2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm benimde öyleydi ara ara batıyordu kasıklarm adet agrsı gibi agrım vardı trasferden hemen sonra başladı bende hep adet olacagım die bekledim valla inş 9 ay boyunca adet olmazssın bir dahaa

Nazancım haklısın canım ama yine de bir yanım bağırmak istiyor neden neden ama sonra diyorum ki olacağı varsa olur ama eşimm canım benim çok üzüldü.elleri titredi 2-3 saat önce embriyolar süper herşey çok güzel olacakken şansınız %30 düştü birde üstüne adet olursam ne olacak diye dili lal oldu

canım seni cok iyi anlıyorum, ben de ignelerimin 4. gunudeyım, dun soyledım anneme tup bebek yaptırdıgımı. Pek algılayamıyolar, bu durumla empati kuramıyolar ve biz de (sahsen ben oyleyım) cok alıngan bi donemımızdeyız, soylenılen en ufak bi lafı yanlıs anlıyoruz. EN guzeli bu donemde ınsanlarla bu konuyu cok konusmamak sanırım. Bence kendin ustesınden gelebilirsin dinlenme asamasında. Zaten asırı bi yatmaya da gerek yok anladıgım kadarıyla, ben izin alıp evde tek basıma takılmayı düşünüyorum valla. Belki bigun kızkardesım gelır, o da ılk gun. Oturup evde komedi filmi izlemek, itap okumak falan en ıyısı ya annecim bile olsa kimseye laf anlatmakla ugrasmak ıstemıyorum

okudum canım çok üzüldüm ama olsunya rabbim ol dedikten sonra inşallah hiç bişey olmaz sen içini ferah tut annesi bebeyin seni bırakmaz

inşaALLAH canım benim ALLAH kimseyi geri çevirmesin geniş hazinesinden hepimize versin inşaALLAHHHHH

kızlar ben çıktım sabah erken gidicem inş güzel haberlerle gelirim sumayya cnm dualarımdasın inş ben gelene kadar hamileyim yazısın yazarsın güzel haberlerini bekliyorum inş
kalbimdesin tatlm sakın stres yapma güzel olcak allahın izniylee ikizlerimizi bekliyoruzz rabbim sana çifte sevinc yaşattsın ikiside tutunur inş çok öptüm kızlar hepinizi hayırşı geceler

ALLAH razı olsun canım yarın inşaALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

kızını ALLAH bağışlasın canım aşılamaya göre tüp bebek de şansın daha çok oluyor.aşılamanın normal ilişkiden farkı yok diye biliyorum.hakkında hayırlısı inşaALLAH.çok bekleetmeden yavrun sana gelsin

tırasferin oldumuuuuuuuuuuuu daha sayfaları okumadım

canım arkadaşımmmmmmm

transferin hayırlı uğurlu olsun.

Rabbim ol desin. sağlıklı olsun başka da bişey demiyorum. (İlaçla ilgili olumsuz yazılarını bile okumak istemedim.)

cevabın için sağol cnm

Canim,seni anliyorum,cok sinir bozucu bir durum maalesef...ancak %30 sansinin dusmesi bardagin bos tarafi,sen doluya bakacaksin..stres duz kaslarin yani rahim gibi,kasilmalarina sebep oluyormus ki bu istenen bisii degil.zaten progestan ilacinin bir gorevi de bu diye biliyorum..bak sana bilimsel cevap vermeye calisiyorum (umarim yanlis degildir,bunlari okudum cunku)...cok stres yapmak istersen,bebekler cok zirladiginda yaparsin:)))

canım yaaa ilaç gibisin ama yan etkisi olmayan ikimizde bardağın dolu tarafına bakalım mevla baktığımız tarafı bize yaşatsın

bencede kimse duymasın ben negatif sonucu aldıktan sonra 1 ay boyunca aramadık insan kalmadı herkes duymuştu acaba diyorum pozitif olsaydı tebrikler için aradıklarında yine kızarmıydım bilmiyorum ama kimsenin duymaması inan daha iyi kafan rahat olsun ...eşin sana yeter alahın izniyle bebeğine kavuşursun inaşalahhh

canım benimm bebeğin sana tutunduysa ilaç milaç bahane bence sakın ilaca bağlama kendini allahın izniyle olumlu sonuçlar alırsın inaşalahhhhhh

evet gerçekten bu tüp olayının en zor anı sonucu beklemek ama idrar testleri çoğu kişiyi yanıltıyo diye biliyorum inşlahh 1-2 gün sonraki kan testinde olumlu sonuca ulaşırsın allah yardımcımız olsun canımm stres yapma sakınhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…