Cnm bende cogu yerde okudum kasık agrısı bel agrıdı hepsi oluyomus ama adet agrısı yasarken gebelik aklına gelmiyo insanın ters psikolojiye giriyo hakkımızda hayırlısı yarın ögrenecez Allah ın izniyle
Senin ilk asılaman mıydı bu
Iyi aksamlar kizlar Şimdi aralik ayinda ben ilk negatifimi aldim dondurulmuş üç tane kaldi onlarada bise olmazsa eger önümüzdeki aylarda Allah izin verirse deniyecem Biz ailemizden cok uzaktayiz bana bakmaya annem geldi ama beni çok strese soktu bide sagolsun herkese soylemis hergün biri aradi ne yaptin ne ettin diye sordular bilirsiniz insanlar anlamaz halini herkes bilmislik taslar garip acima tavirlari esimin tarafida ayniben ikincisinde kimseye söylemeden baslamayi düşünüyorum kendi kendime idare edebilir miyim ilkinde esim annem beni hic kaldirmadi beni cok gerdiler esim dedi ya senin ya bnm annem gelsin diye offf bu sefer kimseyi istemiyorum soylemicem böyle olup tek basina üstesinden gelebilir miyim sizce kizlar bir akil verin ne olur merkezimizde sehir disinda iki saatlik mesafe teşekkür ederim simdiden
cnm maşallahh degerine kızdeşin degeri gününe göre çk güzel ikize benziyor benim 10. gün 492 çıkmışt degerim büyük ihtimalle ikiz rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinmeraba arkadaşlar yine ben arada bakıyorum buraya sizlere bi sorum olacak tı kız kardeşim tüp bebek yaptırdığını yazmıştım size 14.gün beta hcg 1383 çıktı normal mi sizce sizlerin kaç çıktı 2 ebriyo trensfer edilmişti gelişmesi normal mi bilgi vrirseniz sevinirim
canım hastaneden eve yeni geldim.transferim oldu 2 tane embriyo transfer ettiler.herşey yolunda gidiyordu ki hangi ilaçları kullanıyorum yada ilave olacak kısmında film koptuestrofem isimli ilacı ben bırakmıştım meğerse kalp atışı duyulana kadar kullanmk gerekirmiş.kullanmadığım için tutunma şansını %30 azaltmış olmuşum canım çok sıkıldı.başıma ağrılar girdi bir kaç gün sonra adet gibi kanama olma ihtimali varmış durum içler açıcı değil yani
Kızlarr yarın testim var dua edin banaaa
haklısın cnm ama sen kafanı rahat tut kısmetinde varsa ki inşaallah vardır olacak ALLAHın izniyle yok cnm ilk değil 5.aşılamam eger buda tutmazsa tüp bebege geçecez cnm ben doktorumu değiştirdim diye sil baştan başladı tedaviye inşş.bu tedavimden pozitif sonuç alırım
canım inşaALLAH herşey yolundadır.ALLAH yardımcın olsun.yavruların sana sıkıca tutunsunlar inşaALLAH
bugun transferin 9. Gunu ve dayanamadim cogu kadin gbi ve test yaptim sonuc negatif.. Cumartesi de kan testi yaptirmam lazim.. Normal adet tarihimde cumartesi yada pazar.. Cok moralim bozuldu.. Karnimda agrilar da var.. Hasta olacakmisim gibi hissediyorm..((
canım pozitif sonuç alırsın inşaALLAHHH
cnm maşallahh degerine kızdeşin degeri gününe göre çk güzel ikize benziyor benim 10. gün 492 çıkmışt degerim büyük ihtimalle ikiz rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
amin canım inşallah isteyen herkes hayırlısıyla kucağına alır inşallah ikiz heralde
Kızlarr yarın testim var dua edin banaaa
Bugun transferin 9. Gunu ve dayanamadim cogu kadin gbi ve test yaptim sonuc negatif.. Cumartesi de kan testi yaptirmam lazim.. Normal adet tarihimde cumartesi yada pazar.. Cok moralim bozuldu.. Karnimda agrilar da var.. Hasta olacakmisim gibi hissediyorm..((
Hmm anladım cnm insallahhhhhhhh bundan pozitif sonuc alırsın bebisine vesile olur bu dr
Biz hic asılama bile demedi dr direk tüp bebek yaptık sayı düsük oldugu icin asılama tutmaz hic seni yormayalım dedi
hadi bismillah cnm rabbim utandırmasın yeni yılda yeni bebek dilegiyle inş güzel haberlerle gelirsin tatlım
cnm tüm kalbimle diliyorum inşşşş. pozitif sonuç almanı cnm bizde bi problem olmadığı için sanırım aşılama yapılacak ben 1 kerede tüp denemiştim oda tutmamıştı belki daha zamanı var
Aminnnnnn cnm Allah razı olsun
Senin bebisini de sana bagıslasın Rabbim saglıklı bi gebelik gecirirsin insallahhhhhh
Senin ne gibi belirtilerin vardı
çok saol cnm darısı başına inş tatlım benim ilk bebegimde kızımda hiç bir belirtim olmadı belirtiye taklma şimdi üç yaşında ve şuan ki hamileligimde sadece 9. gün kasıklarım agrıdı ve vajınada batmalar oldu bir de gögsümde sızlamalar oldu bunlar ikiz oldugu içinmi bu belirtiler oldu anlamadım sadece bunlar var belirtti olarak onun dışında hep adet belirttilerim vardı ben adetimi bekliyordum valla ama rabbim bir kes daha yüzüme güldü hamdolsun rabbim bu yolda hiç kimseyi boş cevirmesin inş yarın senin halayını çekeriz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?