Sultanem çok devam ederse ve sancılıysa rengi başkaysa git doktora korkutmak gibi olmasın canım da ishal yüzünden bebeğini kaybedenleri duymuştum.
Cok sukur bugun bisey yok.dunde oyle cok karin agrim olmadi,rengide normaldi.belki yedigim biseyden oldu.bugunde tam tersi hic cikamadim.karnimda baloncuklar patliyor ve birazda midem bulaniyor.neden oldugunu anlayamadim.insallah bebegime bir zarari yoktur.
nasıl oldun, doktorA gittin mi merak ettim.. meleğin nasıl
Cok sukur ertesi gunu gecti,ogunde tuvalete cikamadimsanirim yediklerimden oldu bogazim masallah hic durmuyor.melegimde cok sukur iyi artik hareketlerini hissedebilirim cok guzel bir duygu.ama genelde acikinca cok hareketleniyor.cok tesekkur ederim sordugun icin Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin.kucaklarimiza almayi nasip etsin.[/QU
bende yaklaşık 3 aylıkken ishal olmuştum ve çk korkmuştum anlıyorum ne hissettiğini merak ettim o yüzden.. iyi olmana çok sevindim :))
güzel kelimesi az kalır hareket ettiği zaman hissettiklerimizin yanında benceee :)) olağanüstü mükemmel bi duygu :))
amiinn bütün melekler sağlıkla gelsin.. göbüşümüze kondular, ordan da kucağımıza konsun güzel meleklerimiz :)))
Cok sukur ertesi gunu gecti,ogunde tuvalete cikamadimsanirim yediklerimden oldu bogazim masallah hic durmuyor.melegimde cok sukur iyi artik hareketlerini hissedebilirim cok guzel bir duygu.ama genelde acikinca cok hareketleniyor.cok tesekkur ederim sordugun icin Allah herkesin bebegine saglik sihhat versin.kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Aminnnnn cogu gitti azi kaldi.ama ben zaman azaldikca daha cok sabirsizlaniyor ve heyecanlaniyorum.sanki zaman hic gecmiyor.daha karnim bile cok cikmadi sanki kucucuk bir top var gibison uc ayinda ne kadar buyuyecek bilmiyorum.
bende çok heyecanlı ve sabırsızım :)) zaten karar verdim 9 ay çok uzuuun :)) yani elbette zamanında gelsin meleğim ama zaman hem çabuk geçiyo 5,5 ay bitti.. hemde hiç geçmiyo gibi... daha yaklaşık 4 ay var.. şimdi hamile olduğumu öğrendiğim ilk anı düşündükçe zaman ne kadar çabuk geçmiş diyorum :)) ama bebeklerimizi kucağımıza alınca aslında anlıcaz zamanın nasıl geçtiğini.. zaten sonrasında da su gibi geçmeye devam edicek :)) yeterki herşey güzel olsun, sağlıkla ve huzurla devam etsin herşey :))
benim göğüslerim kocaman olduu, şaka gibi inanamıyorum bu haline valla :) karnım da belli oluyo epey, basketbol topu gibi :)) bakmaya, hareketlerini izlemeye doyamıyoruz :)
51 kg ile hamile kalmıştım, ilk 3 ay 48 e düştüm... şimdi 56,4 kg yim :)) kiloyla iştahla ilgili bi sorunum yok :) senin iştahın ne durumda? :)
allahıma hergün teşekkür ediyorum ve isteyen herkese bu mucizeyi yaşatmasını diliyorum!!!!
Bende oyleyim gecmise soyle bir bakiyorum ilk gunler aklima geliyor,nasil geldi gecti diyorum.bana hala bir ruya bir hayal gibi geliyor.birde benimki dogal olmadi yani ben (ivf)tup bebek yontemiyle hamile kaldim.hergun Allah ima sukredip,tesekkur ediyorum bana hemen bu nimeti mucizeyi verdi diye.cunku o kadar ugrasip olmayan varki.ben cok sukur hemen kaldim sukurler olsun.
Ben ilk gunlerimde 59kg idim boyum 1.70cm bende hic bel yoktu inceydi.ilk uc ayimda rahatsizlandim 3 hafta hastalikla ugrastim o yuzdende yakladik 5kg kadar verdim.ama sonra almaya basladim belki birbucuk ayda kilo aldim.suan 65kg oldum her aya 1 kg dusuyor buda normal.okulda benim hamile olduguma hala inanamiyorlar. sanirim icten buyuyor suan.istah masallah aldi basini gidiyor suan oldugum yerde gece saat 2 ben bir adet dondurma yedim bu gidisle sonrasinda kg alip basini gidecek.bir sey sorabilir miyim?gobek etrafinda kasintilar basladimi?catlaklar olusuyor mu?bende hafif kasintilar var ama cok sukur suan catlak yok arasira ozel aldigim kremden suruyorum.
kızlaaarrr 24. haftamdayım ve son bikaç gündür mide bulantılarım başladı... hurafe olduğunu düşünüyorum ama hani şu bebeğin saçı çıkıyo söylentisi var ya... yediklerimi çıkarıyorum ara sıra... sizde de bunu yaşayan var mı annişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?