Günaydın kızlarRabbim herkesin gönlündekini en kısa sürede versin
ayy canım seni merak ediyodum nasıll..
çok çok çok şükür,o kadar sevindim ki anlatamam..
Allahım tamamına erdirsin,gözünüz aydın olsun
inşallah çok rahat sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sağlıklı-hayırlı-tatlı mı tatlı evlatların olur
çok sevindiiiiiiiiiimmmmm...
hayırlı olsun kalbimdesin
kızlar özlüyorum sizleri..sık giremesem de arada takip ediyorum durumları..
kalbimdesin çok mutlu ettin akşam akşam benii,bütün gün aklımdaydın zaten,ancak girdim..maşallah sana
amayaa,senin de son durumları okudum..en çok da "nisana kadar kendini hamileliğe hazırlayacak olman" hoşuma gitti..bitkisel kürler ve elbette hepimizin dualarıyla inşallah kavuşacaksın beklenenlere
hayıt tohumunu öneririm,ben çok içtim onu
beni merak eden varsaçok şükür halime,zar zor atlatmaya çalışıyorum şu dönemleri,Allahın izniyle 3 ayı doldurdum..
sıkıntılarım biraz hafiflerse,hamilelikten bir şey anlıcam,ya da öyle böyle derken zaman geçecek,bilmem artık
Allah herkese nasip etsin kızlar,bana ve hamile olanlara da tamamına ermeyi nasip etsin inşallah.
Nekadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlerin basina. Ben yeni tedavime mart ayi gibi basliyacagim. Doktorum histeroskopi yapalim dedi engelleyen ne var tutunmasini dedi çok sinirlendim madem öle en basindan kontol et hersey daha saglam olsun. Istanbul tup mrkz. Biraktim geri kalan tedavimi memorial okmeydaninda devam edicem ve onceki gibi strese sokmiycam kendimi.
benim hayalimde oyle cnm olur insallah olsun cnm hic olmamasından 1 tane bile olsa iyidir insallah senin iki tane olacak ama test yaptrmadan 1gün önce ben kutlamıstım seni hamilesin diye insallah simdide 2iz olur dr dan gelirsin yine yazarsın kızlarrr bebisim ikizmis diye allah saglıklı ve keyifli hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah canımın ici güzel dileklerin icinde çokk saol
Günaydın kızlarRabbim herkesin gönlündekini en kısa sürede versin
herkese günaydın canlarımmm nasılsınız?
bebeklerrimize bir adım da ha yaklaştığımız mutlu, umutlu bir gün dilerim herkese
sevgi ve dua ile kalın...
günaydınlaaarrrrrr......
güzbaharım canım benim nasılsın bakalım görüşmeyeli
cileklimonata tatlım saağol, bi kez daha hayıtla barışmaya çalışcam. hiç başaramadım şimdiye dek, kaç kez denediysem sonu hep hüsrannnnnn
Hanımlar acil yardım, adet olacakmış gibi aşağıda doluluk hissediyorum, hafif sancım var. Henüz kanama gelmedi, kan testi yaptırdım bir saat sonra gidip sonucu alacam. Sizce hangisi geliyor? Kırmızı mı? Bebek mi?
canım benimde geçen ay adetim 10 gün geçmişti ama adet sancılarımda vardı.arkadaşlar gaza getirdi gittim kan baktırdım 2 küsür çıktı aynı gün akşam adet oldum taktir ALLAH'ın ama adet olma ihtimalinde yüksek canım hakkında hayırlısı inşaALLAH
hayırlısı canım ya. ınsan bir ümit bekliyor. Benim normalde kanamam gelir. Sonrasında ağrım olurdu. şimdi önce ağrı başladı, daha kanama gelmedi. Kan testi vermeye gittim, sancı başladı. Eve geldim korka korka lavaboya girdim bir şey yoktu. Bakalım ne olacak? Hayırlısıyla olsun. Dualarınızı esirgemeyin.
tedavim yok cnm ben pcosluyum 21 yasındayım 4 yıllık evliyim esimde problem yok asılama yontemiyle bi kez gebelik olustu fakat düsüle sonlandı su an yurt dısındayım mart nisan gibi türkiyeye döncem istanbulda tedaviye baslıycam ama hangi hastanede hangi dr da baslama konusunda kararsızım sen nerde yapptrdın cnm insallah sende pozitif sonuc alırsın cnm rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın seninde gelir bebisin sonra hepimiz ardarda hamile kalırız
canım benim bal damlıyor ağzından.Rabbim dualarını hepimiz için kabul etsin.....inşaALLAH
İns canim ben konya da araştırmada yaptirdim yakinim vardi orda aslında samsundayim ilkini burada demedim olmadi.ben istbulda memoriyal hastanesini duydum hatta bi yakinimiz yaptirdi son sanslariydi oda yurt disindan gelmişti simdi aldi bebeğini kucagina.ins ben çok heycanliyim 2 günüm kaldi ins hayirlisi ile aliriz bebeklerimizi kucagimiza ins
insallah cnm aslen aksaraylıyım ben fakat yurt dısındayım gidincede istanbuldan ev almayı düsünüyoz kendi evimde kalıp tedavimi olabilirim cnm insallah sende hayrlı haberler alırsın 2 gün sonramutlu oluruz bizde bu arada kac yıllık evlisin cnm sen
İns canim benim5.5 yil oldu haziranda 6 yilim bitecek ins cok zor yaşamayanlar anlamiyor oyuzden burda olmak guzel bisey sorcam bu topigin basina bi liste var ben nasil yazcam kendimi oraya biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?