2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Selam arkadaslar,bende tup bebek ile hamile kaldım 5.5 günlük hamileyim neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz,neler iciyorsunuz.hangi vitaminleri alıyorsunuz.

Hayırlısı olsunn..Tebrik ederim. İnsallah Allah tamamına erdirir.
Ben sadece folic acid iciyorum henuz, 3 aydan sonra diğer vitaminlere baslatmıştı ilk dogumumda da doktor. Bu sefer de oyledir sanırım. Yemek olayına gelince bugunlerde sadece ekmek peynir yogurt ve domates yiyebiliyorum. Midem sadece bunları alıyor. İnsallah gitgide açılıcak.

Cnm sen hamilelik takvimini eklesene profilinden, bebişin gelişimini de görmüş olursun.

Cnm sen hamilelik takvimini eklesene profilinden, bebişin gelişimini de görmüş olursun.

Evet canım uğraşmak lazım onunla..Vakit ayıramadım bir turlu. Oglumun dogum gunu yarın da hazırlık halindeyim bir yandan. Bir de mide bulantıları derken kendimi unuttum sanırm..

kızlar benm de mart sonu inşallah doğumum. buaralar ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. korkuyorum. sizlerde de oluyor mu acaba. hafatya cuma kontrolüm. inşallah bu sefer bebeği de görücez. hayırlısı olsun hepimiz için

Arkadaslar bir sorum olacakti..

Cogumuz asagi yukari 5-8 haftalik hamileyiz..
Aranizda daha yeni hamile olmasina ragmen kabizlik problemi olan varmi?
Diger topiklere baktim ordakilerin cogu 5/6 ay hamile..

Benim karnimda siskinlik, kabizlik ve sancilanma var..
Aranizda bunlardanda sikayetci olan varsa bildirsin neolur :)

Tesekkurler x

Son düzenleme:

bu tür şikayetler erken dönemde de olabiliyor
sancı vs bende de vardı
yeıdklerıne dıkkat et
yıyıp hemen uzanma
soda ıc

Kabızlık yok fakat şişkinlik ve sancılanma bende de var. Ama doktorum normal olduğunu söyledi. Kabızlık olayına dikkat et, yediklerine dikkat et ve duzenli olarak tuvaletini yapmaya çalış.
Bir sure sonra yoluna girer umarım.

Kasıklarındaki ağrıdan korkma bence. Bende de var ama ilk bebeğmde de vardı aynı durumlar. Sonucta kolay bişey değil içinde bir bebek büyütüyorsun. Rahim genişlemeye başladı ve o da sancı yapıyor. Cok normal demişti doktorum bu durumlar için. Umarım bebeği de ultrasonda görürsünüz en kısa zamanda.

Kızlar hadi Mart anneleri artık artmiş olmalı.. Cogunlugu saglayamadikbir türlü.. Herkes günlük yaşadıklarını paylaşsın. Hepımiz aynı donem olduğumuz için muhtemelen aynı problemleri yasiyoruzdur. Benim kasıklarımda ağır var 2 gündür daha önce yoktu. Bugun 8. Hafta başladı.. Sanırım bu haftalarda normal.. Mide bulantilarim çubuk kraker sayesinde daha kontrol altında..

Allah nasip ederse bende bir mart annesi olucam,düşündükçe çok heyecanlanıyorum,ilk bebeğim herşey de çok yeniyim,ufacık bişeyde hemen panik olabiliyorm.muhtemel doğum tarihim 24 mart.şuan 6.haftam bitmiş gözüküyor,bu hafta da inşallah,kalp atışlarını duyucaz.Alllah hepimize sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Benim de muhtemel dogum tarihi 17 Mart:) cok az var aramızda. Bu ikinci bebeğim benim. Herkes sorularını sorsun birbirine bilenler de yardımcı olsun bence.. Sen de panik olmadan stres olmadan önce sor belki biz de aynı seyleri yasiyoruzdur.

Merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim doğumum allah nasip ederse mart ayına geliyor sizlerle birlikte bu topikde paylaşmak isterim bende hepinize hayırlı olsun allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inş...

çokk sağol cnım benimkasıklarımda ağrı oluyo hemen panik oluyorum,progestan kullanıyorum her ihtimale karşı tedbir amaçlı.ama dr.um normal oldugunu rahmin genişlediği için ağrı yaptığını söledi.ee senin nasıl geçiyo? sen tecrübelisindir 2. bebişin

Selam arkadaslar,bende tup bebek ile hamile kaldım 5.5 günlük hamileyim neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz,neler iciyorsunuz.hangi vitaminleri alıyorsunuz.

canım hayırlı olsun tebrik ederim allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,canım beniimde pazar günü 6 haftam bitti 7. haftanın içindeyim,ben progestan ve folik asit kullanıyorum.normal besleniyorum sigara ıcmıyodum zaten,ayriyetten asitli tüketmiyorum şimdilik bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…