Kizlar disciden geliyorum simdi disimi cektirdim cok şükür bu işimizide tamamladik))
hoş geldin canım hayırlı olsun allah tamamına eddirsin sonu güzel olsun inşallahArkadaşlar merhaba;
Bu siteye yeni üye oldum.. Benim de transferim 7.Ocak'ta gerçekleşti. 2 bebeğim büyüyor şu an içimde... 20 Ocak test günümüz.
Benim gibi isteyen herkese, hepimize nasip etsin Yüce Allahım....
Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş.... Sevgiler...
hadi inşallah canım güzel haberlerini beliyoruzKızlar merhaba. Sabah kan tahlilim var. 31 aralikta yapilmisti transferim. Ve yarin büyük gün. Güzel allahim çocuk isteyenlerin yüzünü guldursun.
canım demekki senin kaderinde tüp bebek varmış alın yazısı allahım göndersin bebekleriniÇok teşekkür ederim... Amin inş hepimiz o güzel günlere ulaşırız.. Ben de 10 sene kadar önce bu gibi sitelerde böyle forumlarda dolaşıyordum çokk. Sperm hareketliliğimiz kötüydü. İlk evliliğimde 3 aşılama 1 tüp bebek denemiştik.. Sonuç olumsuzdu.. O zaman çok üzülmüştüm ama varmış bir hayır demek ki..
Şimdi 2.evliliğimi yapalı 3 ay oldu veeeeeeeeee yine sperm hareketliliği sorunumuz :):):) artı olarak da yumurta rezervlerim de azalmış bu süreçte. Önceki denememde 15 yumurtam varken şimdi sadece 2 tane toplandı ... (Yaşım 34) Ama çok umutluyum... Bebişlerim gelicekkk. Babası ve annesi onları bekliyorrrrrrrrrrr..........
Kizlar disciden geliyorum simdi disimi cektirdim cok şükür bu işimizide tamamladik))
geçmiş olsun canım.tedavi öncesi inşaALLAH herşey tamam
hoş geldin canım hayırlı olsun allah tamamına eddirsin sonu güzel olsun inşallah
hadi inşallah canım güzel haberlerini beliyoruz
canım demekki senin kaderinde tüp bebek varmış alın yazısı allahım göndersin bebeklerini
geçmiş olsun buda biti sıra bebekte inşallah
ordamısınseninle bir deney yapabilirmiyiz
Ben annemi 4.gün gonderdim. Tek başıma daha rahatim. 3. Gun ayaklandim . Makineye camasirda koydum astimda. Alışveriş merkezkerinede gittim. Olacağı varsa yiyecek ekmegi varsa rabbim ol demisse herturlu olucak. Rabbim hepimize tatdirir inşallah
Ben de bu pazar açıkhava biyerlere çıkmayı istiyorum.. Doktor günlük yaşamınıza devam edin dedi sonuçta...
...... bizde seni seviyoz kiiiiiiii:13::13::13::103::103::103::103: çok çok çok güzel bi gün olsun, süper pozitif haberler alalım inşallahhhhhhhhh
Kızlar transferde 8.günüm...kan testine çıkar mı? Karnım çok ağrıyor...Regl olacağımı biliyorum ama bugün kendimi negatife hazır hissediyorum...12. gün Salı gününe denk geliyor ve okulda bu haberi almak istemiyorum...Açıkçası bana kalsa reglimi beklerdim..
Arkadaşlar merhaba;
Bu siteye yeni üye oldum.. Benim de transferim 7.Ocak'ta gerçekleşti. 2 bebeğim büyüyor şu an içimde... 20 Ocak test günümüz.
Benim gibi isteyen herkese, hepimize nasip etsin Yüce Allahım....
Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş.... Sevgiler...
Kızlar merhaba. Sabah kan tahlilim var. 31 aralikta yapilmisti transferim. Ve yarin büyük gün. Güzel allahim çocuk isteyenlerin yüzünü guldursun.
haftaya canım benide bir korku sardıki sorma bişeyler yapmak istiyorum tutunmayı destekleyici elimdende bişi gelmiyor nayapmalıyım bilmiyorum offfffffffffff çok korkuyorum çok :18::18::18::18::18::18:
inşaALLAH canlarım ama 9.gündede tutunuyorlarsa çok tembeller yahuuuuarkadaşlar hamile olduklarını öğreniyorlar.bizimkiler haalllaaaa tutcakkkkk
dikkatttttttttttt dikatttttttttt bebek 34 aranıyor gören haber versin yada camiye götürsün
cicbebem sen harikasın yaaaaa
sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün ara ara kahverengi lekelenmeler oldu müthiş karın ağrısı cuma saati meryem süresini okudum hepimize dua ettim.şimdi biraz daha iyiyim
Aminn Canım benim çoook çooook teşekkür ederim...allahın izniyle doktorumun doğru tedavisi ve ilgisiyle sizlerin dualarıyla ben mucizeme kavuşucam inşallah ama her an inanın sizler için dua ediyorum benim yaşadığım mutluluğun inşallah bin kat fazlasını allahım size yaşatsın hepimiz hamile kalalım sağlıkla haftalarımızı tamamlayalım kucaklarımıza alıp kokladığımızda bütün sıkıntılarımızı unutalım.
Canım benim tedavim çok değişik bir şekilde başladı biraz uzun olucak ama...ben ilk gittiğim klinikten negatifi alınca çok üzüldüm tabiki ama 1 hafta sonrasında atlatmaya başladım acım biraz hafifledi sonra yeni bir merkez aramaya başladım yavaş yavş ve daha sonrasındaki hafta doktorum mete beyden görüşme için randevu aldım benim randevu aldığım gün çarşambaydı ama salı günü arayıp beklenmeyen bir durum olduğunu ve doktorun en erken cumartesi gününe randevu verebileceğini söylediler mutsuz olup kabul ettim.cumartesi sabahı görüşmeye gittik harikaydı önceki tedavimi tek tek anlattı düşüncelerini ifade etti muayene olmak istermisiniz diye sordu hiç aklımda yoktu hazır değildim sadece konuşmak için gitmiştim ama bir anda bişey oldu ve ben kabul ettim iyikide kabul etmişim diyorum şimdi düşününce muayene güzel geçti hiçbir sorun yoktu tekrar ofisine geçtik ve doktor hesaplama yaptı tam 21. Günümdeydim allahtan yani ben bilmiyordum onlarda bilmiyordu ama tedavi için uygun zamandı hemen kan tahlili yapıldı sonuç geldi iğneler yazıdı ve aynı gün ben başladım 2 günde bir kontrol ve kan tahlili yapıldı sıkı kontrol altında tutuldum ve benim zamanım gelmişti ve sonuç olumlu oldu.benim anlatmak istediğim herşeyde bir hayır vardır belki sende negatifi aldıktan sonra hemen başlasaydın belki yine zamanı değildi kocanın istememesi bir vesileydi zamana ihtiyacın vardı ve zamanın inşallah doldu ve allahın izniyle bu tedavinde pozitifi alıcaksın...
Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..
inşallah canım.... harika bir güne uyanmış olalım...
canım ananas ve narı transfer öncesi diye okumuştum topiclerde.. hatta nar suyunu bir iki damla nar ekşisi katıyorlarmış.. transferin sana bebişlerini getirsin inşallah.. opunu oldun mu sen
Bende narin zararlı oldugunu okumustum sanki yanlış hatirlamiyosam tabi. Benimki dondurulmuş embrio transferi olcak canim inşaallah bebislerime kavusucam...
canım topiclerde okudum bende hiç dondurulmuşum olmadı ama sende bir araştır istersen...
YARDIM EDİN kızlarrr yaaaaşu cleanex midir nedir valla vuramıyorum bun ( diğer iğneleri güzel vuruyordum evet buz torbası sonrasındaki acıyı azalttı sağolun ama....şimdi vuruyorum göbeğime iğnenin ucu bira giriyor gerisi girmiyor takılıyor sanki . öyle ucu biraz içerde vurdum iğneyi şişti yani sanki hemen yüzeyde kaldı ilaç . bi tepe oluştu şu an.acaba böyle mi olmalı yoksa zaten...yani iğnenin sadece ucu mu girmeli göbeğe öyleyken mi vurmalıyım daha ittirmeye çalışıyorum yok olmuyo elim ayağım titriyo sonra (
canım bu kadar sıkıntı çekme, hastanade yaptırmaya çalış bir müddet iğnelerini
size güzel haberler vermek isterdim ama okadar kötüyümkü ne diyecegimi ne yazacagimida bilmiyorumsabah aradim merkezi kanamam var diye geleyimmi dedim hayir adet kanamasi seklindeyse gelmenize gerek yok dediler sonuc negatiftir dediler ve 2 ay sonra deneyelim dediler onlar icin önenmli olan para maalesef bir kan alip bakma zahmetini bile göstermediler bu almanlar maalesef cok vicdansiz oluyorlar keza türkiyedekilerde ayni onlarda hemen tekrar deneyelim demislerdi bana hic biri suanki pysikolojimi ve hasasiyetimin farkinda degil herkesi para hirsi bürümüs:2:neyse kisacasi bu tüp bebek maceramda hüsranla bitti allah bana saglik verdikce imkan verdikce yilmayacagim gerisi allaha kalmis hayirlisi buymus insallah sonucunu bekleyen herkes güzel haberler verirler allahim hepinizi sevindirsin insallah hepinizi böyle görmek nasip olur insallah
canım sözün bittiği yer ne yazık ki... rabbim tüpe ihtiyaç duymadan versin bebeişini sana inşallllllaaaaahhh... canım kaçıncı denemendi bu çok hatırlayamadım kusura bakma, pes etme ne olur.... ümütsizlik dinimizce de yasak tamammı arkadaşım....
Kizlar hepimize hayirli cumalar olsun insssguzbaharim allaha sukur daha iyiyim cnm allah izin verirse martta tedaviye baslicaz beklemedeyim cnm sen de basliyormussun yeniden cok sevindim cnm ya inss rabbim bu sefer kucaklarimizi dolduracak cnm gittinmi dr kesin tarih belli mi hadi optum cnm
ammmiiiiin inşallah canım...... hadi sen mart ben de mayıs gibi düşünüyorum biraz kilo aldım önce onu vereceğim, gerçi doktora şubatta gideceğim ama bir hazırlık evresi geçirmek isityorum inşallah.... allah doğru zamanı nasip etsin ki bebelerimiz bize gelsinnnn
Canim eger istnbuldysan sana kndi doktrumu onerebilirim :)
kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:
çok güzel tırasferin nezaman
gözün aydın arkadaşım.... inşallah hem transfere hem de kardeşlerine var... (dondurulmuşlarla kardeş yaparsınız bebeğine inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?