- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
İnşalllahh canım doğal yolla hemen hamile kalırsın çalışmalara devam etYarın kontrol var kesin sonuç yarın belli olacak doktor cumartesiye olur demişti yarın muhtemelen çatlatma iğnesini vururum offf İnşalllahhh bu sefer yüzüm güler
Cnm gec olsun guc olmasin yeterki sonunda bebis olsuninss bitkisel kurde iyi olur yumilerin dahada guclenir inss bebisin bi bakmissin dogal yoldan geliverir cnm gercekten zaman cok cabuk gdciyor bi yandanda inss hakkinda hayirlisi olsun cnm benim
Canim hakkinda hayirlisi olsun.hangi merkezle görüstün ne kadar fiyat verdiler.
Nazancım bu mesajını yeni gördüm, merak etmişsin sağol. Dün saat 4'te kürtaj oldum, öncesinde de kanamam başladı zaten. Ama kese duruyordu o yüzden mecburen kürtaja aldılar. Aç gittim genel anestezi oldu. 10 gün sonra kontrole gidip, önümüzdeki deneme için doktorla beraber bir yol haritası oluşturacağız. Bir sıkıntım yok, ne kadar üzülsem de itiraf edeyim rahatladım biraz. O stresle yaşamak çok fenaydı.
Bu arada dün yine sigara yüzünden tartışma çıkmış, okudukça saçlarım diken diken oldu sinirden yemin ederim... Tekrar ortalığı germek istemiyorum ama sana ve alfabeye sonuna kadar hak verdiğimi de söylemek istedim. Ben de bebek için bıraktım, 2 yıla yaklaştı ağzıma sürmedim. Bu konuda mazeret kabul edemiyorum.
Bir de kürtajını tüp bebek doktorun yaptıysa muhtemelen küret denilen şeyle kazıma işlemi yapmamıştır, aspire ederek halletmiştir. Tüp bebek doktorları rahim kalınlığının ne kadar önemli olduğunu bildiklerinden çok mecbur kalmadıkça (ilerlemiş gebelik vs. hariç) artık küret kullanmıyormuş. Ben de özellikle merak edip sordum doktoruma. Yani kürtaj yüzünden inşallah bir aksilik yaşamayacağız.
Sen bir sonraki deneme için plan yaptın mı? Merakla bekleyeceğim güzel haberlerini. Öpüyorum arkadaşım.
canım bence 2 merkezden de güzel haberler almışsın dikişlerinin tamamen iyileşmesi sonuç randevunla aynı zamanlar yumurta sayında çok iyi inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.Rabbim gönlüne göre versin canım
İnşalllahh canım doğal yolla hemen hamile kalırsın çalışmalara devam etYarın kontrol var kesin sonuç yarın belli olacak doktor cumartesiye olur demişti yarın muhtemelen çatlatma iğnesini vururum offf İnşalllahhh bu sefer yüzüm güler
canım benim çok sağol ALLAH C.C razı olsunçok sevinçliyim dediğin gibi ilaç krizi beni çok strese soktu .sevenlerimin duası ve Rabbimin ol demesi bugün bu mutluluğu yaşatıyor ama yinede içimde hüzün var hepimizin hamile olmasını çok isterdim aslında bende kendime hamileyim diyemiyorum.Cuma günü 2.testim var.oda inşaALLAH yükselmişse bu sefer 6,5 -7.haftalarda kanamam başlıyordu acaba olacakmı diye gerilecem yaniiiii bitmedi daha ama şuan mutluyum ALLAH C.C hepimize yaşatsın canım arkadaşım dualarım hala hepimiz için devam ediyor
hepinize çok teşekkürler kızlar..... bursada pembemavi tüp bebek de nevin hanımla görüştüm... bursada mini tüp yapan 2 merkezden biri olduğu için. oraya randevu almıştım. uzun uzun anlattığım gibi kısa protokol daha uygun dedi benim için ve fiyat olarak da 5 bin tl dediler ilaçlar dahil.... fakülte de de inanamadım var ya, o kadar güler yüzlü ve hoş ki personeli, şok oldum. çok korkarak gitmiştim aşırı kalabalık olur diye, personel suratsız olur can sıkar diye. biraz bekledim, 1 saat kadar :))) ama o kadar naif, kibar ve güler yüzlülerdi ki bana çok uzun gelmedi. raporlu 1500, raporsuz 4500 tl ye yapılıyormuş fakültede.
canım arkadaşım gönlünü ferah tut zoru başardın. Rabbim yardım etti. Rabbim dualarını geri çevirmez inşallah bundan sonrası da güzel olacak. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Hepimizin hamile olmamız durumuna gelincede ben kendi adıma yazıyorum ki, benim için hüzün yaşama ne yapalım kısmet, kader... biliyorsun ben hamileydim ama düştü. Rabbime şükürler olsun ki hamile kalabildim. Rabbime inancım sonsuz. Şüphesiz hepimizin öyle ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşatıyor Rabbim. Eminim Yüce Allahım hepimiz için bir gün bu kapıyı sonuna kadar açacak ve hepimiz nasibimizi alacağız. Sabır tatlım sen çok sabretmişsin. Rabbim yüzünün gülümsemesini bozmasın inşallah. Gülen yüzün doğacak bebişinle kahkahalara devam etsin. Canım hiç bişey için gerilme lütfen her sefer de aynı şeyler olacak diye bişey yok. Cuması, pazarı, kesesi,kalp atışı derken su gibi gitsin bebişini kucağına al inşallah.
İnan bana haberi duyunca kalp çarpıntıma mani olamadım, çok heyecanlandım. Allahım nazardan saklasın. Rabbim bebişine seninle can versin inşalllahhhhhhhhh
inşallah tatlım inşallaaahhhhh
bugün fakültede randevum vardı, öncesinde de başka bi merkeze gidip görüştüm. muayene etti, dikişler içerden henüz iyileşmemiş(miyom ameliyatı olmuştum yaklaşık 2 ay önce) o yüzden oraya karar versek bile bu ayki reglimle olmazmış, şubat en erken dedi. mini tüp bebek için görüşmeye gitmiştim aslında. bana uygun bulmadığını söyledi, daha önce sadece 1 kez transferim oldu, bir de dondurulmuşum çözülmedi. sonrası ameliyat zaten. o yüzden en az 3-4 kez negatif alanlarda daha uygun bulduklarını söyledi. sebebi de mini de tek veya en fazla 2 yumurta elde edilmesi. bu senin için şu an dezavantaj dedi. bi haftaya kadar regl olucam, baktığında 4 sağ tarafta 2-3 tane de sol tarafta yumurta görünüyor dedi. daha önce uzun protokol uygulanmıştı, olması gereken oymuş ama dozlar uzunda fazla tutulabiliyormuş o yüzden bu defa kısa deneyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz bu mini tüp bebek konusunu dedi. ardından fakülteye gittim. ordada bikaç kan testini ben götürmüştüm, bir test kalmış. onun için kan verdim. sonuç göstermek için randevu aldım. sonrasında da raporun çıkabileceği, hatta hızla çıkabileceğini söylediler. çünkü malesef ki amh değerim 0,79....erken menopoz riskim olduğundan fazla beklemezmişim. bir kaç belge daha istediler, sonuç randevusuna geldiğinizde getirirsiniz ve işlemlerinize tam olarak başlarız dediler.
sonuç randevusu tarihim 3 nisan 2014.... böyle nisan diyince çok uzakmış gibi dursada sadece 2,5 ay var. ben de düşündüm, zaten diğeri için de 1,5 ay kadar bekleyip 3 katı para ödiycem. öyle olmasındansa raporu bekleyip bu arada da bitkisel kürlerle kendimi hamileliğe hazırlamayı düşünüyorum.
hepimiz hakkında hayırlısı, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip eder inşallah.....
ALLAH C.C razı olsun canım.senin güzel gönlüne göre versin inşaALLAH çok ümit etmeyiz spontan gebelik bende olmaz derizRabbim sana nasip etsin doktor kapılarına gitmeden kendiliğinden olsun inşaALLAH
Amayacım bugün güzel haberler almışsın. Yazdıklarına bakılırsa dediğin gibi vücudunu hamileliğe hazırlaman da çok iyi olur. Dediğin gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Topik başkanım sen hamile kal seni bekliyorum ben. Öpüldünüz...
canımmmm çok sevindimmmm darısı başımıza inşallah dua et bizlere, ama ben demiştim hissediyorum hamilesin diye
Canım ben klomen içtim menapur vurdum son kontrolde cetrotide verdi Perşembe kontrol var sanırım o gün çatlatma iğnesi verir Cumartesi opu olabilir dedi ama benim ilaçlar 200 Lirayı geçmiştir sadece cetrotide tanesi 113 lira Filandı kaç yumurta toplandı kaliteleri nasıldı :26:Kusura bakma cok sordumIlk mini tüp yaptırıyorumda
sana da geçmiş olsun tatlımmm, opun gerçekleşmiş hayırlı uğurlu olsunnnnn
ay yok bekleme ayol, sen git ben gelirimmmmm tabloya baksana ben kapıyı açtım, herkes geçsin diye bekliyom en son ben geçip kapatcam geri çıkmasınlar diyeeeeee
canımmmm çok sevindimmmm darısı başımıza inşallah dua et bizlere, ama ben demiştim hissediyorum hamilesin diye
ay yok bekleme ayol, sen git ben gelirimmmmm tabloya baksana ben kapıyı açtım, herkes geçsin diye bekliyom en son ben geçip kapatcam geri çıkmasınlar diyeeeeee
sağol canım heyecanla yarın haber beklicez artıkdarısı başına
sen gel yeter ki gel. hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alınca kapıyı sıkı kapattt. bu sefer bebeklerimiz için bir topik aç ki orada toplanalım. Canım sen herkese uğurlu geldin. Rabbim tez zamanda kucağına bebişlerini versin. Sen başkansın ya kıs yoksa dördüz falan mı olacak...
sağol canım.darısı sana,bütün topikteki kızlara ve tüm anne olmak isteyen kadınlara
Agzindan bal damliyor insss hepimiz kalalim canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun islerimizi rast getirsin
dilini ısır kızım yaaaaaa :)))) 4 derken, ben çalışan biriyim yerim kız kafayı, azı karar çoğu zarar....2 güzeldir :) yani en azından 2 kere ikiz olsun bari.... bana da yazık dimi amaaaaaayaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?