2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm rahat ol allahıma sığın her türlü sonuca hazırla kendini ama güzel olucak eminim ben kan verdiğin zaman değerin rakamla yazar sonuç yazısının altında 50 yada 80 ne bilim 100 gibi mesela tmm cnm güzel haber vercen sen bize eminim

seni allah ne etmesin emiiiiiiiiiiiiiiiiii bişe dicem ama kızma zıkkım iç oldumu

haklısın canım kullandığımız hormon ilaçları kendince bizi bir şekle sokmaya çalişıyor ama başaramayacak biz yine eski halimize döneceğiz en fazla 12.haftaya kadar kullandırıyor doktorlar sonra elveda ilaçlara biraz daha dayanacaksın sen güzel bir annesin aynaya baktığında kendine bak ruh halinin yansıtmasına bakma sigarayıda bırakırsın inşaALLAH.(eşinde bırakır)

Ay insalh o yuksek yuksek sayiliri gorurum :) annemle gidicm ilk o baksn ay benm ellerim ttriyor bn en iyis yatip dua edio sabh namazna kalkio allahima siginaym ;$

kızlarrrrr ben kaçar adam gene uyudu koltukta yarın dükkanı ben açıcam hem akşama tam kadro yine burda olalım iyi oluyo böle hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyyorummmmmmmmmmmmmm edaaaaaaaaaaa yarın güzellllllll haber vercen rahat rahat uyu cnm sen mrk etmeeeeeee

bunu okumanı tavsiye edrim canım ben elimi karnıma koyup sürekli okuyorum.içim rahatlıyor

Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”

Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”

Kizlar su an kalabaligiz,dua olmasa da yarin hastanede iyi haber almam icin lutfen iyi biiler dileyin lutfen...
Bebegin gorunmesi lazim ufak ufak,yoksa kotu olacak sonumuz
Yarin umarim guzel haberle gelirim size,iyi geceler hepinize

dur bak nediycem

ALLAH rahatlık versin canım yarın içinde hayırlı işler bizde seni seviyoruz

dur bak nediycem güzbahara

Kizlar su an kalabaligiz,dua olmasa da yarin hastanede iyi haber almam icin lutfen iyi biiler dileyin lutfen...
Bebegin gorunmesi lazim ufak ufak,yoksa kotu olacak sonumuz
Yarin umarim guzel haberle gelirim size,iyi geceler hepinize

iyi geceler canım.yarın doktordan güzel haberler alırsın inşaALLAH....RABBİM BEBEĞİNE OL DESİN İNŞAALLAH"KÜN FE YEKÜN"ikinizde ALLAH'a emanetsiniz.....ALLAH yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…