dilini ısır kızım yaaaaaa :)))) 4 derken, ben çalışan biriyim yerim kız kafayı, azı karar çoğu zarar....2 güzeldir :) yani en azından 2 kere ikiz olsun bari.... bana da yazık dimi amaaaaaayaaaaaaaaaaaa
Canım geçmiş olsun kaç yumurta toplandı.inşaALLAH yarın güzel haberler verirsin
beğen butonunu 2 kez kullanamıyomuşum, ben de söylerimmmm.... beğendim neşecimmmm 2 yıldız sanaaaaa
ALLAH gönlüne göre versin insssss:119::119::119::119::119::119:
16 canım
beğen butonunu 2 kez kullanamıyomuşum, ben de söylerimmmm.... beğendim neşecimmmm 2 yıldız sanaaaaa
Nazancım bu mesajını yeni gördüm, merak etmişsin sağol. Dün saat 4'te kürtaj oldum, öncesinde de kanamam başladı zaten. Ama kese duruyordu o yüzden mecburen kürtaja aldılar. Aç gittim genel anestezi oldu. 10 gün sonra kontrole gidip, önümüzdeki deneme için doktorla beraber bir yol haritası oluşturacağız. Bir sıkıntım yok, ne kadar üzülsem de itiraf edeyim rahatladım biraz. O stresle yaşamak çok fenaydı.
Bu arada dün yine sigara yüzünden tartışma çıkmış, okudukça saçlarım diken diken oldu sinirden yemin ederim... Tekrar ortalığı germek istemiyorum ama sana ve alfabeye sonuna kadar hak verdiğimi de söylemek istedim. Ben de bebek için bıraktım, 2 yıla yaklaştı ağzıma sürmedim. Bu konuda mazeret kabul edemiyorum.
Bir de kürtajını tüp bebek doktorun yaptıysa muhtemelen küret denilen şeyle kazıma işlemi yapmamıştır, aspire ederek halletmiştir. Tüp bebek doktorları rahim kalınlığının ne kadar önemli olduğunu bildiklerinden çok mecbur kalmadıkça (ilerlemiş gebelik vs. hariç) artık küret kullanmıyormuş. Ben de özellikle merak edip sordum doktoruma. Yani kürtaj yüzünden inşallah bir aksilik yaşamayacağız.
Sen bir sonraki deneme için plan yaptın mı? Merakla bekleyeceğim güzel haberlerini. Öpüyorum arkadaşım.
canım bana da şöyle bir yazı çıktı 24 saat içinde bu butonmu yazıyordu unuttum çok kullandınız biraz istirahat edin kotum gülmekten
dilimi ısırdım ama bide 2 kere ikizine de aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
kız sen burada kaç kişiyle ilgileniyorsun 4 bebiş mi zor gelecek maşşallahın var. Rabbim sabır versin.
buranın müptelası oldum. sensiz olmazzzz... amaya olmadan asla
canım bana da şöyle bir yazı çıktı 24 saat içinde bu butonmu yazıyordu unuttum çok kullandınız biraz istirahat edin kotum gülmekten
Aminnnn cnm inssssssss
Kalbimdesin cnm lutfen bolbol yat dinlen dondirikler biraz daha nazlilar sakin is felan yapmaya kalkma cnm ve icini ferah tut inss bu sefer rabbim kucagina sag salim almayida nasip edecek
ooooo maşaALLAHmaşaALLAH çok sevindim hadi hayırlısı tatlım seninde güzel haberlerini alacağız
evet ya begenemezsiniz diyor bunlara ne dert olduysa anlamadimcanım bana da şöyle bir yazı çıktı 24 saat içinde bu butonmu yazıyordu unuttum çok kullandınız biraz istirahat edin kotum gülmekten
amin neşecim Allahım amaya ya da versin bizlere de ikizlerden versin
canım bende senin gibi düşünüyorum rapor almakta zorlandım.pazartesi gününden itibaren yıllık izin yazacağım duruma göre bakacağım...canım duan çok güzel bana ettiğin duaları Rabbim senin içinde kabul etsin.
hepinize çok teşekkürler kızlar..... bursada pembemavi tüp bebek de nevin hanımla görüştüm... bursada mini tüp yapan 2 merkezden biri olduğu için. oraya randevu almıştım. uzun uzun anlattığım gibi kısa protokol daha uygun dedi benim için ve fiyat olarak da 5 bin tl dediler ilaçlar dahil.... fakülte de de inanamadım var ya, o kadar güler yüzlü ve hoş ki personeli, şok oldum. çok korkarak gitmiştim aşırı kalabalık olur diye, personel suratsız olur can sıkar diye. biraz bekledim, 1 saat kadar :))) ama o kadar naif, kibar ve güler yüzlülerdi ki bana çok uzun gelmedi. raporlu 1500, raporsuz 4500 tl ye yapılıyormuş fakültede.
sizler ne kadar güzel kalpli iyi insanlarsınız.ALLAH C.C annenizden babanızdan razı olsun ne güzel yetiştirmişler .amayaa'nın topiğini keşfederek burda yazıp sizinle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum hepinizi öpüyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin düşündüklerimi sizede anlatmak istedim
hepinize çok teşekkürler kızlar..... bursada pembemavi tüp bebek de nevin hanımla görüştüm... bursada mini tüp yapan 2 merkezden biri olduğu için. oraya randevu almıştım. uzun uzun anlattığım gibi kısa protokol daha uygun dedi benim için ve fiyat olarak da 5 bin tl dediler ilaçlar dahil.... fakülte de de inanamadım var ya, o kadar güler yüzlü ve hoş ki personeli, şok oldum. çok korkarak gitmiştim aşırı kalabalık olur diye, personel suratsız olur can sıkar diye. biraz bekledim, 1 saat kadar :))) ama o kadar naif, kibar ve güler yüzlülerdi ki bana çok uzun gelmedi. raporlu 1500, raporsuz 4500 tl ye yapılıyormuş fakültede.
sizler ne kadar güzel kalpli iyi insanlarsınız.ALLAH C.C annenizden babanızdan razı olsun ne güzel yetiştirmişler .amayaa'nın topiğini keşfederek burda yazıp sizinle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum hepinizi öpüyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin düşündüklerimi sizede anlatmak istedim
çok saçma olmuş bu ne biçim iş anlamadım kimseyi doğru düzgün beğenemiyorum hep bişeyler yazıyor...Eski haline gelsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?