mesajı bir seferde gönderemedim ben de parçalara böldüm.şimdilik sevinçden yerimde duramıyorum inşaALLAH bu yıl bizim yılımız olur amayanın topiği dualarımızın kabul olduğu herkesin cennet kokulu yavrularına kavuşmak için bir adım daha yaklaştığı bir yıl olur.hepinizi öpüyorum ve çoookkkkkk teşekkür ediyorum.hepiniz iyi ki varsınızdileğim dileğinizdir
değerimi yazmayı unuttum 14,gün :68,50
Benim kısa protokolde 1 denemde 6 tumi 2. Denemede 4 yumi toplandı mini tüp bebekte nasıl olacak bilmiyorum daha tedavideyim
Kuzummsenin amh iyi gözüküyor doktoruna görüş en doğrusunu doktorun karar verir
Doğru diyosun canım hemen diğer tedaviye odaklanıyoruz 4 yumide kısa protokol uygulandı 4 yumiden sadece 2 si döllendi orta kalite 4 hücre transfer oldu malesef negatifti kalitelimyumi elde etmek için mini tüpe başladık Perşembe kontrol var Cumartesi opu olabilir bende acemisiyim valla ilk kez deniyorum
Canım benim merkez 2. Denemeyi orda yaptım diye indirim yaptı 3500 ilaçlar daha fiyatı çıkmadı habire eczaneden alıyoruz tedavi sonunda ödeme yapıcaz ama 200 den daha fazla BUndada menapur vuruyorsun okadar az tutmaz
Izmir sana daha yakın kuzum yadına göre bence iyi ben 30 yaşındayım 0,6
Canım bizde seni özledikkk hem de çoook...selen senin o kadar güzel bir kalbin varki inanıyorum allahım seni çok bekletmeden yavrunu kucağına vericek bizde burdan seninle beraber kutlama yapıcaz inşallah
Monicacim burda ne isin var,doktora ne zaman gideceksin?ac olman gerekiyor di mi,anestezi olacaksin sanirim..gecmis olsun simdiden..
Canım benim, amh 1 in üstünde iyi kabul ediliyor. Bir de dr sana yumurta rezervin konusunda bir şey söyledi mi ki canım. Ama bana kalırsa çok fazla ara verme canım. Çünkü biliyorsun yumuta kalitesi 30 dan sonra düşmeye başlıyor ve 35 den sonra bu düşüş çok daha hızlı oluyor. Elini çabuk tut canım.
canım benim 13 yıl cok fazla sabretmissin kazandın simdi daha cok dua edecegim insallah yavrun ikiz olur sag selamet dogar allahım sana insallah ikiz bebis hediye etmistir sanada sürpriz olur doguncada bakmakda zorlanırsın yazarsın buraya kızlar bakmak cok zormus iyikide gec olmus hayatımı yasadım dersin
Hayırlısı canım artık, bugünde ses seda yok daha :) bakalım ne olacak, o kadar yoğunum ki kan tahlili bile vermeye gidemiyorum. Akışına bıraktım :)
monica nasılsın canım sormaya korkuyorum kürtajın oldu mu? Herşey yolundadır inşallah
Hayırlısı canım artık, bugünde ses seda yok daha :) bakalım ne olacak, o kadar yoğunum ki kan tahlili bile vermeye gidemiyorum. Akışına bıraktım :)
inşallah tatlım inşallaaahhhhh
bugün fakültede randevum vardı, öncesinde de başka bi merkeze gidip görüştüm. muayene etti, dikişler içerden henüz iyileşmemiş(miyom ameliyatı olmuştum yaklaşık 2 ay önce) o yüzden oraya karar versek bile bu ayki reglimle olmazmış, şubat en erken dedi. mini tüp bebek için görüşmeye gitmiştim aslında. bana uygun bulmadığını söyledi, daha önce sadece 1 kez transferim oldu, bir de dondurulmuşum çözülmedi. sonrası ameliyat zaten. o yüzden en az 3-4 kez negatif alanlarda daha uygun bulduklarını söyledi. sebebi de mini de tek veya en fazla 2 yumurta elde edilmesi. bu senin için şu an dezavantaj dedi. bi haftaya kadar regl olucam, baktığında 4 sağ tarafta 2-3 tane de sol tarafta yumurta görünüyor dedi. daha önce uzun protokol uygulanmıştı, olması gereken oymuş ama dozlar uzunda fazla tutulabiliyormuş o yüzden bu defa kısa deneyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz bu mini tüp bebek konusunu dedi. ardından fakülteye gittim. ordada bikaç kan testini ben götürmüştüm, bir test kalmış. onun için kan verdim. sonuç göstermek için randevu aldım. sonrasında da raporun çıkabileceği, hatta hızla çıkabileceğini söylediler. çünkü malesef ki amh değerim 0,79....erken menopoz riskim olduğundan fazla beklemezmişim. bir kaç belge daha istediler, sonuç randevusuna geldiğinizde getirirsiniz ve işlemlerinize tam olarak başlarız dediler.
sonuç randevusu tarihim 3 nisan 2014.... böyle nisan diyince çok uzakmış gibi dursada sadece 2,5 ay var. ben de düşündüm, zaten diğeri için de 1,5 ay kadar bekleyip 3 katı para ödiycem. öyle olmasındansa raporu bekleyip bu arada da bitkisel kürlerle kendimi hamileliğe hazırlamayı düşünüyorum.
hepimiz hakkında hayırlısı, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip eder inşallah.....
Canım maalesef, dün oldu kürtajım. Kese bozulmaya başlamış, yapacak bir şey yoktu. Ama iyiyim, bir-iki ay bu konulardan uzaklaşıp kafamı boşaltmaya çalışacağım. Sonra tekrar başlayacağız inşallah. Ama sizleri çok merak ediyorum tabii, bir gün bile duramadım geldim... kalbimdesine çok sevindim. İyi ki böyle güzel haberler alıyoruz da umudumuz tükenmiyor... Öpüyorum güzelim seni.
İnşalllahh canım doğal yolla hemen hamile kalırsın çalışmalara devam etCanım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Üç ay normal deneyip olmazsa bişeyler bakarız artık. Haklısın mini tüpbebek bana uymuyormuş üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim? bakarsın bu aralar hamile kalırım Rabbim yardımcımız olsun.
Opu günün kesileştimi? cumartesi kesin dedilermi yoksa arayacaklarmı?
Rabbim kucagina almanida nasip eder inşallah ne olur benim için de dua et
iyi akşamlar kızlartüp bebek tedavisinde negatif sonucu alan arkadaşlar ne kadar sürede regl oldunuz? Benim transfer sonrası 13.günüm ama hala adet olmadım...
İnşalllahh canım doğal yolla hemen hamile kalırsın çalışmalara devam etYarın kontrol var kesin sonuç yarın belli olacak doktor cumartesiye olur demişti yarın muhtemelen çatlatma iğnesini vururum offf İnşalllahhh bu sefer yüzüm güler
amin canım sağol ....Rabbim seninde yavrularını bekletmeden kolaylıkla, hayırlı, sağlıklı tez zamanda göndersin inşaALLAHbaşlayacağın tedavinde sen de bize müjde verirsin
canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dayanamadım öğleden sonra bir yerden baktım öğrendim. ama yazamamıştım.
canım bitanem ben sana demiştim bu harika bir haber kabıma sığamıyorummm. sen hep hamilesin demiştim. hamile olacağından nerdeyse emindim. Allahım yüzüne baktı dualarımızı geri çevirmedi şimdi kaldı 9 ayımızı saymaya Rabbim bir de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İlaç şu bu derken Rabbim ne kadar büyük ki ilaç vs bahane ben ol dersem olur dedi.
Karşımda seni görsem mutluluktan üstüne atlayacağım. Canım ben nazara çok inanıyorum hep kimselere söylemesen mi ki ben korkarım nazardan. Bu bebek Allahın mucizesi...
canım sağol inşaALLAH BİR KAÇ AY SONRA SENİNDE KUTLAYACAĞIZ...
canım arkadaşım, sırf senin sonucunu merak ettiğimden geldim ve nasıl mutlu oldum anlatamam... Kalbim pır pır ediyor seninle birlikte. Allahım çok şükür bu ne kadar güzel bir şey! O doktorun da seni hayattan unutmaz artık, tıp literatürüne geçtin kız! Ayy inşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın bebişini... Kısmet olursa doğumuna gelicem tamam mı? Çok öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?