- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
iyi geceler
kimin cicibebesiymiş tedaviside başlamış yavruları annesini özlemiş annesi onları bekletmiyecek göbüşüne alacak sevecek dua edecek
sinirlenme sen anne adayısın dur sana masaj yapayım
kız yapma öyle şeyler yakın olsan sana yanaklarını sıkacağım küçük çocuk gibi sevesim geldi seni
iyi geceler
ayyyyyyyyyyyy benmi anne olcam demi kız ayyyyyyyyyyyyyyyy
bugün bunlar beni 10 yaş yaşlandırdı anam
ben gitmiyom yelize dedim
sende annelerin en güzeli olucan bebem
canım sen yaşlanmazsın maşaALLAH ...senin neşen Türkiye ye yeter canım yaaaasen bitanesin sinirlenme relax tedavine az kaldı
öyleyim zaten küçük kız çocuğu gibi ama bu çocuk anne olcak
sigara yüzünden gırlak kanserine yakalanıyodum az daha bundan ötesi varmı kızım daha nediyim sana hadi onuda geçtim sen tüp bebekle uğraşıyosun işin ucunda bebeklerin var yaaaaaaaa bak yine sinirlendim hee
allah korusun ya deme öyle
heeeeeeeee tm edanın sesi soluğu çıkmıyo kız korktumu neeeeee benden
tşk cnımın içi evet az kaldı heyecan sarmaya başladı ne yalan sölim
Bu hormonlar beni mahvetti oturup agladim cok duygusallastim bir hayvan gibi yemek yiyorum doyma hissim kayboldu aynada kendime bakinca kendimden nefret ediyorum bana ne oldu boyle ben aslinda cok pozitif bir insanim ama duygularim karmakarisik..bu ara bende sigara iciyordum tedaviye basladigim gün biraktim allahin izniyle arada cooook canim istiyor esimden bir firt cekiyorum ama o firti cekince bile kendime cok kiziyorum artik o firt bile yok insallahtşk cnımın içi evet az kaldı heyecan sarmaya başladı ne yalan sölim
)) yok abla niye korkuym snden :) hynliyim yatmaya calisicam ama korkum gecmedi negtf sonc aldgm icin hep buda oyle olcak saniom gerci bu tup bebek denemsi sansimz &70 civarnda ama gne de korkuyorm testte negatf diye mi yazio , yoksa degerler le beraber mi yazio , hc kanda gebelik yapmadim :/
dua et canım.stres yapma...inşaALLAH yarın bize müjdeni vereceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?