)) yok abla niye korkuym snden :) hynliyim yatmaya calisicam ama korkum gecmedi negtf sonc aldgm icin hep buda oyle olcak saniom gerci bu tup bebek denemsi sansimz &70 civarnda ama gne de korkuyorm testte negatf diye mi yazio , yoksa degerler le beraber mi yazio , hc kanda gebelik yapmadim :/
dua et canım.stres yapma...inşaALLAH yarın bize müjdeni vereceksin....
öyleydi ama bebem kıl payı yırttım neyse ne zaman transfer belli oldumu gelicem yanına ona göre
Bu hormonlar beni mahvetti oturup agladim cok duygusallastim bir hayvan gibi yemek yiyorum doyma hissim kayboldu aynada kendime bakinca kendimden nefret ediyorum bana ne oldu boyle ben aslinda cok pozitif bir insanim ama duygularim karmakarisik..bu ara bende sigara iciyordum tedaviye basladigim gün biraktim allahin izniyle arada cooook canim istiyor esimden bir firt cekiyorum ama o firti cekince bile kendime cok kiziyorum artik o firt bile yok insallah
Bu hormonlar beni mahvetti oturup agladim cok duygusallastim bir hayvan gibi yemek yiyorum doyma hissim kayboldu aynada kendime bakinca kendimden nefret ediyorum bana ne oldu boyle ben aslinda cok pozitif bir insanim ama duygularim karmakarisik..bu ara bende sigara iciyordum tedaviye basladigim gün biraktim allahin izniyle arada cooook canim istiyor esimden bir firt cekiyorum ama o firti cekince bile kendime cok kiziyorum artik o firt bile yok insallah
yok canım daha deyil haftaya cumartesi kontrol var herhalde ozaman beli olur
Canim benim insallah yarin guzel haberlerini okuyacagiz burdan tüm kalbimle sana dua ediyorum insallah bebegin seninledir
olacak canım biraz daha sabır sonu çok güzel olacak
bana mutlaka haber ver oldumu unutma bak :44:
rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm rahat ol allahıma sığın her türlü sonuca hazırla kendini ama güzel olucak eminim ben kan verdiğin zaman değerin rakamla yazar sonuç yazısının altında 50 yada 80 ne bilim 100 gibi mesela tmm cnm güzel haber vercen sen bize eminim
seni allah ne etmesin emiiiiiiiiiiiiiiiiii bişe dicem ama kızma zıkkım iç oldumu
İnsAllah yaaa
kızlarrrrr ben kaçar adam gene uyudu koltukta yarın dükkanı ben açıcam hem akşama tam kadro yine burda olalım iyi oluyo böle hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyyorummmmmmmmmmmmmm edaaaaaaaaaaa yarın güzellllllll haber vercen rahat rahat uyu cnm sen mrk etmeeeeeee
kızlarrrrr ben kaçar adam gene uyudu koltukta yarın dükkanı ben açıcam hem akşama tam kadro yine burda olalım iyi oluyo böle hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyyorummmmmmmmmmmmmm edaaaaaaaaaaa yarın güzellllllll haber vercen rahat rahat uyu cnm sen mrk etmeeeeeee
Kizlar su an kalabaligiz,dua olmasa da yarin hastanede iyi haber almam icin lutfen iyi biiler dileyin lutfen...
Bebegin gorunmesi lazim ufak ufak,yoksa kotu olacak sonumuz
Yarin umarim guzel haberle gelirim size,iyi geceler hepinize
dur bak nediycem güzbahara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?