2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın kızlar Rabbim herkesin gönlündekini en kısa sürede versin

sanada günaydın canım insallah sanaa hepimizede gönlündeki ni versin bebislerimiz gelsin bi an önce hamilemisin cnm sen yada tedavi sürecinde misin ben yeni sayılırım k bakma pek bilemiyorum arkadasların durumlarınıda

canım benim ALLAH C.C razı olsun dualarınız sayesinde bugünleri yaşattı Rabbim inşaALLAH sonuna kadar herşey yolunda gider.senin uzun zamandır uğramamandan mide bulantılarının bitmediğini düşünmüştüm ikiz olunca herşey iki katı.vaktinde sağlıkla gelsin yavruların ALLAH C.C analı babalı büyütsün

canım benim ALLAH razı olsun Rabbim çok bekletmeden hepimize anne olmayı nasip etsin.bana histeroskopi Memorialde 2013 Mayıs ayında yapıldı 3000 tl ödedim şimdiki Tüp bebek doktorum yaptı.yapılma nedenim 2010 yılındaki düşüklerden önce ve sonra 3-5 gün arayla adet olmam idi. acillik oluyordum.kansızlıktan düşüklerde küretaj olmadım ama bu kanamalardan dolayı 2 kere küretaj oldum.parça aldılar patolojiye gitti v.s,v.s....eğer bir sorun varsa düşüklerin nedenide ortaya çıkacaktı ama birşey çıkmadı daha önce neden yapılmadı dedim belli sayıda deneme yapılmadan yapmıyorlarmış,rahimin içine çok fazla girmek istemiyorlarmış.....şimdi histeroskopiden sonra ilk denemem dondurulmuşlarla oldu bakalım sonu nasıl bitecek şuan değerim pozitif inşaallah herşey hepimiz için güzel olacak

günaydınlaaarrrrrr......

güzbaharım canım benim nasılsın bakalım görüşmeyeli

cileklimonata tatlım saağol, bi kez daha hayıtla barışmaya çalışcam. hiç başaramadım şimdiye dek, kaç kez denediysem sonu hep hüsrannnnnn

canım benim bal damlıyor ağzından.Rabbim dualarını hepimiz için kabul etsin.....inşaALLAH

Günaydın kızlar Rabbim herkesin gönlündekini en kısa sürede versin

herkese günaydın canlarımmm nasılsınız?

bebeklerrimize bir adım da ha yaklaştığımız mutlu, umutlu bir gün dilerim herkese

sevgi ve dua ile kalın...

günaydın kızlar bugün dünden daha güzel geçsin inşaALLAHhepinizi öpüyorum

Hanımlar acil yardım, adet olacakmış gibi aşağıda doluluk hissediyorum, hafif sancım var. Henüz kanama gelmedi, kan testi yaptırdım bir saat sonra gidip sonucu alacam. Sizce hangisi geliyor? Kırmızı mı? Bebek mi?

canım benimde geçen ay adetim 10 gün geçmişti ama adet sancılarımda vardı.arkadaşlar gaza getirdi gittim kan baktırdım 2 küsür çıktı aynı gün akşam adet oldum taktir ALLAH'ın ama adet olma ihtimalinde yüksek canım hakkında hayırlısı inşaALLAH

Hayırlısı canım ya. Insan bir ümit bekliyor. Benim normalde kanamam gelir. Sonrasında ağrım olurdu. Şimdi önce ağrı başladı, daha kanama gelmedi. Kan testi vermeye gittim, sancı başladı. Eve geldim korka korka lavaboya girdim bir şey yoktu. Bakalım ne olacak? Hayırlısıyla olsun. Dualarınızı esirgemeyin.

canım benim kalbimizdeki herşeyi rabbim biliyor ol desin inşaallah

İns canim ben konya da araştırmada yaptirdim yakinim vardi orda aslında samsundayim ilkini burada demedim olmadi.ben istbulda memoriyal hastanesini duydum hatta bi yakinimiz yaptirdi son sanslariydi oda yurt disindan gelmişti simdi aldi bebeğini kucagina.ins ben çok heycanliyim 2 günüm kaldi ins hayirlisi ile aliriz bebeklerimizi kucagimiza ins

insallah cnm aslen aksaraylıyım ben fakat yurt dısındayım gidincede istanbuldan ev almayı düsünüyoz kendi evimde kalıp tedavimi olabilirim cnm insallah sende hayrlı haberler alırsın 2 gün sonra mutlu oluruz bizde bu arada kac yıllık evlisin cnm sen

İns canim benim5.5 yil oldu haziranda 6 yilim bitecek ins cok zor yaşamayanlar anlamiyor oyuzden burda olmak guzel bisey sorcam bu topigin basina bi liste var ben nasil yazcam kendimi oraya biliyomusun

İns canim benim5.5 yil oldu haziranda 6 yilim bitecek ins cok zor yaşamayanlar anlamiyor oyuzden burda olmak guzel bisey sorcam bu topigin basina bi liste var ben nasil yazcam kendimi oraya biliyomusun

canım benim insallah hayrlı haberi alırsın ewet yasamayan bilemiyo bi aile gördügünde yolda gecen bi anneyle bebegi gördügünde bile insanın ici acır yasamayan ne yapacaksın iste hayatını yasa der birini hamile diye duydugunda beyninden kaynar sular dökülür gecen ay dayımın esine idrarda test yaptım 1 yıllık ewliydi o pozitif cıktı sevindim once sonra icime dakikalar gectikce oturdu sonra tutamadım kendimi o kadar cok agladımki daha böyle oldugunda birde kıskanıyo cekemiyo derler o hele insanın canını kat kat daha fazla yakar lohusalıgına gidemezsin kimsenin bebegi sevsen sen evine gittikten sonra bebek huzursuzlansa adın nazar degdi olur sevmesen kendinin olmadıgı icin cekemiyo derler bebeksizlik cok zor hayatında baslı basınca sorun rabbim insallah bizlerinde yüzünü güldürsün tüm olmayanlarla birlikte kimseyede yasatmasın cocuksuzlugu herkese cifter cifter versinbu arada nasıl yazıldıgını bilmiyorum cnm bende yeni sayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…