2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

dilini ısır kızım yaaaaaa :)))) 4 derken, ben çalışan biriyim yerim kız kafayı, azı karar çoğu zarar....2 güzeldir :) yani en azından 2 kere ikiz olsun bari.... bana da yazık dimi amaaaaaayaaaaaaaaaaaa

ALLAH gönlüne göre versin insssss:119::119::119::119::119::119:

beğen butonunu 2 kez kullanamıyomuşum, ben de söylerimmmm.... beğendim neşecimmmm 2 yıldız sanaaaaa

canım bana da şöyle bir yazı çıktı 24 saat içinde bu butonmu yazıyordu unuttum çok kullandınız biraz istirahat edin kotum gülmekten

beğen butonunu 2 kez kullanamıyomuşum, ben de söylerimmmm.... beğendim neşecimmmm 2 yıldız sanaaaaa

Benden de aynisi canim yaa vallahi su begen butonunu eski haline getirsinler ya bende artik esgisi gibi kullanmak istiyorum bolbol olmuyor

Canim gecmis olsun,en kisa zamanda toparlanirsin insallah.benim 2hafta sonra patoloji sonucu ile kontrole gidecegim.ne derler bilmem ama ben simdiden 2ay filan bekleyim diyorum.dun gece rezerv muhabbeti gecti,sinirim bozuldu:)) acilen bebek yapmam lazim :)))

canım bana da şöyle bir yazı çıktı 24 saat içinde bu butonmu yazıyordu unuttum çok kullandınız biraz istirahat edin kotum gülmekten

çok saçma olmuş bu ne biçim iş anlamadım kimseyi doğru düzgün beğenemiyorum hep bişeyler yazıyor...Eski haline gelsin ya

biz 4 kardeşiz hiç de kötü değil :)))) gerçi bunun nedeni benim en küçük ve en şımarık olanı olmam olabilir... bi büyük ablamla aramda 15 yaş var :) o yüzden bana güzel gelmiş de olabilir yaniiiiii :))))))

hehehehehehe Allah bu kk yı ne etmesin emiiiiiii

Aminnnn cnm inssssssss
Kalbimdesin cnm lutfen bolbol yat dinlen dondirikler biraz daha nazlilar sakin is felan yapmaya kalkma cnm ve icini ferah tut inss bu sefer rabbim kucagina sag salim almayida nasip edecek

canım bende senin gibi düşünüyorum rapor almakta zorlandım.pazartesi gününden itibaren yıllık izin yazacağım duruma göre bakacağım...canım duan çok güzel bana ettiğin duaları Rabbim senin içinde kabul etsin.

evet ya begenemezsiniz diyor bunlara ne dert olduysa anlamadim

amin neşecim Allahım amaya ya da versin bizlere de ikizlerden versin

AMİN canim inss rabbim hepimize cifter cifter gondersin insss

sizler ne kadar güzel kalpli iyi insanlarsınız.ALLAH C.C annenizden babanızdan razı olsun ne güzel yetiştirmişler.amayaa'nın topiğini keşfederek burda yazıp sizinle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum hepinizi öpüyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsindüşündüklerimi sizede anlatmak istedim

Amin canim inss hepimiz sag salim alalim bebislerimizi kucagimiza

Pembe maviye gitmisken art ye de ugrasaydin ya ordan da bir fikir alirdin.fakültedeki doktor da cok ilgili ve güler yüzlü.bir kez görüsme sansim olmustu ve memnun kalmistim.sadece sekreter pek hosuma gitmemisti .hakkinda hayirlisi olsun canim.su gibi gecsin zaman.

Canim benim o senin guzelligin bende seni kocaman opuyorum

Canim islerin rast gitsin,rapor cikana kadar sen de iyilesmis olursun.ben de uzun zaman ozel doktoruma bayagi paralar verdikten sonra sansimi denemek icin devlete gittim.on gorusme yaptik esimle,cok tatli idi dr.hic soylenen gibi degil,gayet nazikler (normalde amerikan hastanesine giderim ben)rapor cikarmaya karar verdim ve aldim.tavirlarini begendigim icin tup bebegide burda yapicam dedim.fiziksel ortam,konfor iyi degil ama hamile kalabildim..kurtajimi gorevi olmadigi halde dr.kendi yapmak istedi.z.kamil reklami gibi oldu ama disarida cok para harcamadan once rapor hakkini kullanman iyi olacak kisaca.

İnsallah hepimizin tez zamanda olur:)) valla oyle,gercekten cok iyi niyetli bir insanimdir

çok saçma olmuş bu ne biçim iş anlamadım kimseyi doğru düzgün beğenemiyorum hep bişeyler yazıyor...Eski haline gelsin ya

Ya bir de kimin neyi okudugunu,neyi begendigini goremiyoruz ya...o da bir tuhaf oluyor,seni begeneni ben goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…