canım hayırlısı olsun insallah sonucun pozitif cıkar degerinde yüksek cıkar rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah sende anne olursun tüp bebekmi yaptrmıstın cnm ve nerde yaptırdın ben yeniyim 4 yıllık evliyim 21 yasındayım bende iyi bir merkez arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Allah hayırlısını nasip etsin canım ben ist deilim acıbadem hastanesinde yatırdım tüp bebeği özel deilse sıkıntın neydi
kalbimdesin senin bugün kaçıncı günün cnm inşlh gebesin allahın izniyle ben hisediyorum cnm nie kan yapmıyosun
Tüm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.
Ben 9. haftanın içindeyim artık 6. haftadan başlayan bulantılarım 7. haftada hat safhaya ulaştı ve hala dışarı çıkamaz durumdayım. Anneme yerleştim mecburen :) Bir de üstüne grip oldum yataktan çıkamaz oldum. Aman transferi olan arkadaşlar salgına dikkat edin kalabalık yerlerde bulunmayın. Annelik gerçekten meşakkatli bir iş. Ama hiç isyan etmiyorum. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. :) sevgiler
Canlarım hepinizin mevlüd kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucAklarımız bebişlerle dolsun
Kader arkadaşlarım rabbim bu müraberek günde kendi katında hayırlı evlatlar yollasın hepizin kucağını doldursun...hamile arkadaşlarımın yavruları korusun .....bizimde yüzümüz gülsün inşalahhh sevgilerrr
Kızlarrr mevlüd kandiliniz mubarek olsun....ALLAH bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
Arkadaslar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun hepimizin dualari kabul olsun bugünu bol duali gecirelim allahim hamile olan arkadaslarimizin bebeklerini korusun test sonucunu bekleyenlerin pozitif görmeleri nasip olsun benim gibi evlat hasretiyle yanan herkese allahim hayirli saglikli evlatlar tez zamanda nasip etsin hepinizi seviyorum allaha emanet olun
benim daha 4.gün bu gün...bana clexan mı işte o iğneden verdiler ama ben kullanamıyorum kan sulandırıcı ecopirin kullanıyorum zaten kanımda bişey yok önlem olarak verdiler aşırı stres yaptığım içinn bıraktım vuramıyorm ne yapayım doktorada söyledim bişey söylemedi ama pazartesi tekrar arayacağım doktoru bide aspirin falan mı alsam diye sizce cleanx iğne yerine ne kullanabilirim doktora yazdıracağım tabi sonuçta ama böyle hap gibi bi alternatifi var mı???
ecopirin derseniz günde 1 tane alıyorum zaten günde 2 tane alsam olmaz mı iğnenin eksikliğini biraz olsun gidermez mi????
kızlar dondurulmuş transfer içinde 2 ay beeklemek mi lazım arada. ama tekrar yoğun bi tedavi olmuyorki?????
Kızlar bugün 12. Günüm test yaptırdım sonuç bekliyorum 12. Günde hangi aralıkta çıkmalı fikri olan varmı
canım pko luyum bi asılamayla gebe kaldım yavrum 6 haftalık olunca düsük oldu bi sorun yok baskada istanbuldamı yaptrdın ve dr un kimdi
inşaALLAH pozitif çıkar sonucunu bildirmeyi unutma..embriyonun tutunma gününe göre değişir bence
4embriyo transfer edildiği için korkuyorum sonradan aldırma düşüncesi zor geliyo canım
4embriyo transfer edildiği için korkuyorum sonradan aldırma düşüncesi zor geliyo canım
Çooook teşekkür ederim kızlar...Bana umut verdiniz...Umarım 12.gün değerim katlanır...Bugün en güzel gün...Oruçlu ağzımla hem nicklerinizle (isimlerinizi bilmediğim için) hem de genel olarak hepinize dua ettim..2yıldır bebek aşkıyla yanıyorum ve içimizde neler yaşadığımızı çok çok iyi biliyorum...Rabbim herkesin gönlündekinin en güzelini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?