- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Simdi tuvalette gittim bir parca kan dustu benden cok kotuyum bugun transferimin 13.gunu boyle olan varmi cok kötüyum yine tutmadi galiba 3 embriyo yerlestitilmisti aglaya aglaya bir hal oldum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
onu çok özlüyorummm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
Dualarım seninle tatlım. Hamile değilim ama bol bol dua ediyorum herkese...
kalbimdesin
Canım arkadaşımm iki gündür doğru düzgün giremedim seni merak ediyorum. umarım iyisindir. kısss az kaldı güzel haberi almaya
canım arkadaşımm senin yazını okuyunca bittim. benim söyleyecek bişeyim kalmadı...
Senin yaşadıklarını okuyunca ben kendimle ilgili bişeyleri yazmaya utanıyorum.
ben iyiyim işyeri bu bir kaç gündür yoğun giremiyordum. Aklım fikrim sizde bebeğim düştü. ama buradan ayrılamıyorum.
canım kanamam dün bitti. İlk önce ailem sonra siz kader arkadaşlarım sayesinde psikolojik olarak de iyiyim. arada aklıma geliyor. ama hemen kendime geliyorum napim. normal denemelere başlayacağım rahmin temizlenmesi için netten bişeyler araştırdım 2 gündür onları yapıyorum. Folikasit ve aspirine başladım. bir sürü bişeylere başladım anlayacağın. Annem düşüğün bir ayağı içerdedir dedi. bu hemen hamile kalma riskin fazla demekmiş.inşallah bu ay bir de kendiliğinden oluyormuş ne bayram ederim ama.
bebeğinin düştüğünü biliyorum acını tekrar yaşatmak istemedim o yüzden sormadım bile bitanem bende iğnelerimi aldım adet bekleriyorum adetle başlıcam inşllh rabbim inşllh bu son olurda yüzümüze güler benim bide rahim duvarım ince az önce saraçoğluna baktım nar suyu tavsiye ediyodu bende ona başlim diyom yumurta için incire başladım öle işte
Bugun kontrolümüz vardı kızlar,çok şükür iyi geçti.Rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldurur inş.hepinize içten dua ediyorum bu yolda emek sarfeden,anne olmak isteyen herkesin muradını versin inş.🙏🙏😘😘
Bugun kontrolümüz vardı kızlar,çok şükür iyi geçti.Rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldurur inş.hepinize içten dua ediyorum bu yolda emek sarfeden,anne olmak isteyen herkesin muradını versin inş.🙏🙏😘😘
canım gözün aydıninşaALLAH herzaman böyle güzel haberler alırsın amin canım amin
kizlar ya size bisey sorucam bu kadar tedavi goruyorum ama ohhs nedir bilmiyorum noluuuur beni aydinlatirmisiniz
kalbimdesin
arkadasim sende gelecek guzel haberleri sabirsizlikla bekliyorum.
Kizlar transferimin 13.günundeyim kanamam basladi dünya basima yikildi test yapmadim ama negatifi yasiyorum((allahtan hayirlisi buymus
Kizlar bugün adetim başladı Rabbimin izniyle ctesi dra gidicez bebeklerimi almama sayili gunler kaldi çooook heyecanlandim bugun resmen ellerim ayaklarim titredi inşaallah bukez hersey dahada güzel olcak ne olur dua edin bana hamile olanlardanda dualar istiyorum lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?