İki czgi cktysa desene bebis geliyo :)) bn idrarda yapmadim direk kanda test yaptim canim ,
Kalbimdesin canim leke icjn üzülme yerlesme kanamasi olabilir adet olmayacaksin allahjn izniyle bebislerin annesini birakmayacak insallah öyle inaniyorum..benimde dünden beri cok kötü adet sancim var allah hayirlisi nasip etsin insallah bu sefer bebeklerimize kavusuruz
kalbi güzelruhu güzel can dostlarım hepimizin acısı ortak ama monicacım seninde acın sana büyük senin az benim çok değil hepimiz bir şekilde evlatlarımızı yitirdik.ama ne yaptık kalktık tekrar cesaret ettik.Hz. ALİ'nin bir sözü "dünyadaki en cesur kadın,ilk doğumunu yaptıktan sonra ikinciyi yapandır"biz o kadınlarız işte yola devam sabredip meyveleri toplayacağız
Güzbaharcım, canım arkadaşım migreni iyi bilirim Rabbim sana Şafi ismiyle şifa versin.bebeklerin olduğu zaman gerçi ağrıyacak başında kalmayacak ıngalar, kokan bezler, acıkmış küçük mideler ALLAH'ım ne tatlı anne olursun sensabrın sonu selamet vesselam
ay evet inşlh bu 3 cü denemem biliyosunuz 6 da alcam sonucu inşallah güzel değer verir öle umuyorum dün gece sabaha kadar uyumadım şiddetli adet ağrısını yaşadım ayy çok mutluyum kanıda alim hamileyim diye bağırcam
inşallah arkadaşım inşallah, o zamanda buradan yazarız arık ama şikayet için değil
inşaALLAH canım ümidimi tüketmek istemiyorum Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin gidecek kapımız yok canım sende bende hepimiz yavrularımızı kolaylıkla,sağlıkla,vaktinde kucağımıza alalım inşaALLAHamiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
Ilk denemem degil canim bu benjm 5.denemem yaptirmayada korkuyorum negatif cikacak diye cok korkuyorum(( sancilarimda arti iki gündür oda canimi cok siıkıyor
doktorum 13 ne test gününü verdi bende bilmiyorum canim dünden beri cok kötü sancim oluyor allah sonunu hayir etsin
Bnm bgn 14.gunum canim ama dun mesela adet sancim oldu sancilaniyorm geciyo , midem bulanio hatta psklojik m dicem ama bilmiyorm nasil bisey sancidan korkma bnm ilk dneme ama , smdide hafif sancilarm oluyo bu iyi bisey bebeklerimiz glsio organlari olusyo kucckte olsa vcdmuzda dgiskller oluo rabbmn taktidri :)
ay evet inşlh bu 3 cü denemem biliyosunuz 6 da alcam sonucu inşallah güzel değer verir öle umuyorum dün gece sabaha kadar uyumadım şiddetli adet ağrısını yaşadım ayy çok mutluyum kanıda alim hamileyim diye bağırcam
aminnnnnnnnnnnnnnn insallah birtanem allah kucaklarimizi bos birakmasin minik asklarimiz canlarimiz olsun popolarini isiralalim bu zamana kadar neredeydin diye biraz daha koklayalim insallah âmin
canım bir aksilik olmazsa 15. Günü bekleyeceğim değerler en sağlıklı o gün belli oluyor.önce yüksek çıkıp sonra düşüyor.doktorumu dinliyorum sen de 15.günü bekle sabrın sonu selamet inşaallah
Canım bence pozitifi almışsın bile tebrik ederim ben 8. Günümde silik çizgiyi görerek 9. Gün kanda pozitifi gördüm seninki net bi ikinci çizgiyse sonuç yanılmaz inşallah
cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komediTavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor
cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komediTavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor
Insallah öyledir canim insallah bebeklerimiz gelisiyordur ve bunlarda onun sancilaridir allahim bebeklrim insallah beni birakmamislardir Âmin
İnslhh canm benm. :)) seninle bebeklerin inslh , bebegmle braber size dua ediyorz :))
mola veriyorum arkadaşlar ilerleyen saatlerde görüşürüzkocaman
Bendede bollywood takintisi var bayiliyorum hint filmlerine özellikle sharkhan filmlerini tavsiye ederim canim sharuk khan yanlis yazmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?