2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ben ctesi diye düşünüyordum sonra eşimle pazar için kararlaştık ben yan çizip ctesi yapmazsam tabi

5.gün transferi olunca her yer 10.gün test veriyor zaten benim 10.gün pazar

İdrarda denedinmi? Ben dün yaptım çıkmadııı :):):)

İdrarda bazılarının çıkmış 8 9 . günlerde . O yüzden ben de denedim ama çıkmadı. En güzeli test gününü beklemek amaa
geçmiyor saatlerr günler.........

idrarda çıkmayacağını biliyorum canım evde test olduğu halde denemedim. Pazar iyidir iyi yaptıralım pazar günü

Kizlarrrr transfer gununu saymazsak 4. Gunumdeyim. Ya dedikleri kadar varmis. Yatip beklemek ne zor ( bi de annem ve esim polis gibi bilgisayar telefon yasak. Sizlerle laflamak isterdim bu donemde (

Kizlarrrr transfer gununu saymazsak 4. Gunumdeyim. Ya dedikleri kadar varmis. Yatip beklemek ne zor ( bi de annem ve esim polis gibi bilgisayar telefon yasak. Sizlerle laflamak isterdim bu donemde (

sorma canım benimde 7.günüm işteyim ben ama yine zaman geçmiyor.yapılacak bi sürü iş var ama yapacak adam yok

Pazara kadar sabrediceksin madem bigun daha bekle gununde yaptir

Pazar diyorum ama o güne kadar da sabredebileceğimden emin değilim :) Allahım Yüce Rabbimm sabır ver bize...
Şuradan yazabilecekmiyim acaba "kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm" diyeeeeee

Pazar diyorum ama o güne kadar da sabredebileceğimden emin değilim :) Allahım Yüce Rabbimm sabır ver bize...

InsALLAH sende mutlu haberlerle gelirsin

Devlet hastanesinin aciline gidicem ben pazar günü test için. Çok acil bi durum var diyecemm :):):)

haha ben özele gitcem 25 tl ye yapıyormuş şimdi acille uğraşamam dedim ne dicem ya yapmazlarsa felan :44:

diyeceğiz canım inşallah hamileyim diye yazmak nasip olacak inşallah bize de

Bahar, merve..testinizi doktorunuzun verdigi gunde yaptirin kizlar:))

Son düzenleme:
Merve,bahar..Kizlar testinizi doktorun verdigi gunde yapin:)) kandaki bhcg degeri 1gunde bile 2kati artabiliyor.olurda deger az cikarsa kontrol icin 2gun stres icinde beklemek zorunda kalacaksiniz.ustelik bu bekleyis simdiki gibi olmuyor malesef,olumsuz oluyor.insallah guzel haberleriniz olur bize, aceleci davranmayin bence..:))

hayırlısı olsun tatlım.bende bu denemede de olmazsa fakülteyi düşünüyorum.çok beklemeyelim diye özele gittik.inş.gerek de kalmaz fakülteye.hakkımızda hayırlısı artık

insallah canım nerde o günler bugün rüyamda kuzu gördüm nedirki anlamı arkamdan geliyodu korkuyodum kuzudan kocam kucagına alıyodu kuzuyu cok huzurlu uyandım ama kafama takıldı

canım ALLAH C.C hayırlara çıkarsın inşaALLAH

günaydın kızlar

transferden sonraki 7.günüm.zaman yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor hem mutluluk hem hüzün :44:

Sizlerde belirtiler var mı? Neler?

canım bende aynı belirtileri yaşadım.ekstra kahverengi lekeler geldi o zaman çok gerildim

ben ctesi diye düşünüyordum sonra eşimle pazar için kararlaştık ben yan çizip ctesi yapmazsam tabi

5.gün transferi olunca her yer 10.gün test veriyor zaten benim 10.gün pazar

her yer 10.güne test vermiyor canım.12.yada14.güne veriyor.biraz sabret yahuuuuolacak

canım sana tam destek veriyorum bu gençler hamile kalıp 9 ay nasıl bekleyecekler merak ediyorum

hayırlı olsun canım.inşaALLAH müjdeli haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…