2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın kızlar

transferden sonraki 7.günüm.zaman yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor hem mutluluk hem hüzün :44:

Sizlerde belirtiler var mı? Neler?

canım benim kalbimizdeki herşeyi rabbim biliyor ol desin inşaallah

inşallah ol der Rabbim. Hayırlısıysa olsun inşallah. bir saat dediler hala çıkmadı sonuç. bu arada doktor bana göğüslerin ağrıyor mu ve sık idrara çıkıyor musun diye sordu. galiba en belirgin belirtiler bunlar. bende sık tuvalete çıkıyorum ama heyecandan da olabilir :)

Nerelerdesin:26: canım özledim seni

sanırım bana seslendin canım iyiyim canım nolsun.bebeklerimize bir adım daha yaklaşmanın keyfini çıkartıyorum dün kalbimdesin arkadaşıma çok sevindim ya.Allahım kucağına da almayı nasip etsin.telefondan girdiğim için yazmakta zorlanıyorum pek yazmıyorum o yüzden.akşamda şarzım bitti sen neler yapıyorsun

a a a a kız ön görüşmeden para almıyor.bende gittim tahlillerimi götürdüm ama para vermedim.çok şaşırdım valla sen hocayla mı görüştün

canım inşallah şifasını verir Allah..tadı bana çok kötü gelmediği için ben içiyodum,şifa umarak,ama fayda etti ama etmedi bilemem tabii..
güzel olacak inşallah herşey,bu bekleyişlerin sonu hayır olacak

evet canım,mide bulantılarım şiddetli baya,o yüzden giremiyorum,sabır......
Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah,sağlıkla büyütelim

a a a a kız ön görüşmeden para almıyor.bende gittim tahlillerimi götürdüm ama para vermedim.çok şaşırdım valla sen hocayla mı görüştün

evet telefon açtım bi arkadaş vermişti burdan cep numarasını, bende aradım fsh değerim yüksek olduğundan tüp bebeğe yönlendirildim bu konuda bilgi almak istiyorum dedim. bizim görüşmelerimiz ücretli 300 tl yalnız dedi, neyse ben bi düşiniyim diyip kapattım bende... ama ilk başladığım zamanlardı, nerdeyse yıl oldu yani geçen yıl haziran temmuz ayları. ben merkezde oturmadığımı ve görüşme için gelmek istediğimi söylemiştim o da öyle dedi. ben de gitmedim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

transferden sonraki 7.günüm.zaman yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor hem mutluluk hem hüzün :44:

Sizlerde belirtiler var mı? Neler?

Günaydın canım. Benim de 9. günüm. Sağ kasığım ağrıyor. Batıyor gibi. Bunun dışında hiçbir belirti yok.. Test günün ne zaman ?

olmadı kızlar gene az önce gördüm sonucu

canını sıkmak istememiştim ama bende de gecikme olmuştu bi kaç gün. ben de sen gibi umutlanmıştım. Rabbim senin ve eşinin sağlığınızı ağzının tadını bozmasın.... üzülme

bende merkezi aradım oradaki kız ön görüşmeden para almıyor hocam gelin görüştürelim dedi.sadece cumartesi gelirseniz yoğun oluyor çok beklersiniz o yüzden hafta içi gelin dedi.cuma günüydü görüşmeye gittim 1 hafta sonrasına da randevu almıştım.neyse yolun düşerse istersen uğrayabilirsin.ama pembe maviyide iyi diyorlar.kısmet bakalım hakkında hayırlısı olsun canım

Günaydın canım. Benim de 9. günüm. Sağ kasığım ağrıyor. Batıyor gibi. Bunun dışında hiçbir belirti yok.. Test günün ne zaman ?

5.gün transferi benim doktor 21 inde yani 12.gün test verdi ama ben 10.gün pazar günü yaptırmayı düşünüyorum.Benim bel,bacak,kol ağrım var ara sıra kasık sızısı ama az.sen ne zaman yaptıracaksın?kaçıncı gün transferi?

7 ocakta oldu benim. 3. gün transferiydi. 20 ocak pazartesi test günüm ama. ben de cumartesi veya pazar gitsemmi diyorum.
Çokk meraktayım çokkkkkkk

:)))) neyse ya dedim ya osman hocadan bi çok kişi çok memnun belki ben ters anına mı denk geldim nedir.... belki numarasını almama kızdı öyle dedi, bilemiyorum.... sonuçta ben şansımı fakültede kullanmayı düşünüyorummmmm..... bu arada da hakikaten ben fakülteyi böyle bilseydim hiç özele gitmezdim. personel çok iyi yaaa, tek dezavantajı beklemek, onda da zaten benim daha dikişler içerden kaynamamış malesef, özele de gitsem beklicem

7 ocakta oldu benim. 3. gün transferiydi. 20 ocak pazartesi test günüm ama. ben de cumartesi veya pazar gitsemmi diyorum.
Çokk meraktayım çokkkkkkk

ayyy benim doktor neden geç verdi ya bende 9 unda transfer oldum o zaman senin test tarihine göre ben ctesi yapsam normal

sorma canım bende öyle meraktayım ki anlatamam öleceğim meraktan ctesi mi yapsam pazar mı yapsam diye düşünüyorum ben.

benim doktor sana göre daha uzun vermiş test gününü canım :)
bence ikimiz de pazar yapalım. eşim bekleyelim pazartesiyi diyo illa ama ben dayanamıyorum....

benim doktor sana göre daha uzun vermiş test gününü canım :)
bence ikimiz de pazar yapalım. eşim bekleyelim pazartesiyi diyo illa ama ben dayanamıyorum....

ben ctesi diye düşünüyordum sonra eşimle pazar için kararlaştık ben yan çizip ctesi yapmazsam tabi

5.gün transferi olunca her yer 10.gün test veriyor zaten benim 10.gün pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…