- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
sözzzzzzzzzzzz :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım hoşgeldin ben eski tiryakiyim 10 sene önce boşadım onuhem eşim hem sigara ağır geldi
Sayfaları bitirene kadar hem güldüm hem üzüldüm yaaaakızlar siz harikasınız insanın içi açılıyor sizinle yazışınca yelizcim pgt hakikaten zor bir iş ama prof.kendine güveniyorsa olay bitmiştir.ben 2010 yılında intern... Hospital de yaptırmıştım genetik bozuklukta çıkmadı ama lab.çok önemli inşaallah bu tedavinde yavrularını kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın canım
niye kafanı kaşıyon :44:......ne o şüpeli bi söz verişti bu olmadı doğru düzgün sözver bakim
sende hemen satın beni senden yardım istiyorum sende bende bıraktım 10 yıl oldu falan filan öyle olsun
Sayfaları bitirene kadar hem güldüm hem üzüldüm yaaaakızlar siz harikasınız insanın içi açılıyor sizinle yazışınca yelizcim pgt hakikaten zor bir iş ama prof.kendine güveniyorsa olay bitmiştir.ben 2010 yılında intern... Hospital de yaptırmıştım genetik bozuklukta çıkmadı ama lab.çok önemli inşaallah bu tedavinde yavrularını kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın canım
taaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
taaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canlarım ben tam 10 yıl öncesine kadar sigarayla yatıp kalkıyordum Amerikan sigarası içiyordum en iyi mal yurdumun malı dedim Amerikan v.b ülkelerin malını almamaya başladım aaaa bi baktım elimdeki M.sigası nasıl pehriz nasıl lahana turşusu sigarayı bıraktım ama azaltarak değil bir kalemde sildim onune çektim bir bilseniz sözümden de dönmedim ALLAH'a şükür hiç içmedim de güllüm'ün dediği gibi arkadaşlarla bir araya geliyorduk iç babam iç boşadım kurtuldum oooohhhh darısı tüm içenlere
:) :) :) süpersiniz kızlarr yaa seviyom bende sizi İYİ GECELER HEPİNİZE
oooyyyyyyyyy allahım kız ben seni yerim yerimmmmmmmmm kıyamam sana bennnnnkimsede arka çıkmazmış sana yaaaa demek iyi bişi değilki yardım etmiyolar dimi
gül sen gül öyle olsun
aşk olsun canım ne satması öyle olsa sigara içiyordum dermiydim hem bebek de içmiş halden anlamak lazım o çok zararını görmüş biran önce bırakın diyor
şaka biyana hakkatten her yakışımda nasıl bir viçda azabı çekiyorum bile messiniz ama bırakıcam görürsünüz bende yazarın artık ben bıraktım 10 yıl oldu diye
şaka biyana hakkatten her yakışımda nasıl bir viçda azabı çekiyorum bile messiniz ama bırakıcam görürsünüz bende yazarın artık ben bıraktım 10 yıl oldu diye
sigara yüzünden gırlak kanserine yakalanıyodum az daha bundan ötesi varmı kızım daha nediyim sana hadi onuda geçtim sen tüp bebekle uğraşıyosun işin ucunda bebeklerin var yaaaaaaaa bak yine sinirlendim hee
:) :) :) süpersiniz kızlarr yaa seviyom bende sizi İYİ GECELER HEPİNİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?