2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İnslhh canm benm. :)) seninle bebeklerin inslh , bebegmle braber size dua ediyorz :))

mola veriyorum arkadaşlar ilerleyen saatlerde görüşürüz kocaman

dün bitane seyrettim müthiş manzara vardı "Chennai Express"harika bir film sende izle hint kızları maşaALLAH ne güzel oluyor öyle

cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komedi Tavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor

Evet canim hint kizlarinin masallahi var cok güzel oluyorlar

ağlamak yoook bebişin geliyor:119::119::119::119::119: hadi gülelim eğlenelimmm

İnslhh canm benm. :)) seninle bebeklerin inslh , bebegmle braber size dua ediyorz :))

mola veriyorum arkadaşlar ilerleyen saatlerde görüşürüz kocaman

dün bitane seyrettim müthiş manzara vardı "Chennai Express"harika bir film sende izle hint kızları maşaALLAH ne güzel oluyor öyle

cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komedi Tavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor

ağlamak yoook bebişin geliyor:119::119::119::119::119: hadi gülelim eğlenelimmm

Kizlar bugün eger transfer gününü de sayarsak 13. Günüm iki gündür adet agrisi seklinde agrim oluyor gelip geciyor belim agriyor sizce adet olma ihtimalim varmi yoksa 13.gunu artik hamile olbilirsin diyen varmi hislerine güvenen arkadaslar varmi:))allahim hayirlisini nasip etsin

Canım su hastNesinde tedavi görüyorum eurofertilin izmir şubesi doktorum Almanya'dan gelmiş bu sene resmen yurtdışı mantığıyla çalışıyor o yüzden cok memlunum bizde sorun sperm azlığı morfolojiydi şimdide amh testinden sonra rezerv azlığı çıktı mini tüp bebekteki mantık az yumurta ama kaliteli üretmek embriyom kalitesiz oluyor kalitesini arttırmak istiyor doktor hastaneyi ve doktoru tavsiye ederim bir görüş istersen

Cnm normalde 12.gün kan testi yaptırman gerekmiyormu nasıl test yapmadan dura bildin valla bravo
Allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın cnm cupcakelove dedi dersin başından beri öyle düşünüyorum

Cnm normalde 12.gün kan testi yaptırman gerekmiyormu nasıl test yapmadan dura bildin valla bravo
Allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın cnm cupcakelove dedi dersin başından beri öyle düşünüyorum
Canim test yapmaya korkuyorum doktorum 13 de test günü verdi kendim evde yapmaya korkuyorum agzindan bal damliyor dikkat et canim yerim seni :)))

Canim test yapmaya korkuyorum doktorum 13 de test günü verdi kendim evde yapmaya korkuyorum agzindan bal damliyor dikkat et canim yerim seni :)))

Bende senin bebişlerini yicem zaten buaralar bebiş aşeriyorum
Ben kolay kolay yazmam birine hamilesin diye içime doğdu bi kere yapacak bişi yok
Buradan bi arkadaşada sen hamilesin dedim ve kız hamile Eğer seninkide doğru çıkarsa kendimden korkacam

Arkadaslar gunaydin,
Ben yazimda monicagaller'i de yazdim ama degerleri dusuk oldugu icindi.sonucta gebeligi devam ediyor,1hafta bekleyip guzel haber alabilir hala:)) eger farkinda olmadan uzduysem seni ozur dilerim monicagaller..

nazancım, bahsettiğin mesajı okumuştum ve hiç de rahatsız olmamıştım emin ol. yine de teşekkür ederim çok ince düşünceli bir insansın. ben kendimi şu anda senden ya da selenden farklı bir yere koymuyorum zaten, pazartesi kürtaj olmasam bile ilk 3 ayım sürekli bu riskle ve düşünceyle geçecek, her halükarda zor günler geçireceğim. kendimi kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum. ilk sayfadaki tabloda hamile yazım da kaldırılmış zaten, onu görünce içim şöyle inceden bi sızladı ama hak da verdim. böylesi daha iyidir belki de kim bilir. özür dilenecek hiçbir şey yok, sonuç iyi de olsa kötü de olsa yine gelip size anlatacağım, yine size ihtiyaç duyacağım herkesten çok. Öpüyorum yanaklarından.

Canım benim bende o regli sancılarını yaşadım transferden sonra ara ara geldi sancı kimi gün hiç yoktu şu an ALLAH'IN izniyle 9 haftalık hamileyim darısı başına İNŞALLAH birde bir şey merak ediyorum niye test günün bu kadar geç kaçıncı gün embriyosuydu ve nerede yaptırdın

Insallah dogru cikarda sende kendinden korkarsin:))insallah canim ya allah herkesin gönlüne göre versin ben 12 yildir bu hasretle yaniyorum allahim benim gibi cocuk hasretiyle yanan herkese tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Âmin

Canim ben almanyada tedavi görüyorum 5.gün embriyosuydu 3 tane yerlestirildi allahin izniyle insallah tutunmuslardir canim almanyada prosedür böyle 14-16 gun arasi test günü veriyorlar bana 16 gün verdiler

Canim ben almanyada tedavi görüyorum 5.gün embriyosuydu 3 tane yerlestirildi allahin izniyle insallah tutunmuslardir canim almanyada prosedür böyle 14-16 gun arasi test günü veriyorlar bana 16 gün verdiler

Allahim bebeginide sagliklisiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah

o da benim hatam tatlım kusuruma bak, hatta kız mümkünse bana.....

akşam çok duygusaldık malum, ben geri sayfalara da bakmadığımdan senin de kürtaj olduğunu zannettim ve o yüzden öyle oldu nazanın düzeltme yazısından sonra, geç oldu ama düzelttim tabloyu yeniden:26::26::26:

Son düzenleme:

Amayaa cigim bende tabloda gördüm adiki cok tesekkür ederim eklemissin ama sanki biraz eksik eklemissin:))herkesin sonuna rabbim hamile kalmayi nasip etsin falan yazmisin benim sanki cok kuru kuru duruyor orda ((sonradan gördüm canim sonuclarini alanlar icin yazmisin özür canim

Son düzenleme:

Yaaa kurban olayım üzülme, ben de yazdıktan sonra kızdım kendime, nazana üzülme derken ayşegülü üzdüm diye. Senin iyi niyetini, kalbinin güzelliğini gayet iyi biliyorum, kaldı ki yazdıklarında kızacak kırılacak bir şey yoktu. doktor bana açık açık "şimdi de kürtaj ederim de dur bir hafta daha bekleyelim bakalım" dedi. Pazartesi gittiğimde embriyoyu görsek bile geriden gelecek ve o gün kürtaj olmasam da belki de aylarca düşecek mi, kürtaj mı olacağım diye diken üstünde olacağım. Tadım kaçtı yani artık, kendimi kötüye hazırlıyorum mecburen. Hayırlısı olsun arkadaşım. Kendi derdime düşüp başkalarını incitmeyi hiç istemem. Sana kızmadım ve seni çok seviyorum.

yok canım herkes de yazmıyor, sonuç bölümü boş oluyor normalde, herhangi bir sonuç alındığında o yazılıyor son bölüme.... dediğin muhtemelen negatif alanlarda, yada pozitif olup sonradan bi sebeple negatife dönenlerde yazıyor....

Evet bende sonradan fark ettim insallah hepimiz icin güzel sonuclar yazdirirz o tabloya pozitiflerle dolsun heryer insallah

Kizlar hepinize meraba inss herkes iyidirrr
Aralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
cnm gozun aydin allah kucagina almayida nasip etsin

cnm arkadasim inss o leke yerlesme lekesidir ben oyle inaniyorum kendini fazla yorma bolbol yat dinlen cnm inss bebisin seninle cnm

evet 1 dkkada ikinci çizgiyi gördüm baya baya ben burdayım diyo ikinci çizgi de kırmızı yükleye bilsemde yüklesem
Hadi inss aksamda guzel bi sonuc alirsin inss kan testinde cnm hayirlisi olsun

Hepinizden Allah razı olsun aralığın 27 de transferim oldu 12 sonra test yaptirdim ve güzel sonuc aldım bugun tekrar kan aldırdım ultrasyona girdim hersey cok şükür yolunda ins hepiniz bu duyguyu tadarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…