2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım 3 tane transfer edilmişti tutunamayanlar geliyordur belki doktorla görüşebildin mi?canım benim yaaa inşaALLAH korktuğumuz değildir.kan sulandırıcıları bıraktın mı

Normalinde aksamlari igne yapiyoedum ama simdi yapmayacam gerek kalmadi sanirim cok umutluydum bu sefer rabbim boyle istedi.doktorumu aramadim suan yok sabah arayacam artik daha ne yapacaksa((

Kizlar transferimin 13.günundeyim kanamam basladi dünya basima yikildi test yapmadim ama negatifi yasiyorum((allahtan hayirlisi buymus

Canim yarin muhakkak test yaptir ve dr. Gor..umarim negatif degildir.belki progestan igne ile cozum olur..kanaman yogun degilse cok uzulme...

Normalinde aksamlari igne yapiyoedum ama simdi yapmayacam gerek kalmadi sanirim cok umutluydum bu sefer rabbim boyle istedi.doktorumu aramadim suan yok sabah arayacam artik daha ne yapacaksa((

yoğun bir kanamamı lekelenme tarzında mı?benimde son hamilelikler böyle oldu doktorumda aynıydı bana dediki dinlen ikizden teke düşüyor kanaman olsada hamilelik devam ediyor 2 günde bir beta-hcg ye bakılıyordu değer 2 ye katlanıyordu doktor bazı kadınların böyle olur demişti.inşaLLAH seninde öyledir bitanem

Eger sakir sakir degilse boyle olumsuz dusunme.igneni yap gene.kan testini gormeden karar verme sakin.benimde az az geliyordu ama hamileydim..

canım korkma diycemde biliyorum olmıycak ama yinede ümitsizliye kapılma teste negatifi görene kadar iynenide ol bence bırakma iyi düşün iyi olsun inşallah

canım iyiyim sayfaları okuyup geriden geliyorum sen nasılsın tatlımcanım evet az kaldı da beni de sıkıntı bastı hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım

canım ben iyi sayılırım 2 gece önce migrenim tuttu. dün gece duvarları tırmaladım resmen. sonra bayılmış kalmışım eşim hastaneye gidelim diye tutturdu. artık hastane görmek istemiyorum dedim iğne bile yaptırmadım bugünde erken yatmaya çalışacağım.onun için akşamları pek giremedim gündüzde yoğun iş temposu işte...

inan bana senin sonucun için senden heyecanlıyım. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip edecek inanıyorum buna...

Nazancım ve kalbimdesin en yakın zamanda darısı başınıza inş,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.kalbimdesin yiyenine çok üzüldüm ya elbette o acıların yanında bizimki ne ki,rabbim evlatla imtihan etmesin.
beegimgelartık
benimde üçüzlerimde 5.gün şakır şakır kanamam oldu lütfen acile git ve betahcg ye bak varsa çıkar canım benim lütfen inş güzel sonuçlar alırsın🙏🙏🙏

çok geçmiş olsun canım bizlerin tüp bebek konusunda migren kardeşliğide var.çok zor migren ALLAH C.C şifa versin canım.bende test gününe kadar hep kendimi meşgul ediyorum sonucun pozitif olmasını canı gönülden istiyorum ama yine de bir tarafım kırık şu %30 şansımın göz göre göre yok olması canımı sıkıyor ama duadan başka elden gelen yok Rabbim her birimizin duaların kabul etsin.bizlere kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı evlatlar göndersin inşaALLAH

Canim yarin muhakkak test yaptir ve dr. Gor..umarim negatif degildir.belki progestan igne ile cozum olur..kanaman yogun degilse cok uzulme...

Eger sakir sakir degilse boyle olumsuz dusunme.igneni yap gene.kan testini gormeden karar verme sakin.benimde az az geliyordu ama hamileydim..

Canım belki adet kanaması değildir...Hemen umutsuzluğa kapılıp, üzme kendini...

canım korkma diycemde biliyorum olmıycak ama yinede ümitsizliye kapılma teste negatifi görene kadar iynenide ol bence bırakma iyi düşün iyi olsun inşallah

Kizlar adet kanamasi gibi geliyor sakir sakir dehil ama kesintisiz geliyor esim test getirdi ve koskoca tek cizgi negatif yani allah hayirlisini nasip etsin cok üzgūnüm

sağol canım ALLAH razı olsun...

Yarin gidecem canim bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…