2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ammayyaaaaam napıyosun canım,, ben kendime gelemedim hala, yazdıklarımdan da belli zaten... bilgisayarım bile bana benzedi.. o da saçmaladı

valla baktım işler bitmiyo serdim napıyımmmmm :))))) amaaaaannn gelme kız kendine nolcak kiiiiiii ben hakkatten hamileyim diycen zannettim ya kız, inşallah olacak olacakkkkkk

canım hiç endişenme ben 2013 Mayısda oldum anestezi altında oluyor benimde bir şey çıkmadı ALLAH dan ama çok önemli bilgiler veriyor histreroskopi inşaALLAH işlerin kolay olur yavruların kolaylıkla sağlıkla gelir tekrar heyecanla tedaviden bahsetmene çok sevindim:13: yola devam durmak yok yavrular bekliyor

canım benim inşaALLAH rabbim yüzünü güldürecek her şerde 2 hayır vardır.ALLAH sana haftaya hayırları göstersin inşaALLAH

valla baktım işler bitmiyo serdim napıyımmmmm :))))) amaaaaannn gelme kız kendine nolcak kiiiiiii ben hakkatten hamileyim diycen zannettim ya kız, inşallah olacak olacakkkkkk

ben sana söyleyeyim mi... sabahtan beri iş yapmıyorum... ya gülüyorum ya yazmaya çalışıyorum... burası da bi dolmuş ki maşallah yaz yaz bitmiyor, ben deli bilgisayar benden deli o haldeyiz yani

inşallah o günlerede az kaldı sana allah düşündürttü belki de... geçen bebekler buraları doldurmuşlardı ya içim gitmişti çok... hepimizin olacağına çok inanmıştım... olacak demek ki yaaaa. allah nasip edecek inşallah... yoksa bize acırdı bu kadar istetmezdi rabbimmmm

Kizlarrrrrrrr mujdeeeee hamileyimm , saka gibi doktor soyledi agladim goZleriniz aydin dedi , ben dodndum kaldim degerlim 219 cikti yarin tekrar test yapicam yarin ilaclara devam simdilik , anne olmam nasil bi duygu ya hala inanmiyorm anne olcgma esim bile sokta :) dilerim rabbmden allhm herkze versn :))

Canim benim gozun aydin allah tamamina erdirsin cooooooook sevindim allahim bizede nasip etdin

canım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına allahım tmamına erdirsin

güzbahaaaaaaaaaaaar ama neden yazınca alt satıra geçene kadar heycandan ölücektim :) :) çok sevindim canımcımm amaaaaa bu kadar duaya eşin tabii yola gelicekti heheheh hakkında hayırlısı neyse o olsun tez zamnda kavuş yavruna

canım canımmm seniseviyoom inşalahh bu sefer olucak ...inan senden güzel sözler duymak o kadar hoşuma gidiyorki kendimi güçlü hissediyom hemen ...

monicam geçmiş olsun canım arkdaşımm inan yazdıklarından çok etkilendim evet bizi bizden başka kimse anlamaz klasik olucak ama en doğru cümle bu sanırım lütfen kendini bırakma hakkımızda hayırlısı neyse tez zamanda o olsun inşalahhhhh mucizelerin seni bırakmaz 1 hafta sonra gzüel haberler alırsın tüm kalbimle dualarım seninle...

çok sevindim kızzzz allah tamamına erdirsin sağlıkla değerlerin kat kat artsın :):) :)

Selam kızlar... negatif sonucu aldıktan sonra takip ediyorum ara ara ama yazamadım. Okurken heyecanlı bekleyislerle hem heyecanlandim hem üzüldüm. Bizim heyecanimiz son buldu şimdilik. Birkaç ay dinlenmeyi düşünüyorum. Bu arada havuç ve incir suyunu tekrarlamayi düşünüyorum, eşime de keçiboynuzu kürü ilk defa deneyecegiz. Daha önce kaynatıp suyunuicicirmemistim. Bir de geçen gün ibrahim saracaoglu'ndan dinledim, Fatih Sultan Mehmet macunu varmış her derde deva çocuk sahibi olmak isteyen için de çok faydaliymis.onu da denemeyi düşünüyorum. İnşallah takviyelerle bebeğimiz kendiliğinden gelir diye umut ediyorum. Hepinizin hayırlı haberlerini almak duasiyla...

kızzzzz bu böyle sakin miiii söylenirrrrr

gelsin çiçekler, başlatılsın şenliklerrrrrr

gözün aydın canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.çok güzel bir haber bu

Canım allah razı olsun, ben de herkese dua ediyorum, inşallah herkes yavrusunu kucağına alacak, ben inanıyorum.

Şu an bürüksel tüp bebekte tedavi oluyorum, hüsamettin bey doktorum, inşallah cuma kese görmeye gidicez, hayırlısıyla. 12 haftalık olmadan gebe olduğuma inanamıycam heralde, hala çok tedirginim işte.

tüp bebek işlerine başladığıma 36 yaşındaydım şimdi oldum 38, bakalım 40 tan önce anne olabilecekmiyim...

canım canımmm seniseviyoom inşalahh bu sefer olucak ...inan senden güzel sözler duymak o kadar hoşuma gidiyorki kendimi güçlü hissediyom hemen ...

ben de seni seviyom deli kızzzzz, ne demek o öyle, sen güçlüsün zaten annemmmmmmm........ gel bi öpiyim, iki öpiyim... biri bi yanaktan, öbürü diğer yanaktaannnnnn.......

yok mu transferin son günlerinde yaşadıklarını paylaşacak biri ???????

Slm canim benim bugün transferimin 11.gunu bende 6 7 8.gunleri cok sancim vardi kasiklarda batma karin agrisi ve simdi hala var ama o gunlere gore biraz daha hafif insallah bebislerin yerlesiyordur canim kendini cok dinleme stress yok

tatlım hem hoş geldin, hem sefalar getirdinnnn hem deeee gözün aydınnnn, inşalllah Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip eder.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…