2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm ben yasamamistim ama inss onemli degildir cnm dr arasiydin

Nesecim tesekkurler..progesterone ignesinin yan etkilerini okudum spotting, bleeding yani hafif kanama olabilir diyor..hemsireyi aradim ulasamadim yarin klinige gidicem insallah ertelenmez transferim..

kızlar hamile kalanlar hayırlı olsun diğerleri de peşimizden gelir inşallah şimdi kızlar doğru düzgün beslenemiyorum ben
folikasit alıyoruz demir hapı da alırız ama omega3-6 ve kalsiyum eksik kalıyor bence doktorda bişey demedi siz başladınız mı bunları kullanmaya kullanmalımıyız yoksa???

Canim boyle bi drum olsa ztn doktor bilgi verir doktora sormadn bu gbi ilclari icmek tehlikelidir bnce , suanda yni hamilysen yani 12.hftadan ondeysen bebegin ztn henuz senden beslnmeye baslamadigi icin sknti yapma kendine , dha sonrasi icin doktoruna durumu belirt ona gore sna kalsiyum verir die dsunuyrm

Onemli degil cnm sen iyi olda inss hersey yolunda gitsin cnm senin icin

mearaba canım bende seni öptüm....

canım benim başınız saolsun mekanı cennet olsun inşalahhh

Dualarım hep sizinle bana yürekten inan arkadaşım!!!! İnan!!!

Sanada iyi geceler cnm benim iyiyim allaha sukur sen neler yapiyorsun bitkisel biseyler kullanacam diyordun basladinmi

Amin cnm inss

annemlerde kaldığım süre sadece balıkyağı hapımı içtim ama evde olduğumda baltarçın çörekotu polen karışımı, hayıt çayı içmeye ve incir ymeye devam ediyorum tatlımmm

güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallahhhh.... günaydın kızlar

amayacım sanada güzel bir hafta dilerim.anneannen içinde dediğin gibi kurtuluşu olmuş.maşaALLAH uzun yaşamış eminim çok güzel anılarınız vardır... Rabbim rahmeti ile muamele etsin inşaALLAHailene ve sana tekrar sabırlar dilerim......

sağol canım, inşallah dediğin gibi, Rabbim rahmeti ile muamele etsin....

hepinize günaydın bunalım yeliz geldiiiiiiiiiii :):)
çatlatma iğnemi yaptım dün akşam yarın OPU var ....yumuoşlar 14.günde anca 18-19 mm oldu yarına kadar 20 olur mu ki
...byüklüklüğü kaliteli olması anlamına mı geliyo ne dersiniz bilemedim yaa

güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşallahhhh.... günaydın kızlar

canım benim haftasonu çok kalbimden geçti seni aramak, ama eşinlesindir diye bugüne ertelemiştim. akşamda ceneza haberini okuyunca çoook üzüldüm ve kendime kızdım... bitanem başın sağolsun, anneannenin mekanı cennet olsun inşallah... inşallah sende onun kadar yaşa, torunlarınla, eşinle beraber hayatım...

birazdan arayacağımmmm... çoook öptümmm.

Iyi günler canlar nasılsınız yarin test günü bugün bana zaman bitmez gibi geliyor :18:

Olur olur cnm bnm sonra alir gelirsin Miniklerini annesi inşallah

canlarım nasılsınız çok yoğun bir haftadan sonra şükür size kavuştum, gerçi bu haftada durum çok değişik değil ama fırsat buldukça geleceğim inşallah... geçen hafta çoook özledim çünkü sizi... aslında, ben gece yarısı her akşam evden girip okuyorum ama ne yazık ki cevap yazamıyorum... cookiler falan yüzünden... (valla topiğe girip okuyorum, hemen peşine geçmişi siliyorum, onun peşine özelliklerden bir yerler silip bir sürü işlem yapıyorum sonnra bazen gülüp duruyorum halime, bazen de kızıyorum kendime...) inanın okuyupta anında cevap verememek çok kötüüü. sanki yazana cevap verir gibi anında konuşuyorum onunla resmen... delirdim mi neeee

hepinizi çoook öpüyorummm güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahhhh hep böyle gülelimmmm

fıstığm benimmm, ben senin ablanım arada kulaklarını çekebilirim ona göre..... bitanem insanları niye takıyosun sen... herkesi boşver... sen kahkahalar atarak bebişlerini kucakla.... ben insanlar bana sormasın diye napıyorum biliyor musun, direkt benim çocuğum olmuyor biliyo musunuz diyorum, böyle bakakalıyorlar artık... ve bir daha ağızlarını açamıyorlar...

böyle olunca çok rahat tedavime odalandım... acıyacaklar mı bırak acısınlar ama artık beni rahat bıraktılar....daha önce sorularına cevap vermeye çalışıyordum, ezilip bükülüp allah büyük diyordum, onlarda sürekli üzerime geliyorlardı... Hadi.... haddiiiii. yap bi çocuk... şimdi söyleyecek sözleri yok oturup kalıyorlar, ben de önüme bakıyorumm...

ne güzel yarın opun olacak, bugün gez dolaş, temiz hava al... yarın senin için yepyeni bir gün olacak ona göre... ( buraya yazamıyorsam da evden, gece rüyana girerim ona göre) çoook öptüm canım kardeşim benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…