- 11 Ocak 2012
- 61
- 6
- 96
Ben de ilk aylar hep ekşi yiyordum şimdi hep tatlı meyveler istiyor canım. Şeker yüklemesi testi de yaptırmadım henüz. Bu arada bebekler aynı tarihte doğacak gibi gözüküyor :))
Bende daha yaptirmadim sanirim iki hafta sonra.benim iki hafta sonra dr da randevum var o zaman yapilacak sanirim.evet tarihlerimiz aynieger bir degisiklik bir durum olmazsa.bebeginin cinsiyeti kiz mi,erkek mi?eger bir yanlislik yapmadilarsa benimki kiz.
Merhaba canim biraz sıkkın gecn ay doktorda tansiyonuma bkilmisti 13/8 cikti ondn beri hergn sabh ogle aksm ol uyorum aslinda 13 un ustune hic cikmadi ama dkktorm yinede tnsion ilacina bslatti ve gcn hafta 50 lik seker yuklemesinde aclik 94 1 saat sonu 142 oldugu icin 100 luk yukleme istedi ondada ikinci saat sonucm referas ddgerlrindn yuksek cikti ve endokrine yonlendirdi doktorum endokrinci gebelik sekerimin oldugunu ve bunu kontrol altina almmiz gerktigini soyledi ilk dietle denicklermis ayni zamandada gunde 6 kez parmktn test cihaziyla sekerime bkip ysxmami istedi hmn dietisyene yonlndirdi ve epey kisitlmalrla bi liste cikartildi ve bu aydan sonra hic kilo almamami saglicagini belirtti bu dogrumu bilmiyorm ama simdiye kdr nerdeyse 10 kilo aldgm icn ve normldede kilolu oldugm icn buda bir riskmis dundn beri onu uyguluyorum ama cokta korkuyorm hm tnsiyon hm seker sikintili oneriniz varmi yada bunlari yasayan varmi aranizda
Merhaba canim biraz sıkkın gecn ay doktorda tansiyonuma bkilmisti 13/8 cikti ondn beri hergn sabh ogle aksm ol uyorum aslinda 13 un ustune hic cikmadi ama dkktorm yinede tnsion ilacina bslatti ve gcn hafta 50 lik seker yuklemesinde aclik 94 1 saat sonu 142 oldugu icin 100 luk yukleme istedi ondada ikinci saat sonucm referas ddgerlrindn yuksek cikti ve endokrine yonlendirdi doktorum endokrinci gebelik sekerimin oldugunu ve bunu kontrol altina almmiz gerktigini soyledi ilk dietle denicklermis ayni zamandada gunde 6 kez parmktn test cihaziyla sekerime bkip ysxmami istedi hmn dietisyene yonlndirdi ve epey kisitlmalrla bi liste cikartildi ve bu aydan sonra hic kilo almamami saglicagini belirtti bu dogrumu bilmiyorm ama simdiye kdr nerdeyse 10 kilo aldgm icn ve normldede kilolu oldugm icn buda bir riskmis dundn beri onu uyguluyorum ama cokta korkuyorm hm tnsiyon hm seker sikintili oneriniz varmi yada bunlari yasayan varmi aranizda
Minik kelebeğimm hoşgelecek ^_^
canim neredeyse butun mart anneleri
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/533495-2013-mart-anneleri-paylasim-basligi-2088.html
bu baslik altinda yazisiyor
Merhaba arkadaşlar,
Diğer başlıklarda yazdıklarımı kaile alan olmamıştı, burda sağolsun arkadaşlar cevap verdiler:) ben artık sadece bu başlığa yazıyorum:))
Happyest isimli arkadaş şeker sonucundan bahsetmiş. benimde onun değerlerinde cıkmıştı ama bana doktorum bu değerler normal insanlar için kötü, hamilelik şekeri olması için cok daha yuksek cıkması gerek demisti. ben ve bebegim bir anda kilo aldık, sekerden supheleniyordum. ama doktorum yok dedi. seker olduğuna kesin karar vermeleri için 100 luk testide yapmaları lazım zaten. onda 4 kere kan alıyorlar sanırım. insallah birsey yoktur...
Bu arada benimde bir sorum olacak hamile arkadaşlarım. Benim şişliklerim sabaha karşı oluyor, normalde akşam olurmuş sanırım. doktorum tuzdandır dedi ama ben tuzlu yediğimi düşünmüyorum??
bir de kramplarım için magnezyum verdi ama içimi imkansız gibi birşey korkunç bi tadı var kullanan varmı aranızda??? ilaç almak dışında magnezyum için ne yapılabilir????
Hepinize sağlık sıhhat diliyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?