2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İki czgi cktysa desene bebis geliyo :)) bn idrarda yapmadim direk kanda test yaptim canim ,

ay evet inşlh bu 3 cü denemem biliyosunuz 6 da alcam sonucu inşallah güzel değer verir öle umuyorum dün gece sabaha kadar uyumadım şiddetli adet ağrısını yaşadım ayy çok mutluyum kanıda alim hamileyim diye bağırcam

inşaALLAH canım ümidimi tüketmek istemiyorum Rabbim bizi kapısından boş çevirmesin gidecek kapımız yok canım sende bende hepimiz yavrularımızı kolaylıkla,sağlıkla,vaktinde kucağımıza alalım inşaALLAHamiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah arkadaşım inşallah, o zamanda buradan yazarız arık ama şikayet için değil

canım benim inşaALLAH

Aminnnnnnnnnnnnnnn insallah birtanem allah kucaklarimizi bos birakmasin minik asklarimiz canlarimiz olsun popolarini isiralalim bu zamana kadar neredeydin diye biraz daha koklayalim insallah Âmin

Ilk denemem degil canim bu benjm 5.denemem yaptirmayada korkuyorum negatif cikacak diye cok korkuyorum (( sancilarimda arti iki gündür oda canimi cok siıkıyor

Bnm bgn 14.gunum canim ama dun mesela adet sancim oldu sancilaniyorm geciyo , midem bulanio hatta psklojik m dicem ama bilmiyorm nasil bisey sancidan korkma bnm ilk dneme ama , smdide hafif sancilarm oluyo bu iyi bisey bebeklerimiz glsio organlari olusyo kucckte olsa vcdmuzda dgiskller oluo rabbmn taktidri :)

doktorum 13 ne test gününü verdi bende bilmiyorum canim dünden beri cok kötü sancim oluyor allah sonunu hayir etsin

canım bir aksilik olmazsa 15. Günü bekleyeceğim değerler en sağlıklı o gün belli oluyor.önce yüksek çıkıp sonra düşüyor.doktorumu dinliyorum sen de 15.günü bekle sabrın sonu selamet inşaallah

Insallah öyledir canim insallah bebeklerimiz gelisiyordur ve bunlarda onun sancilaridir allahim bebeklrim insallah beni birakmamislardir Âmin

Canım bence pozitifi almışsın bile tebrik ederim ben 8. Günümde silik çizgiyi görerek 9. Gün kanda pozitifi gördüm seninki net bi ikinci çizgiyse sonuç yanılmaz inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnn insallah birtanem allah kucaklarimizi bos birakmasin minik asklarimiz canlarimiz olsun popolarini isiralalim bu zamana kadar neredeydin diye biraz daha koklayalim insallah âmin

cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komedi Tavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor

Aynen oyle canim zatn tutjnduysa bebisim zaten bu sancilar gelir gecer en iyisi beklemek allahim güzel sonuclar hayirli sonuclar nasip etsin arkadasim

Canım bence pozitifi almışsın bile tebrik ederim ben 8. Günümde silik çizgiyi görerek 9. Gün kanda pozitifi gördüm seninki net bi ikinci çizgiyse sonuç yanılmaz inşallah

evet 1 dkkada ikinci çizgiyi gördüm baya baya ben burdayım diyo ikinci çizgi de kırmızı yükleye bilsemde yüklesem

cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komedi Tavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor

Bendede bollywood takintisi var bayiliyorum hint filmlerine özellikle sharkhan filmlerini tavsiye ederim canim

Bendede bollywood takintisi var bayiliyorum hint filmlerine özellikle sharkhan filmlerini tavsiye ederim canim sharuk khan yanlis yazmisim

Son düzenleme:
mola veriyorum arkadaşlar ilerleyen saatlerde görüşürüz kocaman

Bendede bollywood takintisi var bayiliyorum hint filmlerine özellikle sharkhan filmlerini tavsiye ederim canim sharuk khan yanlis yazmisim

dün bitane seyrettim müthiş manzara vardı "Chennai Express"harika bir film sende izle hint kızları maşaALLAH ne güzel oluyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…