kızlar hamile kalanlar hayırlı olsun diğerleri de peşimizden gelir inşallah şimdi kızlar doğru düzgün beslenemiyorum ben
folikasit alıyoruz demir hapı da alırız ama omega3-6 ve kalsiyum eksik kalıyor bence doktorda bişey demedi siz başladınız mı bunları kullanmaya kullanmalımıyız yoksa???
Cnm ben yasamamistim ama inss onemli degildir cnm dr arasiydin
Nesecim tesekkurler..progesterone ignesinin yan etkilerini okudum spotting, bleeding yani hafif kanama olabilir diyor..hemsireyi aradim ulasamadim yarin klinige gidicem insallah ertelenmez transferim..
Onemli degil cnm sen iyi olda inss hersey yolunda gitsin cnm senin icin
mearaba canım bende seni öptüm....eşimle ortak olan iş arkadışımızın 3.bebeği oldu hayırlı olsuna gidiyoruz.erken gelirsem görüşürüz.Yelizcim geldiğini gördüm ama hazılanıp çıkmam gerekiyor öptüm seni canım ilerleyen saatlerde görüşürüz inşaALLAH
merhabalarrrr....
anneannemin vefatı üzerine cuma gününden beri annemlerdeydim, az önce döndüm.... anneannem 115 yaşında ve malesef son bir yıldır yatalak haldeydi, son 2-3 aydır da konuşmuyordu bile. o yüzden Rabbim daha fazla dünyada acı çektirme, yerinde dinlendirir ve mekanı cennet olur inşallahhh.... cenaze de haliyle bir sürü akraba toplandı ve "e artık sizde beklemeyin bi bebek yapın" konulu konuşmalar yapıldı. ne diyeceğimi bilemedim, inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda olur diyebildim sadece.....
.....
mearaba canım bende seni öptüm....
canım benim başınız saolsun mekanı cennet olsun inşalahhh
Sanada iyi geceler cnm benim iyiyim allaha sukur sen neler yapiyorsun bitkisel biseyler kullanacam diyordun basladinmiiyi geceler kızlar nasılsınız bakalımmmm
insallah hepimiz icin canim..2014 bizim yilimiz olsun..
merhaba arkadaşım hikayeni sonuna kadar okudum belkide her cümlende kendimi buldum zaman zaman zor anlarında yanındadım sana sarılıp ağladım yanında yürüdüm zaman zaman ben hayata hep gülen gözlerle bakan pozitif neşeli hayat dolu bir insandım yıllar önce herkesle konuşur hemen arkadaşlık kurar sohpet ederdim şimdi hangi köşeye kaçacağını şaşıran insanlardan saklanan etrafındaki kadınlardan aldığı her hamilelik haberinde yıkılan içene bi ok saplanan insanların surat ifadelerinden bile bir mana çıkartıp sinirlenen sanki hayattan kopmuş acayip bi insan oldum çıktım inşallah bigün bizlerede başlığında başarı kelimesinin geçtiği bir hikaye yazmak nasip olur Allah ım kimseyi böyle bi acıyla sınamasın sadece yaşayan bilir bende şuan 4.tedavimdeyim inşallah sana uğurlu gelen 4 banada uğurlu gelir ve benim içinde son olur dualarını eksik etme üzerimizden sevgiyle mutlulukla kal suret olarak tanımadığım ama yüreğime dokunan yüreğini görebildiğim güzel insan....
Sanada iyi geceler cnm benim iyiyim allaha sukur sen neler yapiyorsun bitkisel biseyler kullanacam diyordun basladinmi
Amin cnm inss
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallahhhh.... günaydın kızlar
amayacım sanada güzel bir hafta dilerim.anneannen içinde dediğin gibi kurtuluşu olmuş.maşaALLAH uzun yaşamış eminim çok güzel anılarınız vardır... Rabbim rahmeti ile muamele etsin inşaALLAHailene ve sana tekrar sabırlar dilerim......
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallahhhh.... günaydın kızlar
hepinize günaydın bunalım yeliz geldiiiiiiiiiii :):)
çatlatma iğnemi yaptım dün akşam yarın OPU var ....yumuoşlar 14.günde anca 18-19 mm oldu yarına kadar 20 olur mu ki
...byüklüklüğü kaliteli olması anlamına mı geliyo ne dersiniz bilemedim yaa
hepinize günaydın bunalım yeliz geldiiiiiiiiiii :):)
çatlatma iğnemi yaptım dün akşam yarın OPU var ....yumuoşlar 14.günde anca 18-19 mm oldu yarına kadar 20 olur mu ki
...byüklüklüğü kaliteli olması anlamına mı geliyo ne dersiniz bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?