2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benimde ilk tedavim böyleydi canı tüp bebeğe başlamamız gerektiğini öğrendik hemen bilmediğimiz bir tedavinin aşamalarını tam anlamadan yaşadık bide aynı fabrikasyon gibi transfer yapan bir merkeze denk geldik vs vs...herşey biz insanlar için canım benim ikinci merkezimde yüzüm güldü inşallah seninde yüzün gülücek.Canım ben antalyadayım doktorum mete ışıkoğlu gelecek tüp bebek merkezinin sahibi ama mükemmel bir doktor sakin ve güleryüzlü 24 saat ulaşabiliyorsun allah razı olsun ondan inan tedavim negatif bile olsa yine birkez bile tereddüt etmeden koşa koşa ona giderim :)) tamam canım ben bütün bebek gezmelerinde varım nerde olursa)

Hamiş annişler, 3. gün transferiyle hamiş kalanınız var mı??

Canım benim 3. Gün embriyosu sonuç pozitif ( çook şükür ) 8+4 günlük hamileyim canını sıkma 3. Gün 5. Gün diye takılma herşey güzel olucak allahın izniyle...

Canım benim 3. Gün embriyosu sonuç pozitif ( çook şükür ) 8+4 günlük hamileyim canını sıkma 3. Gün 5. Gün diye takılma herşey güzel olucak allahın izniyle...

canıımmmmmmmmm çok teşekkür ederim 3. gün olucağını duyunca eşim bile başta böyle bi bozuldu. Allam ya ben kendimi mi toparlıcam onu mu, neyse şimdi kendine geldi Rabbim hep yanında olsun inşallah, harika bi hamilelik geçirirsin.

şimdi aradılar, transferim yarınmış, 3. gun transferi. ben5. gune dayanır illa ki 1-2 tanesi diyodum ama anlamadım niye oyle oldu

Tatlim bunlara takilma lutfen bana da 3. Gun embriyosu konuldu hatta benim dondurulacak embriyom bile kalmamisti (( ama o tek bebisim annesine tutundu allahin izniyle. Yani 5. Gun tutacak 3. Gun tutmayacak diye bisey yok. Rabbim ol dedikten sonra gerisi muhim degil. Sen bol bol dua et canim hayirlisi insallah.

canım benim ALLAH razı olsun.dualarımız karşılıklı

Çok sağol canım, yüreğime su serptiniz seninle sorunumuz da aynı zaten galiba, çikolata kisti. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın, ben de peşinizden gelirim

Hamiş annişler, 3. gün transferiyle hamiş kalanınız var mı??

canım şuan hamiş değilim ama yinede cevap vermek istedim.ilk 2 tedavimde 3.gün enbriyoları ile hamile kaldım.ilerleyen zamanlarda iki hamileliğimide başka sebeplerden kaybettim.o yüzden ümitsiz olma transferin hayırlı olsun inşaALLAH

İnşalllahhhh canım bu sefer olacak bizimde sperm sayımızda sorun vardı amh testinden sonra rezerv azlığı olduğunu öğrendik benimde 3 aşılama 2tüp bebek negatif doğal yolla gebelik ve malesef kurtaj oldum suan 3. Tedavideyim inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürür
Başladım canım iğne vuruluyorum Pazartesi kontrol var İnşalllahhh bu sefer hersey güzel olur

Günaydın herkese

Hepimiz için hayırlı bir gün diliyorum

Bugün minigimle 3.gunum persembe gunu transfer oldum.3gundur dinleniyorum.Bugunden sonra ayaklanirim.Ama bi sorunum var Allah a sukur çözümünü buldum. Kabızlık oluyor hemde hiç kati yemeyip sürekli sebze yedigim halde.2 litre su içiyorum. Hastaneyi aradim duphalac önerdi. Kuru kayisi yedim sabah ac karna 4 tane ustunede ılık su içtim en mucizevi ilaçmis meger :)
Şurubu alırım ama silahım kuru kayısı :)

Sağol canım. Alcam gelcem yarın İnşallah tutuncak annesine, pozitif olcam Sen nasılsın canım. Testin ne zaman?

canımçoook sağol... istanbulda değilim ama istanbulda tedavi olacağım, doktorun kimdi... bir de benim yaş problem 40 yaş konusunda daha tecrübeli bir doktor arıyorum. ..

Canim bn acibademde bulent tirasa gdiyorm intden arastrrsan baya iyo bi doktr alaninda uzmn prof ztn . Bnm ilk denemmdi smdi cok skr bebegm bnmle:) darisi sana olsn inslh

3.gün olduğunda daha mı zor canım. Benim sadece 2 yumurtam vardı ve 3.günde yapıldı transferim de ???

canım ben de oyle zannedıyodum ama sabahtan beri arastırıyorum, cok da bi fark yok gibi. ANladıgım kadarıyla az kalan yumurtaları bekletıp rıske gırmek ıstemıyolar. Atıyorum 6 kaliteli yumurtan varsa riske giriyo, ama 1-2 taneyse girmiyo, anne karnında gelişimne devam etsin diyo. Stres yapıcak bişi yok yani Sen bana bakma

Bnmde 3.gun transferi cnm cok skr ilk dnemede tuttu :) suan 4+2gnluk hamilym :) mugenin dedgi gibi 3,5 farktmz rabbm ol dese oluverir :) cnm bnm

aramıza hoşgeldin canım tabii tahlil günü gelince streste artıyor inşaALLAH yarın müjdeli haberini verirsin habersiz bırakma bizi ALLAH gönlündekini sana yaşatsın canım

teşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun. Allah yüzünü hayırlısıyla görmemizi nasip etsin .
Buradan herkese bir tavsiyem var ; kendilerini kesinlikle dinlemesinler adet zamanları gelince mutlaka ağrı oluyor
ben iğnelerimi eksik olmama rağmen tuttu (Kuşadası'nda yaşıyorum iğneleri bulabilmem için 1 gün öncesinde ecz. haber vermek gerek )
Bol bol su içsinler (ben içemiyordum sürekli gofret yiyip su içtim )
transfer günü dinlensinler (yatak), ama diğer günler evde dolaşıp ağır olmamak şartı ile iş bile yapabilirler
kendilerine iyi gelecek insanlarla görüşsünler
ve en önemlisi kuran-ı kerim'deki meryem suresini ve 4444 duasını eşi ile okusunlar ve kalpten okuyabilecek insanlara okumalarını rica etsinler .
(Ben telefonumdan youtube dan kulaklığımı takıp defalarca dinledim
ALLAH OL DESİN YETER Kİ

Bnmde 3.gun transferi cnm cok skr ilk dnemede tuttu :) suan 4+2gnluk hamilym :) mugenin dedgi gibi 3,5 farktmz rabbm ol dese oluverir :) cnm bnm

ehehehe iyi ki varsınız ya, çok seviyom sizi. Hiç stres bırakmadınız valla. Allahım bebişlerinizi korusun inşallah

inşaallah canım artık herşey güzel olacak

paylaşımların çok doğru canım.rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatları kolaylıkla nasip etsin

sağol canım. Alcam gelcem yarın Inşallah tutuncak annesine, pozitif olcam Sen nasılsın canım. Testin ne zaman?

al gel yavruları yeter ayrı kaldığınız.ben derdini bilmez deli derler ya öyle işte Canım test günüm 15 ocak

canım özellikle gün kurusu kayısı doğal kurutuluyor......doğal çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…