2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sen nasılsın lekelenme durumun ne halde

maalesef canım şuan için bişi yok..sancım var..bugün öylesine idrar testi yaptım...çoook silik 2.çizgi çıktı...sabah değildi akşam üstüydü fakat ilk çıkmadı okuldan sonra eve geldim öylesine baktım son saat yapmıştım.gölge gibi ikinci çizgi..Ama biliyorum ki 10dk'dan sonra test geçersiz... Kuzu Kuzu adetimi bekliyorum Kan testi mecbur yaptıracağım ama inan içimden hiç gelmiyor..Ama hergeçen gün senin hamile olduğun içime doğuyor yürekten söylüyorum

canım ya inşaALLAH inan benimde duygularım karmakarışık heran lekelenme kanamaya dönecek korkusuyla wc.ye gidiyorum müthiş adet sancım var ama ümit etmek istiyorum.sende ümitsiz olma inşaALLAH son tedavimiz olsun.

Arkadaşlar merhaba;

Bu siteye yeni üye oldum.. Benim de transferim 7.Ocak'ta gerçekleşti. 2 bebeğim büyüyor şu an içimde... 20 Ocak test günümüz.
Benim gibi isteyen herkese, hepimize nasip etsin Yüce Allahım....

Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş.... Sevgiler...

Kızlar merhaba. Sabah kan tahlilim var. 31 aralikta yapilmisti transferim. Ve yarin büyük gün. Güzel allahim çocuk isteyenlerin yüzünü guldursun.

canım hoşgeldin aramıza transferin hayırlı olsun.benimde çift embriyo transferi 15 Ocak test günüm.ALLAH C.C hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH

Kızlar merhaba. Sabah kan tahlilim var. 31 aralikta yapilmisti transferim. Ve yarin büyük gün. Güzel allahim çocuk isteyenlerin yüzünü guldursun.

canım Rabbim yüzünü güldürsünçok stresli geçti senin bekleme zamanın inşaALLAH yarın pozitif sonuçla mükafatını alırsın

canım hoşgeldin aramıza transferin hayırlı olsun.benimde çift embriyo transferi 15 Ocak test günüm.ALLAH C.C hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH

Aminnn. Çok teşekkür ederim.. Benim de 2 yumurta toplanmıştı zaten. İkisi de transfer edildi... Heyecanla bekliyoruz :):):)

Canım hoşgeldin bebişlerin sımsıkı tutunsun ve 9 ay seni hiç bırskmasın inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz

canım Rabbim yüzünü güldürsünçok stresli geçti senin bekleme zamanın inşaALLAH yarın pozitif sonuçla mükafatını alırsın

Sen sonuna gelmişsin artık... Ben başındayım daha saatler geçmiyor... Daha çok var.... Neyse sonucumuz güzel olsun da, bekleyelim değil mi...

Evet cok stresli gecti 6.gune kadar. Sonra saldim bayira mevlam kayira dedim. Allah saglik versin olmazsa yine deneriz

Kuzum dualarım seninle inanıyorum bu sefer olacak heycanla test gününü bekliyorum Rabbim yüzünü güldürsün kanamalar tutunma kanamasıdır içini ferah tut bebişler göbüşte yer acıyor

Canım hoşgeldin bebişlerin sımsıkı tutunsun ve 9 ay seni hiç bırskmasın inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkür ederim... Amin inş hepimiz o güzel günlere ulaşırız.. Ben de 10 sene kadar önce bu gibi sitelerde böyle forumlarda dolaşıyordum çokk. Sperm hareketliliğimiz kötüydü. İlk evliliğimde 3 aşılama 1 tüp bebek denemiştik.. Sonuç olumsuzdu.. O zaman çok üzülmüştüm ama varmış bir hayır demek ki..
Şimdi 2.evliliğimi yapalı 3 ay oldu veeeeeeeeee yine sperm hareketliliği sorunumuz :):):) artı olarak da yumurta rezervlerim de azalmış bu süreçte. Önceki denememde 15 yumurtam varken şimdi sadece 2 tane toplandı ... (Yaşım 34) Ama çok umutluyum... Bebişlerim gelicekkk. Babası ve annesi onları bekliyorrrrrrrrrrr..........

Evet cok stresli gecti 6.gune kadar. Sonra saldim bayira mevlam kayira dedim. Allah saglik versin olmazsa yine deneriz

Benim de annem yanımda.. Hiçbir iş yaptırmıyor ama çok sıkıldım.. Tv izle, kitap oku, pc de takıl... Zaman geçmiyor sanki.. Birkaç gün sonra kendimi dışarlara atasım var sankii :):):)

Kuzum dualarım seninle inanıyorum bu sefer olacak heycanla test gününü bekliyorum Rabbim yüzünü güldürsün kanamalar tutunma kanamasıdır içini ferah tut bebişler göbüşte yer acıyor

sağol kalbi güzel arkadaşım ne bileyim işte pozitif olmaya çok çabalıyorum.şimdi transfer sonrası test günü bekleyenler diye topik açmış arkadaşlar orayı okuyorum ümit olsun diyesen nasılsın mini tüp bebeğe başladın mı?canım

"transfer sonrası test günü bekleyenler" nerede göremedim ben cnm?

Benim de annem yanımda.. Hiçbir iş yaptırmıyor ama çok sıkıldım.. Tv izle, kitap oku, pc de takıl... Zaman geçmiyor sanki.. Birkaç gün sonra kendimi dışarlara atasım var sankii :):):)

Ben annemi 4.gün gonderdim. Tek başıma daha rahatim. 3. Gun ayaklandim . Makineye camasirda koydum astimda. Alışveriş merkezkerinede gittim. Olacağı varsa yiyecek ekmegi varsa rabbim ol demisse herturlu olucak. Rabbim hepimize tatdirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…