2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sayfaları bitirene kadar hem güldüm hem üzüldüm yaaaa kızlar siz harikasınız insanın içi açılıyor sizinle yazışıncayelizcim pgt hakikaten zor bir iş ama prof.kendine güveniyorsa olay bitmiştir.ben 2010 yılında intern... Hospital de yaptırmıştım genetik bozuklukta çıkmadı ama lab.çok önemli inşaallah bu tedavinde yavrularını kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın canım

sana üzülmek yasak kızım yok üzülmek gülcen hep böle böle

canlarım ben tam 10 yıl öncesine kadar sigarayla yatıp kalkıyordum Amerikan sigarası içiyordum en iyi mal yurdumun malı dedim Amerikan v.b ülkelerin malını almamaya başladım aaaa bi baktım elimdeki M.sigası nasıl pehriz nasıl lahana turşusu sigarayı bıraktım ama azaltarak değil bir kalemde sildim onu ne çektim bir bilsenizsözümden de dönmedim ALLAH'a şükür hiç içmedim de güllüm'ün dediği gibi arkadaşlarla bir araya geliyorduk iç babam iç boşadım kurtuldum oooohhhhdarısı tüm içenlere

gül sen gül öyle olsun

:) :) :) süpersiniz kızlarr yaa seviyom bende sizi İYİ GECELER HEPİNİZE

taaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aşk olsun canım ne satması öyle olsa sigara içiyordum dermiydim hem bebek de içmiş halden anlamak lazım o çok zararını görmüş biran önce bırakın diyor

cnmmmsınnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oooyyyyyyyyy allahım kız ben seni yerim yerimmmmmmmmm kıyamam sana bennnnn kimsede arka çıkmazmış sana yaaaa demek iyi bişi değilki yardım etmiyolar dimi

şaka biyana hakkatten her yakışımda nasıl bir viçda azabı çekiyorum bile messiniz ama bırakıcam görürsünüz bende yazarın artık ben bıraktım 10 yıl oldu diye

aşk olsun canım ne satması öyle olsa sigara içiyordum dermiydim hem bebek de içmiş halden anlamak lazım o çok zararını görmüş biran önce bırakın diyor

sigara yüzünden gırlak kanserine yakalanıyodum az daha bundan ötesi varmı kızım daha nediyim sana hadi onuda geçtim sen tüp bebekle uğraşıyosun işin ucunda bebeklerin var yaaaaaaaa bak yine sinirlendim hee

sigara yüzünden gırlak kanserine yakalanıyodum az daha bundan ötesi varmı kızım daha nediyim sana hadi onuda geçtim sen tüp bebekle uğraşıyosun işin ucunda bebeklerin var yaaaaaaaa bak yine sinirlendim hee

sinirlenme sen anne adayısın dur sana masaj yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…