2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Talveg,her zaman diyorum yumurta toplama islemi vucut icin travmatik bir islem,normal bir durum degil.sislik ve agri oluyor3-5gun.gecmesi icin zaman vermek gerek,bunyeye gore degisiyor toparlanma sureci.agrilarin dayanilcak gibi degilse doktorunu simdiye dek gormemen veya aramaman hata...en iyisini o bilir.igne ise ihtiyacin var ki veriliyor canim,maalesef psikolojin kaldirsin kaldirmasin yaptiracaksin baska yolu yok.bizlerde zamaninda aglaya aglaya olduk progestanlari mecbur..simdi bebegini dusun ve guclu ol:))

yumurta işlemi taa geçen cumaydı( bugün 7 gün oldu sonradan arttı ağrı...bu ohss yüzünden galiba ne tarafa dönsem sıvı oraya irikiyor ağrı oraya vuruyor .doktorumun her aşamadan haberi var. ama ağrı 3 5 hafta olacak dedi!!!!(( ağrı kesici verdi özel onun yapacağı sadece bu

Anladim canim,demek ki normal,beklemen gerek dediyse(

cnm benim gözün aydın inş allahın izniyle bu sefer olcak rabbim utandırmasın inş güzel haberlerini alırız

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım....

lütfen korkma,, stresyapma,,, güzel şeyler konuş yavrunla....

hayırlı olsun bu tedavin ve bebişini sdana getirsin inşallah melindacım...
Çok TSK ederim canım aminnnn inşalllahhhh
İnşalllahhhh canım ikizler tutsun bu sefer sonuçlarımız yakın olcak arka arkaya öğrencez benimde ay sonunu bulur transferim tekrardan ilaçlara başladım merkeze 3500 ödeme yapıcaz sen ilk tedavide ne kadar ödedin:26:
cnm benim gözün aydın inş allahın izniyle bu sefer olcak rabbim utandırmasın inş güzel haberlerini alırız
İnşalllahhhh bitanem cok teşekkür ederim

selam arkadaşlar,bugün transferim vardı ama gerçekleşemedi,sizlere daha önce sormuştum anestezili transfer yaptırmak istediğime dair..ama kısmet olmadı..embriyonun kalitesi düşükmüş uzun protokol uygulanmıştı..mart ayında femara protokolüne başlayacağız kısmet olursa..içinizde bu protokolle ilgili bilgisi olanlar var mı,hamilelik şansı nedir?yumurtalar çoğalıyor mu gerçekten..birde bu protokolle birlikte bazı kürler yapsak etkili olur mu,hayıt suyu,incir kürü gibi..bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Kizlar bugün adetim başladı Rabbimin izniyle ctesi dra gidicez bebeklerimi almama sayili gunler kaldi çooook heyecanlandim bugun resmen ellerim ayaklarim titredi inşaallah bukez hersey dahada güzel olcak ne olur dua edin bana hamile olanlardanda dualar istiyorum lutfen

onu çok özlüyorummm

Simdi tuvalette gittim bir parca kan dustu benden cok kotuyum bugun transferimin 13.gunu boyle olan varmi cok kötüyum yine tutmadi galiba 3 embriyo yerlestitilmisti aglaya aglaya bir hal oldum

güzbaharım cnm kıyamam sana bitanem sakın kendini üzme iyiyiz biz sende dualarımızdasın hadi artık sende başla gel peşimizden bizi fazla bekletme

çok şükür arkadaşım. rabbim kucağına almayı da nasip etsin.

Sağol tatlım rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah....

Simdi tuvalette gittim bir parca kan dustu benden cok kotuyum bugun transferimin 13.gunu boyle olan varmi cok kötüyum yine tutmadi galiba 3 embriyo yerlestitilmisti aglaya aglaya bir hal oldum

bi parça kan düştü diye ağla oldumu hiç olumlu düşünme ne malum tutan tuttu tutmayan düşüyodur benim öle olmuştu korkma panik yapma olanıda düşürme rahat ol dua et

Canımmmmm çok sevindim. Allahım yardım etsin. Dualarım seninle tatlım bu sefer olacak içimden öyle geçiyor.

kalbimdesin

Canım arkadaşımm iki gündür doğru düzgün giremedim seni merak ediyorum. umarım iyisindir. kısss az kaldı güzel haberi almaya

İnşalllahhhh canım güzel haberlerini alıcaz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
:119::119::119:Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
Canımmmmm çok sevindim. Allahım yardım etsin. Dualarım seninle tatlım bu sefer olacak içimden öyle geçiyor.
İnşalllahhhhh bitanem cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…