2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Okuduklarima inanamadim yaaa.buranin cadisi olmak istemem ama nasil olur da bu kadar cile cekip yillardir bebek isteyen insanlar olarak sigara icebilirsiniz inanamadim ozlemle beklediginiz bebeginiz karninizda veya dogunca olumsuz bisii olsa hic mi akliniza takilmayacak,hic mi vicdan azabi cekmiceksiniz? Bir anligina bile akliniza duser bence "sigaradan mi oldu" diye..."
Bu arada bende ictim 1paket,15-16yil..ilk bebek olmuyo diye dr.gidince ilk bunu sordu ve saclari diken diken oldu..eve gidip bikac gun bol bol ictim ve bir gece sen sigarayi mi bebegimi daha cok istiyorsun diye sordum kendime.o geceden beri tek dal elime almadim.bunun azi cogu yok..etrafta kendinizi iyi hissettirecek ornekler olabilir ama duymak istemeyeceginiz kadar da cok koyu ornek var...bugunden tezi yok,dusunun saglikli bebek mi,allah gostermesin engelli bebek mi? Ve asla bilemezsiniz olacagi mi vardi yoksa 2-3nefes cektiginiz sigaradan mi....

heeeeeeeee tm edanın sesi soluğu çıkmıyo kız korktumu neeeeee benden

)) yok abla niye korkuym snden :) hynliyim yatmaya calisicam ama korkum gecmedi negtf sonc aldgm icin hep buda oyle olcak saniom gerci bu tup bebek denemsi sansimz &70 civarnda ama gne de korkuyorm testte negatf diye mi yazio , yoksa degerler le beraber mi yazio , hc kanda gebelik yapmadim :/

tşk cnımın içi evet az kaldı heyecan sarmaya başladı ne yalan sölim

bende tedaviye başladığımda çok heyecanlanmıştım ama korkuda sardı benim son transferlerim 7 haftayı geçmedi bakalım bu nasıl olacak gerilmiyor değilim ama anı da yaşamak gerek ne biliyim bu aralar romantik komedi filmi izliyorum gülüyorum ağlıyorum ortaya karışık yaniii

tşk cnımın içi evet az kaldı heyecan sarmaya başladı ne yalan sölim
Bu hormonlar beni mahvetti oturup agladim cok duygusallastim bir hayvan gibi yemek yiyorum doyma hissim kayboldu aynada kendime bakinca kendimden nefret ediyorum bana ne oldu boyle ben aslinda cok pozitif bir insanim ama duygularim karmakarisik..bu ara bende sigara iciyordum tedaviye basladigim gün biraktim allahin izniyle arada cooook canim istiyor esimden bir firt cekiyorum ama o firti cekince bile kendime cok kiziyorum artik o firt bile yok insallah

dua et canım.stres yapma...inşaALLAH yarın bize müjdeni vereceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…