2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

küsmedim gülüm sadece üzüldüm gerçekten olmadı be bebem olmadı senden ve burda sigara içen herkesten bunu beklemiyodum sadece o yüzden biraz tuhaf oldum ama gerçi hayat sizin müdahale etme hakkım yok

aşk olsun nedemek hayat sizin evet hayat bizimde birimizin mutlu haberi hepiizi heycanlandırıyor haklısın nediyim acizlik benimki başka bişey deyil

1.)opu dan sonraki dönem yumurta sayın ve acı eşiğin ile alakalı
2.)pgt yapılan embriyolarda hücre kaybına rastlanabiliyor benim 16 tane 5.gün embriyosuna pgt yapıldı 3 tane sağlam kaldı 2 tane transfer edildi.gebelik testini takip eden 3.haftanın başında düşük yaptım canım pgt her zaman risk var bunu doktor başında söylüyor hangi hastanede yaptırdığın da çok önemli genetik lab.ı olmalı hakkında hayırlısı canım rabbim kucağını boş bırakmasın inşaALLAH

selam kızlar, gelemiyorum sabahları, hala yoğunum malesef.... alfabeyi çok merak ediyordum, sayfalarda oldukça ilerlemiş, ancak bitirebildim...

yeliz tatlım sen napıyosun nası gidiyo....

allah işlerine kolaylık versin canım bende öleyim vala tedavi başlamadan bitsin işler diye sabahlara kadar çalışıyorum evde de çalışıyorum da ben...ama anladım ki bu seferde ben bitirdikçe hep yeni iş geliyo :) :) 12sinde başlıyom ilaçlara allahın izniyle bişi çıkmassa bu ay sonunda olumlu olumsuz sonuç belli olur alaaaaahımmm yaa çok korkuyom amayaaa senin rahatlatıcı sözlerini özledim

canım hoşgeldin ben eski tiryakiyim 10 sene önce boşadım onuhem eşim hem sigara ağır geldi

bu arada amaya da burdasın galiba sayfaları okuyon.. Canım ne yaptın ne ettin haberler yokmu senden merak içindeyim

kızlarrrrrr bütün kıslarrr herkesee sevgiler öpücüklerr iyiki hepiniz varsınız

canım sen de iyi ki varsın:13::80:

ilyelizim sen nasılsın kız bunlar beni delirticek yakınımda deiller allahtan ......sen nasılsın cnm naptın ne zaman başlıyon

kalbimdesin canımm iyisin ve herşey yolundır inşlahhh hep dualarımdasın ..yaaaa banada pgt yapıcaklar busefer ama benim doktor hiç bi risk yok dedi pgt de kendine çok mu güveniyo acaba zaten çok ukala bi profesör ama adam iyi işte başarı oranı yüksek diye seçtik busefer görüyon mu bakk şüphe düştü içime şimdi gerçi herşey allahtan hayırlısıı

kız anam bacım nerelerdesin sen naptın çıkardınmı raporunu ben aldım cuma günü hadi sende al takıl peşimize
bu kızları sıra dayana çekicem sigara içiyolarmış yaaaaaa
bende yanındayım bebekim sigara içen kızları döfelimm :) tabikide onların iyiliği için ve sevdiğimiz içinnnn döfebiliriz demi..

yaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:korkuyom tamam yapmıycam bidaha

tabi aynen katılıyorum cnm sana dövelim bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…