kızlarrr ben hepinizle vedalaşayım...
inşaallah internet işini çözeceğim...
hepinizi çok seviyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. bana dua edin.
benimde dualarım sizlerle.
beni unutmayın yine gelicem. gün gün yapılan yazışmaları da kaçıracağım için çok üzülüyorum.
hazırlıklar beni bekliyo. aman erken doğurmayın baak.
haklarınızı helal edin. o kadar şey paylaştık.
8 aydır burdayım. benim evim gibi oldu burası. ilk hamile olduğumu da burda paylaştık.
oy oyy ne günlerdi. şimdi geldik mi sonuna. zaman ne kadar hızlı geçiyor.
şimdi yavrumuzu kucağımıza alacağız günleri sayıyoruz. sezeryandı normal doğumdu,
uyutmalıydı bayılmalıydı derken hani demiştik ya kimsenin içinde kalmamış bizim de
kalmaz kızlar hiç kafanızaa takmayın. Rabbim neyi nasip ettiyse öyle olacak. yeter ki hayırlı
ve sağlıklı olan olsun.
lafı da amma uzattım doğum hikayesi gibii.
öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnn
:54
hepinizi çok seviyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. bana dua edin.
beni unutmayın yine gelicem. gün gün yapılan yazışmaları da kaçıracağım için çok üzülüyorum.
8 aydır burdayım. benim evim gibi oldu burası. ilk hamile olduğumu da burda paylaştık.
şimdi yavrumuzu kucağımıza alacağız günleri sayıyoruz. sezeryandı normal doğumdu,
uyutmalıydı bayılmalıydı derken hani demiştik ya kimsenin içinde kalmamış bizim de
kalmaz kızlar hiç kafanızaa takmayın. Rabbim neyi nasip ettiyse öyle olacak. yeter ki hayırlı
ve sağlıklı olan olsun.
üzülme gülüşüm bidaha ki kontrolüne kadar bol bol uyumaya çalış evin içindede olsa çok yürüme ne kadar yesende bebeğe uyku çok kilo aldırıyo hem bebeğinin kilosuda güzel maşallah benim 36. aftanın 5. günü 2300 çıktıya sıkıntıya girip bebişinide tedirgin etme inşallah bi sorun yok
evet visco yada yaylı ortopedik falan önerilmiyor sert sünger iyi diyorlar nasıl oluyor sert sünger?poliüretan süngerler var aynı seymı acaba? magazalardakıler pek bısey bılmıyor satmak ıcın hep övüyorlar
ve sağlıklı olan olsun.
hmmm bende öyleyim berbek kilo alsın diye neler neler yiyorum banada doktor gelişimi 10 gün geri dedi ama suyu felan iyi olduğu için düzenli kontlole gitcez işte salı bidaha var hem biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahtan rabbim büyük o korur meleklerimizi sen içini ferah tut bendoktor gelişimi durmuş diyene kadar takmıcam artık kilouyu öle bi karar aldım kendimce hem ben hem bebeğim üzülüyo ne gertek var ama dimiYa bende bu kilo işine çok takılıyorum yemediğim şey kalmıyo rabbim bize sağlıklı bebekler nasip etsin bide benim oğlumun tek arterı yok göbek bağında bi damar eksik dolayısıyla sizinkilerden daha az besleniyo oğlum olsun allahım benim oğlumu zor durumda bırakmaz nasibi öyleymiş allahımı çok sviyorum varır bir hayır
ekledim tatlımHerkese günaydın,
Dün doktor kontrolümüz vardı. Oğluşum maaşallah biraz büyükmüş bu nedenle sezeryana karar verdi doktorcum. 28 şubat yada 1 martta bebişimi kucaklayacağım inşallah. Hastanemi de belirleyince sanki doğurmuşum gibi bir rahatlık geldi :))
Darısı herkesin başına.
Bu arada ben de tabloda yer alabilir miyim şifaa? (yaş 31, istanbul, SAT:31 mayıs, ilk bebek)
sabah çıktım yeni geldim. bana ne oluyor da ev gezmesine gidiyosam şu halimle. annemle teyzeme gittik. geçen sene mart doğum yapmıştı oğlu bir hareketli bir sesli şimdiden ooof of dedim valla. napıcaz biz bilmiyorum. ayaklarım da şişti orda yediklerimin bazıları tuzluydu. otursana evinde di mi artık pek çıkmasam iyi olur.
ekledim tatlım
doğum tarihleri netleşen arkadaşlarverdiğiniz tarihlerde kaç haftalık olacaksınız belirtirseniz ekleyeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-dogum-hikayeleri.html#post28559881
ayrıca hastane ismi filan eksikleri tamamlayalım :13:
Çok teşekkürler. Ben tam 39 haftalık oluyorum 1 martta. Hastane de İstanbul Hizmet hastanesi.
Orada doğum nekadarmış bide yeri nerde tatlım
Kızlar şimdi drden geldim.yine biraz moralim bozuldu.bebişim 9 gün içinde sadece 65 gr lmış.en son 2700 dü bugün 2765 gr çıktı.dr haftaya tekrar bakarız eğer kilo alımı aynı seviyedeyse gelişimi durmuş demektir dedi.okadar yememe rağmen kilo yok kuzumda.çatı muaynemiz için çatın iyi bir sorum çıkmazsa eğer istersen normal doğurabilirsin dedi.
Saolasın bacım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsinmaşallah gülüşüm miniğine kocaman olmuş artık inşallah sağ salim alırsın kucağına
İncirli'de hastane. Ben 2012 fiyatlarını almıştım doktorum dışarıdan olacak. tam emin değilim ama hastaneye 1750 vercem diye kalmış aklımda. Doktoruma ne kadar vereceğimi inanır mısın hala bilmiyorum. Tavsiye ile gittim her soruşumda ben sana en uygunundan yapacağım deyip konuyu kapatıyor :)) Asistanı haftaya hastaneden ilgili kişinin telefonunu verecekmiş o zaman öğreneceğiz maliyeti...
Hizmet hastanesi ile ilgili tüm okuduğum yorumlar olumluydu bu arada. İki arkadaşım miyom ameliyatı oldu orda ve çok memnun kaldılar. Hastane araştırmasındaysanız tavsiye ederim.
Amaçok pahalıymış yaaaa. Okadar param olsaydı kesinlikle bağcılar medipolde olmayı isterdim çok guzel bi hastane .-allah kolaylık versin bu arada doğumlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?