2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım testi yaptırmadan sonucunu bilemeyiz...stres yapma Rabbim neyi uygun gördüyse razı olacağız.hadi cesaretini topla bizde meraktayız.ALLAH C.C gönlünün muradını versin canım

canım senin yaşadıklarına benzer birşey geçen yıl benimde başıma geldi malesef.seni çok ama çok iyi anlıyorum.bende kalp atışlarını duymaya gittiğimde öğrenmiştim ikizlerimin artık yaşamadığını.doktor pat diye söyledi kalp atımı yok diye.dünya o an başıma yıkılmıştı.kürtaj oldum. bende senin düşündüklerini düşünmüştüm,sonucum negatif olsa bukadar üzülmicektim diye.şimdi 5 haftalık gebeyim yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.sadece dua et ALLAHa sığın.daha herseyin sonu değil. kendini bırakma lütfen.umarım mucizen seni bırakmaz.eğer sonuç kötüysede hakkında böylesi hayırlıymış artık canım.bizim kötü dediğimiz belkide iyiliğimiz içindir...

canım testi yaptırmadan sonucunu bilemeyiz...stres yapma Rabbim neyi uygun gördüyse razı olacağız.hadi cesaretini topla bizde meraktayız.ALLAH C.C gönlünün muradını versin canım

Oyle de ilk defa kanda test yapicam icin daha heycanliyim bide onceleri adet gecikince idrar testi yapiodm , smdi tup bebek yptrdn onun sonucnu alcm umarim yuksek yuksek degerler gorurm

Arkadaşım hani tekrar umutlandırmak gibi olmasın bi arkadaşımın başına aynısı geldi 1haftasonra normal gelişimin devam ettiğini gördüler. Ya bide öyle olmasa bile herşeyin hayırlısı var geçen gün sokakta ikizler gördüm bedensel özürlü benim yaşımda ama bebek arabasında 2 kadın. Allah hayırlısını bilir sabret kardeşim.

kızlar hepinizi çok seviyorum.... akşam gelemedim çünkü migrenim tuttu... bilgisayarı açamadım bile bütün gece yattım.... ama neden biliyor musunuz...

size müjdemmmm varrrr.. eşim hadi hazırlan bir daha deneyeceğiz, hastaneyi ara, program yapalım dedi... uçtum uçtum uçtum akşam... heyecandan da migrenim tuttu... affedilirim artık değil mi????

Canım inşallah senin mucizende tam bu anda yaşansın haftaya kontrole gittiğinde yavrun seninle ve sağlıkla olsun...

ah be canımm kaç gündür ara ara geliyodu ağlama da şimdi koyverdim gitti be arkadaşım. rabbime dua et, bebeğine sarıl. sakın beni bıraksın gitsin felan asla böyle şeyler söyleme. umarım senden hç ayrılmaz bırakmaz annesini rabbim onu sana bağışlasın. allaha emanet olun canım.

canım bu harika bir haber nasıl sevindim anlatamam inşaALLAH bu tedavinde Rabbim bağışlasın yavrularını

Harika bir haber o kadar çooook sevindim ki anlatamam canım inşallah allahım bu sefer ol der ve herşey sorunsuz olur eşinle beraber yavrunuzu kucağınıza alırsınız hep dua edicem inşallah allah kabul eder:18:

Kızlar korkuyorum ya daha tutup tutmayacağı bile belli deil ama bana 4embriyo transfer edildi. eğer 3yada 4tutarsa zararlı olur 3 ve4.yü sonlandırırız dedi doktorum şansın artar lafını duyunca kabul ettim ama şimdi korkuyorum

kızlar bu gun transferden sonraki 8. Gunum ara ara kasık ağrılarim var cöook korkuyorum idrar testi alip yapsam cıkarmi acaba

kızlar bu gun transferden sonraki 8. Gunum ara ara kasık ağrılarim var cöook korkuyorum idrar testi alip yapsam cıkarmi acaba

Çıkmaz canım moralinin bozulduğuyla kalırsın sakın yapma hepberaber sabrediyoruz bak benimde 7.günüm

Kızlar bu gün benimde transferden sonraki 8. Gunum cooook meraktayım korkuyoum gelip gidn kasık agrilarim var idrar testi yapam mi acaba cikarmi

Canim benim sende belirti varmi ya bende cok sık kasık ağrıları var surekli olsa dayanamam

Benimde kasık ağrılarım var ama ben onlar takmıyorum canım kendini çok dinleme Allah hayırlısını versin kanama görmeden hiçbişey seni korkutmasın

Canım benim çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum kendim adıma sözün bittiği yerdeyim benimde 2. tüp bebiğimde aynısı başıma geldi senin için bir teselli olurmu bilmiyorum ama benimki 2 hafta geriden gidiyordu o zaman doktorum bana fark 1 hafta olsa kapanma şansı daha fazla demişti şimdi düşünüyorum bende o zaman gebelik tarihine göre gittiğimde 6 haftalıktı ve biz keseyi hiç görememiştik doktorum şu an en azından kesemeyi görmeliydik demişti siz keseyi çok ŞÜKÜR görmüşsünüz İNŞALLAH RABBİM seni korktuğuna uğratmasın mucizesiyle seni sevindirsin İNŞALLAH ......

bune şimdiya canım çok üzüldüm inan okudukça gözlerimdem yaşlar süzüldü allahım inşallah bir hafta sonra bebeyini görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…