- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
canım benim kalbimizdeki herşeyi rabbim biliyor ol desin inşaallah
Nerelerdesin:26: canım özledim seni
olmaz ön görüşme için bile 300 tl talep eden adama gitmem ben.... osman hocanın işine diyeceğim yok, çok memnun kalan da var ama ben bu olaya takığım şekerim.... ön görüşme diyorum bilgi almak istiyorum muayene olmıcam diyorum adam 300 diyo
aldım kabul ettim, beğen de demek istedim ama ı ı olmuyor kiiiii
günaydınlaaarrrrrr......
güzbaharım canım benim nasılsın bakalım görüşmeyeli
cileklimonata tatlım saağol, bi kez daha hayıtla barışmaya çalışcam. hiç başaramadım şimdiye dek, kaç kez denediysem sonu hep hüsrannnnnn
canım benim ALLAH C.C razı olsundualarınız sayesinde bugünleri yaşattı Rabbim inşaALLAH sonuna kadar herşey yolunda gider.senin uzun zamandır uğramamandan mide bulantılarının bitmediğini düşünmüştüm ikiz olunca herşey iki katı.vaktinde sağlıkla gelsin yavruların ALLAH C.C analı babalı büyütsün
a a a a kız ön görüşmeden para almıyor.bende gittim tahlillerimi götürdüm ama para vermedim.çok şaşırdım vallasen hocayla mı görüştün
olmadı kızlar geneaz önce gördüm sonucu
Günaydın kızlar
transferden sonraki 7.günüm.zaman yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor hem mutluluk hem hüzün :44:
Sizlerde belirtiler var mı? Neler?
evet telefon açtım bi arkadaş vermişti burdan cep numarasını, bende aradım fsh değerim yüksek olduğundan tüp bebeğe yönlendirildim bu konuda bilgi almak istiyorum dedim. bizim görüşmelerimiz ücretli 300 tl yalnız dedi, neyse ben bi düşiniyim diyip kapattım bende... ama ilk başladığım zamanlardı, nerdeyse yıl oldu yani geçen yıl haziran temmuz ayları. ben merkezde oturmadığımı ve görüşme için gelmek istediğimi söylemiştim o da öyle dedi. ben de gitmedim
Günaydın canım. Benim de 9. günüm. Sağ kasığım ağrıyor. Batıyor gibi. Bunun dışında hiçbir belirti yok.. Test günün ne zaman ?
5.gün transferi benim doktor 21 inde yani 12.gün test verdi ama ben 10.gün pazar günü yaptırmayı düşünüyorum.Benim bel,bacak,kol ağrım var ara sıra kasık sızısı ama az.sen ne zaman yaptıracaksın?kaçıncı gün transferi?
bende merkezi aradım oradaki kız ön görüşmeden para almıyor hocam gelin görüştürelim dedi.sadece cumartesi gelirseniz yoğun oluyor çok beklersiniz o yüzden hafta içi gelin dedi.cuma günüydü görüşmeye gittim 1 hafta sonrasına da randevu almıştım.neyse yolun düşerse istersen uğrayabilirsin.ama pembe maviyide iyi diyorlar.kısmet bakalım hakkında hayırlısı olsun canım
7 ocakta oldu benim. 3. gün transferiydi. 20 ocak pazartesi test günüm ama. ben de cumartesi veya pazar gitsemmi diyorum.
Çokk meraktayım çokkkkkkk
ayyy benim doktor neden geç verdi ya bende 9 unda transfer oldum o zaman senin test tarihine göre ben ctesi yapsam normal
sorma canım bende öyle meraktayım ki anlatamam öleceğim meraktan ctesi mi yapsam pazar mı yapsam diye düşünüyorum ben.
benim doktor sana göre daha uzun vermiş test gününü canım :)
bence ikimiz de pazar yapalım. eşim bekleyelim pazartesiyi diyo illa ama ben dayanamıyorum....
benim doktor sana göre daha uzun vermiş test gününü canım :)
bence ikimiz de pazar yapalım. eşim bekleyelim pazartesiyi diyo illa ama ben dayanamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?