Slm
Ben de merak ettim o çizgiyi nasıl oluyor acaba
Yavrucum bu ne acele...
Bu yaşta ne bebeği..
Karar senin ama inan yaşın genç olduğu için bu kadar erken anne olmak ileride seni üzebilir..
Çünkü bebek çok güzel çok değerli tabii ama
hayatını oldukça kısıtlayacak..
Henüz yaşaman gereken, görmen gereken birçok şey var..
Tedavilerinizi güzel güzel olun ama acele etmeyin kesinlikle..
Ayşe yaptı Fatma yaptı, kaynanamlar soruyor vs vs bunlara takılma..
Sen önce kendini yetiştir, bebek sahibi olmanın önemini, onu yetiştirmenin nasıl bir süreç olduğunu vs..
Bu arada da tedavileriniz biter..
İleride bana hak vereceksin..
Çocuk kolay bir sorumluluk değil,
bu genç yaşında ben acele etmemeni tavsiye ederim..[/QUOT
Canim dogru soyluyosunda ama cok istiyorum ne bileyim kendimi hazir hiss ediyorum bu arada bu gun adetim oldu ama yinede uzuldum.
Canim senin kac yasin var?
gunel 92
Canim dogru soyluyosunda ama cok istiyorum ne bileyim kendimi hazir hiss ediyorum bu arada bu gun adetim oldu ama yinede uzuldum.
Canim senin kac yasin var?
8. hafta içinde ultrasona giren varmı topikleriniz kaç mm
bişe daha söylicem arkadaşlar. doktora gitmeden önce yani hamile olduğumu idrar testinde öğrendiğim zamanlarda çiğ köfte yedim ben hem de iki kezama kese oluşmamıştı daha o zamanlar. geçen hafta doktora gittiğimde çiğ et çiğ köfte yok dedi.ben de tırstım biraz.az önce de internette baktım biraz da zararları neymiş diye. bebeğe zararı varmış yani. çok korkuyorum inşallah bişe olmaz yaa..
tMerhaba gercekten cok korkuyorum dun sali gunu sag ymrtaligmda bi agri oldu doktr istrahat et gecmzse gl dedi bugn asknda minik batmlar oldy bi iki defa cok bisi yoktu ama evhmdan doktora gttim bbegimn klp atislarini gorduk ama sorun su ki rahim icinda kanama olusmus o agrida o yuzdnmis eger knama artarsa bebekte knla birlikte atilabilirmis bnn icn yatak istirahati verdi hic klmadan sadece wc icn kalkcaksn dedi cok korkuyorum bebegime bisi olursa diye bna onerinuz varmi
tMerhaba gercekten cok korkuyorum dun sali gunu sag ymrtaligmda bi agri oldu doktr istrahat et gecmzse gl dedi bugn asknda minik batmlar oldy bi iki defa cok bisi yoktu ama evhmdan doktora gttim bbegimn klp atislarini gorduk ama sorun su ki rahim icinda kanama olusmus o agrida o yuzdnmis eger knama artarsa bebekte knla birlikte atilabilirmis bnn icn yatak istirahati verdi hic klmadan sadece wc icn kalkcaksn dedi cok korkuyorum bebegime bisi olursa diye bna onerinuz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?