2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan o benim şuanki transferimde esrofem tabletten dolayı negatif düşüncelerde kafamda dolaşıyor.eğer olmazsa ilk adetimde tekrar başlarım diyorum.rabbim gönlüne göre versin

canım sonuçta kullandığımız ilaçlarıda doktorlarımız veriyor onları kullanıyoruz.şurubuda doktorun önerdi mecburen kullanacaksın.yoksa birşey olacakmı diye stres yaparsan bide o kabızlık yapacak birde bağırsağın yeteri kadar dolu olmuyordur.hergün kayısı yiyince ishal tarzı da olmuş olabilir.doktorunla paylaş istersen

Canım sen medipol mustafa acet'e gidiyordun değil mi?Nsıl memnun musun? Eğer bebiş tutunursa ben de onu düşünüyorum...Memorial çok pahalı hadi muayeneyi bi şekilde halletsek bile doğumu karşılayamayız...Onun adı daha öncede duymuştum..İlgili bir doktor mu?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bulantilarinizin olması cok iyi çünkü cok bulantı sağlıklı hamileliğin ve çocuğun habercisiymis buradaki doktorlar öyle diyolar yeterki bulansin olsunda Allahım bizde hamis oluruzda bizimde bulanir Allaha emanet ol sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin MEVLAM sevgiler

istiyorum yaptırıcam şubatta vakit kaybetmek istemiyorum, canım senin transferinde hayırlı olsun inşallah Rabbimin izniyle hamiş olursun da bebişini bu kez 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah

Tebrikler canim Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin sonucun Nezaman belli oldu canim Allaha emanet ol

Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah

gözün aydın canım .değerin kaç çıktı....ALLAH C.C sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin canımmmm

sagol cnm amin insss

Gozun aydin cnm allah sag salim kucagina almayida nasip etsin

canım ilgili bir doktor ama ben ilk gittiğimde onu memeorialden takip edenler ve ben az hastası vardı çok vakit ayrıyordu ama şuan fuulll gebe takibi yapmıyorum diyordu ama gidip görüşürsün kendisinden bahsedilen kadınlar kulübünde sayfası olduğunu biliyor orada bahsedildi v.s o yüzden geldim dersin ama tüp bebek bölümü harika eminim kadın doğumda öyledir.son teknoloji var.değerlendir canım ALLAH'ım senin pozitif alacağını çok hissetmiştin seninle benzer belirtiler yaşadık inşaALLAH BENDE HAMİLEYİM DİYEBİLİRİM

Tebrikler canim Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin sonucun Nezaman belli oldu canim Allaha emanet ol

Amin inş canım. Bugün belli oldu canım eve yeni geldim sizlerde yeni haber verebildim

istiyorum yaptırıcam şubatta vakit kaybetmek istemiyorum, canım senin transferinde hayırlı olsun inşallah Rabbimin izniyle hamiş olursun da bebişini bu kez 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın

canım benim sağol Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri nasip etsin şimdi hepimize dua ediyorum nick isimleriyle dua ettim güldüm isimlerimizi bilmiyoruz ya sonra dedim ALLAH'ım dertleştiğim yazıştığım banada dua edermisin diyen ayrıca bana dua eden anne olmak uğruna kendinden vazgeçen bizlerin dualarını kabul et.cennetinin kokusundan dünyada da koklamayı nasip etaminamin

nasılsın arkadaşım tedavin artık şekillenmiştir.nasıl durumlar

sagol cnm amin insss

Gozun aydin cnm allah sag salim kucagina almayida nasip etsin

Amin canım sağolasın daha önce bebeğini kaybedenler birden çok ümitlenemiyor galiba eşimde bende sevinmekte çok temkinliyiz.

Amin inş canım. Bugün belli oldu canım eve yeni geldim sizlerde yeni haber verebildim

İlk once kandilin mubarek olsun Allahım okadar büyükki hikmetinden sorgu sual sorulmaz darisi Insallah bizim başımıza dualarinda bizide unutma can im sağlıkla kucağına alırsın Insallah

sen nasılsın bugün sizi görmüşken merhaba diyim dedim çok kalmayacağım bu gece dua gecesi inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…