CEVAP YAZIN Bİ KIZLAR( kızlarrrr çok acıyor ya transfer oldu dün. ama benim vücudum az bişey sıvı toplamıştı ama çoook ağrı yapıyor geceleri kıvranıyorum (((( bide 10 gün için cleanex gibi bi iğne verdiler bundan kullanan varmı dün korkuddan vuramadım artık psikolojim iğne kaldırmıyor
Talveg,her zaman diyorum yumurta toplama islemi vucut icin travmatik bir islem,normal bir durum degil.sislik ve agri oluyor3-5gun.gecmesi icin zaman vermek gerek,bunyeye gore degisiyor toparlanma sureci.agrilarin dayanilcak gibi degilse doktorunu simdiye dek gormemen veya aramaman hata...en iyisini o bilir.igne ise ihtiyacin var ki veriliyor canim,maalesef psikolojin kaldirsin kaldirmasin yaptiracaksin baska yolu yok.bizlerde zamaninda aglaya aglaya olduk progestanlari mecbur..simdi bebegini dusun ve guclu ol:))
yumurta işlemi taa geçen cumaydı( bugün 7 gün oldu sonradan arttı ağrı...bu ohss yüzünden galiba ne tarafa dönsem sıvı oraya irikiyor ağrı oraya vuruyor .doktorumun her aşamadan haberi var. ama ağrı 3 5 hafta olacak dedi!!!! (( ağrı kesici verdi özel onun yapacağı sadece bu
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
evet 1 dkkada ikinci çizgiyi gördüm baya baya ben burdayım diyo ikinci çizgi de kırmızı yükleye bilsemde yüklesem
Çok TSK ederim canım aminnnn inşalllahhhhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım....
lütfen korkma,, stresyapma,,, güzel şeyler konuş yavrunla....
hayırlı olsun bu tedavin ve bebişini sdana getirsin inşallah melindacım...
İnşalllahhhh canım ikizler tutsun bu sefer sonuçlarımız yakın olcak arka arkaya öğrencez benimde ay sonunu bulur transferim tekrardan ilaçlara başladım merkeze 3500 ödeme yapıcaz sen ilk tedavide ne kadar ödedin:26:canım benim gözün aydın,girip okuyorum sadece yoğunluktan.şimdi gördüm tedaviye tekrar başladığını.hadi bakalım benimde bu ayın sonundaki adetle başlıcaz dondurulmuş tedavisine.banada 2 tane embriyo vereceğini söyledi nuray hanım:) ikizlerimiz olsun inşallah arka arkaya:) ikinci tedavi için ne kadar ödeyeceksin cnm sen?
İnşalllahhhh bitanem cok teşekkür ederimcnm benim gözün aydın inş allahın izniyle bu sefer olcak rabbim utandırmasın inş güzel haberlerini alırız
Canim benim seninle ayni sorunu yasamisiz benimde 3 ay hersey normldi sonra gerileme basladi 1 hafta 10 gun diye diye aradaki fark giderek artti gezmedigimiz doktor kalmadi ama doktorlarin elinden bisey gelmiyodu ensonunda zeynep kamile yatisim yapildi 15 gunde hastanede yattiktan sonra bebegimin kalp atislari dusmeye basladi gece 12 ydi saat acilen ameliyata alindim sezeryanla 28 haftalik kizimiz erkenden geldi dunyaya gozlerini acar acmaz acilarla tanisti minnacik eline ayagina igneler vuruldu boyundan buyuktu acilari onu gormeye gittigimde burnana taktiklari nefes borusunu o minnacik eliyle cekistiriyodu kipir kipr okadar hayat dolu bi bebek tiki onu son gordugumde dokunmama izin verdile sicacik yumusacikti inanilmaz bi duyguydu daha once hic yasamdigim biseydi bende bilekligini cuzdanimda tasirim bana el sallayan ultrason resmi sahip oldugum en kiymetli hazinem mezarina gecen sene lale sumbul ekmistik solduktan sonra dokunmamistik gecen hafta babasiyla ziyaretine gittik laler sumbuller yeniden yesermis inaniyorum ki Rabbim gecen yil soldurdugu laleleri bunca zaman sonra nasil yesertti bizim hayatlarimizda bigun yesertecek onun herseye gucu yeter neywe sizleride uzdum hakkinizi helal edin ama yazini okuyunca o gunlere geri gittim... ama sana umut olmak isterim benimle ayni durumu yani bizimle rahimici gelisme geriligi yani tip dilinde OUGR ydi sanirim yasayan bi arkadasim vardi hastaneden o sonrasinda maasallah cok saglikli bir gebelik gecirip bebegini kucagina aldi insallah bizde saglikli gebelik yasayip saglikli bebeklerimize sahip olacagiz Allah cok buyuk ondan umit kesilmez insallah bigun bizde mutlu olacagiz...
kızlar dün evdeydim migren nedeniyle arada okudum sizleri ama mesaj gönderemedim, site mesajlarımı kabul etmedi ne yazık ki... evdeyim diye bol bol dua ettim, kuran okudum.. bu gün de çok giremeyeceğim ne yazık ki, ekran gözlerimi alıyor ve ağrımı arttırıyor ama arada haberleri almaya geleceğim...
dün hem sevindimbebiş haberlerine hem de nazana, monicama ağladım... sonra siz kardeşlerimin anlattıkca hikayelerinizi persim, bebeğim, kalinkam, kalbimsedin, kafunder ne söyleyeceğimi bilemedim... allah bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah kardeşlerim.. meleklerinizle cennette buluşun inşallah... monicamın dediği gibi İlk sayfadaki tabloda hamile olmayan, bebişini sağlıkla kucaklamayan kalmasın inşallah....
çok yazamıyorum düğümlendi sözcükler boğazıma ama bilin ki hepiniz için ayrı ayrı isminizle dua ediyorum... kalbimdesin canım kardeşim sımsıkı tutundu bebeklerin annesine inşallah... tedaviye başlayacaklar, tedavide olanlar hepiniz hepiniz aklımdasınız yüreğimdesiniz dualarımdasınız... sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ila kalın....
kızlarrr bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür artık kolları bacakları var küçücük bir insana benzemeye başlamış artık bebeğim ama en güzeli HAREKET ETMEYE BAŞLAMIŞ görünce çok şaşırdık allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın onları doya doya sevebilmemizi nasip etsin inşallah...
Ben de çok üzüldüm gerçekten. Dün kızlar sormuşlardı ve ses çıkmamıştı senden. Sonra da giremedim nete.Açar açmaz baktım ki bir mesjı beğenmişsin, profiline girip yazdıklarına baktım ve bu mesajı gördüm. Diyecek bir şey bulamıyorum.
Ben bu tedaviye başlarken hep, bu olmazsa diğer tedavide .......... diye devam ettirdim hep cümlelerimi. Pek ümit bağlamamıştım,taa ki idrar testlerinde 2. çizgiyi görene kadar. Son zamanlar ümitlenmiştim sadece. O yüzden , belki baştan beri hep diğer tedaviyi düşündüğüm için çok kolay atlattım bu sefer. Ama geçen sefer, kese falan görünmemişti kimyasaldı benimkisi,değer düşmeye başlayana kadar test yapıp durdum, ve aynen sizlerde olduğu gibi her seferinde heyecanla, ümitle gittim ama maalesef olmadı. İnanır mısın son negatifin etkisini attım sanırım ama o kimyasal gebeliğin hayal kırıklığını hala yaşıyorum. O yüzden tahmin ediyorum ki sizin yaşadıklarınız çok daha zor. Gücü kuvveti nasıl, ne şekilde hissedersin bilmiyorum, belki eşinden, belki ailenden, belki işinden .... Ama dilerim en kısa zamanda toparlanır ve yeni tedaviye hazırlarsın kendini. Ben hissediyorum, Monicanın da, Selenin de, senin de bir sonraki tedavide olacak. Çünkü olması için gereken bütün fedakarlıkları yapıyorsunuz. Benimki de ilkbaharda olacak. Bir dahaki tedavimde. Sümbülteberler çiçeklenirken.Rüyamda gördüm. Hem de birden fazla olacak. Gördüğün gibi ümit bazen rüyalarda bile geliyor insana. Kendine iyi bak Nazan. Eminim mutlu olacaksın bu konuda.
Simdi tuvalette gittim bir parca kan dustu benden cok kotuyum bugun transferimin 13.gunu boyle olan varmi cok kötüyum yine tutmadi galiba 3 embriyo yerlestitilmisti aglaya aglaya bir hal oldum
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
İnşalllahhhh canım güzel haberlerini alıcazKizlar bugün adetim başladı Rabbimin izniyle ctesi dra gidicez bebeklerimi almama sayili gunler kaldi çooook heyecanlandim bugun resmen ellerim ayaklarim titredi inşaallah bukez hersey dahada güzel olcak ne olur dua edin bana hamile olanlardanda dualar istiyorum lutfen
İnşalllahhhhh bitanem cok teşekkür ederimCanımmmmm çok sevindim. Allahım yardım etsin. Dualarım seninle tatlım bu sefer olacak içimden öyle geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?