2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah yardımcın olsun. Görürsün in şee Allah. Allah yavrularına can versin. Kalp atışı için ne zaman gideceksin?

Sumeyyecim merhaba nasilsin nasil gidiyor tedavi surecin? Henuz 7.haftamdayim.iki hafta sonra gel dedi doktor.ultrason ile atiyor dedi ama simdi kucukler cihaza iki hafta sonra baglaruz dedi.ikizlerde ara kanama olurmus arada ama dusukte kanama ile basladigindan her kanamamda yuregim agzima geliyor.insallh 15gune duyacagim miniklerimi

İlk once kandilin mubarek olsun Allahım okadar büyükki hikmetinden sorgu sual sorulmaz darisi Insallah bizim başımıza dualarinda bizide unutma can im sağlıkla kucağına alırsın Insallah

Amin canım kılabildiğim her namazdan sonra herkese dua ediyorum zaten böylede devam edicem inş sizlerde eksik etmeyin duanızı

Amin canım bu gece hepbirlikte birbirimiz için dua edelim. Sen sonucu söyledikten sonra kaç defa daha tahlil istedi fatih bey
benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus

benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus

160liraya çok diyodum bu kötü oldu. Hayırlısı olsun benimde 317 çıktı 12. gün benden de ister mi sence tahlil tekrar. Bu arada çok sevindim canım ikizlere allah sağlıklısıyla kucağına amayı nasip etsin

Son düzenleme:

Canim dua etmemmi bu kutlu gecede rabbim tum tedavi surecindeki arkaaslarima yardim etsin insallh sende pozitifi hayirlisiyla gorursun canim cok heyecanli) cok az gunun kalmis .insallh guzel haberi aliriz bu hafta..bol dua et canim

Canim kac cikti degerin ki doktor bidaha istedi.benim dondurulmus embriyo idi.iki tane transfer olmustu.ilk testte 12.gun 2700cikti degerim doktor afalladi olamaz dedi.bidaha bakti 5000lerde .sonra dediki 3 ve 4.bebege hazirlikli ol.hep korkuttu beni bende dedimki nette okudum ben dondurulmusta degerler yuksek cikiyrmus gordum duydum dedim bozuldu adamcagiz)sukur simdi iki mucizemin kalp atisi icin bekliyrum

ikinize de maşaALLAH ikiz annesi olacaksınız.Rabbim her aşamınızda işlerinize kolaylık versin

10. gün 397
12. gün 918

Canim dua etmemmi bu kutlu gecede rabbim tum tedavi surecindeki arkaaslarima yardim etsin insallh sende pozitifi hayirlisiyla gorursun canim cok heyecanli) cok az gunun kalmis .insallh guzel haberi aliriz bu hafta..bol dua et canim

sağol canım Rabbim ikizlerini sana bağışlasın hayırlı,sağlıklı,vaktinde kucağına alırsın inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…