2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım arkadaşım, sırf senin sonucunu merak ettiğimden geldim ve nasıl mutlu oldum anlatamam... Kalbim pır pır ediyor seninle birlikte. Allahım çok şükür bu ne kadar güzel bir şey! O doktorun da seni hayattan unutmaz artık, tıp literatürüne geçtin kız! Ayy inşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın bebişini... Kısmet olursa doğumuna gelicem tamam mı? Çok öpüyorum seni.

Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Üç ay normal deneyip olmazsa bişeyler bakarız artık. Haklısın mini tüpbebek bana uymuyormuş üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim? bakarsın bu aralar hamile kalırım Rabbim yardımcımız olsun.

Opu günün kesileştimi? cumartesi kesin dedilermi yoksa arayacaklarmı?

Canım bizde seni özledikkk hem de çoook...selen senin o kadar güzel bir kalbin varki inanıyorum allahım seni çok bekletmeden yavrunu kucağına vericek bizde burdan seninle beraber kutlama yapıcaz inşallah

aminnnnnnnnnnnnn Cümlemizle beraber.

Monicacim burda ne isin var,doktora ne zaman gideceksin?ac olman gerekiyor di mi,anestezi olacaksin sanirim..gecmis olsun simdiden..

Nazancım bu mesajını yeni gördüm, merak etmişsin sağol. Dün saat 4'te kürtaj oldum, öncesinde de kanamam başladı zaten. Ama kese duruyordu o yüzden mecburen kürtaja aldılar. Aç gittim genel anestezi oldu. 10 gün sonra kontrole gidip, önümüzdeki deneme için doktorla beraber bir yol haritası oluşturacağız. Bir sıkıntım yok, ne kadar üzülsem de itiraf edeyim rahatladım biraz. O stresle yaşamak çok fenaydı.
Bu arada dün yine sigara yüzünden tartışma çıkmış, okudukça saçlarım diken diken oldu sinirden yemin ederim... Tekrar ortalığı germek istemiyorum ama sana ve alfabeye sonuna kadar hak verdiğimi de söylemek istedim. Ben de bebek için bıraktım, 2 yıla yaklaştı ağzıma sürmedim. Bu konuda mazeret kabul edemiyorum.
Bir de kürtajını tüp bebek doktorun yaptıysa muhtemelen küret denilen şeyle kazıma işlemi yapmamıştır, aspire ederek halletmiştir. Tüp bebek doktorları rahim kalınlığının ne kadar önemli olduğunu bildiklerinden çok mecbur kalmadıkça (ilerlemiş gebelik vs. hariç) artık küret kullanmıyormuş. Ben de özellikle merak edip sordum doktoruma. Yani kürtaj yüzünden inşallah bir aksilik yaşamayacağız.
Sen bir sonraki deneme için plan yaptın mı? Merakla bekleyeceğim güzel haberlerini. Öpüyorum arkadaşım.

Ben elimden geleni yapıyorum da umarım olur.:18::18::18:

canım benim ne güzel yazmışsın ben de sana dua ediyorum o zaman sen de gençsin inşaALLAH evinizi çocuk sesleri şenlendirsin en az 4 çocuğun olsun 2si kız 2si erkek hep hayalimde idi benim hayalim senin olsun çocuklarınla beraber büyürsünüz canım benim ALLAH C.C hepimizin gönlüne göre versin

monica nasılsın canım sormaya korkuyorum kürtajın oldu mu? Herşey yolundadır inşallah

Hayırlısı canım artık, bugünde ses seda yok daha :) bakalım ne olacak, o kadar yoğunum ki kan tahlili bile vermeye gidemiyorum. Akışına bıraktım :)

İyi akşamlar kuzum Allahım büyüktür hamilesindir belki senin gününden nekadar geçti idrar testi yap ben uc defa yaptim hepsinde negatif cikti Insallah senin öyle olmaz hamilesindir ben kadim doktoruna gittiğimde ilk once göğüslerin aciyomi diye sordu senin öyle belirtilerin varmı

monica nasılsın canım sormaya korkuyorum kürtajın oldu mu? Herşey yolundadır inşallah

Canım maalesef, dün oldu kürtajım. Kese bozulmaya başlamış, yapacak bir şey yoktu. Ama iyiyim, bir-iki ay bu konulardan uzaklaşıp kafamı boşaltmaya çalışacağım. Sonra tekrar başlayacağız inşallah. Ama sizleri çok merak ediyorum tabii, bir gün bile duramadım geldim... kalbimdesine çok sevindim. İyi ki böyle güzel haberler alıyoruz da umudumuz tükenmiyor... Öpüyorum güzelim seni.

Hayırlısı canım artık, bugünde ses seda yok daha :) bakalım ne olacak, o kadar yoğunum ki kan tahlili bile vermeye gidemiyorum. Akışına bıraktım :)

İyi akşamlar canim senin nekadar geçti idrar testleride doğru sonuç veroyo ama ben okadar emindimki uc defa yaptim ucude negatif cikti dhayirlisi artik Insallah sen hamilesindir Allah büyüktür kuzum mucizesi bitmez

canım bence 2 merkezden de güzel haberler almışsın dikişlerinin tamamen iyileşmesi sonuç randevunla aynı zamanlar yumurta sayında çok iyi inşaALLAH bundan sonra herşey yolunda gider hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.Rabbim gönlüne göre versin canım

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabrını versin.

canım benim umutlarımız hiç tükenmesin dualarımız hiç tükenmesin bize can veren Allah'ım en kısa zamanda bebişlerimize de can versin. Bizlere bağışlasın.

Bende seni öpüyorum hemde çok...

İnşalllahh canım doğal yolla hemen hamile kalırsın çalışmalara devam etYarın kontrol var kesin sonuç yarın belli olacak doktor cumartesiye olur demişti yarın muhtemelen çatlatma iğnesini vururum offf İnşalllahhh bu sefer yüzüm güler

Rabbim kucagina almanida nasip eder inşallah ne olur benim için de dua et

amin canım sağol ....Rabbim seninde yavrularını bekletmeden kolaylıkla, hayırlı, sağlıklı tez zamanda göndersin inşaALLAH başlayacağın tedavinde sen de bize müjde verirsin

iyi akşamlar kızlartüp bebek tedavisinde negatif sonucu alan arkadaşlar ne kadar sürede regl oldunuz? Benim transfer sonrası 13.günüm ama hala adet olmadım...

canım benim genelde ilaçları bıraktıktan 5-6 gün sonra oluyor

Tatlım kalbini ferah tut yeter ki strese girme . En büyük düşmanı stres bence. Dualarım seninle olacak. Rabbim yardımcın olsun. Bu arada mini tüp bebektede mi 3 yada 5. gün transfer ediliyor. diğer tüp bebektekiler gibi yumurtaya yada kalitesine göre mi belli olacak yine canım.

canım benim çok sağol ALLAH C.C razı olsun çok sevinçliyim dediğin gibi ilaç krizi beni çok strese soktu.sevenlerimin duası ve Rabbimin ol demesi bugün bu mutluluğu yaşatıyor ama yinede içimde hüzün var hepimizin hamile olmasını çok isterdim aslında bende kendime hamileyim diyemiyorum.Cuma günü 2.testim var.oda inşaALLAH yükselmişse bu sefer 6,5 -7.haftalarda kanamam başlıyordu acaba olacakmı diye gerilecem yaniiiii bitmedi daha ama şuan mutluyum ALLAH C.C hepimize yaşatsın canım arkadaşım dualarım hala hepimiz için devam ediyor

canım benim çok sağol ALLAH C.C razı olsun.sen nasıl oldun çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.inşaALLAH bundan sonra herşey güzel olacak.tatlım burada hepimizin bu acı olaylarına yorum yaparken bende o yollardan geçtim biliyorsun etrafımdaki insanlar bana yumurta donasyonu önerdi,biz çocuk yapalım size verelim dedi(eşimin abisi)daha bıkmadın mı?evlatlık al dedi(en yakın arkadaşım)v.s,v.s inan hatırlamak istemediğim daha neler....ben bıkmadım Rabbim güç kuvvet verdikten sonra devam ettim ama bu tedavim tesadüf oldu.doktorum çok teşvik etti.şimdilik sonuç iyi inşaALLAH her şey sonuna kadar güzel olur....bunları niye yazdım biliyormusun hayat ve mücadele devam ediyor ALLAH izin verdiği sürece yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…