2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haklısın cnm ama sen kafanı rahat tut kısmetinde varsa ki inşaallah vardır olacak ALLAHın izniyle yok cnm ilk değil 5.aşılamam eger buda tutmazsa tüp bebege geçecez cnm ben doktorumu değiştirdim diye sil baştan başladı tedaviye inşş.bu tedavimden pozitif sonuç alırım

Sahracim,ben ilk kez tup bebek tedavisi gordum.asilama yaptrdigimda annem ablam biliyordu.uzaktalar,ankarada.ben isanbulda yasiyorum.arasalar ne cok sordunuz diyordum,sormasalar hic ilgilenmiyorsunuz diye kusuyordum.o yuzden ben kimseye soylemedim,2cok yakin arkadasim haric.onlarlada sadece tlf.destegi:)) esim yeterli oldu bana.su anda,hamileyim hala soylemedim,kalp atisini duyana kadar da soylemicem.herkese oturup izah edemem.Ev tozlu,camasirlar askida,ama sagolsun esim yemek bulasik,bana hizmet isini iyi yapiyor.ben 2hafta gunde 2kez progestan igne yedim,hareketim kisitlandi zaten.o ara misafir geldi.yatmak zorunda oldugumu ve yuruyemedigimi merdivene feci oturdum,dustum diye acikladik yani istersen ustesinden rahat gelirsin.benim kanamam yani dusuk ihtimalim vardi yatma sebebim..kafan rahat olun bence onemlisi..hastaneye de kendim gittim,igne olmayada yuruyordum hergun.neyse yani kimseye soyleme,en temizi:))

cnm maşallahh degerine kızdeşin degeri gününe göre çk güzel ikize benziyor benim 10. gün 492 çıkmışt degerim büyük ihtimalle ikiz rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

kuzum benim ne olur kötü düşünmee allahın izniylee bu sefer olacak kurban oldugum allahım boş cevirmesin seni inşş hep dualarımdasın hep iyi düşün güzel düşün cnm benim dr bana bir tane iyi vurunmamı söylemişti bende o iyneyi bulamadım yüzde 30 şans vermişti bana tranferin 4. günü vurunacaktım bak maşallahh ikiside tuttu inş seninkilerde sana sım sıkı tutunacaklarr annelerini bırakmıycaklar üzülme sennolur mu

Bugun transferin 9. Gunu ve dayanamadim cogu kadin gbi ve test yaptim sonuc negatif.. Cumartesi de kan testi yaptirmam lazim.. Normal adet tarihimde cumartesi yada pazar.. Cok moralim bozuldu.. Karnimda agrilar da var.. Hasta olacakmisim gibi hissediyorm.. ((

Hmm anladım cnm insallahhhhhhhh bundan pozitif sonuc alırsın bebisine vesile olur bu dr
Biz hic asılama bile demedi dr direk tüp bebek yaptık sayı düsük oldugu icin asılama tutmaz hic seni yormayalım dedi

canım inşaALLAH herşey yolundadır.ALLAH yardımcın olsun.yavruların sana sıkıca tutunsunlar inşaALLAH

tşk ederim cnm allah razı olsun inşş kuzularımı görmeye gidicem sabah inşş eşim raddevuyu erken almış minik kızım var onuda kaldırabilirsem tabii çok huzursuz kalkmazsa öyleden sonra gideriz büyük ihtimalle bırakacak kimsemde yok

canım üzülme idrarda çıkmaz zaten.test gününü bakle kanda sonuç belli oluyor

cnm moralini bozma hemen nie erken yaptın ki bak hemen moralin bozulmuş cogu zaman bu eczane tetslerinde çıkmıyor tatlım merek etme inş cumartesi kanda çıkar tatlım rabbim yüzünü güldürsün

Hmm anladım cnm insallahhhhhhhh bundan pozitif sonuc alırsın bebisine vesile olur bu dr
Biz hic asılama bile demedi dr direk tüp bebek yaptık sayı düsük oldugu icin asılama tutmaz hic seni yormayalım dedi

cnm tüm kalbimle diliyorum inşşşş. pozitif sonuç almanı cnm bizde bi problem olmadığı için sanırım aşılama yapılacak ben 1 kerede tüp denemiştim oda tutmamıştı belki daha zamanı var

hadi bismillah cnm rabbim utandırmasın yeni yılda yeni bebek dilegiyle inş güzel haberlerle gelirsin tatlım

Aminnnnnn cnm Allah razı olsun
Senin bebisini de sana bagıslasın Rabbim saglıklı bi gebelik gecirirsin insallahhhhhh
Senin ne gibi belirtilerin vardı

cnm tüm kalbimle diliyorum inşşşş. pozitif sonuç almanı cnm bizde bi problem olmadığı için sanırım aşılama yapılacak ben 1 kerede tüp denemiştim oda tutmamıştı belki daha zamanı var

Sagolllllll cnmmmm bende cok istiyorum senin pozitif sonuc almanı Rabbim herseyi hayırlı zamanda versin hepimize

Aminnnnnn cnm Allah razı olsun
Senin bebisini de sana bagıslasın Rabbim saglıklı bi gebelik gecirirsin insallahhhhhh
Senin ne gibi belirtilerin vardı

çok saol cnm darısı başına inş tatlım benim ilk bebegimde kızımda hiç bir belirtim olmadı belirtiye taklma şimdi üç yaşında ve şuan ki hamileligimde sadece 9. gün kasıklarım agrıdı ve vajınada batmalar oldu bir de gögsümde sızlamalar oldu bunlar ikiz oldugu içinmi bu belirtiler oldu anlamadım sadece bunlar var belirtti olarak onun dışında hep adet belirttilerim vardı ben adetimi bekliyordum valla ama rabbim bir kes daha yüzüme güldü hamdolsun rabbim bu yolda hiç kimseyi boş cevirmesin inş yarın senin halayını çekeriz cnm

Son düzenleme:

Aminn cnm sagolllll bende ikiz bebek istiyodum cok seviyorum öseniyorum ama drum tek embriyo transfer etti olsunda tek olsun
Benimde iki gündür adet agrım var kasıgım agrıyo ama günde iki üc defa sürekli degil ama belim cok agrıyo dün bütün gün agrıdı bugünde aksam baskadı adet olacam diye korkuyorum gögüslerim agrıyo ama opudan beri agrıdıgı icin dikkate almıyorum benimde bugün 9. Günüm

Canim ilac konusundaki yanlis anlasmaya uzuldum..amaaaa olacagi varsa olur bence,uzme kendini nolur.bak ben o kadar igne oldum,kanamam hic durmadi bile.stres yapma sakin,olan olmus,umitli olalim,hayirli saglikli bebeklerin,bebeklerimiz olsun insallah...onumuzdeki 2-3gun daha dikkatli davranirsin olur biter:)) zaten embriyo transferin 24saat icinde tutunuyormus,bir kaynaga gore..

bir şey danışmak istiyorum.

önce kendimden bahsedeyim 4.5 yaşında bir kızım var 2. yi istiyoruz 19 aydır olmadı maalesef .geçen ay aşılama yapıldı oda negatif yumurtalar iyi idi eşimin sonuçlarıda .yarın yine dr.dayız dr yine aşılama önericek muhtemelen ama benim kafam karışık acaba tüp mü denesek diyorum .eminim zorlu aşamaları vardır ama en azından döllenmiş bir yumurta koyulması dahamı iyi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…