inşallah canım ben dediklerine çok inanıyorum, çünkü rabbime hep hayırlısını nasip et diyorum... geçen tedavim bile çok negatif geçmişti, eşimle çok fazla paylaşamıyorduk, ama şimdi çok rahat konuşup planlayabiliyoruz... daha öncetedirgin olarak dua ediyordu ben ısrar edersem şimdi allahım eşimin dileklerini kabul et diye dua ediyor... dualarına binlerce, milyonlarca kez amiiin canım... ne güzelyazmışsın herşeyi kesinlikle yaşadıkların nasibinin sana gelmesi... bebeğinde sağlıkla gelecek inşallah... artık karar verdim bebek gezmeleri yapacazğız ona görecanım bu arada senin doktorun kimdi, nerede tedavi oldun sen... ben de tam karar veremedim çünkü nereye gideceğime... bebişine selam söyle teyzesinden onu öppp bizim için... 54:
Hamiş annişler, 3. gün transferiyle hamiş kalanınız var mı??
Canım benim 3. Gün embriyosu sonuç pozitif ( çook şükür ) 8+4 günlük hamileyim canını sıkma 3. Gün 5. Gün diye takılma herşey güzel olucak allahın izniyle...
şimdi aradılar, transferim yarınmış, 3. gun transferi. ben5. gune dayanır illa ki 1-2 tanesi diyodum ama anlamadım niye oyle oldu
hoşgeldin canım.... biz de heyecan, action bol canım... sen de katıl aramıza....
hadi bismillah... yarın güzel haberlerle oynatacaksın inşallah arkadaşım bizi......
arkadaşım korkma ne olur... sen panik yaptıkça vücudun yanlış şeyler salgılayacak... bu hafta sonu geziyosun o zaman... al kocanı da dolaş, eğlen, güzel şeyler düşün...
bir de dua oku bol bol... Allah büyük bu günleride atlatım birbirimize bebek gezmelerine kötüreceğiz, yumurta toplamaya
seninkiler tembek değil canım arkadaşım, onlar nazlı... nazlı nazlı salınıp anacıklarına tutunuyorlar... sana bu hafta özellikle dua ediyorum bilesin canım, ezan vakitlerinde, dün cuma vakti... Rabbim ol desin diye inşallah...
bebekim sen de benim gibi kaçaksınkızlar ben vallahi kaçak değilim... bütün gece aklım sizde ama kızdan dolayı giremiyorum.. ajan gibi vallahi o yüzden işten girebiliyorum sadece.... akşam aklıma öyle bir girdiniz ki bakın kocamı yatakta bıraktım size yazmaya geldimmmm
ikinizde harikasınız yaaaaaaaaa
canım inşallah yer açıyorlar kendilerine bebişlerin... sen yeterki üzülme onlar da annelerini üzmek istemiyorlar... bırakmayacaklar seni inşallah....
Tatlim bunlara takilma lutfen bana da 3. Gun embriyosu konuldu hatta benim dondurulacak embriyom bile kalmamisti(( ama o tek bebisim annesine tutundu allahin izniyle. Yani 5. Gun tutacak 3. Gun tutmayacak diye bisey yok. Rabbim ol dedikten sonra gerisi muhim degil. Sen bol bol dua et canim hayirlisi insallah.
İnşalllahhhh canım bu sefer olacak bizimde sperm sayımızda sorun vardı amh testinden sonra rezerv azlığı olduğunu öğrendik benimde 3 aşılama 2tüp bebek negatif doğal yolla gebelik ve malesef kurtaj oldum suan 3. Tedavideyim inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürürÇok teşekkür ederim... Amin inş hepimiz o güzel günlere ulaşırız.. Ben de 10 sene kadar önce bu gibi sitelerde böyle forumlarda dolaşıyordum çokk. Sperm hareketliliğimiz kötüydü. İlk evliliğimde 3 aşılama 1 tüp bebek denemiştik.. Sonuç olumsuzdu.. O zaman çok üzülmüştüm ama varmış bir hayır demek ki..
Şimdi 2.evliliğimi yapalı 3 ay oldu veeeeeeeeee yine sperm hareketliliği sorunumuz :):):) artı olarak da yumurta rezervlerim de azalmış bu süreçte. Önceki denememde 15 yumurtam varken şimdi sadece 2 tane toplandı ... (Yaşım 34) Ama çok umutluyum... Bebişlerim gelicekkk. Babası ve annesi onları bekliyorrrrrrrrrrr..........
Başladım canım iğne vuruluyorum Pazartesi kontrol var İnşalllahhh bu sefer hersey güzel olursağol kalbi güzel arkadaşım ne bileyim işte pozitif olmaya çok çabalıyorum.şimdi transfer sonrası test günü bekleyenler diye topik açmış arkadaşlar orayı okuyorum ümit olsun diyesen nasılsın mini tüp bebeğe başladın mı?canım
canım şuan hamiş değilim ama yinede cevap vermek istedim.ilk 2 tedavimde 3.gün enbriyoları ile hamile kaldım.ilerleyen zamanlarda iki hamileliğimide başka sebeplerden kaybettim.o yüzden ümitsiz olma transferin hayırlı olsun inşaALLAH
canımçoook sağol... istanbulda değilim ama istanbulda tedavi olacağım, doktorun kimdi... bir de benim yaş problem 40 yaş konusunda daha tecrübeli bir doktor arıyorum. ..
3.gün olduğunda daha mı zor canım. Benim sadece 2 yumurtam vardı ve 3.günde yapıldı transferim de ???
Canım benim 3. Gün embriyosu sonuç pozitif ( çook şükür ) 8+4 günlük hamileyim canını sıkma 3. Gün 5. Gün diye takılma herşey güzel olucak allahın izniyle...
aramıza hoşgeldincanım tabii tahlil günü gelince streste artıyor inşaALLAH yarın müjdeli haberini verirsin habersiz bırakma bizi ALLAH gönlündekini sana yaşatsın canım
Bnmde 3.gun transferi cnm cok skr ilk dnemede tuttu :) suan 4+2gnluk hamilym :) mugenin dedgi gibi 3,5 farktmz rabbm ol dese oluverir :) cnm bnm
inşalllahhhh canım bu sefer olacak bizimde sperm sayımızda sorun vardı amh testinden sonra rezerv azlığı olduğunu öğrendik benimde 3 aşılama 2tüp bebek negatif doğal yolla gebelik ve malesef kurtaj oldum suan 3. Tedavideyim inşallahh rabbim yüzümüzü güldürür
Başladım canım iğne vuruluyorum pazartesi kontrol var inşalllahhh bu sefer hersey güzel olur
teşekkür ederim canım allah yardımcımız olsun. Allah yüzünü hayırlısıyla görmemizi nasip etsin .
Buradan herkese bir tavsiyem var ; kendilerini kesinlikle dinlemesinler adet zamanları gelince mutlaka ağrı oluyor
ben iğnelerimi eksik olmama rağmen tuttu (kuşadası'nda yaşıyorum iğneleri bulabilmem için 1 gün öncesinde ecz. Haber vermek gerek )
bol bol su içsinler (ben içemiyordum sürekli gofret yiyip su içtim )
transfer günü dinlensinler (yatak), ama diğer günler evde dolaşıp ağır olmamak şartı ile iş bile yapabilirler
kendilerine iyi gelecek insanlarla görüşsünler
ve en önemlisi kuran-ı kerim'deki meryem suresini ve 4444 duasını eşi ile okusunlar ve kalpten okuyabilecek insanlara okumalarını rica etsinler .
(ben telefonumdan youtube dan kulaklığımı takıp defalarca dinledim
allah ol desin yeter ki
sağol canım. Alcam gelcem yarınInşallah tutuncak annesine, pozitif olcam Sen nasılsın canım. Testin ne zaman?
günaydın herkese
hepimiz için hayırlı bir gün diliyorum
bugün minigimle 3.gunum persembe gunu transfer oldum.3gundur dinleniyorum.bugunden sonra ayaklanirim.ama bi sorunum var allah a sukur çözümünü buldum. Kabızlık oluyor hemde hiç kati yemeyip sürekli sebze yedigim halde.2 litre su içiyorum. Hastaneyi aradim duphalac önerdi. Kuru kayisi yedim sabah ac karna 4 tane ustunede ılık su içtim en mucizevi ilaçmis meger :)
şurubu alırım ama silahım kuru kayısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?