2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hoş geldin canım hayırlı olsun allah tamamına eddirsin sonu güzel olsun inşallah
Kızlar merhaba. Sabah kan tahlilim var. 31 aralikta yapilmisti transferim. Ve yarin büyük gün. Güzel allahim çocuk isteyenlerin yüzünü guldursun.
hadi inşallah canım güzel haberlerini beliyoruz
canım demekki senin kaderinde tüp bebek varmış alın yazısı allahım göndersin bebeklerini
Kizlar disciden geliyorum simdi disimi cektirdim cok şükür bu işimizide tamamladik ))

geçmiş olsun buda biti sıra bebekte inşallah

Sagol canim insaallah cok az kaldi

ordamısın seninle bir deney yapabilirmiyiz

ekranda yorumları okuduğumuz bölümde sağda bir yıldız var üzerine gelince beğen diyor acaba yeni beğen o mu?benim yorumlarımın birinde o yıldızı tıklasana merak ettim ama yatmaya gidiyorum yarın moralim iyi olursa topiği açınca anlarım iyi geceler canım

Ben de bu pazar açıkhava biyerlere çıkmayı istiyorum.. Doktor günlük yaşamınıza devam edin dedi sonuçta...

...... bizde seni seviyoz kiiiiiiii:13::13::13::103::103::103::103: çok çok çok güzel bi gün olsun, süper pozitif haberler alalım inşallahhhhhhhhh

banane banane .....ben sizi daha çok seviyorummmmmm :13::13::13::103::103::103::103:

yosuncum neden negatif düşünüyorsun,güzel şeyler düşünüp bebeğinle konuş ve dua et canım... bizde dua ediyoruz sana...

hoşgeldin canım.... biz de heyecan, action bol canım... sen de katıl aramıza....

Kızlar merhaba. Sabah kan tahlilim var. 31 aralikta yapilmisti transferim. Ve yarin büyük gün. Güzel allahim çocuk isteyenlerin yüzünü guldursun.

hadi bismillah... yarın güzel haberlerle oynatacaksın inşallah arkadaşım bizi......

haftaya canım benide bir korku sardıki sorma bişeyler yapmak istiyorum tutunmayı destekleyici elimdende bişi gelmiyor nayapmalıyım bilmiyorum offfffffffffff çok korkuyorum çok :18::18::18::18::18::18:

arkadaşım korkma ne olur... sen panik yaptıkça vücudun yanlış şeyler salgılayacak... bu hafta sonu geziyosun o zaman... al kocanı da dolaş, eğlen, güzel şeyler düşün...

bir de dua oku bol bol... Allah büyük bu günleride atlatım birbirimize bebek gezmelerine kötüreceğiz, yumurta toplamaya

inşaALLAH canlarım ama 9.gündede tutunuyorlarsa çok tembeller yahuuuuarkadaşlar hamile olduklarını öğreniyorlar.bizimkiler haalllaaaa tutcakkkkk

seninkiler tembek değil canım arkadaşım, onlar nazlı... nazlı nazlı salınıp anacıklarına tutunuyorlar... sana bu hafta özellikle dua ediyorum bilesin canım, ezan vakitlerinde, dün cuma vakti... Rabbim ol desin diye inşallah...

dikkatttttttttttt dikatttttttttt bebek 34 aranıyor gören haber versin yada camiye götürsün

bebekim sen de benim gibi kaçaksın kızlar ben vallahi kaçak değilim... bütün gece aklım sizde ama kızdan dolayı giremiyorum.. ajan gibi vallahi o yüzden işten girebiliyorum sadece.... akşam aklıma öyle bir girdiniz ki bakın kocamı yatakta bıraktım size yazmaya geldimmmm

cicbebem sen harikasın yaaaaa

sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ikinizde harikasınız yaaaaaaaaa

bugün ara ara kahverengi lekelenmeler oldu müthiş karın ağrısı cuma saati meryem süresini okudum hepimize dua ettim.şimdi biraz daha iyiyim

canım inşallah yer açıyorlar kendilerine bebişlerin... sen yeterki üzülme onlar da annelerini üzmek istemiyorlar... bırakmayacaklar seni inşallah....

inşallah canım ben dediklerine çok inanıyorum, çünkü rabbime hep hayırlısını nasip et diyorum... geçen tedavim bile çok negatif geçmişti, eşimle çok fazla paylaşamıyorduk, ama şimdi çok rahat konuşup planlayabiliyoruz... daha öncetedirgin olarak dua ediyordu ben ısrar edersem şimdi allahım eşimin dileklerini kabul et diye dua ediyor... dualarına binlerce, milyonlarca kez amiiin canım... ne güzelyazmışsın herşeyi kesinlikle yaşadıkların nasibinin sana gelmesi... bebeğinde sağlıkla gelecek inşallah... artık karar verdim bebek gezmeleri yapacazğız ona göre canım bu arada senin doktorun kimdi, nerede tedavi oldun sen... ben de tam karar veremedim çünkü nereye gideceğime... bebişine selam söyle teyzesinden onu öppp bizim için...54:

Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..

canım allah büyük, daha zamanı gelmemiş, bak arkadaşlar çeşitli kürler yazmışlar onları deneyin inşallah sonraki tedavinde bebeğin gelecek.... ama annesi sen üzülme sakın...

kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:

gözün aydın arkadaşım.... inşallah hem transfere hem de kardeşlerine var... (dondurulmuşlarla kardeş yaparsınız bebeğine inşallah)

gözün aydın arkadaşım.... inşallah hem transfere hem de kardeşlerine var... (dondurulmuşlarla kardeş yaparsınız bebeğine inşallah)

sagolsaın canım. dua eden agzına saglık. Insallah senin de yüzünü güldürür Rabbim bu sefer. Sana da dua ediyodum hep, güzel haberini duyunca cok sevinmiştim Transferim yarın olcakmış 3. gunde. 5 gun niye yapmıyolar onu anlamadım. Dayanamicak yumoslar demekki. Bakalım Rabbimin takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…