Söylemeyi unutmuşum epidural sezeryan içindi o ücret. Epiduralsiz 500 tl daha ucuz olmalı. ama evet biraz pahalı bir hastane çoğu özele göre. Benim doktorum normalde acıbademde yapıyor o yüzden hizmet deyince ben çok sevindim :))[/QUOT
Çok özel olduğu için pahalı zaten guzel olan herşey pahalı olsun ama paran varsa en iyisine git
canım seni henüz eklememiştim :26: çünkü tam tarih vermedinÇok teşekkürler. Ben tam 39 haftalık oluyorum 1 martta. Hastane de İstanbul Hizmet hastanesi.
canım hoş geldin doğum hikayeni bol bol resimlerinizle okudukselam hepınıze , subat annelerınden geldım sızde de baslamıs dogumlar telaşlar , sezeryan olacak annelere tavsıyem hıc korkmayın ben hıc amelıyat olmamıs gıbıyım
gogus catlakları ıcın kakao yagı bulundurun ben lansınıhtan fayda gormedım ınternetten dogru emzırme teknıklerını ogrenın aventın gogus baslıgını edının,
ben cantaya 2 hastane cıkısı 1 tane 5lı zıbın 15 tane be 1 paket ıslak mendıl emzık 2 corap kalın battanıye tasıma koltugu bebek ıcın koydum kendıme depent hasta bezı 2kulot (kullanmadım) 2 gecelık 1 sabahlık atlet sudyen koydum 1 gecelık 4 depent kalın havlu corap 1 sabahlık kullandım pıjama goturmedım gerekde duymadım gecelık yarım kollu olursa damar yolu rahat oluyor saboo tarzı terlıkler rahat oluyor lohusa tacı kozmetık arzuya gore koyarsınız
hepınıze hayırlı dogumlar dılıyorum
bence bir an önce nst ye gir canımya arkadaşlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim 2 gündür karnımda yani göbek deliğimde acı var sanki içerden aşşağı doğru birşey çekiyor gibi ayakta olunca iki büklüm olasım gelio dik durmaya korkuyorum kopcak gibi sizde de böyle bişey yaşayanınız varmı neden oluyoki?
anamm doğuruyormuyum yoksa:))) öyle agrı gibi çok siddetli bişey olmuyor canım ya arada sırada oluo. aslında komsumuz kolum agrıo die gidip dogurmustu bende göbek deliği die gidip doğurmayayım:))))bence bir an önce nst ye gir canımseni korkutmak istemem ama belki doğum sancısı gerçek ya da yalancı bunu bilemeyiz yaşıyorsundur :18: ben daha dün araştırdım doğum sancıları yaşayan bayanlar insan iki büklüm oluyor ağrılardan diye bahsedince senin de mesajını okuyunca panik oldum canım geçmiş olsun
selam hepınıze , subat annelerınden geldım sızde de baslamıs dogumlar telaşlar , sezeryan olacak annelere tavsıyem hıc korkmayın ben hıc amelıyat olmamıs gıbıyım
gogus catlakları ıcın kakao yagı bulundurun ben lansınıhtan fayda gormedım ınternetten dogru emzırme teknıklerını ogrenın aventın gogus baslıgını edının,
ben cantaya 2 hastane cıkısı 1 tane 5lı zıbın 15 tane be 1 paket ıslak mendıl emzık 2 corap kalın battanıye tasıma koltugu bebek ıcın koydum kendıme depent hasta bezı 2kulot (kullanmadım) 2 gecelık 1 sabahlık atlet sudyen koydum 1 gecelık 4 depent kalın havlu corap 1 sabahlık kullandım pıjama goturmedım gerekde duymadım gecelık yarım kollu olursa damar yolu rahat oluyor saboo tarzı terlıkler rahat oluyor lohusa tacı kozmetık arzuya gore koyarsınız
ya evet bebek aşağıya iniyordur da ondandır belkianamm doğuruyormuyum yoksa:))) öyle agrı gibi çok siddetli bişey olmuyor canım ya arada sırada oluo. aslında komsumuz kolum agrıo die gidip dogurmustu bende göbek deliği die gidip doğurmayayım:))))
doktora gittim pazartesi günü nst ye de girdim brı i sorun cıkmadı hersey normal dedi hatta rahminin boyu agzı falan cok iyi bebek için dedi sende herhangi bir erken doğum şüphesi yada patolojikl bi durum söz konusu deil dedi. ama merak ettim bende acaba cocuk assağımı iniyor oyüzden mi böyle die pazartesi günü gidicem saten bi sorarım bakalım.
maşallah güzel haberlerle dönmüşsünüz doktordanbizde bugün kontrole gittik. 36+5 günlük olmuş.3kg mış.gelişimi iyi dedi dr.suyu eşi de iyi dedi.herşey normal çok şükür. normal düşünüyosun değil mi dedi evet ama tvde çıkan haberlerden sonra korktum biraz dedim.ona bakarsan sezaryanla ilgili de bir sürü haber var takılma sen onlara dedi. en iyi normal dedi istersen epidral yaparız dedi. o an acıya dayanamazsan sezeryan istersen ona geçeriz dedi:) bakalım hayırlısı artık.
maşallah güzel haberlerle dönmüşsünüz doktordanbu arada haberlerde neler dönüp-dolaşıyor bilmiyorum :18: çok güzel dr unun önerisi hadi inşallah sıkıntısızca doğum yaşarsın canım
idarenizle konuştunuz mu erken doğum olursa mesela 37.haftada doğum yaparsanız kalan 3 haftanızı da doğum sonrasına atıyorlarmıııı???
amin canım benim inşallahamin inş. hepimiz sıkıntısız bi şekilde doğumu atlatırız. bebeğin kafası koptu diye haber yaptılar ya
idarenizle konuştunuz mu erken doğum olursa mesela 37.haftada doğum yaparsanız kalan 3 haftanızı da doğum sonrasına atıyorlarmıııı???
evet az önce farkettim cevapladım bile harika çok ciciler çok güle güle kullanın tatlımatıolar cnm ben bzm memura bizzat sordm arkdaslarn on gun kaldı hep attı senn de atıcaz dedi ...
şifaaa ben de ekledm cicilermiiiiiiiiiiiiiiii
ekledim tatlım
doğum tarihleri netleşen arkadaşlarverdiğiniz tarihlerde kaç haftalık olacaksınız belirtirseniz ekleyeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...t-anneleri-dogum-hikayeleri.html#post28559881
ayrıca hastane ismi filan eksikleri tamamlayalım :13:
selam hepınıze , subat annelerınden geldım sızde de baslamıs dogumlar telaşlar , sezeryan olacak annelere tavsıyem hıc korkmayın ben hıc amelıyat olmamıs gıbıyım
bence bir an önce nst ye gir canımseni korkutmak istemem ama belki doğum sancısı gerçek ya da yalancı bunu bilemeyiz yaşıyorsundur :18: ben daha dün araştırdım doğum sancıları yaşayan bayanlar insan iki büklüm oluyor ağrılardan diye bahsedince senin de mesajını okuyunca panik oldum canım geçmiş olsun
ekledim canım sağolMedicana 6 mart 39 hafta
Tesekkurler bilgiler icin.
Ben genellikle dustan sonra iki buklum oluyorum. Suyu gorunce dogmak istiyor galiba
kızlarrr ben hepinizle vedalaşayım...
inşaallah internet işini çözeceğim...
hepinizi çok seviyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. bana dua edin.
benimde dualarım sizlerle.
beni unutmayın yine gelicem. gün gün yapılan yazışmaları da kaçıracağım için çok üzülüyorum.
hazırlıklar beni bekliyo. aman erken doğurmayın baak.
haklarınızı helal edin. o kadar şey paylaştık.
8 aydır burdayım. benim evim gibi oldu burası. ilk hamile olduğumu da burda paylaştık.
oy oyy ne günlerdi. şimdi geldik mi sonuna. zaman ne kadar hızlı geçiyor.
şimdi yavrumuzu kucağımıza alacağız günleri sayıyoruz. sezeryandı normal doğumdu,
uyutmalıydı bayılmalıydı derken hani demiştik ya kimsenin içinde kalmamış bizim de
kalmaz kızlar hiç kafanızaa takmayın. Rabbim neyi nasip ettiyse öyle olacak. yeter ki hayırlı
ve sağlıklı olan olsun.
lafı da amma uzattım doğum hikayesi gibii.
öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnn
Canım rabbim hayırlı zamanda hayırlı doğumlarla yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah
Rabbim yar ve yardımcın olsun....
Doğum hikayelerinde buluşmak ümidiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?