Allah yardımcın olsun. Görürsün in şee Allah. Allah yavrularına can versin. Kalp atışı için ne zaman gideceksin?
İlk once kandilin mubarek olsun Allahım okadar büyükki hikmetinden sorgu sual sorulmaz darisi Insallah bizim başımıza dualarinda bizide unutma can im sağlıkla kucağına alırsın Insallah
benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmusAmin canım bu gece hepbirlikte birbirimiz için dua edelim. Sen sonucu söyledikten sonra kaç defa daha tahlil istedi fatih bey
benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus
canım maaşaALLAH,subhanALLAH çok sevindim Rabbim ikizine can versin,ruh versin,hayırlı ömür versin.inşaALLAH her işin kolay olur.vaktinde yavrularını kucağına alırsın.test günümü bekliyorum 15 Ocak dua et bana öptüm canım
160liraya çok diyodum bu kötü oldu. Hayırlısı olsun benimde 317 çıktı 12. gün benden de ister mi sence tahlil tekrar
gözün aydın canım .değerin kaç çıktı....ALLAH C.C sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin canımmmm
benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus
160liraya çok diyodum bu kötü oldu. Hayırlısı olsun benimde 317 çıktı 12. gün benden de ister mi sence tahlil tekrar. Bu arada çok sevindim canım ikizlere allah sağlıklısıyla kucağına amayı nasip etsin
Canim kac cikti degerin ki doktor bidaha istedi.benim dondurulmus embriyo idi.iki tane transfer olmustu.ilk testte 12.gun 2700cikti degerim doktor afalladi olamaz dedi.bidaha bakti 5000lerde .sonra dediki 3 ve 4.bebege hazirlikli ol.hep korkuttu beni bende dedimki nette okudum ben dondurulmusta degerler yuksek cikiyrmus gordum duydum dedim bozuldu adamcagiz)sukur simdi iki mucizemin kalp atisi icin bekliyrum
Darısı hayırlıyla başına canım. 15ine bekleme bence 10.günden itibaren belli oluyo zaten
Canim dua etmemmi bu kutlu gecede rabbim tum tedavi surecindeki arkaaslarima yardim etsin insallh sende pozitifi hayirlisiyla gorursun canim cok heyecanli) cok az gunun kalmis .insallh guzel haberi aliriz bu hafta..bol dua et canim
dün sana bekle geliyorum dedim hiçbir şey yazmadan gittin
sağol canım Rabbim ikizlerini sana bağışlasın hayırlı,sağlıklı,vaktinde kucağına alırsın inşaALLAH
Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah
görmedimmmmm sonradan gördümmmmm kusura bakma nasılsın bebeler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?