değerin güzel katlanmış testini erken yaptırdın diye bence asıl yapılması gereken günde tekrar istiyorlar.inşaALLAH değerlerimiz 2 ye katlar canım
Canim benim nasil sevindim anlatamam.is yogunlugundan anca yazabiliyorum.tebrik ederim.cektigin acilarin mükafatini degerin yükseldikce bebislerin büyüdükce alirsin ins.banada dondurulmus embriyoda umut oldun. Darisi basimiza inns.
canımmm Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhatli analı babalı inşallah çok sevindim arkadaşım çoOk mutlu oldumm :)))
Şükürler olsun kalbimdesin,rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inş👏👏👏👏🙏
maşalahh subanalahh inşalahh sağlıkla kucağına da alırsın çok mutluyum hepimizin umudu oldun rabbim seni ve bebişlerini nazarlardan korusun...sürekli felak nas oku :)
mesajı bir seferde gönderemedim ben de parçalara böldüm.şimdilik sevinçden yerimde duramıyorum inşaALLAH bu yıl bizim yılımız olur amayanın topiği dualarımızın kabul olduğu herkesin cennet kokulu yavrularına kavuşmak için bir adım daha yaklaştığı bir yıl olur.hepinizi öpüyorum ve çoookkkkkk teşekkür ediyorum.hepiniz iyi ki varsınızdileğim dileğinizdir
değerimi yazmayı unuttum 14,gün :68,50
kalbimmmmdesiiinnnnn, aklım hep sendeydiiiii..... çok çok çok sevindim canım benimmmmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzummmmmmm
canım ben 13 yıllık evliyim şuana kadar raporlu olarak 7000 tl ödedimbenim ilaç doju yüksek oluyor ona çok para gidiyor tahliler ekstra birde dondurma işlemi için ayrıca para verdik bakalım bundan sonra neler olacak inşaALLAH herşey iyi olur
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
canım ben 13 yıllık evliyim şuana kadar raporlu olarak 7000 tl ödedimbenim ilaç doju yüksek oluyor ona çok para gidiyor tahliler ekstra birde dondurma işlemi için ayrıca para verdik bakalım bundan sonra neler olacak inşaALLAH herşey iyi olur
ALLAH C.C razı olsun tatlımmm bugün yerdemiyim göktemiyim bilemedim.inşaALLAH herşey yolunda giderdarısı başına Rabbim gönlümüze göre versin canımmmm senin randevun nasıl geçti
Canim gözün aydin Rabbim inşa kucagina almayi nasip etsin ins bende cumartesi senin gibi veririm güzel haberlerini bende cok heycanliyim
insallah cnm senin sorunun neydi
Cnm gec olsun guc olmasin yeterki sonunda bebis olsuninşallah tatlım inşallaaahhhhh
bugün fakültede randevum vardı, öncesinde de başka bi merkeze gidip görüştüm. muayene etti, dikişler içerden henüz iyileşmemiş(miyom ameliyatı olmuştum yaklaşık 2 ay önce) o yüzden oraya karar versek bile bu ayki reglimle olmazmış, şubat en erken dedi. mini tüp bebek için görüşmeye gitmiştim aslında. bana uygun bulmadığını söyledi, daha önce sadece 1 kez transferim oldu, bir de dondurulmuşum çözülmedi. sonrası ameliyat zaten. o yüzden en az 3-4 kez negatif alanlarda daha uygun bulduklarını söyledi. sebebi de mini de tek veya en fazla 2 yumurta elde edilmesi. bu senin için şu an dezavantaj dedi. bi haftaya kadar regl olucam, baktığında 4 sağ tarafta 2-3 tane de sol tarafta yumurta görünüyor dedi. daha önce uzun protokol uygulanmıştı, olması gereken oymuş ama dozlar uzunda fazla tutulabiliyormuş o yüzden bu defa kısa deneyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz bui mini tüp bebek konusunu dedi. ardından fakülteye gittim. ordada bikaç kan testini ben götürmüştüm, bir test kalmış. onun için kan verdim. sonuç göstermek için randevu aldım. sonrasında da raporun çıkabileceği, hatta hızla çıkabileceğini söylediler. çünkü malesef ki amh değerim 0,79....erken menopoz riskim olduğundan fazla beklemezmişim. bir kaç belge daha istediler, sonuç randevusuna geldiğinizde getirirsiniz ve işlemlerinize tam olarak başlarız dedile
sonuç randevusu tarihim 3 nisan 2014.... böyle nisan diyince çok uzakmış gibi dursada sadece 2,5 ay var. ben de düşündüm, zaten diğeri için de 1,5 ay kadar bekleyip 3 katı para ödiycem. öyle olmasındansa raporu bekleyip bu arada da bitkisel kürlerle kendimi hamileliğe hazırlamayı düşünüyorum.
hepimiz hakkında hayırlısı, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip eder inşallah.....
Canim gözün aydin Rabbim inşa kucagina almayi nasip etsin ins bende cumartesi senin gibi veririm güzel haberlerini bende cok heycanliyim
canım benimALLAH C.C razı olsun inşaALLAH hepimizin gönlünün muradını Rabbim versin.amin darısı hepimizin başına
inşallah tatlım inşallaaahhhhh
bugün fakültede randevum vardı, öncesinde de başka bi merkeze gidip görüştüm. muayene etti, dikişler içerden henüz iyileşmemiş(miyom ameliyatı olmuştum yaklaşık 2 ay önce) o yüzden oraya karar versek bile bu ayki reglimle olmazmış, şubat en erken dedi. mini tüp bebek için görüşmeye gitmiştim aslında. bana uygun bulmadığını söyledi, daha önce sadece 1 kez transferim oldu, bir de dondurulmuşum çözülmedi. sonrası ameliyat zaten. o yüzden en az 3-4 kez negatif alanlarda daha uygun bulduklarını söyledi. sebebi de mini de tek veya en fazla 2 yumurta elde edilmesi. bu senin için şu an dezavantaj dedi. bi haftaya kadar regl olucam, baktığında 4 sağ tarafta 2-3 tane de sol tarafta yumurta görünüyor dedi. daha önce uzun protokol uygulanmıştı, olması gereken oymuş ama dozlar uzunda fazla tutulabiliyormuş o yüzden bu defa kısa deneyelim olmazsa ondan sonra konuşuruz bu mini tüp bebek konusunu dedi. ardından fakülteye gittim. ordada bikaç kan testini ben götürmüştüm, bir test kalmış. onun için kan verdim. sonuç göstermek için randevu aldım. sonrasında da raporun çıkabileceği, hatta hızla çıkabileceğini söylediler. çünkü malesef ki amh değerim 0,79....erken menopoz riskim olduğundan fazla beklemezmişim. bir kaç belge daha istediler, sonuç randevusuna geldiğinizde getirirsiniz ve işlemlerinize tam olarak başlarız dediler.
sonuç randevusu tarihim 3 nisan 2014.... böyle nisan diyince çok uzakmış gibi dursada sadece 2,5 ay var. ben de düşündüm, zaten diğeri için de 1,5 ay kadar bekleyip 3 katı para ödiycem. öyle olmasındansa raporu bekleyip bu arada da bitkisel kürlerle kendimi hamileliğe hazırlamayı düşünüyorum.
hepimiz hakkında hayırlısı, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip eder inşallah.....
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
İyi akşamlar canim nasılsınız aynı senin deginb gibi benimde oldu bende uumitlenmistim tam ıki hafta geçti kasiklarım cok ağrıdı uykum geliyodu ben dedim tamam hamileyim ama değilmişim doktora gittim doktor ilaçların etkisinden olmuyosun dedi zaten ıki gun sonra geldi ama buradaki arkadSlarimizin birinde negatif tedavi sonucu arkasindan hemen hamile özAlan var Insallah öyledir hamilesindir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?