2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim... beni perişan ettin ne yazacağımı bilmedim. Rabbim eşinle sana en kısa zamanda müfakatınızı verir inşallah. Dualarımdasın enkısa zamanda hamile kalman ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle

aminnnn selenim aminnn cümlemizin yüzünü güldürsün inşllh sen nasılsın iyisin dimi

aminnnn selenim aminnn cümlemizin yüzünü güldürsün inşllh sen nasılsın iyisin dimi

canım arkadaşımm senin yazını okuyunca bittim. benim söyleyecek bişeyim kalmadı...
Senin yaşadıklarını okuyunca ben kendimle ilgili bişeyleri yazmaya utanıyorum.

ben iyiyim işyeri bu bir kaç gündür yoğun giremiyordum. Aklım fikrim sizde bebeğim düştü. ama buradan ayrılamıyorum.

canım kanamam dün bitti. İlk önce ailem sonra siz kader arkadaşlarım sayesinde psikolojik olarak de iyiyim. arada aklıma geliyor. ama hemen kendime geliyorum napim. normal denemelere başlayacağım rahmin temizlenmesi için netten bişeyler araştırdım 2 gündür onları yapıyorum. Folikasit ve aspirine başladım. bir sürü bişeylere başladım anlayacağın. Annem düşüğün bir ayağı içerdedir dedi. bu hemen hamile kalma riskin fazla demekmiş.inşallah bu ay bir de kendiliğinden oluyormuş ne bayram ederim ama.

Son düzenleme:

bebeğinin düştüğünü biliyorum acını tekrar yaşatmak istemedim o yüzden sormadım bile bitanem bende iğnelerimi aldım adet bekleriyorum adetle başlıcam inşllh rabbim inşllh bu son olurda yüzümüze güler benim bide rahim duvarım ince az önce saraçoğluna baktım nar suyu tavsiye ediyodu bende ona başlim diyom yumurta için incire başladım öle işte

Senin yazını özellikle bekliyordum amaya...bana bişeyler yazacağından bahsetmiştin canımmm. Seni seviyoruz...

Canım arkadaşımm hepimiz hamileyiz yazacağız sende hamişleri listeye ekleyeceksin ve Alahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız. senin topiğin uğurlu ve bu uğur devam edecek. birbirimizi bırakmayalım

Rabbim sabrımızı deniyor eminim hepimiz mufakatımızı alacağız. Rabbimden tek istediğim o günler yakın olsun.

Cnm normalde 12.gün kan testi yaptırman gerekmiyormu nasıl test yapmadan dura bildin valla bravo
Allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın cnm cupcakelove dedi dersin başından beri öyle düşünüyorum

sevgili cupcakelove çok doğru söylemiş bencede hamilesin öptüm canımbenimde yiyesim geldi

Rabbim yardımcın olsun asra. En kısa zamanda toparlanman ve yeniden bebeğin için hazırlanman dileğiyle...

Rabbim tedavini hayırlı uğurlu etsin bitanem. canım incir çok iyiymiş. kürünümü yapıyorsun bilemiyorum ama .günde birkaç sefer ye bende yemiştim. ceviz yemiştim.

Ben bu arada arısürüpolen probolise başladım o da iyi geliyormuş. hoş ben şimdi normal deneyeceğim.

Hepinizden Allah razı olsun aralığın 27 de transferim oldu 12 sonra test yaptirdim ve güzel sonuc aldım bugun tekrar kan aldırdım ultrasyona girdim hersey cok şükür yolunda ins hepiniz bu duyguyu tadarsiniz

Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin canım

transferin hayırlı olsun.yanlış anlaöadıysam OHSS olmuşsun bol su iç evde yürüyüş yap doktor başka bir şey tavsiye etmediyse inşaALLAH en kısa zamanda atarsın sıvıyı. clenax kan sulandırıcı iğne onun muhadilini kullanıyorum göbeğinin 2 parmakdan sonra çevresine yapabilirsin acımayacak inşaALLAH.geçmiş olsun canım.sıvı toplanması ile ilgili doktorunla irtibat halinde ol ilk defa yaşıyorsun doktorun seni daha iyi rahatlatacaktır.....

canım benim çok zor durumdasın benimde OPU dan sonra OHSS olacağım sinyali geldi 5.gün transfere çağırdılar tabii ben bowling topu yara yırta gidiyorum 4 kg aldım ama bana göre en az 10 kg astımda var nefes alamadım .sağolsun doktorum embriyologla da konuşup yavruları dodurduk 2 ay sonra transferim yapıldı 8.gündeyim bekliyorum.ALLAH hiç birimizin kucağını boş bırakmasın bol su iç, kalın yastık al başının altına kafan yüksek olsun hiç yatılmıyor nefes alamıyorsun yoksa.dikkat et canım kendine

Dualarım seninle tatlım. Hamile değilim ama bol bol dua ediyorum herkese...

canım hiç bilgim yok.transferin olmaması kötü olmuş ama her işte vardır bir hayır.inşaALLAH bu tedavi şekli sana yavrularını kavuşturur.

canım hayırlısı olsun inşaALLAH.her işin kolay olsun yavruların kolaylıkla,sağlıkla göbüşüne sonra ömrüne dolsun.
not: hamile aday adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…