Tup bebegi nerde yaptriosn cnm , ztn doktr syledi mi yaptr die testleri
Bursa art canim.tedaviye baslamadan testler verdi troid biraz yüksekti ilac kullaniyorum.prolaktini atladi sanmistim ama önemi yok sanirim yazismalarimiza bakilirsa.ben yinede bi baktirayim ne durumdalar.icim rahat etsin.
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
siz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
ben sadece eğitim hayatım boyunca tek bi dersten kaldım, ingilizce.... evlenmeden çok önceydi bi ara bazı cd ler alıp azda olsa çalışıyım demiştim. işin gücün var, memursun kovulma gibi bi durumun yok hayırdır diyen birine, "yarın öbürgün çocuğuma nası ders çalıştırcam? benim ona her durum ve şartta yetmem lazım, ingilizce artık 4. sınıfta başlıyo" demiştim.... daha evlenmeden, hatta evlenecek adamı bulamamışken, çocuğumu düşünürdüm.... lisede en büyük hayaliniz konulu bi kompozisyona "anne olmadan ölmek istemiyorum" anafikirli bi yazı yazmıştım.... inanırmısınız midem bulansın istiyorum, başım dönsün, ayaklarım şişsin, karnımda oluşacak çatlakları bile hasretle bekliyorum... yengem doğum sancıları çekerken, ne müthiş bi şey dimi içinde bi canlı, senin parçan var gibi laflar etmiş de fırça yemiştim, üniversite zamanlarımdı....... benim en büyük hayalim anne olmaktı, hala öyle..... önce gebe kalmak, zorluklarını yaşamak, güzelliklerini hissetmek,eşime bunu nasıl söylerim diye planlar yapmak, sonra; bende çok isterdim normal doğum yapabileyim ama ameliyat olduktan sonra "doğumun sezeryan olur eğer hamile kalırsan" dediler; doğum, uykusuz geceler, emzirme, bebeğin anneye bağlılığı.... herşeyi yaşamak istiyorum, her hücremle çok istiyorum....
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız....
çok çok çok daha güzel haberler al inşallah tatlımmmmm
melinda tatlım çok sevindim, son olsun, sonuna kadar çok güzel olsun inşallah... ışığın seninle kalsın :)
doktoruna sonuna dek katılıyorum, iyi düşünelim güzel dualar edelim iyi olsun :)
nazancım, canım benim metanetinden ötürü sakın kendini suçlama, benim seni alkışlayasım geldiRabbim sana tez vakitte tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini canım benim
Melindam, sen hangi merkezde yaptırıyorsun? Bir de problem neydi sizde, özel değilse öğrenebilir miyim? Mini tüp bebeği bazı drlar pek tasvip etmiyor. Ben nette okumuştum, rezerv azlığı olanlarda daha iyi sonuç alınıyormuş diye, sonra dra sordum, sizin zaten rezerv azlığı var, bunca ilaca rağmen 3 yumurta oluştu, o zaman hiç yumurta elde edemeyiz demişti. Ama hala aklımın bir yerlerinde duruyor bu uygulama. Bu yüzden soruyorum canım sana. Yanıtlarsan sevinirim.
Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım....Rabbim upuzuuuuunnn bir ömür nasip etsin evladınaAralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
negatifimi aldım bugun doktorum adet bıtınce görüşelim dedı tekrar ne zaman başlıyalım der bılmıyorum çok üzüldüm ama rabbım böyle uygun gördü hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun
Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
Günaydın kızLarBugün transferimin 7.günü...Her gün biraz daha şiddetini arttıran regl sancım, bu sabah kendini daha da belli etti...İlaçlardan mı yoksa negatifliğimden midir bilmiyorum ama oldukça sinirli biri oldum çıktım...Okulda biraz daha unutuyorum...Test günü yaklaştıkça daha da çok korkuyorum...:18::18:
Gunayyyyyyyyyydin kızlar nasilsinizzzzz
Bügünüz dununuzden guzel olur insallah hep yüzünüzü güldüren olaylar olur artik aglamak istemiyoruz herşeyin hayırlısı dünya ağlamaya deymiyo gönül istikiyoki herkesin duası kabul olsun herkesin gözyaşı dinsin ama yok ole dünya Insallah gun gelecek acı günler son bulacak çektiğimiz sıkıntılar hepsi hepsi son bulacak Allahım hakkımızda herşeyin hayirlusini nasip etsin sizleri seviyorum
MEVLAM İSTEMESSE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR
Gunayyyyyyyyyydin kızlar nasilsinizzzzz
Bügünüz dununuzden guzel olur insallah hep yüzünüzü güldüren olaylar olur artik aglamak istemiyoruz herşeyin hayırlısı dünya ağlamaya deymiyo gönül istikiyoki herkesin duası kabul olsun herkesin gözyaşı dinsin ama yok ole dünya Insallah gun gelecek acı günler son bulacak çektiğimiz sıkıntılar hepsi hepsi son bulacak Allahım hakkımızda herşeyin hayirlusini nasip etsin sizleri seviyorum
MEVLAM İSTEMESSE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR
Günaydın kızLarBugün transferimin 7.günü...Her gün biraz daha şiddetini arttıran regl sancım, bu sabah kendini daha da belli etti...İlaçlardan mı yoksa negatifliğimden midir bilmiyorum ama oldukça sinirli biri oldum çıktım...Okulda biraz daha unutuyorum...Test günü yaklaştıkça daha da çok korkuyorum...:18::18:
gözün aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
gözün aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
Canım geçmiş olsun üzülme nasip buymuş bende 2ocakta negatifimi aldım bugün tekrardan tedaviye başladım inşallahh bidahaki denemende Rabbim yüzünü güldürür
Melindam, sen hangi merkezde yaptırıyorsun? Bir de problem neydi sizde, özel değilse öğrenebilir miyim? Mini tüp bebeği bazı drlar pek tasvip etmiyor. Ben nette okumuştum, rezerv azlığı olanlarda daha iyi sonuç alınıyormuş diye, sonra dra sordum, sizin zaten rezerv azlığı var, bunca ilaca rağmen 3 yumurta oluştu, o zaman hiç yumurta elde edemeyiz demişti. Ama hala aklımın bir yerlerinde duruyor bu uygulama. Bu yüzden soruyorum canım sana. Yanıtlarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?