2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

değerin güzel katlanmış testini erken yaptırdın diye bence asıl yapılması gereken günde tekrar istiyorlar.inşaALLAH değerlerimiz 2 ye katlar canım

Amin canim insALLAH iyi hamilelikler gecirir saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Canim benim nasil sevindim anlatamam.is yogunlugundan anca yazabiliyorum.tebrik ederim.cektigin acilarin mükafatini degerin yükseldikce bebislerin büyüdükce alirsin ins.banada dondurulmus embriyoda umut oldun. Darisi basimiza inns.

canım benim ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH hepimizin gönlünün muradını Rabbim versin.amin darısı hepimizin başına

canımmm Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhatli analı babalı inşallah çok sevindim arkadaşım çoOk mutlu oldumm :)))

sağol canım .Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı kolay yollardan göndersin yavrularımızı

Şükürler olsun kalbimdesin,rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inş👏👏👏👏🙏

canım benim inşaALLAH.dualarınızın samimiyetini kalbimden hissediyorum Rabbim yavrularımıza güzel kaderler yazsın doğduklarında analı babalı büyüsünler inşaALLAH

maşalahh subanalahh inşalahh sağlıkla kucağına da alırsın çok mutluyum hepimizin umudu oldun rabbim seni ve bebişlerini nazarlardan korusun...sürekli felak nas oku :)

canım benimALLAH C.C razı olsun bir rüyada gibiyim inşaALLAH Cuma günü değer 2 ye katlanırda en azından belli bir süre rahat bir nefes alırım.Rabbim seninde gönlündeki muradını versin inşaALLAH BU SEFER SON TEDAVİN OLUR YAVRULARINI KUCAĞINA ALIRSIN

kalbimmmmdesiiinnnnn, aklım hep sendeydiiiii..... çok çok çok sevindim canım benimmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzummmmmmm

Son düzenleme:
kalbimmmmdesiiinnnnn, aklım hep sendeydiiiii..... çok çok çok sevindim canım benimmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzummmmmmm

ALLAH C.C razı olsun tatlımmm bugün yerdemiyim göktemiyim bilemedim.inşaALLAH herşey yolunda giderdarısı başına Rabbim gönlümüze göre versin canımmmm senin randevun nasıl geçti

canım benim 13 yıl cok fazla sabretmissin kazandın simdi daha cok dua edecegim insallah yavrun ikiz olur sag selamet dogar allahım sana insallah ikiz bebis hediye etmistir sanada sürpriz olur doguncada bakmakda zorlanırsın yazarsın buraya kızlar bakmak cok zormus iyikide gec olmus hayatımı yasadım dersin

canım seni arkadas listeme ekledim kabul edersen sevinirim

ALLAH C.C razı olsun tatlımmm bugün yerdemiyim göktemiyim bilemedim.inşaALLAH herşey yolunda giderdarısı başına Rabbim gönlümüze göre versin canımmmm senin randevun nasıl geçti

inşallah tatlım inşallaaahhhhh

bugün fakültede randevum vardı, öncesinde de başka bi merkeze gidip görüştüm. muayene etti, dikişler içerden henüz iyileşmemiş(miyom ameliyatı olmuştum yaklaşık 2 ay önce) o yüzden oraya karar versek bile bu ayki reglimle olmazmış, şubat en erken dedi. mini tüp bebek için görüşmeye gitmiştim aslında. bana uygun bulmadığını söyledi, daha önce sadece 1 kez transferim oldu, bir de dondurulmuşum çözülmedi. sonrası ameliyat zaten. o yüzden en az 3-4 kez negatif alanlarda daha uygun bulduklarını söyledi. sebebi de mini de tek veya en fazla 2 yumurta elde edilmesi. bu senin için şu an dezavantaj dedi. bi haftaya kadar regl olucam, baktığında 4 sağ tarafta 2-3 tane de sol tarafta yumurta görünüyor dedi. daha önce uzun protokol uygulanmıştı, olması gereken oymuş ama dozlar uzunda fazla tutulabiliyormuş o yüzden bu defa kısa deneyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz bu mini tüp bebek konusunu dedi. ardından fakülteye gittim. ordada bikaç kan testini ben götürmüştüm, bir test kalmış. onun için kan verdim. sonuç göstermek için randevu aldım. sonrasında da raporun çıkabileceği, hatta hızla çıkabileceğini söylediler. çünkü malesef ki amh değerim 0,79....erken menopoz riskim olduğundan fazla beklemezmişim. bir kaç belge daha istediler, sonuç randevusuna geldiğinizde getirirsiniz ve işlemlerinize tam olarak başlarız dediler.

sonuç randevusu tarihim 3 nisan 2014.... böyle nisan diyince çok uzakmış gibi dursada sadece 2,5 ay var. ben de düşündüm, zaten diğeri için de 1,5 ay kadar bekleyip 3 katı para ödiycem. öyle olmasındansa raporu bekleyip bu arada da bitkisel kürlerle kendimi hamileliğe hazırlamayı düşünüyorum.

hepimiz hakkında hayırlısı, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip eder inşallah.....

Cnm gec olsun guc olmasin yeterki sonunda bebis olsuninss bitkisel kurde iyi olur yumilerin dahada guclenir inss bebisin bi bakmissin dogal yoldan geliverir cnm gercekten zaman cok cabuk gdciyor bi yandanda inss hakkinda hayirlisi olsun cnm benim

Son düzenleme:
Canim gözün aydin Rabbim inşa kucagina almayi nasip etsin ins bende cumartesi senin gibi veririm güzel haberlerini bende cok heycanliyim

ALLAH C.C razı olsun canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın cumartesi günü müjdeni verirsin inşaALLAH

canım benim ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH hepimizin gönlünün muradını Rabbim versin.amin darısı hepimizin başına

Canim hakkinda hayirlisi olsun.hangi merkezle görüstün ne kadar fiyat verdiler.

İyi akşamlar kızlarTüp bebek tedavisinde negatif sonucu alan arkadaşlar ne kadar sürede regl oldunuz? Benim transfer sonrası 13.günüm ama hala adet olmadım...

Hayırlısı canım artık, bugünde ses seda yok daha :) bakalım ne olacak, o kadar yoğunum ki kan tahlili bile vermeye gidemiyorum. Akışına bıraktım :)

canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dayanamadım öğleden sonra bir yerden baktım öğrendim. ama yazamamıştım.

canım bitanem ben sana demiştim bu harika bir haber kabıma sığamıyorummm. sen hep hamilesin demiştim. hamile olacağından nerdeyse emindim. Allahım yüzüne baktı dualarımızı geri çevirmedi şimdi kaldı 9 ayımızı saymaya Rabbim bir de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

İlaç şu bu derken Rabbim ne kadar büyük ki ilaç vs bahane ben ol dersem olur dedi.

Karşımda seni görsem mutluluktan üstüne atlayacağım. Canım ben nazara çok inanıyorum hep kimselere söylemesen mi ki ben korkarım nazardan. Bu bebek Allahın mucizesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…