- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
negatifimi aldım bugun doktorum adet bıtınce görüşelim dedı tekrar ne zaman başlıyalım der bılmıyorum çok üzüldüm ama rabbım böyle uygun gördü hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun
Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
Günaydın kızLarBugün transferimin 7.günü...Her gün biraz daha şiddetini arttıran regl sancım, bu sabah kendini daha da belli etti...İlaçlardan mı yoksa negatifliğimden midir bilmiyorum ama oldukça sinirli biri oldum çıktım...Okulda biraz daha unutuyorum...Test günü yaklaştıkça daha da çok korkuyorum...:18::18:
Aslinda soylemek istedigim o kadar cok sey var ki ama gozlerim doluyor...surekli bir umut olacak demistim,olmadi..bir taraftan olmayacagini da seziyordum,degerler-usg zamaninda dogru-duzgun gitmiyorsa bozuluyor muhakkak.benimki 8.hafta basinda,selenin 5.haftada,monicanin7.haftada...
O yuzden en bastan duzgun giden,saglikli gebelik saglikli bebek diliyorumm....
Gunayyyyyyyyyydin kızlar nasilsinizzzzz
Bügünüz dununuzden guzel olur insallah hep yüzünüzü güldüren olaylar olur artik aglamak istemiyoruz herşeyin hayırlısı dünya ağlamaya deymiyo gönül istikiyoki herkesin duası kabul olsun herkesin gözyaşı dinsin ama yok ole dünya Insallah gun gelecek acı günler son bulacak çektiğimiz sıkıntılar hepsi hepsi son bulacak Allahım hakkımızda herşeyin hayirlusini nasip etsin sizleri seviyorum
MEVLAM İSTEMESSE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR
günaydın canım.benimde 8.gün yoğun adet ağrılarım var dün çok küçük leklenmem oldu.bugün devamı gelecek gibi.bakalım Mevlam ne eyler,neylerse güzel eyler.....inşaALLAHALLAH kucağımızı boş bırakmasın
günaydın canım.benimde 8.gün yoğun adet ağrılarım var dün çok küçük leklenmem oldu.bugün devamı gelecek gibi.bakalım Mevlam ne eyler,neylerse güzel eyler.....inşaALLAHALLAH kucağımızı boş bırakmasın
Dostlarım günaydın,
Dünden bu yana yazılanları ağlaya ağlaya okudum... Bebek, kalinkam, pers, kafunder, kalbimdesin ve tüm kardeşlerim gerçekten de amayaanın dediği gibi elleri öpülesi kadınlarsınız. Sizlerin yanında benim yaşadıklarıma sızlanmak şımarıklık olur, hadsizlik olur. Allah hiçbirimize daha kötü günler göstermesin, bir daha evladıyla sınamasın. Hepinize dua ediyorum. Her şeye rağmen halimize çok şükür, Allah beterlerinden saklasın. Çok seviyorum sizi, hepimizin tek tek güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyorum. İlk sayfadaki tabloda hamile olmayan, bebişini sağlıkla kucaklamayan kalmasın inşallah.
kızlar dün evdeydim migren nedeniyle arada okudum sizleri ama mesaj gönderemedim, site mesajlarımı kabul etmedi ne yazık ki... evdeyim diye bol bol dua ettim, kuran okudum.. bu gün de çok giremeyeceğim ne yazık ki, ekran gözlerimi alıyor ve ağrımı arttırıyor ama arada haberleri almaya geleceğim...
dün hem sevindimbebiş haberlerine hem de nazana, monicama ağladım... sonra siz kardeşlerimin anlattıkca hikayelerinizi persim, bebeğim, kalinkam, kalbimsedin, kafunder ne söyleyeceğimi bilemedim... allah bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah kardeşlerim.. meleklerinizle cennette buluşun inşallah... monicamın dediği gibi İlk sayfadaki tabloda hamile olmayan, bebişini sağlıkla kucaklamayan kalmasın inşallah....
çok yazamıyorum düğümlendi sözcükler boğazıma ama bilin ki hepiniz için ayrı ayrı isminizle dua ediyorum... kalbimdesin canım kardeşim sımsıkı tutundu bebeklerin annesine inşallah... tedaviye başlayacaklar, tedavide olanlar hepiniz hepiniz aklımdasınız yüreğimdesiniz dualarımdasınız... sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ila kalın....
Allah tamamjna erdirsin canim araligin kacinda transfer yaptilar benim 28 de yapildi hala brkliyorum 13 test günü
Dostlarım günaydın,
Dünden bu yana yazılanları ağlaya ağlaya okudum... Bebek, kalinkam, pers, kafunder, kalbimdesin ve tüm kardeşlerim gerçekten de amayaanın dediği gibi elleri öpülesi kadınlarsınız. Sizlerin yanında benim yaşadıklarıma sızlanmak şımarıklık olur, hadsizlik olur. Allah hiçbirimize daha kötü günler göstermesin, bir daha evladıyla sınamasın. Hepinize dua ediyorum. Her şeye rağmen halimize çok şükür, Allah beterlerinden saklasın. Çok seviyorum sizi, hepimizin tek tek güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyorum. İlk sayfadaki tabloda hamile olmayan, bebişini sağlıkla kucaklamayan kalmasın inşallah.
canım sanada günaydınsüper bir moral oldu
kardeşim canım benim... Nasılsın... Bebişlerin nasıl... Seni de yeğenlerimi de çoook seviyorum
12.gunde ogrenilmio mu ? Bn 27aralikta trnsferim oldu 7ocaktda test yptim canim .snnde 8ocakta test ypman gerkmezmiydi
12.gunde ogrenilmio mu ? Bn 27aralikta trnsferim oldu 7ocaktda test yptim canim .snnde 8ocakta test ypman gerkmezmiydi
merhaba benim 30 aralıkda transferim 9.zuncu günde idrar testim net bi şekilde ikinci çigi çıkdı kan verdim akşam 6 da çıkcak sonuş
amin canım inşallah...ben de çok minik dün turuncu gibi leke gördüm ama çok minikti...belki leke bile denmez...herşeyin hayırlısı...
Doktorum 13 ne test gününü verdi bende bilmiyorum canim dünden beri cok kötü sancim oluyor allah sonunu hayir etsin
Canim,8.gunun:)) tutunma kanamasi olabilir,oyle diyorlar ya..daha once hic olmadi demistin ama sonuclari olumsuzdu.bu sefer farkli yatmadin yurudun,simdi leken olur,5gun sonra bebek haberi gelir insallah.bu sefer farkli olacak:)))
Simdi yptrsan cikar ama :)) ilk denememi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?