2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Slm
Ben de merak ettim o çizgiyi nasıl oluyor acaba

İnternette okuduğum kadarı ile normalde 3. aydan sonra oluşuyormuş ama kişiden kişiye göre değişiyormuş.
Kimilerinde hiç olmuyormuş..
İkinci ve sonraki hamileliklerde daha kolay ortaya çıkıyormuş..
Kesin olmamakla birlikte bu çizginin erkek bebeğe işaret ettiği de düşünülüyor..

merhaba
bende 7 haftalık hamileyim son adet tarihim 5 haziran
çok rahat bir hamilelik geçiriyorum şimdilik :)
ilk hamileliğimde çok rahattı umarım buda öyle olur :)
bu arada 3 yaşında birde oğlum var:))

gunel 92
Canim dogru soyluyosunda ama cok istiyorum ne bileyim kendimi hazir hiss ediyorum bu arada bu gun adetim oldu ama yinede uzuldum.
Canim senin kac yasin var?[/QUOTE]

Ben 33 yaşındayım ve su an hamile oldugum ıcın de cok mutluyum.
Bu yasımda yanımda 10 yasında cocugum olsun ıstemezdım.
Cunku kendımı yaslanmıs hıssederdım.
İnsanlar önce cocuk yapıyor sonra sorumluluklardan bunalıyor,
ılerıde cocuguna da ben senın ıcın genclıgımı feda ettım, soyle boyle yaptım dıyor
ve ınan o cocugun umrunda bıle olmuyor
annelerımızın bızım ıcın yaptıkları fedakarlıkları bız nasıl sımdı anlayamıyorsak
onlar da oyle olacaklar

ben ınsanın once kendı hayatını yasaması
ılerıde ıcınde ukde kalacak sey bırakmaması taraftarıyım
vucudun degısecek
esınle ıletısımın ılıskın degısecek
sen yasadıkca deneyım kazandıkca okudukca
arastırdıkca bebegıne daha ıyı anne olacaksın
ne kadar olgun olursan ona o kadar faydalı olursun
bu oyuncak bebek degıl sıkıldıgında bırakamazsın
onun gunahı sevabı
yetıstırılmesı
maddı manevı tum gelecegı sızlerın elınde
bu olgunluga da zamanla varılıyor
en azından 23-24 olmadan cocuk dusunmemenı tavsıye ederım

bu zamanda 20 yasında anne olanlara cıdden uzuluyorum
ne demek ıstedıgımı de ancak ılerıde anlayacaklar
sımdı ne desem boş..
insan 20 yasında hayatın anlamını henuz kendısı bılmezken nasıl bır cocugu yetıstırebılır
ınsanlar sussunlar, fatma yapmıs ben gerı kalmıyım mantıgı ıle cocuk yapılmaz
Ama ne yazık kı bu erken yas ebeveyn olma ıstegının cogunlugu bır heves

gunel 92
Canim dogru soyluyosunda ama cok istiyorum ne bileyim kendimi hazir hiss ediyorum bu arada bu gun adetim oldu ama yinede uzuldum.
Canim senin kac yasin var?

Ben 33 yaşındayım ve su an hamile oldugum ıcın de cok mutluyum.
Bu yasımda yanımda 10 yasında cocugum olsun ıstemezdım.
Cunku kendımı yaslanmıs hıssederdım.
İnsanlar önce cocuk yapıyor sonra sorumluluklardan bunalıyor,
ılerıde cocuguna da ben senın ıcın genclıgımı feda ettım, soyle boyle yaptım dıyor
ve ınan o cocugun umrunda bıle olmuyor
annelerımızın bızım ıcın yaptıkları fedakarlıkları bız nasıl sımdı anlayamıyorsak
onlar da oyle olacaklar

ben ınsanın once kendı hayatını yasaması
ılerıde ıcınde ukde kalacak sey bırakmaması taraftarıyım
vucudun degısecek
esınle ıletısımın ılıskın degısecek
sen yasadıkca deneyım kazandıkca okudukca
arastırdıkca bebegıne daha ıyı anne olacaksın
ne kadar olgun olursan ona o kadar faydalı olursun
bu oyuncak bebek degıl sıkıldıgında bırakamazsın
onun gunahı sevabı
yetıstırılmesı
maddı manevı tum gelecegı sızlerın elınde
bu olgunluga da zamanla varılıyor
en azından 23-24 olmadan cocuk dusunmemenı tavsıye ederım

bu zamanda 20 yasında anne olanlara cıdden uzuluyorum
ne demek ıstedıgımı de ancak ılerıde anlayacaklar
sımdı ne desem boş..
insan 20 yasında hayatın anlamını henuz kendısı bılmezken nasıl bır cocugu yetıstırebılır
ınsanlar sussunlar, fatma yapmıs ben gerı kalmıyım mantıgı ıle cocuk yapılmaz
Ama ne yazık kı bu erken yas ebeveyn olma ıstegının cogunlugu bır heves[/QUOTE]

Canim ablam dogru soyluyosun ama ben ailemi cok seviyorum ve bu arada sogleyeyim ben Azeriyim onun icin bizim aileliklerin temelii cooook guclu olur ve aileye fazla duskun oluyoruz onun icin bence bebegin bize bir problemi olmaz.Canim ben seni cok guzel anladim ve cok sagol
Allah Bebegini Saglicakla Kucaginiza almayi nasib etsin.Allah Anali -Babali Bugutsun

Bende ilk çocuğuma hamileyim :) Yarın 8. haftama gireceğim. Herşey çok güzel ama 24 saat kesintisiz mide bulantısı berbat

selam kızlarr :)))

çok mutluyum çünkü bebeğimi gördüm bugün :)) kalp atışlarını gördüm :)) 16.4 mm miş :))) artık dahada bi inandım anne olucağıma :)) rabbim herkeze bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah :))))

kızlar mrb..benim de sat 6 haziran. geçen c.tesi doktora gittik keseyi gördük :)) haftaya da kalp atışları için gel dedi doktor. bir sürü test yaptı hepsi normal dedi. çok fena bulantım var sizde de oluyor mu? çubuk krakerle geçirmeye çalışıyorum. işe yarıyor tavsiye ederim. sabah uyanınca yataktan kalkınca birkaç tane yerseniz ii geliyor :)))

bu arada geçen hafta 5.haftadasın dedi doktor. doğal olarak bu hafta da 6.haftadayım. ama buradaki takvim neden bir hafta sonrayı yani 7.haftayı gösteriyor anlayamadım. sat 6 haziran benim..

bişe daha söylicem arkadaşlar. doktora gitmeden önce yani hamile olduğumu idrar testinde öğrendiğim zamanlarda çiğ köfte yedim ben hem de iki kez ama kese oluşmamıştı daha o zamanlar. geçen hafta doktora gittiğimde çiğ et çiğ köfte yok dedi.ben de tırstım biraz.az önce de internette baktım biraz da zararları neymiş diye. bebeğe zararı varmış yani. çok korkuyorum inşallah bişe olmaz yaa..

tMerhaba gercekten cok korkuyorum dun sali gunu sag ymrtaligmda bi agri oldu doktr istrahat et gecmzse gl dedi bugn asknda minik batmlar oldy bi iki defa cok bisi yoktu ama evhmdan doktora gttim bbegimn klp atislarini gorduk ama sorun su ki rahim icinda kanama olusmus o agrida o yuzdnmis eger knama artarsa bebekte knla birlikte atilabilirmis bnn icn yatak istirahati verdi hic klmadan sadece wc icn kalkcaksn dedi cok korkuyorum bebegime bisi olursa diye bna onerinuz varmi

Şimdiki çiğ köfteler bulgurlar yapılıyor çiğ etle değil, korkmana gerek yok.
Çiğ et bıle olsa o kadar erken donemdekı bebıse zarar vermeyecektır, merak etme..

Bu durumda kısmet demek lazım; yapman gereken istirahatıne agrın olsun olmasın devam etmek ve beklemek..
Kanama geçtıkten sonra rahatlarsın..

Kızlar ben de baska topikteydim ama bugun sizleri gördüm. Benim de sat 10 Haziran ve 7 haftalık hamileyim. Salı gunü kalp atışlarını duyduk. 4 yasında bir de oğlum var ama bu sefer cok daha zorlanıyorum.. Hic geçmeyen mide bulantisi ile uğraşıyorum. İlk hamileliğimde böyle seyler hic olmamıştı. Cok kolay bir hamilelik geçirmiştim. Bakalım ne zaman gelicek mide bulantilarim. Son aya kadar yaşayanlar duyuyordum, inşallah onlardan biri olmam.. Herkese guzel paylaşımli rahat bir hamilelik dilerim..

Bence yuregini ferah tut.. Eğer ters bisey olursa da hayırlısı buymuş diye duşun, doktorun dediklerini uygula ve kendini hic uzme.. Üzülmek de iyi gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…