- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
Bu konuda benim hiç bir bilgim yok canım, eğer öyle bir şey varsa doktorun üzerine git, olmadı dava falan aç. Bu ne vurdumduymazlıktır. Acayip sinirlendim. Allah yardımcımız olsun.
Arkadaslar tesadüf eseri bir sayfaya girdim ve aklim cok karisti ben 5 tüp bebek denemesi yaptim ve her seferinde bana 3 embriyo transfer edildi ve hic birinde basarili olmadi benim endometriost yüzünden tuplerimin teki alindi digeri duruyor ve oda kapali..tesadüfen girdigim sayfada eger tikali tüp duruyorsa hala embriyo yu kapali tüp ten akan sivi öldüruyormus ve bu yüzdende hic bir basari olmuyormus cooook morelim bozuk mademki böyle bir ihtimal var neden beni herdefasinda hic bir sey kontroll etmeden direkt tüp bebege ittiler ve tutmama sansimin olmadigini bildikleti halde 2 gündür okumadigim site kalmadi hepsinde aynisi yaziyor tikali tüp durdukca tüp bebek sansim 0 mis((((((benim 5 denememde yakladik 30 bin gitmistir tahminen parama bana esjme hayallerime yazik degilmi
canım gerçekten üzüldüm bendede çikolata kisti var tüplerim kapalı ama doktorum emin olamadı tekrar hsg istedi tüplerde eğer sıvı birikmesi yada sıvı kaçırması yapıyorsa önce ameliyat dedi yoksa dediğin gibi düşükle sonuçlanıyormuş bende adet olmayı bekliyorum hsg için o yüzden beklemedeyim gerçekten ne diyeceğimi bilemedim :2:
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
Arkadaslar tesadüf eseri bir sayfaya girdim ve aklim cok karisti ben 5 tüp bebek denemesi yaptim ve her seferinde bana 3 embriyo transfer edildi ve hic birinde basarili olmadi benim endometriost yüzünden tuplerimin teki alindi digeri duruyor ve oda kapali..tesadüfen girdigim sayfada eger tikali tüp duruyorsa hala embriyo yu kapali tüp ten akan sivi öldüruyormus ve bu yüzdende hic bir basari olmuyormus cooook morelim bozuk mademki böyle bir ihtimal var neden beni herdefasinda hic bir sey kontroll etmeden direkt tüp bebege ittiler ve tutmama sansimin olmadigini bildikleti halde 2 gündür okumadigim site kalmadi hepsinde aynisi yaziyor tikali tüp durdukca tüp bebek sansim 0 mis((((((benim 5 denememde yakladik 30 bin gitmistir tahminen parama bana esjme hayallerime yazik degilmi
Ben 4 denememi ayni yerde yaptim sadece birtanesi Türkiyede oldu ve hic biri bi kontroll edelim ne var ne yok bir arastirakim demedi sadece bundan 6-7 yil once rahim filmi cekilmisti hersey iyi dediler ve bu zamana kadar hic bir tahlil veya kontroll yapilmadi adetimin 2 günü direk tup bebek tedavisine baslanildi okadar yani allah yardimcimiz olsun bazen bu doktorlar bizleti sadece para makinasi olarak görüyorlar benim hasasiyetimin benim pysikolojimin hic bir onemi yok onlar icin
İyi akşamlar kuzum sende benim. Gibi yurdisindasin burada nedense detaylı bir inceleme yapmiyolar ben 3 denemede kendim dedim doktoruna laparoskoboi yapılsın diye güya neymiş ultrosonda bişey cikmiyomus oyusden gerek yokmuş herdefasinda negatif sonuç birdhakiayın adetin üçüncü gunu gel bu ilaçlar al başla hep bole artik sinir oluyorum doktor değiştirelim diyorum eşime oda ilk doktor kadındı onu öyle dedin buna geçtik bunuda beyeiyosun diye kisiyor Allahım sen ol de artik olsun yardımcımız ol yarabbim
benim rahim filmim 2 ay önce çekilmesine rağmen tekrar istedi baloncuktan şüphelendi sıvı var mı kaçırma yapıyormu emin olmak istiyorum dedi eğer tamamen tıkalıysa avantaj yok değilse ameliyat dedi baya canım sıkılmıştı kasım 25 den beri adet olmuyorum adet söktürücü kullanıyorum sonra film çekilecek vs vs baya uzun bir yolum var :18:
ama hamile haberleri beni çok mutlu ediyor inanılmaz seviniyorumve negatifler can sıkıcı hele birde senin gibi hayalkırıklığı yaşayanlara söyleyecek söz bulamıyorum
Bebegim gelartik arkadaşım bundada vardır hayir doktorunla bu meseleyi görüş o konuyla ilgili bilgi verir Insallah bebeğine kavusman Icin vesile olur Allah gönlüne gore verir insallah Allahım sen büyüksün
Cnm senin anlattigini bende yasadim ilk tup bebek te benimde tupun biri alinmisti diger uc yil onceki rahim filminde temiz cikmisti biz tedaviye basladiktan sonra embiriyo transferinden once dr rahimde sivi gordu bende niye demistim tupun tikali olabilir ondan dedi ucgun sonra transfer gunu transferi yaptiktan sonra dediki sansiniz cok az dedi ve otupbebek tedavisi olmadi yani negatif sonra rahim filmi cektirdi benim tup resmen sucuk gibiydi laporoskopi yapti ve tupu actigini soyledi yani drlar once yaptiracaklarini en son yapiyorlar cnm bence ilk bi rahim filmi cekmeliler drlar cnm insan cani onlarin umurlarinda bile degil allah hepimizi korusun kizlar
Arkadaşım bu konuda fazla bilgim yok ama eşimin dayısının hanımının ilk tüp bebeğinde dış gabelik olmuştu ve tüpleetinden birisini aldıklarını biliyorum aynı şeymi inabki bilmiyorum lütfen cahilliğime ver MAŞALLAH onun üstüne tüp bebekle bir oğlu oldu ve 2 sene evvel tüp bebekle ikizleri olduArkadaslar tesadüf eseri bir sayfaya girdim ve aklim cok karisti ben 5 tüp bebek denemesi yaptim ve her seferinde bana 3 embriyo transfer edildi ve hic birinde basarili olmadi benim endometriost yüzünden tuplerimin teki alindi digeri duruyor ve oda kapali..tesadüfen girdigim sayfada eger tikali tüp duruyorsa hala embriyo yu kapali tüp ten akan sivi öldüruyormus ve bu yüzdende hic bir basari olmuyormus cooook morelim bozuk mademki böyle bir ihtimal var neden beni herdefasinda hic bir sey kontroll etmeden direkt tüp bebege ittiler ve tutmama sansimin olmadigini bildikleti halde 2 gündür okumadigim site kalmadi hepsinde aynisi yaziyor tikali tüp durdukca tüp bebek sansim 0 mis((((((benim 5 denememde yakladik 30 bin gitmistir tahminen parama bana esjme hayallerime yazik degilmi
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
Amin canim allah yardimcimiz olsun o sayfaya girmem belkide hayatimi degistirecek bilemiyorum ama cooook caresiz kaldim simdi ne yapacagimi bilmiyorum
Ben varim canim. Tuplerim kapali olduğu için aldirdi doktorum. Cunku icinde biriken sivi yani doktorum lagim suyu dusun dedi embriyonun üzerine akar tutunmasini engeller demisti.
Allah yardimcin olsun canim, ama mutlaka yaptir bu testi bundan sonrasi icin en azindan..benimde ilk tup denemem benimde hic bakilmadi tupler acikmi kapalimi diye tup bebek doktoruna gitmeden once jinekologuma kac kere sordum ben tup bebge gidicem tuplerdeki durum ne bi bakalim dedim ultrasondan gordugum kadariyla iyi gorunuyor bazen fazla oynamakta zarar verebilir falan dedi bende iyi hadi bakalim dedim..bu konu epey kafami karistirmisti ama yaptirmamaya karar verdim..3 hafta sonra transferim var benimde insallah tuplerde sivi falan yokturda sorun cikarmazlar..
Sagol canim Yumurta rezervin az resminde spermler düşük hareket az 2, denemem cumartesi tahlilim var iste kalbimdesinin sonucuna cok sevindim banada bi ümit oldu senin tedavi varmi yada hamilemisin
canım benim ne güzel yazmışsın ben de sana dua ediyorum o zaman sen de gençsin inşaALLAH evinizi çocuk sesleri şenlendirsin en az 4 çocuğun olsun 2si kız2si erkek hep hayalimde idi benim hayalim senin olsun çocuklarınla beraber büyürsünüz canım benim ALLAH C.C hepimizin gönlüne göre versin
Çoook sevindim senin adına:13: Allah tamamına erdirsin, mutluluk yaşatsın Rabbim bir ömür boyu :) çocuklarınla, eşinle, sevdiklerinle
( bu aralar çok sık girmiyorum, senin haberi görünce yazmak istedim hemen :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?