2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah hayırlısını nasip etsin canım ben ist deilim acıbadem hastanesinde yatırdım tüp bebeği özel deilse sıkıntın neydi

Allah hayırlısını nasip etsin canım ben ist deilim acıbadem hastanesinde yatırdım tüp bebeği özel deilse sıkıntın neydi

canım pko luyum bi asılamayla gebe kaldım yavrum 6 haftalık olunca düsük oldu bi sorun yok baskada istanbuldamı yaptrdın ve dr un kimdi

kalbimdesin senin bugün kaçıncı günün cnm inşlh gebesin allahın izniyle ben hisediyorum cnm nie kan yapmıyosun

canım bugün 11.günüm.test tarihim 15 Ocak eğer sağlıklı bir gebelik olacaksa 15.gün ve katlarında belli oluyormuş bende bekliyorum.açıkcası cesaretimde yok inşaALLAH hissettiğin gibi olur canım

Son düzenleme:

sağol canım seninde mübarek olsun.ALLAH kolaylık versin inşaLLAH vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın canım

kızlar dondurulmuş transfer içinde 2 ay beeklemek mi lazım arada. ama tekrar yoğun bi tedavi olmuyorki?????

yelizcim amin canım inşaALLAH bizimde olacak ALLAH'ın hazinesi geniş hepimize verecek

Kızlarrr mevlüd kandiliniz mubarek olsun....ALLAH bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

canım arkadşlarım inşaALLAH bu gecenin hürmetini Rabbim dualarımızı kabul etsin Rabbim bize de hayırlı sağlıklı kolay yollardan gelen evlatlar versin.evladı olanlara hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.

bebeğimgelartık inşaALLAH canım Rabbim gönderecek cennet kokan yavruları biraz daha vakti var.vuslat yakın inşaALLAH....

canım çok üzülüyorum şu iğne meselesine iğneyi yapmaya mı?cesaret edemiyorsun tenine mi?batmıyor.ben baş parmağım ve işaret parmağımla göbeğimin 2 parmak çapı etrafında çimdikleyecekmiş gibi biraz yukarı doğru çekiyorum sonra iğneyi yapıyorum bazen denk geliyor acıyor ama genelde bu yöntemle acı olayı ortadan kalkıyor.evde başka vurabilecek varmı ben ilk iğneye başladığımda yapamıyordum eşim asla yapamaz mecburen hep hastaneye gidiyordum sonra cahil cesareti geldi.ilk lucrin ile başladım düşükler artınca kan sulandırıcı verdiler sonra zaten yumurta geliştirici iğnelerde göbekten oldu şimdi hepsini kendim yapıyorum.canım doktorun verdiği ilaçların dışında ilaç kullnma inşaALLAH çözersin iğne sorununu

kızlar dondurulmuş transfer içinde 2 ay beeklemek mi lazım arada. ama tekrar yoğun bi tedavi olmuyorki?????

canım tedavi aralığı rahimin durumuna göre belli oluyor.ben opu dan sonra ohss olunca doktor ilk adetinde dondurulmuş için başlayalım dedi ama ben istemedim ilk adetten sonra 2. adetide olamadım doktor söktürücü verdi ilaçla oldum 2 ayı buldu zaten şimdide test için gün sayıyorum

4embriyo transfer edildiği için korkuyorum sonradan aldırma düşüncesi zor geliyo canım

zor bir durum ama tahlil sonucu zaten çok abartı oluyor benimde ilk transferimde 3 embriyo verilmişti 3üde tutmuştu.3.gün embriyosu idi testin rakamını hatırlamıyorum ama doktor acaba bölünmemi oldu dördüz mü oldu dedi neyse 3üzdü 20 haftalıkken doğum yaptım inşaALLAH rabbim sana taşıyamacağın yük yüklemesin

Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bebiş dileklerinizi kabul eylesin, bişey sorcam sizlere 29 kasımda kürtaj oldum ilk adetimi 25 aralıkta gördüm şimdi dondurulmuşlarla denemek istiyorum ama şubat mı mart mı karar veremedim bana akıl verir misiniz...

KızlaR MERHABA,

yediklerime dikkat ettiğim halde kabız oluyorum sürekli kuru kayısı yiyorum su içiyorum.tuvalete çıkıyorum hergün ama biraz zorlanıyorum o kadardan bişey olur mu?duphalac içmeye başlayayım mı?

Kizlar hepinize iyi aksamlar mevlid kandilimiz mubarek olsun insssbuguzel gunun hurmetine dualarimiz kabul olsun inss

Çooook teşekkür ederim kızlar...Bana umut verdiniz...Umarım 12.gün değerim katlanır...Bugün en güzel gün...Oruçlu ağzımla hem nicklerinizle (isimlerinizi bilmediğim için) hem de genel olarak hepinize dua ettim..2yıldır bebek aşkıyla yanıyorum ve içimizde neler yaşadığımızı çok çok iyi biliyorum...Rabbim herkesin gönlündekinin en güzelini versin

ALLAH razı olsun canım duaların hepimiz için kabul olur inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…