2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canımmmmmmmmmm çok mutlu oldum heycanlandım inanki seni dün aklımdan geçirdim bi an için ALLAHIM ne olur kocası bir kere daha denesin diye ayyyyyyy İNŞALLAHHHHHHHH buradan hamileyim dersin bundan daha fazla seviniriz ...... Tekrar hayırlı olsun tatlım dualarım seninle .....

Merhaba,

Bana da 17 Aralık günü 2 adet taze 3. gün embryosu transfer edildi. 11. gün kan değerim 31,8 13.günü kan değerim 127 16. gün 721. 10 ocakta ultrason randevum var. Beni ne bekliyor hiç bilmiyorum, umarım hakkımızda hayırlısı olur...

İlk gün değerim için doktorum düşük dedi iki gün sonra en az elli bekliyorum dedi 127 çıkınca çok iyi dedi, 721 i görünce kan testini bıraktırdı ultrason randevusu verdi.

Bu benim üçbuçukuncu tüp bebek tedavim, bu sayfalarda yazılanlardan çok destek aldım şimdi de son tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
İlk tedavim yurtdışında oldu çünkü orda yaşıyorum, 12. gün 230 19. gün 3300 civari bhcg değerim vardı malesef bebek geriden geldi ve 7. haftada ilaçla bebeği düşürttüler.

İkinci ve buçuk tedavim istanbulda ünlü bir klinikte oldu. buçuk diyorum çünkü hiç ara vermeden üst üste yumurta toplamaya kalktılar ve ikincide yumurtalar allerji gibi bişey olduğundan hiç döllenemedi. ilk tedaviden 2 adet array cgh yapılmış 6. gün embriyosu kondu. 8. gün pembe bir kanama oldu doktor bhcg istedi değer 177 çıktı. süper hamilesin diye pozlar kesen doktorum asprin ve kan sulandırıcı iğneği bırak demedi (o zaman hiç aklıma gelmemişti sonraki tedavimde uyandım olaya). kanama sürdü sonra kimyasal gebelik oldu değerler düştü.

Son tedavimde klinik değişitrdik yine istanbuldayım ve işte bekliyoruz, 13. gün pembe renk kanamam oldu doktor hemen asprin ve iğnelerimi bıraktırdı, firil progestereronu bırakıp kalçadan progestron iğne olmaya başladım.

Genel olarak bu üç buçuk tedaviden kafamda bazı fkirler oluştu. şu an çalışmıyorum ama ne iş yapıyorsunuz diye soranlara "profesyonel tüp bebek hastasıyım" diyorum. Bu fikirleri ve tecrübeleri bir sonraki mailde paylaşmak istiyorum. Belki benim burdaki bilgilerden yararlandığım gibi yararlanan bir arkadaşım olur...

Herkese bebişli bir 2014 yılı dilerim...

ooooooooooooooooooooooo süper bihaber bu hadi hayırlısı akşamda bekledik amaaaaaa neyyyyyse müjdenin hatrına susalım bari canım çok sevindim senin adına sen nerde tedavi oluyordun

Ne gibi değişiklikler vardı acaba bizimle paylasirmsin allah bebeğini sana bağıslasin

kızlar tedavi öncesi vücudunuzda sıvı birikmesi oldu mu?? öyle transfer olmuyor mu??? bide çok zayıfsın dedi doktor bu sıkıntı dedi 50 kiloyum öyle çok zayıf değilim ki(((

kızlar tedavi öncesi vücudunuzda sıvı birikmesi oldu mu?? öyle transfer olmuyor mu??? bide çok zayıfsın dedi doktor bu sıkıntı dedi 50 kiloyum öyle çok zayıf değilim ki(((

Sıvı birikmesi dediğin yumurta toplamadan sonra acaip şişlik oldu 2gün çok kötüydü 3.günden sonra yavaşça azaldı bol yumurta yedim ben doktorun tavsiyesiyle bide sporcu içeceği içtim öle geçti

Roosee yasin kac canim ? İlk dnemen mi cok merk ediyorm :))

Yok canim 31 yasindayim ve 3. Denemem

gözün aydın canımALLAH C.C vaktinde kucağına almanı nasip etsin

Hadi cancanim sira sende hayırlı haberlerini bekliyorum

Monicam canim benim sen farkinda bile degilsin ama tup bebekle ugrasan bir kadin bence seçilmiş güçlü bir kadindir sende oylesin ve karsindski zorlukları eminim atlaticaksin daha herşey bitmedi umudunu yitirme herseyin hayirlisini rabbim sana nasip etsin seni cok seviyorum canim arkadasim

canım hoşgeldin özlemişiz seni nerelerdesin, nasılsın tatlım

ecmain canım bizler birbirimizin aynasıyız üzüntülerde sevinçlerde:13:

Mrb kizlar iyi haftalar olsun inss yeni arkadaslar gelmis onlarda hoşgelmisler
Bugun alfabenin test gunuymus inss guzel haberler verir hepimize

mrhba arkadaşlar bugün opu yapıldı ve 12 yumurta toplandı inşallah kalitelidir yumurtalar çarşambaya telefon edecekler bilgilendirmek için

kızlar doktordan geldik 2 kese gördük ve kalp atışını gördük yani ikizmişşşşşş Allah tüm isteyenlere versinnnnn

canım tırasferden sonrada içtinmi sigara bende içiyorumda :17nasıl bırakıcam neyapcam bilmiyorum tırasferede az kaldı :18:

bu arada amaya da burdasın galiba sayfaları okuyon.. canım ne yaptın ne ettin haberler yokmu senden merak içindeyim

kızlarrrrrr bütün kıslarrr herkesee sevgiler öpücüklerr iyiki hepiniz varsınız

sende hemen satın beni senden yardım istiyorum sende bende bıraktım 10 yıl oldu falan filan öyle olsun

Kizlar su an kalabaligiz,dua olmasa da yarin hastanede iyi haber almam icin lutfen iyi biiler dileyin lutfen...
Bebegin gorunmesi lazim ufak ufak,yoksa kotu olacak sonumuz
Yarin umarim guzel haberle gelirim size,iyi geceler hepinize

..........................

1 - ilk tedavimde bebek gelişmesi durunca tükiyeye geldik ve doktorlar bu durumun bendeki bir problemden kaynaklanabileceğini düşünüp bağşıklık sistemim, hsg, histeroskopi ve kan pıhtılaşmasıyla alakalı bir sürü test yaptılar. hepsi temiz çıktı. normalde eşimde problem vardı ama ibre bana dönmeye başladı yada daha doğrusu böyle bir atmosfer yaratıldı. ikinci bebek de kimyasal olunca doktor ve embriyolog aman da bir sürü problem olabilir sende bunları araştırsak ta çaresi yok diye iyice kafamı bulandırdılar.

Sonra hamile bir arkadaşımın periantoğuna gittim, bana bir de tüp bebek uzmanı dışında bir doktor baksın ne diyecek diye... tahlilleri gösterdim, muayene etti ... ben dedim ki biz bu yola eşimde problem var diye başladık şimdi ibre bana döndü ne yapıcam ben.. doktor bana döndü ve kızım transfer yapıldıktan sonra 3 hafta bebeğin senden kaynaklı bir sorun yaşamaz, o kimyasal gebeliğin senden kaynaklı değildir bebekte problem olduğu için sonlanmıştır bu iş dedi...

O an kafamda bir jeton düştü... kendimi o atmosferden kurtardım

2 - bizim embriyolar icsi denilen enjeksiyon yöntemi ile dölleniyor, donuyor çözülüyor vs.. tedavilerimizin bu yüzden başarısız olma şansı da var sonuçta. embriyo zarar görmüş olabilir ince işler bunlar. Yani bana göre bu iş yılmadan tekrar tekrar denemekten geçiyor, elimizde imkan olduğu sürece denemek zorundayız, brinde elbet tutacak...

3 - kimyasal olsun boş olsun bir gebelik oluşması bizi hamileliğe daha da yakınlaştırıyor. çünkü bu sorunlar büyük ihtimal embriyodan kaynaklanıyor ve belki de onu dölleyen embiryoloğun o an elinin titremesinden. çok karmaşık olaylar hiç basit değil... sorunda anne hamile kalıyorsa bu iyi birşey

4 - 2. tedavimde kanamam olduğu halde ne asprin ne de kan sulandırıcı iğneyi kestirmedi doktor, 3. tedavide hemen kestirdi... Şimdi kimseyi suçlamak istemem ama ya 2. de bıraksaydım devam edermiydi ki bu iş diye kafamı bir kurt kemiriyor... sonuçta kan sulandıcıyla kanama durması zorlaşıyor... ve üstelik bende kan pıhtılaşması ile ilgili hiç bir olumsuz sonuç yok... genetik testler temiz

5 - hamile kaldığım 3 gebelikte de ultra erken gebelik testi yaptım ve hepsinde de silik ikinci çizgiyi gördüm... Negatiflerde de hiç ikinci çizgim olmadı. (ilk tedavide hem taze hem dondurulmuştan negatif gördüm) kimi yarım saat sonra çıktı kimi hemen çıktı kimi koyulaştı kimi aynı kaldı... Bu benim tercihim, böyle yapınca abs si olan bir araba kullanmış gibi hissediyorum, ani fren yok yavaşa yavaş frenliyorum kendimi, 12. gün tak diye negatif almak çok daha zoruma gidiyor... böyle önden bir alıştırma oluyor bana sanki.

Kendimce böyle çıkarımlarım var, eminim bunlara katılanlar da olur katılmayanlar da, aklıma geldikçe bunları paylaşmak benim durumudaki arkadaşlara fikir verir...

dur bak nediycem güzbahara

ne dicen kız allah aşkına merak ettim

entarisi dım dım yar gelir diye umdum yar gece bire kadar bekledim gölerimi yumdum yar

dım dıma dım dım .........sen nesin yaaa gülme krizine girdim yineee

bebeğim affedildim mi... bak hayırlı bir haber nedeniyle gelmemişim... eşim bile akşam girip size haber vermemi bekledi vallahi... ( hemen yazarsın pembe sayfalara dedi, tabiki yazacam dedim, onların duaları sayesinde sen ikna oldun... baktı ve gülümsedi kuzum ... ne yapsın...)

selam
ben pınar bu gün 13. günüm yarın sabah 9 da kan veriyorum .
9 eylülde (izmir) başladım tedaviye ilk tüp denemem . 4. gün embriyoları yüklendi . son 4 günden bu yana ciddi sancım var sanki adet oldum olucam gibi bir de inanılmaz gazım var fakat akşamları çok artıyor .Sabah akşam vajinadan olan jeli kullanıyorum .Kullanımdan sonra hafif kahve rengi lekeler oluyor .8 ocak gününü iple çekerken şimdi içimi heyecan ve korku sardı. Allah'ım hepimizin dualarını kabul eder inşallah .Yarın keyfim yerinde olursam mutlaka buradayım ve iyi haberi veririm .

Ne gibi değişiklikler vardı acaba bizimle paylasirmsin allah bebeğini sana bağıslasin

Bende bu son gebelikte ağzımın tadı bozuldu yani nasıl anlatsam su içiyorum tadı tuhaf, ananas yiyorum ay bu ne böyle böyle çürük mü oluyorum... ilk defa böyle bir şey yaşadım. onun dışında uykuya eğilim var ve göğüslerim büyüdü...

Ama tabi hep acaba ilaçlardan mı diye düşünüp emin olamıyorum

canım benim... söyleyediklerine katılmaktan başka yapacak bir şey yok... B] Lütfen sigara aklınıza geldiğinde küçücük ellerinizle parmağınızıtutan miniğiizi getirin gözünüzün önüne, o size rehber olacaktır.[/B] hemen gözümün önüne geldi kahroldum... içen arkadaşlar lütfen, ne olur, şu ana kadar içtikleriniz son olsun... bebeklerinizi tehlikeye atmayın...

canım izmirde israel aruh diye bir doktor var. benim izmire gelme şansım olsaydı kesin ona giderdim diye düşünüyorum... bir araştır istersen, forumdada onun çok hastası var...

iyi geceler bebelerinide öp benim yerime nasıl öpeceksen karnını bede deli gibi söyle onlara teyzeniz öptüsizi anlat çocuklara bizimde onları bekle diyimizi

benden de öööpppppppppppp..

Allahım isteyen herkese evlat versin gerçekten çok zor bir süreç

ammmmmiiiiinnnnnn

Arkadaşım bizim söyleyecek sözümüz yok, rabbim bebeklerini melek yapmak isterse elimizden bir şey gelmez... annelerini beklerler cennette, ama yine de umudunu yitirme, Rabbim ol derse onlara can da verir. hayırlısını allah nasip etsin inşallah...

Canim bende 50kiloyum hatta 49dum tedviye baslarken , sivi birikmesinden doktorum bahsetmedi bana ama suan karnim asiri derece sis , 4aylik hamile gbi sis ama trsnferden snra dha cok sisti bi zarari yok ama , sadce zayif oldgmz icn nefes alirkn falan zorluk oluo benm acmdan

kızlar bu gun transferden sonraki 8. Gunum ara ara kasık ağrılarim var cöook korkuyorum idrar testi alip yapsam cıkarmi acaba

Çıkmaz canım moralinin bozulduğuyla kalırsın sakın yapma hepberaber sabrediyoruz bak benimde 7.günüm

Benimde kasık ağrılarım var ama ben onlar takmıyorum canım kendini çok dinleme Allah hayırlısını versin kanama görmeden hiçbişey seni korkutmasın

kızlar bende transferin 6.günündeyim kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde değil dua edip Rabbimden istiyorum bu sefer son olsun diye.benim ilk denememde 3 tane transfer edilmişti 3üde tutmuştu.3den 2 ye düşürme sonrasında 20 haftalık erken doğum yaptım Ebruliki sende inşaALLAH rediksiyona gidilmez Rabbim gönlüne göre versin benimle aynı dönem bir arkadaşa 4 tane transfer edildi ama onun 2 tane tuttu.7 yaşında ikiz kızları var maşaALLAH.ALLAH C.C hepimizin yardımcısı olsun taşıyamayacağımız yük yüklemisin inşaALLAHtest içinde erken arkadaşlar en azından 10. gün idrar yapın çıkmayınca tutmadı diye hepimiz üzülüyoruz

Sagol canım, rahatlattınız beni. Benim de 150 üniteydi, hatta bugun 223 e yukselttı gonalf i. İnsallah su gibi ilerler işin, ikisi de kaliteli olur ve annelerine tutunurlar

teşekkür ederim canım,gonal f yi 300 e kadar çıkarttı benim doktorum,7 kutu kullandım,7 kutu da menopur kullandım(iki toz o da)o kadar kullanmama rağmen iki tane toplandı,bugün de aradılar biri döllenmiş,diğeri takip altındaymış sanırım o ümitsiz biraz..inşallah tek yumurtam kaliteli olur da onda sonuç alırım..biraz üzgünüm ama yapacak birşeyim yok,herşey yolunda giderse perşembe transferim olucak..Rabbim herkesin emeğinin karşılığını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

canım gözün aydın.ALLAH tamamına erdirsin.iyi dileklerin ve paylaşımın için sağol

canım arkadaşım çok üzüldüm.2 yıl önce buna benzer bişeyi bende yaşadım.doktorun ağzından pat diye duyunca dünya başıma yıkıldı sandım.sokakta bağıra bağıra ağladım.o bekleme süresi yıl geldi sanki.ama bir mucize oldu bebeğim benimle kaldı.fakat 10 haftalıkken kalbi durdu.belki sanada bebeğin bir mucize yaşatır.Allah yardımcın olsun.

sana zayıfsın bana kilolusun diyorlar doktorlarda duruma göre hareket ediyor galiba...canım benim 6.tedavimde sıvı birikmesi OHSS oldu OPU dan sonra embriyolar donduruldu 2 ay sonra 1 Ocak 2014 itibari ile 2 tane yavru göbüşümde beklemedeyiz.tedavin hayırlı olsun

canım bu harika bir haber nasıl sevindim anlatamam inşaALLAH bu tedavinde Rabbim bağışlasın yavrularını

Harika bir haber o kadar çooook sevindim ki anlatamam canım inşallah allahım bu sefer ol der ve herşey sorunsuz olur eşinle beraber yavrunuzu kucağınıza alırsınız hep dua edicem inşallah allah kabul eder:18:

İnsalhh canim bnm :)

ooooooooooooooooooooooo süper bihaber bu hadi hayırlısı akşamda bekledik amaaaaaa neyyyyyse müjdenin hatrına susalım bari canım çok sevindim senin adına sen nerde tedavi oluyordun

..........................

allahım çok mutluyum arkadaşlar, bu yolda dualarınızla hep bana destek oldunuz allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım... akşam bir yandan başımın ağrısını çekiyorum bir yandan aklım burda... sürünüyorum resmen ama yazıp müjde vermeyi çok istedim...
bu sürece dualarınızla geldim inşallah... dualarımızla da hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza alacağız.. yazamıyorum ağlıyorum çünkü...çooook öptümmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…