ben ctesi diye düşünüyordum sonra eşimle pazar için kararlaştık ben yan çizip ctesi yapmazsam tabi
5.gün transferi olunca her yer 10.gün test veriyor zaten benim 10.gün pazar
İdrarda denedinmi? Ben dün yaptım çıkmadııı :):):)
İdrarda bazılarının çıkmış 8 9 . günlerde . O yüzden ben de denedim ama çıkmadı. En güzeli test gününü beklemek amaa
geçmiyor saatlerr günler.........
Kizlarrrr transfer gununu saymazsak 4. Gunumdeyim. Ya dedikleri kadar varmis. Yatip beklemek ne zor( bi de annem ve esim polis gibi bilgisayar telefon yasak. Sizlerle laflamak isterdim bu donemde (
canım senle benim tes günümüz aynı digilmi neden pazar yapıyorsun
Meraktannnn... Pazartesi benim normalde... :):):)
idrarda çıkmayacağını biliyorum canım evde test olduğu halde denemedim. Pazar iyidir iyi yaptıralım pazar günü
Devlet hastanesinin aciline gidicem ben pazar günü test için. Çok acil bi durum var diyecemm :):):)
Pazara kadar sabrediceksin madem bigun daha bekle gununde yaptir
Pazar diyorum ama o güne kadar da sabredebileceğimden emin değilim :) Allahım Yüce Rabbimm sabır ver bize...
Şuradan yazabilecekmiyim acaba "kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm" diyeeeeee
Devlet hastanesinin aciline gidicem ben pazar günü test için. Çok acil bi durum var diyecemm :):):)
Pazar diyorum ama o güne kadar da sabredebileceğimden emin değilim :) Allahım Yüce Rabbimm sabır ver bize...
Şuradan yazabilecekmiyim acaba "kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmm" diyeeeeee
:)))) neyse ya dedim ya osman hocadan bi çok kişi çok memnun belki ben ters anına mı denk geldim nedir.... belki numarasını almama kızdı öyle dedi, bilemiyorum.... sonuçta ben şansımı fakültede kullanmayı düşünüyorummmmm..... bu arada da hakikaten ben fakülteyi böyle bilseydim hiç özele gitmezdim. personel çok iyi yaaa, tek dezavantajı beklemek, onda da zaten benim daha dikişler içerden kaynamamış malesef, özele de gitsem beklicem
insallah canım nerde o günler bugün rüyamda kuzu gördüm nedirki anlamı arkamdan geliyodu korkuyodum kuzudan kocam kucagına alıyodu kuzuyu cok huzurlu uyandım ama kafama takıldı
günaydın kızlar
transferden sonraki 7.günüm.zaman yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor hem mutluluk hem hüzün :44:
Sizlerde belirtiler var mı? Neler?
olmadı kızlar geneaz önce gördüm sonucu
ben ctesi diye düşünüyordum sonra eşimle pazar için kararlaştık ben yan çizip ctesi yapmazsam tabi
5.gün transferi olunca her yer 10.gün test veriyor zaten benim 10.gün pazar
Merve,bahar..Kizlar testinizi doktorun verdigi gunde yapin:)) kandaki bhcg degeri 1gunde bile 2kati artabiliyor.olurda deger az cikarsa kontrol icin 2gun stres icinde beklemek zorunda kalacaksiniz.ustelik bu bekleyis simdiki gibi olmuyor malesef,olumsuz oluyor.insallah guzel haberleriniz olur bize, aceleci davranmayin bence..:))
Kizlarrrr transfer gununu saymazsak 4. Gunumdeyim. Ya dedikleri kadar varmis. Yatip beklemek ne zor( bi de annem ve esim polis gibi bilgisayar telefon yasak. Sizlerle laflamak isterdim bu donemde (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?