2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
güle güle arkadaşım benden yana hakkım varsa helal olsun sende helal et hmmmm arayıda fazla açma haa bizler oğurmadan al internedini en yakın zamanda görüşürüz inşallah

güle güle canım. en kısa zamanda tekrar bekliyoruz. kendine ve bebişine çok iyi bak. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Ya bende bu kilo işine çok takılıyorum yemediğim şey kalmıyo rabbim bize sağlıklı bebekler nasip etsin bide benim oğlumun tek arterı yok göbek bağında bi damar eksik dolayısıyla sizinkilerden daha az besleniyo oğlum olsun allahım benim oğlumu zor durumda bırakmaz nasibi öyleymiş allahımı çok sviyorum varır bir hayır

Ben yatsan ın Jou Jou diye bir bebek yatağı var onu aldım sitesinden bakabilirsin.Eşim mobilya ihracatı yapıyor yatsanla da çalışıyorlar oyüzden güveniyorum.

Gule gule rabbim yardımcımız olsun bidahaki geldiğinde bebekleimizin gazlarından bahsederiz inşallah

hmmm bende öyleyim berbek kilo alsın diye neler neler yiyorum banada doktor gelişimi 10 gün geri dedi ama suyu felan iyi olduğu için düzenli kontlole gitcez işte salı bidaha var hem biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahtan rabbim büyük o korur meleklerimizi sen içini ferah tut bendoktor gelişimi durmuş diyene kadar takmıcam artık kilouyu öle bi karar aldım kendimce hem ben hem bebeğim üzülüyo ne gertek var ama dimi

sabah çıktım yeni geldim. bana ne oluyor da ev gezmesine gidiyosam şu halimle. annemle teyzeme gittik. geçen sene mart doğum yapmıştı oğlu bir hareketli bir sesli şimdiden ooof of dedim valla. napıcaz biz bilmiyorum. ayaklarım da şişti orda yediklerimin bazıları tuzluydu. otursana evinde di mi artık pek çıkmasam iyi olur.

cnm benim yavrun ve sen allaha emanet olun..net isini hallet yaaa bak tarihler alindi 2haftaya dogumlar baslayacak.. daha hikayeleri okucazzz beraberrr :-D

ekledim tatlım

doğum tarihleri netleşen arkadaşlar verdiğiniz tarihlerde kaç haftalık olacaksınız belirtirseniz ekleyeceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-dogum-hikayeleri.html#post28559881

ayrıca hastane ismi filan eksikleri tamamlayalım :13:

iyi akşamlar güzel anne adayları. kendinize bebişlerinize çok iyi bakın.

biz kaçalım artık :)

Ay sorma ya akşama kız isteme merasimi var kaçırmak istemiyorum özellikle damat 40 kız 35 yaşında ve hiç evlenmemiş olunca ammaaaaaq kocaım beni göturmeyeceğini söyledi dun yuzde 70 yol aldım gitme konusunda ama bakalım işin kötusu iki adım atsam nefesim daralıyor ,

Bu arada insanlar ne şanslı hem annesi var hem teyzesi maşallah benim bırak teyzeyi ne annem ne babam var olsun rabbim var
Allah uzun ömurler versin annenede teyzenede

Orada doğum nekadarmış bide yeri nerde tatlım

İncirli'de hastane. Ben 2012 fiyatlarını almıştım doktorum dışarıdan olacak. tam emin değilim ama hastaneye 1750 vercem diye kalmış aklımda. Doktoruma ne kadar vereceğimi inanır mısın hala bilmiyorum. Tavsiye ile gittim her soruşumda ben sana en uygunundan yapacağım deyip konuyu kapatıyor :)) Asistanı haftaya hastaneden ilgili kişinin telefonunu verecekmiş o zaman öğreneceğiz maliyeti...
Hizmet hastanesi ile ilgili tüm okuduğum yorumlar olumluydu bu arada. İki arkadaşım miyom ameliyatı oldu orda ve çok memnun kaldılar. Hastane araştırmasındaysanız tavsiye ederim.

Canım bnm moral bozcak bi durum yok ne sıkıntılar atlattık biz 2li 3lü testlerde çok şükür bugünlere geldik ultrason ölçümleri yanlış olabiliyo hem bebeğin tehlikeli haftaları atlatmış Allah'ın izniyle doğsa da bu saatten sonra sıkıntı yaratmaz hem sen kafaya takınca da olumsuz etkilenir bebiş o yüzden iyi düşün iyi olsun

maşallah gülüşüm miniğine kocaman olmuş artık inşallah sağ salim alırsın kucağına
Saolasın bacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin

Amaçok pahalıymış yaaaa. Okadar param olsaydı kesinlikle bağcılar medipolde olmayı isterdim çok guzel bi hastane .-allah kolaylık versin bu arada doğumlarımıza

Aa meltemizmir okuyomuş burayı ne tatlı oğlu oldu onun şubat annelerinden di yanlış hatırlamıyosam maşallah oğlua çok şeker eşime doğum resimlerini gösterip ağadım eşimde öyle baktı sadece erkek milleti işte

selam hepınıze , subat annelerınden geldım sızde de baslamıs dogumlar telaşlar , sezeryan olacak annelere tavsıyem hıc korkmayın ben hıc amelıyat olmamıs gıbıyım
gogus catlakları ıcın kakao yagı bulundurun ben lansınıhtan fayda gormedım ınternetten dogru emzırme teknıklerını ogrenın aventın gogus baslıgını edının,
ben cantaya 2 hastane cıkısı 1 tane 5lı zıbın 15 tane be 1 paket ıslak mendıl emzık 2 corap kalın battanıye tasıma koltugu bebek ıcın koydum kendıme depent hasta bezı 2kulot (kullanmadım) 2 gecelık 1 sabahlık atlet sudyen koydum 1 gecelık 4 depent kalın havlu corap 1 sabahlık kullandım pıjama goturmedım gerekde duymadım gecelık yarım kollu olursa damar yolu rahat oluyor saboo tarzı terlıkler rahat oluyor lohusa tacı kozmetık arzuya gore koyarsınız

hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum

Amaçok pahalıymış yaaaa. Okadar param olsaydı kesinlikle bağcılar medipolde olmayı isterdim çok guzel bi hastane .-allah kolaylık versin bu arada doğumlarımıza

Söylemeyi unutmuşum epidural sezeryan içindi o ücret. Epiduralsiz 500 tl daha ucuz olmalı. ama evet biraz pahalı bir hastane çoğu özele göre. Benim doktorum normalde acıbademde yapıyor o yüzden hizmet deyince ben çok sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…