kendimi şu an okadar güçsüz ve savunmasız aciz hissediyorumki anlatamam nazannnn yazını okuyunca beni 4 yıl öncesine götürdün.....seni okdar çok iyi anlıyorumki ben hamileliğimin 4 ayında bebeğimi kaybettim ....hamile kaldığımda çok sevinmiştim ama doktorum hep kucağına almadan sevinme derdi bna ilk 3 aya kadar herşey yolundaydı hep derdimki bebeğimin her şeyeni yaşamak istiyorum diye aşını ermek sancısını çekmek kusmak bile doğum yaparken normal olsun sancısını çekim derdim hep sonra sıkıntılar başladı bebeğim geriden gelmeye başladı 1 hafta sonra 10 gün sonra 15 derken kalbi durdu konturole gittiğimde drm 3 günlük ölü dedi o an o hastane yıkıldı ben altında kaldım sanki olamaz dedim bebeğim beni bırakma nolu dedim ağladım ağladım kriz geçirdim başka hastanelerede gitim çünki inanamıyodum bebeğimin öldüğüne ertesi gün hastaneye gittim sabah 9 da doğuma girdim akşam saat 5 te ölü doğum yaptım bebeğim bana hem sancısını ağrısını doğumunu herşeyeyini acısını hepsini bir arada yaşattı doğurduğumda onu gördüm aldılar hemen kavonoza koydular druma sonkez bi daha bakim dedim gördüm meleğimi son kez bakıp uçup gitti benden sonra kürtaj oldum içimi temizlediler beni direk kürtaja almadı drm bebeğimi parçalamadı genetik teste yollamak için kürtajdan sonra odaya aldılar uyandığımda herşey bitmişti eşime hemen beni burdan çıkar dedim çıktık eve geldik eve girince dahada kötü oldum kol bantların VARANA KADAR saklıyorum duruyo eşimle yatağa yattık ağlamaya başladık eşime 5 doğurdum bebeğimizi dedim eşimde bana dediki saat tam 5 te içimden bişi koptu kalbim aıdı dedi doğumhane kapısından bebeğimi çıkarırlarken görmüş bebek balcının yakını kim demişler eşimde benim deyince kavonozu eline vermişler eşim orda yığılıp kalmış ......benim bebeğim meleğim annesine herşeyi yaşattı ultrason resmini hala cüzdanımda taşırım onu asla unutamam 10 tane çoğumda olsa unutamam şimdi anladınmı seni nasıl anladığımı cnm rabbim sabrını veriyo bi şekilde unuttummu asla onu asla unutamam ama biliyorum benim meleğim beni orda bekliyo bi gün kavuşcaz.........çok kötü oldum hepinizi seviyorum rabbim sabrını versin sana başkada dicek lafım yok
canım benim... beni perişan ettin ne yazacağımı bilmedim. Rabbim eşinle sana en kısa zamanda müfakatınızı verir inşallah. Dualarımdasın enkısa zamanda hamile kalman ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle
İnşalllahhhh canım güzel haberlerini alıcaz
:119::119::119:Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
İnşalllahhhhh bitanem cok teşekkür ederim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
aminnnn selenim aminnn cümlemizin yüzünü güldürsün inşllh sen nasılsın iyisin dimi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
canım arkadaşımm senin yazını okuyunca bittim. benim söyleyecek bişeyim kalmadı...
Senin yaşadıklarını okuyunca ben kendimle ilgili bişeyleri yazmaya utanıyorum.
ben iyiyim işyeri bu bir kaç gündür yoğun giremiyordum. Aklım fikrim sizde bebeğim düştü. ama buradan ayrılamıyorum.
canım kanamam dün bitti. İlk önce ailem sonra siz kader arkadaşlarım sayesinde psikolojik olarak de iyiyim. arada aklıma geliyor. ama hemen kendime geliyorum napim. normal denemelere başlayacağım rahmin temizlenmesi için netten bişeyler araştırdım 2 gündür onları yapıyorum. Folikasit ve aspirine başladım. bir sürü bişeylere başladım anlayacağın. Annem düşüğün bir ayağı içerdedir dedi. bu hemen hamile kalma riskin fazla demekmiş.inşallah bu ay bir de kendiliğinden oluyormuş ne bayram ederim ama.
Snn 12.gun degilmiyodi :) amannnn nyseeee gelsin bebeklerrrrr 💃💃💃💃💃💃💃
siz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
ben sadece eğitim hayatım boyunca tek bi dersten kaldım, ingilizce.... evlenmeden çok önceydi bi ara bazı cd ler alıp azda olsa çalışıyım demiştim. işin gücün var, memursun kovulma gibi bi durumun yok hayırdır diyen birine, "yarın öbürgün çocuğuma nası ders çalıştırcam? benim ona her durum ve şartta yetmem lazım, ingilizce artık 4. sınıfta başlıyo" demiştim.... daha evlenmeden, hatta evlenecek adamı bulamamışken, çocuğumu düşünürdüm.... lisede en büyük hayaliniz konulu bi kompozisyona "anne olmadan ölmek istemiyorum" anafikirli bi yazı yazmıştım.... inanırmısınız midem bulansın istiyorum, başım dönsün, ayaklarım şişsin, karnımda oluşacak çatlakları bile hasretle bekliyorum... yengem doğum sancıları çekerken, ne müthiş bi şey dimi içinde bi canlı, senin parçan var gibi laflar etmiş de fırça yemiştim, üniversite zamanlarımdı....... benim en büyük hayalim anne olmaktı, hala öyle..... önce gebe kalmak, zorluklarını yaşamak, güzelliklerini hissetmek,eşime bunu nasıl söylerim diye planlar yapmak, sonra; bende çok isterdim normal doğum yapabileyim ama ameliyat olduktan sonra "doğumun sezeryan olur eğer hamile kalırsan" dediler; doğum, uykusuz geceler, emzirme, bebeğin anneye bağlılığı.... herşeyi yaşamak istiyorum, her hücremle çok istiyorum....
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız....
çok çok çok daha güzel haberler al inşallah tatlımmmmm
melinda tatlım çok sevindim, son olsun, sonuna kadar çok güzel olsun inşallah... ışığın seninle kalsın :)
doktoruna sonuna dek katılıyorum, iyi düşünelim güzel dualar edelim iyi olsun :)
nazancım, canım benim metanetinden ötürü sakın kendini suçlama, benim seni alkışlayasım geldiRabbim sana tez vakitte tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini canım benim
Cnm normalde 12.gün kan testi yaptırman gerekmiyormu nasıl test yapmadan dura bildin valla bravo
Allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın cnm cupcakelove dedi dersin başından beri öyle düşünüyorum
negatifimi aldım bugun doktorum adet bıtınce görüşelim dedı tekrar ne zaman başlıyalım der bılmıyorum çok üzüldüm ama rabbım böyle uygun gördü hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun
yok cnm 10.cu gün 30zunda trasferim oldu bu arada saolun kızlar darısı başınıza
Bende senin bebişlerini yicem zaten buaralar bebiş aşeriyorum
Ben kolay kolay yazmam birine hamilesin diye içime doğdu bi kere yapacak bişi yok
Buradan bi arkadaşada sen hamilesin dedim ve kız hamileEğer seninkide doğru çıkarsa kendimden korkacam [/
pekiiiiiiben benim için ne hissediyorsun tatlım
bebeğinin düştüğünü biliyorum acını tekrar yaşatmak istemedim o yüzden sormadım bile bitanem bende iğnelerimi aldım adet bekleriyorum adetle başlıcam inşllh rabbim inşllh bu son olurda yüzümüze güler benim bide rahim duvarım ince az önce saraçoğluna baktım nar suyu tavsiye ediyodu bende ona başlim diyom yumurta için incire başladım öle işte
Hepinizden Allah razı olsun aralığın 27 de transferim oldu 12 sonra test yaptirdim ve güzel sonuc aldım bugun tekrar kan aldırdım ultrasyona girdim hersey cok şükür yolunda ins hepiniz bu duyguyu tadarsiniz
CEVAP YAZIN Bİ KIZLAR( kızlarrrr çok acıyor ya transfer oldu dün. ama benim vücudum az bişey sıvı toplamıştı ama çoook ağrı yapıyor geceleri kıvranıyorum (((( bide 10 gün için cleanex gibi bi iğne verdiler bundan kullanan varmı dün korkuddan vuramadım artık psikolojim iğne kaldırmıyor
yumurta işlemi taa geçen cumaydı( bugün 7 gün oldu sonradan arttı ağrı...bu ohss yüzünden galiba ne tarafa dönsem sıvı oraya irikiyor ağrı oraya vuruyor .doktorumun her aşamadan haberi var. ama ağrı 3 5 hafta olacak dedi!!!! (( ağrı kesici verdi özel onun yapacağı sadece bu
Kizlar bugün adetim başladı Rabbimin izniyle ctesi dra gidicez bebeklerimi almama sayili gunler kaldi çooook heyecanlandim bugun resmen ellerim ayaklarim titredi inşaallah bukez hersey dahada güzel olcak ne olur dua edin bana hamile olanlardanda dualar istiyorum lutfen
selam arkadaşlar,bugün transferim vardı ama gerçekleşemedi,sizlere daha önce sormuştum anestezili transfer yaptırmak istediğime dair..ama kısmet olmadı..embriyonun kalitesi düşükmüş uzun protokol uygulanmıştı..mart ayında femara protokolüne başlayacağız kısmet olursa..içinizde bu protokolle ilgili bilgisi olanlar var mı,hamilelik şansı nedir?yumurtalar çoğalıyor mu gerçekten..birde bu protokolle birlikte bazı kürler yapsak etkili olur mu,hayıt suyu,incir kürü gibi..bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Kizlar bugün adetim başladı Rabbimin izniyle ctesi dra gidicez bebeklerimi almama sayili gunler kaldi çooook heyecanlandim bugun resmen ellerim ayaklarim titredi inşaallah bukez hersey dahada güzel olcak ne olur dua edin bana hamile olanlardanda dualar istiyorum lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?