2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım üzüldüm, ama elden birşey gelmiyor vakti gelmemiş...inşaALLAH bu tedavinde rabbim yüzünü güldürür...

kızlar yazıyorum yazıyorum kaydetmiyor...

amayammmm ne diyim ki ben sana.... ağladım ağladım akşam... ağlayıp da yazamamak daha kötü kızlar kaç kez yazdım ama bilgisayar kayıt etmedi mesajı, seslendim seslendim size duymadınız sesimi... (evdeen giremiyorum ne yazık ki kızım biliyosunuz cin gibi... bu hafta yoktu bu seferde şifre problemi çıktı kk şifremi kabul etmiyor evden)

o hayaller gerçek olacak arkadaşım, az kaldı hepimiz hissedeceğiz bebeğimizin karnımızdaki hareketini, hepimiz aşerecez mevsim dışı meyveleri, karnımızdan seceveğiz bebişimizi konuşacağız onunla günümüzü paylaşacağız, inleye inleye ağlaya ağlaya dünyaya getireceğiz onu, koklayacağız, uyutacağız yeri gelecek ayağımızda sallayacağız, telaşa kapılacağız kimi zaman...

hepimiz hepimiz anne olacağız bir gün... az kaldı....

kardeşim canım benim... nasılsın... bebişlerin nasıl... seni de yeğenlerimi de çoook seviyorum

günaydın canım.benimde 8.gün yoğun adet ağrılarım var dün çok küçük leklenmem oldu.bugün devamı gelecek gibi.bakalım Mevlam ne eyler,neylerse güzel eyler.....inşaALLAHALLAH kucağımızı boş bırakmasın

Arkadaslar gunaydin,
Ben yazimda monicagaller'i de yazdim ama degerleri dusuk oldugu icindi.sonucta gebeligi devam ediyor,1hafta bekleyip guzel haber alabilir hala:)) eger farkinda olmadan uzduysem seni ozur dilerim monicagaller..

canım sanada günaydınsüper bir moral oldu

amin canım inşallah...ben de çok minik dün turuncu gibi leke gördüm ama çok minikti...belki leke bile denmez...herşeyin hayırlısı...

Canim,8.gunun:)) tutunma kanamasi olabilir,oyle diyorlar ya..daha once hic olmadi demistin ama sonuclari olumsuzdu.bu sefer farkli yatmadin yurudun,simdi leken olur,5gun sonra bebek haberi gelir insallah.bu sefer farkli olacak:)))

kalbi güzel ruhu güzel can dostlarım hepimizin acısı ortak ama monicacım seninde acın sana büyük senin az benim çok değil hepimiz bir şekilde evlatlarımızı yitirdik.ama ne yaptık kalktık tekrar cesaret ettik.Hz. ALİ'nin bir sözü "dünyadaki en cesur kadın,ilk doğumunu yaptıktan sonra ikinciyi yapandır"biz o kadınlarız işteyola devamsabredip meyveleri toplayacağız
Güzbaharcım, canım arkadaşım migreni iyi bilirim Rabbim sana Şafi ismiyle şifa versin.bebeklerin olduğu zaman gerçi ağrıyacak başında kalmayacak ıngalar, kokan bezler, acıkmış küçük mideler ALLAH'ım ne tatlı anne olursun sen sabrın sonu selamet vesselam

canım sanada günaydınsüper bir moral oldu

Kalbimdesin canim leke icjn üzülme yerlesme kanamasi olabilir adet olmayacaksin allahjn izniyle bebislerin annesini birakmayacak insallah öyle inaniyorum..benimde dünden beri cok kötü adet sancim var allah hayirlisi nasip etsin insallah bu sefer bebeklerimize kavusuruz

amin canım inşallah...ben de çok minik dün turuncu gibi leke gördüm ama çok minikti...belki leke bile denmez...herşeyin hayırlısı...

canım benimde minik bir parçaydı pembe renkte.sonra jelle beraber çamur rengi.sabahta jelle geldi kahverengi bakalım inşaallah yavrular beni beğenmeyip gitmezlerşaka tabi hala pozitifim

Canim,8.gunun:)) tutunma kanamasi olabilir,oyle diyorlar ya..daha once hic olmadi demistin ama sonuclari olumsuzdu.bu sefer farkli yatmadin yurudun,simdi leken olur,5gun sonra bebek haberi gelir insallah.bu sefer farkli olacak:)))

sağol canım beklemedeyim sonu güzel olur İnşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…