içmem icin verdi doktor korkma rahim kalınlaşması icin o olacaktır yüreğini ferah tut

meraba arkadaşlar yine ben arada bakıyorum buraya sizlere bi sorum olacak tı kız kardeşim tüp bebek yaptırdığını yazmıştım size 14.gün beta hcg 1383 çıktı normal mi sizce sizlerin kaç çıktı 2 ebriyo trensfer edilmişti gelişmesi normal mi bilgi vrirseniz sevinirim

İnsallahhhh cnmmmm

Sagoll cnm insallahhhhhhhhh
Sendende güzel haberler alırız insallahhhhhh nasılsın görüsmeyeli

Gercekten miii insallahhhhh ikimizde cıglık ata ata geliriz belirtin falan var mı hic

inşşş.cnm hakkımızda hayırlısını versin RABBİM iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın

Cnm resmen dr hatasi bu normalde bastirabastira tembihliyorlar sen yinede kalbini ferah tut inss rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat

canım estrofemi özellikle transferden sonra içmem icin verdi doktor korkma rahim kalınlaşması icin o olacaktır yüreğini ferah tut

canım benim dondurulmuş tedavisi idi doktorum eğer yumurta geliştirip toplasaydık kullandığın ilaçlar zaten östrojen hormonu salgılıyor problem olmazdı diyor ama şuan vücut bu hormonu salgılamadığı için problem oluyormuş

canım inşaALLAH herşey yolundadır.ALLAH yardımcın olsun.yavruların sana sıkıca tutunsunlar inşaALLAH

Kmse gelmesin bence ne gerek var sen uzan dinlen kocan da dsardan yemek alsin bi hafta cok gerilmeye luzum yok bence. Bana da ananem geldi. O yorulmasin dye ben daha cok gerildim.. Bosver guzelim kendi kendine idare edersin..

Nm gozunuz aydin allah tamamina erdrsin degerleri guzel buyuk bi ihtimal ikiz olabilir

Su senn dr resmen dayaklik yaaa

cnm moralini bozma gebelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı diyorlar inşş. seninkide hamileliktendir

Cnm bende cogu yerde okudum kasık agrısı bel agrıdı hepsi oluyomus ama adet agrısı yasarken gebelik aklına gelmiyo insanın ters psikolojiye giriyo hakkımızda hayırlısı yarın ögrenecez Allah ın izniyle
Senin ilk asılaman mıydı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…