Kızlar nerde bu Mart anneleri???
Selam arkadaslar,bende tup bebek ile hamile kaldım 5.5 günlük hamileyim neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz,neler iciyorsunuz.hangi vitaminleri alıyorsunuz.
Hayırlısı olsunn..Tebrik ederim. İnsallah Allah tamamına erdirir.
Ben sadece folic acid iciyorum henuz, 3 aydan sonra diğer vitaminlere baslatmıştı ilk dogumumda da doktor. Bu sefer de oyledir sanırım. Yemek olayına gelince bugunlerde sadece ekmek peynir yogurt ve domates yiyebiliyorum. Midem sadece bunları alıyor. İnsallah gitgide açılıcak.
Cnm sen hamilelik takvimini eklesene profilinden, bebişin gelişimini de görmüş olursun.
Cnm sen hamilelik takvimini eklesene profilinden, bebişin gelişimini de görmüş olursun.
Arkadaslar bir sorum olacakti..
Cogumuz asagi yukari 5-8 haftalik hamileyiz..
Aranizda daha yeni hamile olmasina ragmen kabizlik problemi olan varmi?
Diger topiklere baktim ordakilerin cogu 5/6 ay hamile..
Benim karnimda siskinlik, kabizlik ve sancilanma var..
Aranizda bunlardanda sikayetci olan varsa bildirsin neolur :)
Tesekkurler x
Arkadaslar bir sorum olacakti..
Cogumuz asagi yukari 5-8 haftalik hamileyiz..
Aranizda daha yeni hamile olmasina ragmen kabizlik problemi olan varmi?
Diger topiklere baktim ordakilerin cogu 5/6 ay hamile..
Benim karnimda siskinlik, kabizlik ve sancilanma var..
Aranizda bunlardanda sikayetci olan varsa bildirsin neolur :)
Tesekkurler x
kızlar benm de mart sonu inşallah doğumum. buaralar ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. korkuyorum. sizlerde de oluyor mu acaba. hafatya cuma kontrolüm. inşallah bu sefer bebeği de görücez. hayırlısı olsun hepimiz için
Allah nasip ederse bende bir mart annesi olucam,düşündükçe çok heyecanlanıyorum,ilk bebeğim herşey de çok yeniyim,ufacık bişeyde hemen panik olabiliyorm.muhtemel doğum tarihim 24 mart.şuan 6.haftam bitmiş gözüküyor,bu hafta da inşallah,kalp atışlarını duyucaz.Alllah hepimize sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Benim de muhtemel dogum tarihi 17 Mart:) cok az var aramızda. Bu ikinci bebeğim benim. Herkes sorularını sorsun birbirine bilenler de yardımcı olsun bence.. Sen de panik olmadan stres olmadan önce sor belki biz de aynı seyleri yasiyoruzdur.
Selam arkadaslar,bende tup bebek ile hamile kaldım 5.5 günlük hamileyim neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz,neler iciyorsunuz.hangi vitaminleri alıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?