- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
tırasferin oldumuuuuuuuuuuuu daha sayfaları okumadım
Aminn cnm sagolllll bende ikiz bebek istiyodum cok seviyorum öseniyorum ama drum tek embriyo transfer etti olsunda tek olsun
Benimde iki gündür adet agrım var kasıgım agrıyo ama günde iki üc defa sürekli degil ama belim cok agrıyo dün bütün gün agrıdı bugünde aksam baskadı adet olacam diye korkuyorum gögüslerim agrıyo ama opudan beri agrıdıgı icin dikkate almıyorum benimde bugün 9. Günüm
canım transferim oldu fakat içmem gereken ilacı içmediğim için doktor tutunma şansını %30 azalttın dedi yakında adet de olabilirsin dedi
Canim ilac konusundaki yanlis anlasmaya uzuldum..amaaaa olacagi varsa olur bence,uzme kendini nolur.bak ben o kadar igne oldum,kanamam hic durmadi bile.stres yapma sakin,olan olmus,umitli olalim,hayirli saglikli bebeklerin,bebeklerimiz olsun insallah...onumuzdeki 2-3gun daha dikkatli davranirsin olur biter:)) zaten embriyo transferin 24saat icinde tutunuyormus,bir kaynaga gore..
Kızlarr yarın testim var dua edin banaaa
Iyi aksamlar kizlar Şimdi aralik ayinda ben ilk negatifimi aldim dondurulmuş üç tane kaldi onlarada bise olmazsa eger önümüzdeki aylarda Allah izin verirse deniyecem Biz ailemizden cok uzaktayiz bana bakmaya annem geldi ama beni çok strese soktu bide sagolsun herkese soylemis hergün biri aradi ne yaptin ne ettin diye sordular bilirsiniz insanlar anlamaz halini herkes bilmislik taslar garip acima tavirlari esimin tarafida ayniben ikincisinde kimseye söylemeden baslamayi düşünüyorum kendi kendime idare edebilir miyim ilkinde esim annem beni hic kaldirmadi beni cok gerdiler esim dedi ya senin ya bnm annem gelsin diye offf bu sefer kimseyi istemiyorum soylemicem böyle olup tek basina üstesinden gelebilir miyim sizce kizlar bir akil verin ne olur merkezimizde sehir disinda iki saatlik mesafe teşekkür ederim simdiden
okudum canım çok üzüldüm ama olsunya rabbim ol dedikten sonra inşallah hiç bişey olmaz sen içini ferah tut annesi bebeyin seni bırakmaz
kızlar ben çıktım sabah erken gidicem inş güzel haberlerle gelirim sumayya cnm dualarımdasın inş ben gelene kadar hamileyim yazısın yazarsın güzel haberlerini bekliyorum inş
kalbimdesin tatlm sakın stres yapma güzel olcak allahın izniylee ikizlerimizi bekliyoruzz rabbim sana çifte sevinc yaşattsın ikiside tutunur inş çok öptüm kızlar hepinizi hayırşı geceler
inşaALLAH canım benimALLAH kimseyi geri çevirmesin geniş hazinesinden hepimize versin inşaALLAHHHHH
hadi bakalım güzel haberler getirirsin inşallah bizlere cnm...
bir şey danışmak istiyorum.
önce kendimden bahsedeyim 4.5 yaşında bir kızım var 2. yi istiyoruz 19 aydır olmadı maalesef .geçen ay aşılama yapıldı oda negatif yumurtalar iyi idi eşimin sonuçlarıda .yarın yine dr.dayız dr yine aşılama önericek muhtemelen ama benim kafam karışık acaba tüp mü denesek diyorum .eminim zorlu aşamaları vardır ama en azından döllenmiş bir yumurta koyulması dahamı iyi diyorum.
aminnn canım aminnnn üzme artık kendini dinlentest tarihin nezaman
tırasferin oldumuuuuuuuuuuuu daha sayfaları okumadım
cevabın için sağol cnmkızını ALLAH bağışlasın canımaşılamaya göre tüp bebek de şansın daha çok oluyor.aşılamanın normal ilişkiden farkı yok diye biliyorum.hakkında hayırlısı inşaALLAH.çok bekleetmeden yavrun sana gelsin
15 Ocak test günümşu ilk 3-4 günü atlatırsak hayırlısı ile test günü stresinide ayrı yaşayacağım
Nazancım haklısın canım ama yine de bir yanım bağırmak istiyor neden neden ama sonra diyorum ki olacağı varsa olur ama eşimm canım benim çok üzüldü.elleri titredi 2-3 saat önce embriyolar süper herşey çok güzel olacakken şansınız %30 düştü birde üstüne adet olursam ne olacak diye dili lal oldu
stres yooooooooookkkkkkkkkkkberaber bekliycez stres yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canim,seni anliyorum,cok sinir bozucu bir durum maalesef...ancak %30 sansinin dusmesi bardagin bos tarafi,sen doluya bakacaksin..stres duz kaslarin yani rahim gibi,kasilmalarina sebep oluyormus ki bu istenen bisii degil.zaten progestan ilacinin bir gorevi de bu diye biliyorum..bak sana bilimsel cevap vermeye calisiyorum(umarim yanlis degildir,bunlari okudum cunku)...cok stres yapmak istersen,bebekler cok zirladiginda yaparsin:)))
bencede kimse duymasın ben negatif sonucu aldıktan sonra 1 ay boyunca aramadık insan kalmadı herkes duymuştu acaba diyorum pozitif olsaydı tebrikler için aradıklarında yine kızarmıydım bilmiyorum ama kimsenin duymaması inan daha iyi kafan rahat olsun ...eşin sana yeter alahın izniyle bebeğine kavuşursun inaşalahhhIyi aksamlar kizlar Şimdi aralik ayinda ben ilk negatifimi aldim dondurulmuş üç tane kaldi onlarada bise olmazsa eger önümüzdeki aylarda Allah izin verirse deniyecem Biz ailemizden cok uzaktayiz bana bakmaya annem geldi ama beni çok strese soktu bide sagolsun herkese soylemis hergün biri aradi ne yaptin ne ettin diye sordular bilirsiniz insanlar anlamaz halini herkes bilmislik taslar garip acima tavirlari esimin tarafida ayniben ikincisinde kimseye söylemeden baslamayi düşünüyorum kendi kendime idare edebilir miyim ilkinde esim annem beni hic kaldirmadi beni cok gerdiler esim dedi ya senin ya bnm annem gelsin diye offf bu sefer kimseyi istemiyorum soylemicem böyle olup tek basina üstesinden gelebilir miyim sizce kizlar bir akil verin ne olur merkezimizde sehir disinda iki saatlik mesafe teşekkür ederim simdiden
canım hastaneden eve yeni geldim.transferim oldu 2 tane embriyo transfer ettiler.herşey yolunda gidiyordu ki hangi ilaçları kullanıyorum yada ilave olacak kısmında film koptuestrofem isimli ilacı ben bırakmıştım meğerse kalp atışı duyulana kadar kullanmk gerekirmiş.kullanmadığım için tutunma şansını %30 azaltmış olmuşum canım çok sıkıldı.başıma ağrılar girdi bir kaç gün sonra adet gibi kanama olma ihtimali varmış durum içler açıcı değil yani
evet gerçekten bu tüp olayının en zor anı sonucu beklemek ama idrar testleri çoğu kişiyi yanıltıyo diye biliyorum inşlahh 1-2 gün sonraki kan testinde olumlu sonuca ulaşırsın allah yardımcımız olsun canımm stres yapma sakınhaaBugun transferin 9. Gunu ve dayanamadim cogu kadin gbi ve test yaptim sonuc negatif.. Cumartesi de kan testi yaptirmam lazim.. Normal adet tarihimde cumartesi yada pazar.. Cok moralim bozuldu.. Karnimda agrilar da var.. Hasta olacakmisim gibi hissediyorm..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?