küsmedim gülüm sadece üzüldüm gerçekten olmadı be bebem olmadı senden ve burda sigara içen herkesten bunu beklemiyodum sadece o yüzden biraz tuhaf oldum ama gerçi hayat sizin müdahale etme hakkım yok
bir: yumurta toplama operasyonundan sonra kaç gün ne derece ağrıyor yumurtalıklar ya da karın
iki: bu pgt yönteminde embriyo zarar görür düşük riski olur sonra diyen doktorlar var
acaba o doktor hastanesinde olmayan imkanlar yüzünden mi öyle söylüyor sizce??? cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden...
ayy cok guldum alemsin :))))))))
nasılsın canım bebişler nasıl iysiniz inşallah
bu arada edacım sen de hoşgeldin tatlım aramıza
bu arada edacım sen de hoşgeldin tatlım aramıza
selam kızlar, gelemiyorum sabahları, hala yoğunum malesef.... alfabeyi çok merak ediyordum, sayfalarda oldukça ilerlemiş, ancak bitirebildim...
yeliz tatlım sen napıyosun nası gidiyo....
Ama ablacik dedki bozusmayalim :) bnde icmiyorm :) :))))[/QUOTE
aşk olsun nedemek hayat sizin evet hayat bizimde birimizin mutlu haberi hepiizi heycanlandırıyor haklısın nediyim acizlik benimki başka bişey deyil
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim valla sayfaları okuyamadım bile kalbimdesin cicibebem edacım rosem dahaismini sayamadıklarım napıyonuz bakim sigara muhabbeti döniyodupek okuyamadım kim içiyo sigara cicibebem sen deilsin dimi gerçi hiç biriniz içmemelisinizde hemen cvp istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada amaya da burdasın galiba sayfaları okuyon.. Canım ne yaptın ne ettin haberler yokmu senden merak içindeyim
kızlarrrrrr bütün kıslarrr herkesee sevgiler öpücüklerr iyiki hepiniz varsınız
kalbimdesin canımm iyisin ve herşey yolundır inşlahhh hep dualarımdasın ..yaaaa banada pgt yapıcaklar busefer ama benim doktor hiç bi risk yok dedi pgt de kendine çok mu güveniyo acaba zaten çok ukala bi profesör ama adam iyi işte başarı oranı yüksek diye seçtik busefer1.)opu dan sonraki dönem yumurta sayın ve acı eşiğin ile alakalı
2.)pgt yapılan embriyolarda hücre kaybına rastlanabiliyor benim 16 tane 5.gün embriyosuna pgt yapıldı 3 tane sağlam kaldı 2 tane transfer edildi.gebelik testini takip eden 3.haftanın başında düşük yaptım canım pgt her zaman risk var bunu doktor başında söylüyor hangi hastanede yaptırdığın da çok önemli genetik lab.ı olmalı hakkında hayırlısı canım rabbim kucağını boş bırakmasın inşaALLAH
bende yanındayım bebekim sigara içen kızları döfelimm :) tabikide onların iyiliği için ve sevdiğimiz içinnnn döfebiliriz demi..kız anam bacım nerelerdesin sen naptın çıkardınmı raporunu ben aldım cuma günü hadi sende al takıl peşimize
bu kızları sıra dayana çekicem sigara içiyolarmışyaaaaaa
kız seni çok seviyorum ben yaaaaa uyuzum kıyamıyorum sana anlasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldin ben eski tiryakiyim 10 sene önce boşadım onuhem eşim hem sigara ağır geldi
kalbimdesin canımm iyisin ve herşey yolundır inşlahhh hep dualarımdasın ..yaaaa banada pgt yapıcaklar busefer ama benim doktor hiç bi risk yok dedi pgt de kendine çok mu güveniyo acaba zaten çok ukala bi profesör ama adam iyi işte başarı oranı yüksek diye seçtik busefergörüyon mu bakk şüphe düştü içime şimdi gerçi herşey allahtan hayırlısıı
bende yanındayım bebekim sigara içen kızları döfelimm :) tabikide onların iyiliği için ve sevdiğimiz içinnnn döfebiliriz demi..
barıştık demi barıştıkdur öpücüm aaaaaaaaaaaa vallah öpücem bede seni çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmm
kalbimdesin canımm iyisin ve herşey yolundır inşlahhh hep dualarımdasın ..yaaaa banada pgt yapıcaklar busefer ama benim doktor hiç bi risk yok dedi pgt de kendine çok mu güveniyo acaba zaten çok ukala bi profesör ama adam iyi işte başarı oranı yüksek diye seçtik busefergörüyon mu bakk şüphe düştü içime şimdi gerçi herşey allahtan hayırlısıı
bende yanındayım bebekim sigara içen kızları döfelimm :) tabikide onların iyiliği için ve sevdiğimiz içinnnn döfebiliriz demi..
söz ver içmicene barışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?