mide yanması başladı çok fenaaa.şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez[/QUOTE
canım bendede çok oluo en başından beri rennie verdi doktor şarapçılar gibi dikiorum valla tepeme ama bi yudumda kesio rahatlatıo kaç şişe bitirdim ben bi zararıda yokmuş
maşallah kuzunaun boyuna,kilosuna,hareketine kısacası herşeyine maşallahselam kızlar epeydir giremiyordum. Annemler gelmişti memleketten çok mutlu ettiler beni:))))) bi ton hediye getirmişler:)))) şimdi yolcu ettim evimi temizledim duşumu aldım size yazıyoruuummm:) dün doktor amcaya gittik kuzumla. çok hareketli bu ne böyle dedi doktor amcamız. Boy 50 cm kilo 3300 gösteriyor 3100 falandır dedi. Suyu gayet iyi dedi. Doğum yöntemimi sordum normal dedi. çok korkuyorum dedim. Merak etme hallederiz dedi. Anneannesine poz verdi kuzum. Bal dudak koca yanak:))))yusyuvarlak yüzü olacak kocam gibi:)))
doğum tarihi verebilir misiniz dedim o belli olmaz işte dedi.3 hafta 4 hafta içinde bekliyoruz kızımı. Doğum korkum kalmadı. Onun için her acıya katlanırım allah ın izniyle.
Bebek odası geldi herşeyi hazır doğum çantası hazır bi kızımız yok daha meydanda...
Neyse ben bi geçmişi okuyayım. öptük hepinizi
senin kuzunada maşallah cnm.bence dr nin verdiği ilacı kullan.akıntı durumu ciddi bir surum çünküselam oğluşumun teyzeleriiiiKontrolden geldik şimdi oğlum gayet sağlıklıymış herşeyi normal gözüküyomuş 2200 gr olmuş paşam Doğum pozisyonumuzu da almışız Babasının ayaklarını hissediyorum minnacık dediği yer de gerçekten ayaklarıymış Akıntı problemim var biraz bi önceki kontrolde verdiği fitil alerji yapmıştı sabaha kadar uyuyamamıştım kaşıntıdan yeni bi tane daha yazdı kullansam mı bilemedim korkuyorum kullanmaya da napsam ki :97:
günaydın şeker anneleriiimmmmGünaydın diyorum çünkü anca kalktım Gece boyu uyuyamadım sizler nasılsınız ?? Ben bugün çok mutluyum hiç işim yok tüm gün oturcam :118: Hatta komşuya gideyim diyorum azcık dedikodu yaparım:111: Bu arada kızlar en son kontrole 2.5 hafta önce gittim doktora da sormayı unuttum ne zaman geliyim diye ben ne zaman gitcem dr a bi el atıverin
Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum
Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim
kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?
bende bildireyim bari doğum ücretiniben Kayseri deyim kontrollerimi devam ettiğim ve de doğum düşündüğüm özel hastanede mesai saatiyse eğer 400 tl mesai dışı saat se 500 tl hem normal hem sezeryan fiyatları aynı :2: dr. muayene ücreti ise 35 tl nst için extra ödeme yok darısı başınıza
kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştimacaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:
Kızlar şimdi drden geldim.yine biraz moralim bozuldu.bebişim 9 gün içinde sadece 65 gr lmış.en son 2700 dü bugün 2765 gr çıktı.dr haftaya tekrar bakarız eğer kilo alımı aynı seviyedeyse gelişimi durmuş demektir dedi.okadar yememe rağmen kilo yok kuzumda.çatı muaynemiz için çatın iyi bir sorum çıkmazsa eğer istersen normal doğurabilirsin dedi.
bende vitamin kullanmıyorum demir ilacı magnezyum kalsıyum balık yağı birde bunlar bile cok gelmeye başladı artık idemde ekşime oluyor sıkça.... iş yapmaya gelince kendim evde ufak işleri yapıyorum ama misafır agırlamıyorum bir yere gittiğimde de yerimden kalkmıyorum kim ne derse desin benim için bebeğim önemli ilk önce o gelirkızlar selam, bugün son günüm biliyorsunuz yazamadım yoğunluktan toparlanıyorum bi taraftanda. başım ağrıdı..
biraz garibim bugün dönüp dönmeyeceğimde belli olmadığı için. arkadaşlarımda çok üzgün.
hala ayrılıcak gibi hissetmiyorum kendimi neyse yoluma bakacağım artık bir na önce hazırlıklarımı
tamamlamam lazm.
ya böyle şeyler olabiliyor. benimde başıma geldi gittiğimiz biyerde bulaşık yıkamak zorunda kaldım kaynanamda öyle izledi. görümcemle birlikte
yıkıyoduk. dediki anne yardım etsene al kızın elinden.. doğumu kolay olur dedi düşünsinize aynen bböle baktım onatöbe est. ya.
deli oluyorum bu düşüncesizliklere.
ben geçen ay vitamini bıraktım sadece. kan hapına devam. balık hapı kullanıyorum birde sancıma göre magnezyum.
mesai saatine göre farklı tarife vermeyi deilk defa duydum insan nasıl denk getirsin mesai ssaatineekomediler ya.
kız o kadarcık hurmadan bişicik olmaz
bende artık birer birer yesemmi diyorum.
Kızlar şimdi drden geldim.yine biraz moralim bozuldu.bebişim 9 gün içinde sadece 65 gr lmış.en son 2700 dü bugün 2765 gr çıktı.dr haftaya tekrar bakarız eğer kilo alımı aynı seviyedeyse gelişimi durmuş demektir dedi.okadar yememe rağmen kilo yok kuzumda.çatı muaynemiz için çatın iyi bir sorum çıkmazsa eğer istersen normal doğurabilirsin dedi.
saol tatlım ben biraz daha bakayım o zaman
kızlarrr ben hepinizle vedalaşayım...
Inşaallah internet işini çözeceğim...
Hepinizi çok seviyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Bana dua edin.
Benimde dualarım sizlerle.
Beni unutmayın yine gelicem. Gün gün yapılan yazışmaları da kaçıracağım için çok üzülüyorum.
Hazırlıklar beni bekliyo. Aman erken doğurmayın baak.
Haklarınızı helal edin. O kadar şey paylaştık.
8 aydır burdayım. Benim evim gibi oldu burası. Ilk hamile olduğumu da burda paylaştık.
Oy oyy ne günlerdi. şimdi geldik mi sonuna. Zaman ne kadar hızlı geçiyor.
şimdi yavrumuzu kucağımıza alacağız günleri sayıyoruz. Sezeryandı normal doğumdu,
uyutmalıydı bayılmalıydı derken hani demiştik ya kimsenin içinde kalmamış bizim de
kalmaz kızlar hiç kafanızaa takmayın. Rabbim neyi nasip ettiyse öyle olacak. Yeter ki hayırlı
ve sağlıklı olan olsun.
Lafı da amma uzattım doğum hikayesi gibii.
öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnn
:54
maşallah gülüşüm miniğine kocaman olmuş artık inşallah sağ salim alırsın kucağınaSelam oğluşumun teyzeleriiiikontrolden geldik şimdi oğlum gayet sağlıklıymış herşeyi normal gözüküyomuş 2200 gr olmuş paşam doğum pozisyonumuzu da almışız babasının ayaklarını hissediyorum minnacık dediği yer de gerçekten ayaklarıymış akıntı problemim var biraz bi önceki kontrolde verdiği fitil alerji yapmıştı sabaha kadar uyuyamamıştım kaşıntıdan yeni bi tane daha yazdı kullansam mı bilemedim korkuyorum kullanmaya da napsam ki :97:
Merhaba, bozma moralini. Ben beslenmeme çok dikkat etmeye çalıştım, hep faydalı şeylerden zaman zaman ipin ucunu kaçırarak. Hep normal gitti kilo alımı. Ben daha çok kilo alır sanıyordum oysa, hani kaliteliydi ya yediklerim (süt, yumurta, et tavuk, balık, meyve sebze vs.). Bir hafta saçma sapan şeyler yemiştim. Hem düzensizdi hem de hep dışardan yemek zorunda kalmıştık. Yaş pasta, kola, abur cubur, cips, pizza vs. Bebeğim o hafta en hızlı kilosunu almıştı. Hatta doktorum "maşallah iyi bakmışsın" dedi. Allah aşkına şu yediklerimin bebeğime ne faydası var? Öyle kilo alımı şurda dursun. Sağlıklı beslenmeye çalışmaya devam. Üzme kendini.
kızlarrr ben hepinizle vedalaşayım...
inşaallah internet işini çözeceğim...
hepinizi çok seviyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. bana dua edin.
benimde dualarım sizlerle.
beni unutmayın yine gelicem. gün gün yapılan yazışmaları da kaçıracağım için çok üzülüyorum.
hazırlıklar beni bekliyo. aman erken doğurmayın baak.
haklarınızı helal edin. o kadar şey paylaştık.
8 aydır burdayım. benim evim gibi oldu burası. ilk hamile olduğumu da burda paylaştık.
oy oyy ne günlerdi. şimdi geldik mi sonuna. zaman ne kadar hızlı geçiyor.
şimdi yavrumuzu kucağımıza alacağız günleri sayıyoruz. sezeryandı normal doğumdu,
uyutmalıydı bayılmalıydı derken hani demiştik ya kimsenin içinde kalmamış bizim de
kalmaz kızlar hiç kafanızaa takmayın. Rabbim neyi nasip ettiyse öyle olacak. yeter ki hayırlı
ve sağlıklı olan olsun.
lafı da amma uzattım doğum hikayesi gibii.
öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnn
:54
üzülme gülüşüm bidaha ki kontrolüne kadar bol bol uyumaya çalış evin içindede olsa çok yürüme ne kadar yesende bebeğe uyku çok kilo aldırıyo hem bebeğinin kilosuda güzel maşallah benim 36. aftanın 5. günü 2300 çıktıya sıkıntıya girip bebişinide tedirgin etme inşallah bi sorun yokKızlar şimdi drden geldim.yine biraz moralim bozuldu.bebişim 9 gün içinde sadece 65 gr lmış.en son 2700 dü bugün 2765 gr çıktı.dr haftaya tekrar bakarız eğer kilo alımı aynı seviyedeyse gelişimi durmuş demektir dedi.okadar yememe rağmen kilo yok kuzumda.çatı muaynemiz için çatın iyi bir sorum çıkmazsa eğer istersen normal doğurabilirsin dedi.
bu günlerde kaşıntılarım arttı malesef benim özelliklede göğüslerde inanılmaz kaşınıyor tatlı tatlı bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?