2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar benim bilgisayarda da bende ayarlar bozuldu, yazıyorum siliniyor eksik geliyor yaaaaaaaaaaaa.

Kiiiiiiiiizzzzzz test yaptirdinmi

canım Güzbahar sabrın sonu selamet inşaALLAH1 hafta önce hayatın nasıldı şimdi nasıl oldu Rabbim OL DEDİYSE sebeplerini de yaratıyor.inşaALLAH yavruların bekliyor gelecek annesine

geçmiş olsun cnm ama yine de allahtan ümit kesilmez hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:

canım güzbaharım nasıl sevindim anlatamam.Allahım bu sefer inş.hayırlı haberler alırsın.Özellikle sana çok dua ettim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aramıza hoşgeldin canım tabii tahlil günü gelince streste artıyor inşaALLAH yarın müjdeli haberini verirsin habersiz bırakma bizi ALLAH gönlündekini sana yaşatsın canım

canım sonuçta 35 yaşın altına tek yumurta transferi var inşaALLAH O TEK YUMURTANDA ÇOK GÜZEL GELİŞİR ....sana tutunur ve 9 ay sonra kucağına alırsın sakın üzülme kaderinde varsa zaten tek yumurta yetiyor ALLAH gönlüne göre versin canım.işin rast gitsin

canım çokkkkkkkkkkkkk tatlısın affettim affettim

ben de günde en az yarım pkt içenlerdenim tedaviye başladığımda 3 en fazla 5 tane içtim dün yumurtalar toplandı bende transfer yapıldıktan sonra içmem korkarım onlara zarar vermekten zaten ama sigara içtim böyle düşüncesi tasvip etmiyorum rabbim olmasını istemiyorsa herşey bahanedir sedece o ol derse olur günde istersen 5 pkt iç o bebek sana verilecekse böylede verilir o yüzden sigara olayına veya başka şeylere pek takılmıyorum ben, hepimiz i,çin ne hayırlıysa o olsun bence tabii dileğimiz ümidimiz bebeğimiz bizimle olması ..

Canım benim, üzüntünü tahmin etmek bile zor, biliyorum. Ama dur bakalım, belki bir hafta sonucu değiştirir. Belki sonradan gösterecektir kendini.
Ümit vermek değil niyetim ama ne bileyim insan belki diyor değil mi? Bir haftalık süreçte gücünü toplamaya çalış canım, ve kendini herşeye hazırla. Daha çok şey yazacağım ama çok hassas bir dönemdesin şu anda.Biraz zaman geçsin konuşuruz bütün bunları. Şu anda ne desem boş çünkü. Bakalım, belki de benim eşimin bana söylediği gibi: 'Bazen mucizelere de inanmak lazım.' Kendi adıma şunu söyleyebiirim ki, böyle uğraştıkça bir canın ne kadar zor can haline geldiğini daha iyi anladım gerçekten. Sadece insanlara değil, dünyadaki bütün canlılara daha çok hayran kalıyor, daha hoş görülü oluyorum.
Umarım bir mucize olur ve gelecek hafta görürsün bebeğinin pıt pıt atan kalbini.

selam arkadaşlar...Rabbim hepimizn hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin, olumsuz gördüğümüz üzüldüğümüz şeylerde bizi lütfu ve keremiyle desteklesin inşallah...bende aralık ayında tüp bebek denedim. yarın kan tahlili yapıcam inş. dün sabah idrar testi yaptım çıkmadı, akşam farklı bir markayla yaptım silik çizgi çıktı. hangisine güveneceğimi bilemedim. böyle idrarda silik çıkıpta kanda çıkmayan oluyor mu hiç duydunuz mu? saatler kaldı sonucu almama ama işte insan meraktan duramıyor :44:

Arkadaşım son olacak inşallah... Allah büyük. sen hepimize (yaşça ben ablayım ama) tecrübelerinle ve metanetinle abla oluyosun... biz kardeş gibi olduk arkadaşım kendim için söyleyeyim ablam bilmiyor sizin bildiklerinizi.. ben de sana kardeşim gibi, can dostum gibi dua ediyorum... sana ve buradaki herkese... ve rabbim dualarımızı kabul edecek biliyorum... çok inanıyorum yeğenlerime seni üzmüyecekler ve sana gelecekelr bu sefer...

Arkadaşım senin öykünü "40 yaşında anne olmaya .... " topiğinde okumuştum orada da sana çok dua ettim hatta son durumunu çok merak ettim.. burada seni görünce çok mutlu oldum... inşallah bebeğini kucağına alırsın ve tüp bebek hastasından mesleğin anneliğe terfi eder... son durumun ne canım, daha detaylandırır mısın, bir de şu anki tedavini nerede oldun, doktorun kim... inşallah allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eder, büyütüp evlendirmeni torunlarını sevmeni nasip eder...

bebek_34, akşam da anlattım ufaktan tekrarlıyım, ocak da ilk randevum var daha dosyam bilem açılmadı, umarım açılınca işler çabucak ilerler ama bursa da bu birazcık zor. sadece fakülteden yürüyor işler çünkü, sözleşmeli merkez yok başka özellerden de.... o yüzden rapor ne zaman çıkarsa o zaman başlıycam sanırım, hem ameliyat ertesi azıcık zaman geçmesi daha amntıklı sanki.... yani artık öyle gelmeye başladı. daha bi rahatladım ve sakinledim sanırım.

yelizcim, canım arkadaşım, sana da bi sürü şey yazmıştım ama... ama.... ama.... ama benim evde kocaman bi bebeğim var sanırım.... işten eve döndüğümde başım çok ağrıyodu ve yemeği zor bela hazırladım ve yemek ertesi hemen ilaç alıp yattım, benim de güzbahar gibi migrenim var malesef ((( sonra kalktım bi ara, okudum okudum, tam bi tomar yazmışken koltukta uzanan yarimcim yanıma geldi, şımardı etti derken candy crash oynama ekranını açmıştım sonra o aldı ve yazdıklarım da gitti malesef....

canım yelizcim, önce hayırlı uğurlu olsun.... endişe edilcek hiç bi şey yok... her şey çok gzel olacak... bi de işer bitince yenisi çıkıyoya, aklıma hep şu şarkı geliyo... "dünyayı sen miiiii kurtaracaksınnnnnnn, acıııılaraaaa sen miiii iiillllaaaaççççç olacaksınnnnn, yoookkkkk faaaayyyydaaaa başka vah vah demekten, boşunaaaa düşünme ne geliiirrrr eliiinnndennnnn"

monicacım, canım benim... Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah... inşallah bir haftasonra güzel haberler alalmmmm sendennnn

canım Güzbahar sabrın sonu selamet inşaALLAH1 hafta önce hayatın nasıldı şimdi nasıl oldu Rabbim OL DEDİYSE sebeplerini de yaratıyor.inşaALLAH yavruların bekliyor gelecek annesine

dopru söylüyorsun arkadaşım, çok sabrettim allah sabretmeme imkan sağladı, kırmamaya gayret ettim eşimi, çok dua ettim ve allah razı olsun siz kardeşlerim benim için dua ettiniz ve geçen hafta (kalbim boşuna dolaşıyorsun derken) doktor doktor gezerken bu hafta gerçekten doktora gitme imkanım oldu... bunu eşime de demiştim geçen hafta.. benim dualarım ve sizleri kastederek arkadaşlarımın duaları sebebiyle sen diyeceksin hadi gidelim diye... şaşkın şaşkın bakmıştı.. ama rabbim ol dedi, dualarımız kabul etti çooook şükür... kurban olduğum allahım... sen çok büyüksün...

Canım, şahsa özel değil söylediklerim. Zaten isimlere bile dikkat etmeden sadece mesajları okudum inan ki. Ama sigaraya takılmıyorum deme. İnşallah verir Allah bebeğini sana. Ama sadece olması değil, eğer anne içici ise doğumdan sonra bebekte solunum rahatsızlıkları ortaya çıkıyor. Sürekli bronşit oluyorlar. O yüzden içememek gerek diye düşünüyorum ben. Ve kimse alınsın diye değil, bunu yapmam gerektiğini düşündüğüm için uyarıyorum herkesi. Sonuçta tamam bebek sizindir ama o bebek toplumun bir bireyi olacak. Ve ben topumun başka bir bireyi olarak diğer bütün bireylerden sorumluyum.
En yakın arkadaşım hamileliği boyunca az görüştü benimle, çünkü her gelişinde sigara içiyordu ve sürekli dırdır ediyordum. En sonunda kocam bile karışmıyor sana ne oluyor dedi bana. Dedim kusura bakma, kocan karışmıyor olabilir ama karnın bu halde ve sen sigara içiyorsan ben karışırım. Bebek sağlıklı doğdu Allaha şükür. 4 yaşında şimdi ama dediğim gibi en küçük bir soğuk algınlığında hırıltıdan nefes alamıyor ve arkadaşım şimdi bana diyor ki, hamileyken sigara içtiğim için sürekli bronşit oluyormuş. Artık diyecek bir şey yok.
Yani canım, anlatabildim mi bilmiyorum. Kişiye özel değil benim yazdıklarım.

Kızlar bu arada üniversiteden aradılar beni. Gelecek adetinizin ilk günü arayın, rahim içine bakalım, bebeğin tutunmasına engel bir şey var mı dedi dr. Histeroskopi olacakmışım. nasıl birşeydir bu? Ben şu ana kadar ne rahim filminde ne de opuda hiç genel anestezi almadım. Çok korkuyorum bayılmaktan. Bana ölmek gibi geliyor. Histeroskopiye girenleri gördüm şimdiye dek, hep genel anesteziyle oldular. Nasıl bir şey, hiç histeroskopi yapılan var mı aranızda?

Kardeşlerim, hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum destekleriniz için... Kimilerinizi ağlatmış yazdıklarım, ben de sizin yorumlarınızı ağlaya ağlaya okudum. Hiçbirinizin göz yaşına kıyamam, hep birlikte güzel günler göreceğiz inşallah.
Güzbahar, böyle bir günde beni ancak senden aldığımız müjde bu kadar sevindirebilirdi. Çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Hepimiz senin için dua etmeye devam edeceğiz. Ben de ablama bile bu kadar anlatamıyorum hissettiklerimi, seni hiç tanımadan çok seviyorum. Gönlümüz, kalbimiz bir.
Topiğin eski takipçileri bilirler, sigara konusunda ben de daha önce birçok mesaj yazdım. Biz elbette burada birbirimizi suçlamak yargılamak için bulunmuyoruz ama dün yazılanlar benim de çok canımı sıktı, çok üzüldüm. Ben daha denemelere bile başlamadan, aman hamile kalırsam da bilmeden sigara içersem korkusuyla 1,5 yıl önce bıraktım. Kolay değil ama hiç de imkansız değil. 3 tane 5 tane, 1 fırt falan kabul edemiyorum, bunun özürü mazereti yok. Hem bu kadar hasretle bebek isteyeceksin, bu kadar ilaçlar, hormonlar yükleneceksin, bin türlü zorluğa katlanacaksın. hem de bebeğin için ne kadar tehlikeli ve zararlı olduğunu bile bile "ay çok istiyorum ama bir türlü bırakamıyorum" diyeceksin? Sizden çok rica ediyorum bunu kendinize de bebeğinize de yapmayın. Yarın öbür gün Allah korusun bir şeyin sebebi olursanız hesabını veremezsiniz kendinize. "Rabbim ol dedikten sonra 5 paket de içsen bir şey olmaz" bu mantıkla biz bütün vitaminleri, ilaçları, beslenme kurallarını bir kenara bırakıp kendimizi alkole sigaraya vuralım o zaman? Ya arkadaşlar anlattım size, sabah gözüm şişten açılmıyordu, yerlerde sürünüyordum ama gittim yine o cevizlerimi yedim, pekmezimi içtim. Hep minnacık bir umut varsa ben bebeğime özen göstermemiş olmayayım, abuk subuk beslenmeyeyim diye.
Neyse çenem düştü sinirlendim kusura bakmayın...
Sigarayı gerçekten bırakmak isteyenlere Allen Carr yöntemini öneriyorum. Kitabı, videosu ya da İstanbul merkezinde seminerleri var. İnternette detaylarına ulaşabilirsiniz.

ammayyaaaaam napıyosun canım,, ben kendime gelemedim hala, yazdıklarımdan da belli zaten... bilgisayarım bile bana benzedi.. o da saçmaladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…