ay evet inşlh bu 3 cü denemem biliyosunuz 6 da alcam sonucu inşallah güzel değer verir öle umuyorum dün gece sabaha kadar uyumadım şiddetli adet ağrısını yaşadım ayy çok mutluyum kanıda alim hamileyim diye bağırcam
İnslhh canm benm. :)) seninle bebeklerin inslh , bebegmle braber size dua ediyorz :))
mola veriyorum arkadaşlar ilerleyen saatlerde görüşürüzkocaman
dün bitane seyrettim müthiş manzara vardı "Chennai Express"harika bir film sende izle hint kızları maşaALLAH ne güzel oluyor öyle
cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komediTavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor
ay evet inşlh bu 3 cü denemem biliyosunuz 6 da alcam sonucu inşallah güzel değer verir öle umuyorum dün gece sabaha kadar uyumadım şiddetli adet ağrısını yaşadım ayy çok mutluyum kanıda alim hamileyim diye bağırcam
İnslhh canm benm. :)) seninle bebeklerin inslh , bebegmle braber size dua ediyorz :))
mola veriyorum arkadaşlar ilerleyen saatlerde görüşürüzkocaman
dün bitane seyrettim müthiş manzara vardı "Chennai Express"harika bir film sende izle hint kızları maşaALLAH ne güzel oluyor öyle
cennet kokusunu içimize çekelim inşaallah.ya bu ara hint filmlerine taktım romantik komedi hakketen komediTavsiye ederim.hindistanın doğal güzelleiğide muazzam kendimi romantik komediye verdim zaman geçiyor
ağlamak yoook bebişin geliyor:119::119::119::119::119:hadi gülelim eğlenelimmm
Canım su hastNesinde tedavi görüyorum eurofertilin izmir şubesi doktorum Almanya'dan gelmiş bu sene resmen yurtdışı mantığıyla çalışıyor o yüzden cok memlunum bizde sorun sperm azlığı morfolojiydi şimdide amh testinden sonra rezerv azlığı çıktı mini tüp bebekteki mantık az yumurta ama kaliteli üretmek embriyom kalitesiz oluyor kalitesini arttırmak istiyor doktor hastaneyi ve doktoru tavsiye ederim bir görüş istersenMelindam, sen hangi merkezde yaptırıyorsun? Bir de problem neydi sizde, özel değilse öğrenebilir miyim? Mini tüp bebeği bazı drlar pek tasvip etmiyor. Ben nette okumuştum, rezerv azlığı olanlarda daha iyi sonuç alınıyormuş diye, sonra dra sordum, sizin zaten rezerv azlığı var, bunca ilaca rağmen 3 yumurta oluştu, o zaman hiç yumurta elde edemeyiz demişti. Ama hala aklımın bir yerlerinde duruyor bu uygulama. Bu yüzden soruyorum canım sana. Yanıtlarsan sevinirim.
Canim test yapmaya korkuyorum doktorum 13 de test günü verdi kendim evde yapmaya korkuyorum agzindan bal damliyor dikkat et canim yerim seni :)))Cnm normalde 12.gün kan testi yaptırman gerekmiyormu nasıl test yapmadan dura bildin valla bravo
Allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın cnm cupcakelove dedi dersin başından beri öyle düşünüyorum
Canim test yapmaya korkuyorum doktorum 13 de test günü verdi kendim evde yapmaya korkuyorum agzindan bal damliyor dikkat et canim yerim seni :)))
Arkadaslar gunaydin,
Ben yazimda monicagaller'i de yazdim ama degerleri dusuk oldugu icindi.sonucta gebeligi devam ediyor,1hafta bekleyip guzel haber alabilir hala:)) eger farkinda olmadan uzduysem seni ozur dilerim monicagaller..
Kizlar bugün eger transfer gününü de sayarsak 13. Günüm iki gündür adet agrisi seklinde agrim oluyor gelip geciyor belim agriyor sizce adet olma ihtimalim varmi yoksa 13.gunu artik hamile olbilirsin diyen varmi hislerine güvenen arkadaslar varmi:))allahim hayirlisini nasip etsin
Bende senin bebişlerini yicem zaten buaralar bebiş aşeriyorum
Ben kolay kolay yazmam birine hamilesin diye içime doğdu bi kere yapacak bişi yok
Buradan bi arkadaşada sen hamilesin dedim ve kız hamileEğer seninkide doğru çıkarsa kendimden korkacam
Bende senin bebişlerini yicem zaten buaralar bebiş aşeriyorum
Ben kolay kolay yazmam birine hamilesin diye içime doğdu bi kere yapacak bişi yok
Buradan bi arkadaşada sen hamilesin dedim ve kız hamileEğer seninkide doğru çıkarsa kendimden korkacam
Canım benim bende o regli sancılarını yaşadım transferden sonra ara ara geldi sancı kimi gün hiç yoktu şu an ALLAH'IN izniyle 9 haftalık hamileyimdarısı başına İNŞALLAH birde bir şey merak ediyorum niye test günün bu kadar geç kaçıncı gün embriyosuydu ve nerede yaptırdın
Canim ben almanyada tedavi görüyorum 5.gün embriyosuydu 3 tane yerlestirildi allahin izniyle insallah tutunmuslardir canim almanyada prosedür böyle 14-16 gun arasi test günü veriyorlar bana 16 gün verdiler
o da benim hatam tatlım kusuruma bak, hatta kız mümkünse bana.....nazancım, bahsettiğin mesajı okumuştum ve hiç de rahatsız olmamıştım emin ol. yine de teşekkür ederim çok ince düşünceli bir insansın. ben kendimi şu anda senden ya da selenden farklı bir yere koymuyorum zaten, pazartesi kürtaj olmasam bile ilk 3 ayım sürekli bu riskle ve düşünceyle geçecek, her halükarda zor günler geçireceğim. kendimi kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum. ilk sayfadaki tabloda hamile yazım da kaldırılmış zaten, onu görünce içim şöyle inceden bi sızladı ama hak da verdim. böylesi daha iyidir belki de kim bilir. özür dilenecek hiçbir şey yok, sonuç iyi de olsa kötü de olsa yine gelip size anlatacağım, yine size ihtiyaç duyacağım herkesten çok. Öpüyorum yanaklarından.
o da benim hatam tatlım kusuruma bak, hatta kız mümkünse bana.....
akşam çok duygusaldık malum, ben geri sayfalara da bakmadığımdan senin de kürtaj olduğunu zannettim ve o yüzden öyle oldunazanın düzeltme yazısından sonra, geç oldu ama düzelttim tabloyu yeniden:26::26::26:
o da benim hatam tatlım kusuruma bak, hatta kız mümkünse bana.....
akşam çok duygusaldık malum, ben geri sayfalara da bakmadığımdan senin de kürtaj olduğunu zannettim ve o yüzden öyle oldunazanın düzeltme yazısından sonra, geç oldu ama düzelttim tabloyu yeniden:26::26::26:
Amayaa cigim bende tabloda gördüm adiki cok tesekkür ederim eklemissin ama sanki biraz eksik eklemissin:))herkesin sonuna rabbim hamile kalmayi nasip etsin falan yazmisin benim sanki cok kuru kuru duruyor orda((sonradan gördüm canim sonuclarini alanlar icin yazmisin özür canim
yok canım herkes de yazmıyor, sonuç bölümü boş oluyor normalde, herhangi bir sonuç alındığında o yazılıyor son bölüme.... dediğin muhtemelen negatif alanlarda, yada pozitif olup sonradan bi sebeple negatife dönenlerde yazıyor....
cnm gozun aydin allah kucagina almayida nasip etsinAralığın son haftası transferin olmuştu dün ogrendimki hamileyim hala inanamiyorum 8 senedir bekliyodum Allah herkese nasip etsin
cnm arkadasim inss o leke yerlesme lekesidir ben oyle inaniyorum kendini fazla yorma bolbol yat dinlen cnm inss bebisin seninle cnmgünaydın canım.benimde 8.gün yoğun adet ağrılarım var dün çok küçük leklenmem oldu.bugün devamı gelecek gibi.bakalım Mevlam ne eyler,neylerse güzel eyler.....inşaALLAHALLAH kucağımızı boş bırakmasın
Hadi inss aksamda guzel bi sonuc alirsin inss kan testinde cnm hayirlisi olsunevet 1 dkkada ikinci çizgiyi gördüm baya baya ben burdayım diyo ikinci çizgi de kırmızı yükleye bilsemde yüklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?