2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tup bebegi nerde yaptriosn cnm , ztn doktr syledi mi yaptr die testleri

Bursa art canim.tedaviye baslamadan testler verdi troid biraz yüksekti ilac kullaniyorum.prolaktini atladi sanmistim ama önemi yok sanirim yazismalarimiza bakilirsa.ben yinede bi baktirayim ne durumdalar.icim rahat etsin.

Bursa art canim.tedaviye baslamadan testler verdi troid biraz yüksekti ilac kullaniyorum.prolaktini atladi sanmistim ama önemi yok sanirim yazismalarimiza bakilirsa.ben yinede bi baktirayim ne durumdalar.icim rahat etsin.

Onmli canim ama tup bebek icin onmli degil ama norml sartlarda geblge engl oluobi nebzede olsa . Sen baktr yanlz prolktn sabah 9da yapilio gec olnca yapmiolar ac krna susz :) ilk ypcksn blgn olsn cnm

Melindam, sen hangi merkezde yaptırıyorsun? Bir de problem neydi sizde, özel değilse öğrenebilir miyim? Mini tüp bebeği bazı drlar pek tasvip etmiyor. Ben nette okumuştum, rezerv azlığı olanlarda daha iyi sonuç alınıyormuş diye, sonra dra sordum, sizin zaten rezerv azlığı var, bunca ilaca rağmen 3 yumurta oluştu, o zaman hiç yumurta elde edemeyiz demişti. Ama hala aklımın bir yerlerinde duruyor bu uygulama. Bu yüzden soruyorum canım sana. Yanıtlarsan sevinirim.

Son düzenleme:

amayaa ne kadar guzel icten yazmissin cok duygulandim...bu kadar onceden boyle seyler dusunup istemen ve zamani geldiginde sorunlarla karsilasman cok uzdu beni..hicbirimizin aklina gelmezdi boyle sorunlar yasayacgimiz ama hersey insanlar icin Allah baska dert keder dermansiz dert vermesin hepimiz bu mutlulugu tadacagiz insallah..ve dahada kiymetli olucak bebislerimiz..dilerim en kisa zamanda kavsurusun yavruna..

alfabeciğimmmmm, selam

canım tesadüfen gördüm, okudum yazını.... kesinlikle mini tüp bebeği düşünmelisin. rezervi az olanlar için olması gereken tedavi bu canım, yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum. lütfen mini tüp şeklinde yazıp internetten araştır. az ilaç kaliteli yumurta bu tedavide oluyor. klasik tüp tedavisi rezervi az olan veya fsh yüksek olanda işe yaramıyor ve boşuna ilaç yükleniyor, ve çok ilaç yüzünden pahalı oluyor.

Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin

Günaydın kızLarBugün transferimin 7.günü...Her gün biraz daha şiddetini arttıran regl sancım, bu sabah kendini daha da belli etti...İlaçlardan mı yoksa negatifliğimden midir bilmiyorum ama oldukça sinirli biri oldum çıktım...Okulda biraz daha unutuyorum...Test günü yaklaştıkça daha da çok korkuyorum...:18::18:

Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım....Rabbim upuzuuuuunnn bir ömür nasip etsin evladına

geçmiş olsun tatlım.... Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağını.....

gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

tatlım o muhtemelen ilaçların etkisi, biz evlendiğimizden beri 2 kez tartıştık biri transfer sonrası sonuç bekleme sürecindeydi, olur olmadık herşeye patlama halinde olmuştum....kolay kolay sesinin tonu yükselmeyen biri olarak iş yerimdekiler bile, hayırdır sende var bi haller demişlerdi... o yüzden sen kendi kendini telkin etmeye çalış, öğretmensin anladığım kadarıyla işin de zor, çocukların karne zamanı yaklaştı diye coşmuş da olabilirler, belki de normaldir....

Gunayyyyyyyyyydin kızlar nasilsinizzzzz

Bügünüz dununuzden guzel olur insallah hep yüzünüzü güldüren olaylar olur artik aglamak istemiyoruz herşeyin hayırlısı dünya ağlamaya deymiyo gönül istikiyoki herkesin duası kabul olsun herkesin gözyaşı dinsin ama yok ole dünya Insallah gun gelecek acı günler son bulacak çektiğimiz sıkıntılar hepsi hepsi son bulacak Allahım hakkımızda herşeyin hayirlusini nasip etsin sizleri seviyorum
MEVLAM İSTEMESSE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR

Dostlarım günaydın,
Dünden bu yana yazılanları ağlaya ağlaya okudum... Bebek, kalinkam, pers, kafunder, kalbimdesin ve tüm kardeşlerim gerçekten de amayaanın dediği gibi elleri öpülesi kadınlarsınız. Sizlerin yanında benim yaşadıklarıma sızlanmak şımarıklık olur, hadsizlik olur. Allah hiçbirimize daha kötü günler göstermesin, bir daha evladıyla sınamasın. Hepinize dua ediyorum. Her şeye rağmen halimize çok şükür, Allah beterlerinden saklasın. Çok seviyorum sizi, hepimizin tek tek güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyorum. İlk sayfadaki tabloda hamile olmayan, bebişini sağlıkla kucaklamayan kalmasın inşallah.

kızlar dün evdeydim migren nedeniyle arada okudum sizleri ama mesaj gönderemedim, site mesajlarımı kabul etmedi ne yazık ki... evdeyim diye bol bol dua ettim, kuran okudum.. bu gün de çok giremeyeceğim ne yazık ki, ekran gözlerimi alıyor ve ağrımı arttırıyor ama arada haberleri almaya geleceğim...

dün hem sevindim bebiş haberlerine hem de nazana, monicama ağladım... sonra siz kardeşlerimin anlattıkca hikayelerinizi persim, bebeğim, kalinkam, kalbimsedin, kafunder ne söyleyeceğimi bilemedim... allah bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah kardeşlerim.. meleklerinizle cennette buluşun inşallah... monicamın dediği gibi İlk sayfadaki tabloda hamile olmayan, bebişini sağlıkla kucaklamayan kalmasın inşallah....

çok yazamıyorum düğümlendi sözcükler boğazıma ama bilin ki hepiniz için ayrı ayrı isminizle dua ediyorum... kalbimdesin canım kardeşim sımsıkı tutundu bebeklerin annesine inşallah... tedaviye başlayacaklar, tedavide olanlar hepiniz hepiniz aklımdasınız yüreğimdesiniz dualarımdasınız... sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ila kalın....

ammmin arkadaşım ammminnn. ne güzel söylemişsin....

ammmin arkadaşım ammminnn. ne güzel söylemişsin....

gözün aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

lütfen lütfen korkuyu, kötü düşünceleri uzaklaştır kendinden,, sadece dua et ve gülümseyerek konuş bebeğinle....

lütfen lütfen korkuyu, kötü düşünceleri uzaklaştır kendinden,, sadece dua et ve gülümseyerek konuş bebeğinle....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım....

lütfen korkma,, stresyapma,,, güzel şeyler konuş yavrunla....

Canım geçmiş olsun üzülme nasip buymuş bende 2ocakta negatifimi aldım bugün tekrardan tedaviye başladım inşallahh bidahaki denemende Rabbim yüzünü güldürür

hayırlı olsun bu tedavin ve bebişini sdana getirsin inşallah melindacım...

canım sana daha önce de yazmıştım benim doktorumla görüşmeni öneririm. kendisi mini tüp bebeği ilk kez türkiyeye getiren kişi. israel aruh- izmir kent hastanesi. istersen sana özelden muayenahane tel yazayım git görüş asla pişman olmazsın. zaten çok yoğun 2-3 ay sonraya randevu verebiliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…