2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bu konuda benim hiç bir bilgim yok canım, eğer öyle bir şey varsa doktorun üzerine git, olmadı dava falan aç. Bu ne vurdumduymazlıktır. Acayip sinirlendim. Allah yardımcımız olsun.

Amin canim allah yardimcimiz olsun o sayfaya girmem belkide hayatimi degistirecek bilemiyorum ama cooook caresiz kaldim simdi ne yapacagimi bilmiyorum

canım gerçekten üzüldüm bendede çikolata kisti var tüplerim kapalı ama doktorum emin olamadı tekrar hsg istedi tüplerde eğer sıvı birikmesi yada sıvı kaçırması yapıyorsa önce ameliyat dedi yoksa dediğin gibi düşükle sonuçlanıyormuş bende adet olmayı bekliyorum hsg için o yüzden beklemedeyim gerçekten ne diyeceğimi bilemedim :2:

Ben 4 denememi ayni yerde yaptim sadece birtanesi Türkiyede oldu ve hic biri bi kontroll edelim ne var ne yok bir arastirakim demedi sadece bundan 6-7 yil once rahim filmi cekilmisti hersey iyi dediler ve bu zamana kadar hic bir tahlil veya kontroll yapilmadi adetimin 2 günü direk tup bebek tedavisine baslanildi okadar yani allah yardimcimiz olsun bazen bu doktorlar bizleti sadece para makinasi olarak görüyorlar benim hasasiyetimin benim pysikolojimin hic bir onemi yok onlar icin

canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

Çoook sevindim senin adına:13: Allah tamamına erdirsin, mutluluk yaşatsın Rabbim bir ömür boyu :) çocuklarınla, eşinle, sevdiklerinle
( bu aralar çok sık girmiyorum, senin haberi görünce yazmak istedim hemen :) )

İyi akşamlar kuzum sende benim. Gibi yurdisindasin burada nedense detaylı bir inceleme yapmiyolar ben 3 denemede kendim dedim doktoruna laparoskoboi yapılsın diye güya neymiş ultrosonda bişey cikmiyomus oyusden gerek yokmuş herdefasinda negatif sonuç birdhakiayın adetin üçüncü gunu gel bu ilaçlar al başla hep bole artik sinir oluyorum doktor değiştirelim diyorum eşime oda ilk doktor kadındı onu öyle dedin buna geçtik bunuda beyeiyosun diye kisiyor Allahım sen ol de artik olsun yardımcımız ol yarabbim

benim rahim filmim 2 ay önce çekilmesine rağmen tekrar istedi baloncuktan şüphelendi sıvı var mı kaçırma yapıyormu emin olmak istiyorum dedi eğer tamamen tıkalıysa avantaj yok değilse ameliyat dedi baya canım sıkılmıştı kasım 25 den beri adet olmuyorum adet söktürücü kullanıyorum sonra film çekilecek vs vs baya uzun bir yolum var :18:
ama hamile haberleri beni çok mutlu ediyor inanılmaz seviniyorum ve negatifler can sıkıcı hele birde senin gibi hayalkırıklığı yaşayanlara söyleyecek söz bulamıyorum

Bebegim gelartik arkadaşım bundada vardır hayir doktorunla bu meseleyi görüş o konuyla ilgili bilgi verir Insallah bebeğine kavusman Icin vesile olur Allah gönlüne gore verir insallah Allahım sen büyüksün

Cnm senin anlattigini bende yasadim ilk tup bebek te benimde tupun biri alinmisti diger uc yil onceki rahim filminde temiz cikmisti biz tedaviye basladiktan sonra embiriyo transferinden once dr rahimde sivi gordu bende niye demistim tupun tikali olabilir ondan dedi ucgun sonra transfer gunu transferi yaptiktan sonra dediki sansiniz cok az dedi ve otupbebek tedavisi olmadi yani negatif sonra rahim filmi cektirdi benim tup resmen sucuk gibiydi laporoskopi yapti ve tupu actigini soyledi yani drlar once yaptiracaklarini en son yapiyorlar cnm bence ilk bi rahim filmi cekmeliler drlar cnm insan cani onlarin umurlarinda bile degil allah hepimizi korusun kizlar

Bebegim gelartik arkadaşım bundada vardır hayir doktorunla bu meseleyi görüş o konuyla ilgili bilgi verir Insallah bebeğine kavusman Icin vesile olur Allah gönlüne gore verir insallah Allahım sen büyüksün

Kizlar teşekkür ederim cevaplariniz icin bende zaten doktorumdan randevu alip konusmayi düsünüyorum hersey bastan kontroll edilmeli ne tahlil gerekiyorsa onu yspsinlar her tahlilin sonucunda olumlu almadan tedaviye baslamam hersey en ince detayina kadar arastirilacak geriside allaha kalmis ben tedbirletimi alayimda takdir allahin

Arkadaşım bu konuda fazla bilgim yok ama eşimin dayısının hanımının ilk tüp bebeğinde dış gabelik olmuştu ve tüpleetinden birisini aldıklarını biliyorum aynı şeymi inabki bilmiyorum lütfen cahilliğime ver MAŞALLAH onun üstüne tüp bebekle bir oğlu oldu ve 2 sene evvel tüp bebekle ikizleri oldu ama tabiki böyle birşeyi araştırmanda fayda var .....

canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

ayy canım seni merak ediyodum nasıll..
çok çok çok şükür,o kadar sevindim ki anlatamam..
Allahım tamamına erdirsin,gözünüz aydın olsun

inşallah çok rahat sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sağlıklı-hayırlı-tatlı mı tatlı evlatların olur
çok sevindiiiiiiiiiimmmmm...
hayırlı olsun kalbimdesin

kızlar özlüyorum sizleri..sık giremesem de arada takip ediyorum durumları..

kalbimdesin çok mutlu ettin akşam akşam benii,bütün gün aklımdaydın zaten,ancak girdim..maşallah sana

amayaa,senin de son durumları okudum..en çok da "nisana kadar kendini hamileliğe hazırlayacak olman" hoşuma gitti..bitkisel kürler ve elbette hepimizin dualarıyla inşallah kavuşacaksın beklenenlere
hayıt tohumunu öneririm,ben çok içtim onu

beni merak eden varsa çok şükür halime,zar zor atlatmaya çalışıyorum şu dönemleri,Allahın izniyle 3 ayı doldurdum..
sıkıntılarım biraz hafiflerse,hamilelikten bir şey anlıcam,ya da öyle böyle derken zaman geçecek,bilmem artık
Allah herkese nasip etsin kızlar,bana ve hamile olanlara da tamamına ermeyi nasip etsin inşallah.

Ben varim canim. Tuplerim kapali olduğu için aldirdi doktorum. Cunku icinde biriken sivi yani doktorum lagim suyu dusun dedi embriyonun üzerine akar tutunmasini engeller demisti.

Amin canim allah yardimcimiz olsun o sayfaya girmem belkide hayatimi degistirecek bilemiyorum ama cooook caresiz kaldim simdi ne yapacagimi bilmiyorum

Allah yardimcin olsun canim, ama mutlaka yaptir bu testi bundan sonrasi icin en azindan..benimde ilk tup denemem benimde hic bakilmadi tupler acikmi kapalimi diye tup bebek doktoruna gitmeden once jinekologuma kac kere sordum ben tup bebge gidicem tuplerdeki durum ne bi bakalim dedim ultrasondan gordugum kadariyla iyi gorunuyor bazen fazla oynamakta zarar verebilir falan dedi bende iyi hadi bakalim dedim..bu konu epey kafami karistirmisti ama yaptirmamaya karar verdim..3 hafta sonra transferim var benimde insallah tuplerde sivi falan yokturda sorun cikarmazlar..

Nekadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlerin basina. Ben yeni tedavime mart ayi gibi basliyacagim. Doktorum histeroskopi yapalim dedi engelleyen ne var tutunmasini dedi çok sinirlendim madem öle en basindan kontol et hersey daha saglam olsun. Istanbul tup mrkz. Biraktim geri kalan tedavimi memorial okmeydaninda devam edicem ve onceki gibi strese sokmiycam kendimi.

Ben varim canim. Tuplerim kapali olduğu için aldirdi doktorum. Cunku icinde biriken sivi yani doktorum lagim suyu dusun dedi embriyonun üzerine akar tutunmasini engeller demisti.

Kesinlikle baktiracam kizlar bari icimde süphe kalmaz simdilik ondandir dixorum belki nedeni baskadir ama yinede bakziracam

Sagol canim Yumurta rezervin az resminde spermler düşük hareket az 2, denemem cumartesi tahlilim var iste kalbimdesinin sonucuna cok sevindim banada bi ümit oldu senin tedavi varmi yada hamilemisin

tedavim yok cnm ben pcosluyum 21 yasındayım 4 yıllık evliyim esimde problem yok asılama yontemiyle bi kez gebelik olustu fakat düsüle sonlandı su an yurt dısındayım mart nisan gibi türkiyeye döncem istanbulda tedaviye baslıycam ama hangi hastanede hangi dr da baslama konusunda kararsızım sen nerde yapptrdın cnm insallah sende pozitif sonuc alırsın cnm rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın seninde gelir bebisin sonra hepimiz ardarda hamile kalırız

benim hayalimde oyle cnm olur insallah olsun cnm hic olmamasından 1 tane bile olsa iyidir insallah senin iki tane olacak ama test yaptrmadan 1gün önce ben kutlamıstım seni hamilesin diye insallah simdide 2iz olur dr dan gelirsin yine yazarsın kızlarrr bebisim ikizmis diye allah saglıklı ve keyifli hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah canımın ici güzel dileklerin icinde çokk saol

canım tüplerin içinde sıvı birikip birikmediğini kapsamlı rahim filmi yada histereskopi ile anlıyorlar.sen ameliyat olduğunda görmüşlerdir.çünkü doktorum rahim filminden sonra tüplerinde sıvı birikmesi v.s yok dedi. yine de sen doktoruna sor içini rahatlat...

sağol canım benim bütün iyi dileklerini Rabbim sanada yaşatsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…