2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşaALLAH olacak tatlım bak bana ilk raund bitti ... ALLAH'ın izniyle galip benim

Cnm gec olsun guc olmasin yeterki sonunda bebis olsuninss bitkisel kurde iyi olur yumilerin dahada guclenir inss bebisin bi bakmissin dogal yoldan geliverir cnm gercekten zaman cok cabuk gdciyor bi yandanda inss hakkinda hayirlisi olsun cnm benim

Canim hakkinda hayirlisi olsun.hangi merkezle görüstün ne kadar fiyat verdiler.

hepinize çok teşekkürler kızlar..... bursada pembemavi tüp bebek de nevin hanımla görüştüm... bursada mini tüp yapan 2 merkezden biri olduğu için. oraya randevu almıştım. uzun uzun anlattığım gibi kısa protokol daha uygun dedi benim için ve fiyat olarak da 5 bin tl dediler ilaçlar dahil.... fakülte de de inanamadım var ya, o kadar güler yüzlü ve hoş ki personeli, şok oldum. çok korkarak gitmiştim aşırı kalabalık olur diye, personel suratsız olur can sıkar diye. biraz bekledim, 1 saat kadar :))) ama o kadar naif, kibar ve güler yüzlülerdi ki bana çok uzun gelmedi. raporlu 1500, raporsuz 4500 tl ye yapılıyormuş fakültede.

ha şunu da söyliyim eğer siz ben mini istiyorum diyosanız onu da yaparız ama ben uygun bulmuyorum diye yineledi. daha sadece 1 kez emriyo transferi yaşadığım için.... ilgilenen arkadaşlar olmuştu dün akşam ki konumuzdu hatta.... ben de eğer raporumu çıkarabilirsem fakültede ki doktoruma da sorcam mini olayını.... bakalım o ne diyecek... ama nisana kadar beklemek lazım bunu duymak için

canım arkadaşım gönlünü ferah tut zoru başardın. Rabbim yardım etti. Rabbim dualarını geri çevirmez inşallah bundan sonrası da güzel olacak. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

Hepimizin hamile olmamız durumuna gelincede ben kendi adıma yazıyorum ki, benim için hüzün yaşama ne yapalım kısmet, kader... biliyorsun ben hamileydim ama düştü. Rabbime şükürler olsun ki hamile kalabildim. Rabbime inancım sonsuz. Şüphesiz hepimizin öyle ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşatıyor Rabbim. Eminim Yüce Allahım hepimiz için bir gün bu kapıyı sonuna kadar açacak ve hepimiz nasibimizi alacağız. Sabır tatlım sen çok sabretmişsin. Rabbim yüzünün gülümsemesini bozmasın inşallah. Gülen yüzün doğacak bebişinle kahkahalara devam etsin. Canım hiç bişey için gerilme lütfen her sefer de aynı şeyler olacak diye bişey yok. Cuması, pazarı, kesesi,kalp atışı derken su gibi gitsin bebişini kucağına al inşallah.

İnan bana haberi duyunca kalp çarpıntıma mani olamadım, çok heyecanlandım. Allahım nazardan saklasın. Rabbim bebişine seninle can versin inşalllahhhhhhhhh

kısmetinde varsa Rabbim sebeplerini yaratıyor.hadiiiiiii BİSMİLLAH

ALLAH C.C razı olsun canım.senin güzel gönlüne göre versin inşaALLAH çok ümit etmeyiz spontan gebelik bende olmaz deriz Rabbim sana nasip etsin doktor kapılarına gitmeden kendiliğinden olsun inşaALLAH

Amayacım bugün güzel haberler almışsın. Yazdıklarına bakılırsa dediğin gibi vücudunu hamileliğe hazırlaman da çok iyi olur. Dediğin gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Topik başkanım sen hamile kal seni bekliyorum ben. Öpüldünüz...

ALLAH C.C razı olsun canım.senin güzel gönlüne göre versin inşaALLAH çok ümit etmeyiz spontan gebelik bende olmaz deriz Rabbim sana nasip etsin doktor kapılarına gitmeden kendiliğinden olsun inşaALLAH

canımmmm çok sevindimmmm darısı başımıza inşallah dua et bizlere, ama ben demiştim hissediyorum hamilesin diye

ay yok bekleme ayol, sen git ben gelirimmmmm tabloya baksana ben kapıyı açtım, herkes geçsin diye bekliyom en son ben geçip kapatcam geri çıkmasınlar diyeeeeee

canım internetten ilaçlarımızı karşılaştırıp fiyatları bulabilirsin, senin ilaşçların fiyatını bilmiyorum, ama benim duruma göre 200-300 tl yi geçmedi. cetrotide yarım doz vurulmuştum, bazen 2 kez yarımşar doz idi. benim doktorun kullandıkları belki daha uygundur, mesela merinonal ile menapur u karşılaştırmak lazım.... bazen 2, bazen 3, bazen 1 yumurta toplandı. kaliteleri güzel . yani 3.gün 8 hücreli olarak donduruldular.

bu tip merak ettiklerini benim mini tüp tedavisi topiğine bakabilirsin, çünkü bu beğen butonu kaybolunca göremeyebilirim. bilgin olsun canım

ay yok bekleme ayol, sen git ben gelirimmmmm tabloya baksana ben kapıyı açtım, herkes geçsin diye bekliyom en son ben geçip kapatcam geri çıkmasınlar diyeeeeee

sen gel yeter ki gel. hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alınca kapıyı sıkı kapattt. bu sefer bebeklerimiz için bir topik aç ki orada toplanalım. Canım sen herkese uğurlu geldin. Rabbim tez zamanda kucağına bebişlerini versin. Sen başkansın ya kıs yoksa dördüz falan mı olacak...

Son düzenleme:

Agzindan bal damliyor insss hepimiz kalalim canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun islerimizi rast getirsin

dilini ısır kızım yaaaaaa :)))) 4 derken, ben çalışan biriyim yerim kız kafayı, azı karar çoğu zarar....2 güzeldir :) yani en azından 2 kere ikiz olsun bari.... bana da yazık dimi amaaaaaayaaaaaaaaaaaa

sağol canım.darısı sana,bütün topikteki kızlara ve tüm anne olmak isteyen kadınlara

Aminnnn cnm inssssssss
Kalbimdesin cnm lutfen bolbol yat dinlen dondirikler biraz daha nazlilar sakin is felan yapmaya kalkma cnm ve icini ferah tut inss bu sefer rabbim kucagina sag salim almayida nasip edecek

dilini ısır kızım yaaaaaa :)))) 4 derken, ben çalışan biriyim yerim kız kafayı, azı karar çoğu zarar....2 güzeldir :) yani en azından 2 kere ikiz olsun bari.... bana da yazık dimi amaaaaaayaaaaaaaaaaaa

dilimi ısırdım ama bide 2 kere ikizine de aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

kız sen burada kaç kişiyle ilgileniyorsun 4 bebiş mi zor gelecek maşşallahın var. Rabbim sabır versin.

buranın müptelası oldum. sensiz olmazzzz... amaya olmadan asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…