2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Çok teşekkürler. Ben tam 39 haftalık oluyorum 1 martta. Hastane de İstanbul Hizmet hastanesi.
canım seni henüz eklememiştim :26: çünkü tam tarih vermedin 28 şubat ya da 1 mart deyince bende tamamen netleşince eklerim diye düşünmüştüm eğer bu tarihlerden sen seçim yapacaksan bunu da bildir ona göre ekleyim

canım hoş geldin doğum hikayeni bol bol resimlerinizle okuduk maşallah çok güzeldi hikayen veee geldin bizlere özel destek oldun ALLAH razı olsun canım bende sezeryan olacağım tavsiyelerin için tekrar teşekkürler hepimiz dikkate alacağız çok sağol o güzel duan için amin diyorum

ya arkadaşlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim 2 gündür karnımda yani göbek deliğimde acı var sanki içerden aşşağı doğru birşey çekiyor gibi ayakta olunca iki büklüm olasım gelio dik durmaya korkuyorum kopcak gibi sizde de böyle bişey yaşayanınız varmı neden oluyoki?

bence bir an önce nst ye gir canım seni korkutmak istemem ama belki doğum sancısı gerçek ya da yalancı bunu bilemeyiz yaşıyorsundur :18: ben daha dün araştırdım doğum sancıları yaşayan bayanlar insan iki büklüm oluyor ağrılardan diye bahsedince senin de mesajını okuyunca panik oldum canım geçmiş olsun

anamm doğuruyormuyum yoksa:))) öyle agrı gibi çok siddetli bişey olmuyor canım ya arada sırada oluo. aslında komsumuz kolum agrıo die gidip dogurmustu bende göbek deliği die gidip doğurmayayım:))))
doktora gittim pazartesi günü nst ye de girdim brı i sorun cıkmadı hersey normal dedi hatta rahminin boyu agzı falan cok iyi bebek için dedi sende herhangi bir erken doğum şüphesi yada patolojikl bi durum söz konusu deil dedi. ama merak ettim bende acaba cocuk assağımı iniyor oyüzden mi böyle die pazartesi günü gidicem saten bi sorarım bakalım.

hoşgeldin arkadaşım.. seni tanıyoruz zaten hikayeni ve foto larını beğendik.. tavsiyelerin için teşekkürleer

ya evet bebek aşağıya iniyordur da ondandır belki ama ne bileyim dün ki okuduklarımın etkisinde kalmışım sanırım :18: seni de endişelendirdiysem kusura bakma iyice panikleştik son haftalarda inşallah korktuğumuza uğratmasın Rabbim 2 gündür var deyince arada sırada olması normal sanırım inşallah ciddi bişi değildir

canım kilosu için üzülme ultrasonlar yanlış ölçüyor. benim doktorum rakama güvenme 3.5 falan olacak maksimum dedi bana. sende inanma bence rakama. genlerle ilgili. anne mükemmel de beslense bebek annenin kendi doğum ağırlıpğı kadar oluyor maksimum. ben 3.5 doğmuşum kızım da öyle olacak gibi inşallah. beslenmen onun dünyaya adapte olmasına yarayacak. daha hafif sarılık geçirecek mesela.

bizde bugün kontrole gittik. 36+5 günlük olmuş.3kg mış.gelişimi iyi dedi dr.suyu eşi de iyi dedi.herşey normal çok şükür. normal düşünüyosun değil mi dedi evet ama tvde çıkan haberlerden sonra korktum biraz dedim.ona bakarsan sezaryanla ilgili de bir sürü haber var takılma sen onlara dedi. en iyi normal dedi istersen epidral yaparız dedi. o an acıya dayanamazsan sezeryan istersen ona geçeriz dedi:) bakalım hayırlısı artık.

maşallah güzel haberlerle dönmüşsünüz doktordan bu arada haberlerde neler dönüp-dolaşıyor bilmiyorum :18: çok güzel dr unun önerisi hadi inşallah sıkıntısızca doğum yaşarsın canım

idarenizle konuştunuz mu erken doğum olursa mesela 37.haftada doğum yaparsanız kalan 3 haftanızı da doğum sonrasına atıyorlarmıııı???

amin inş. hepimiz sıkıntısız bi şekilde doğumu atlatırız. bebeğin kafası koptu diye haber yaptılar ya

amin inş. hepimiz sıkıntısız bi şekilde doğumu atlatırız. bebeğin kafası koptu diye haber yaptılar ya
amin canım benim inşallah

ayy habere çok üzüldümmm bilerek izlemiyorum haberler çok etkileniyorum hiç güzel haber olmuyor ki

idarenizle konuştunuz mu erken doğum olursa mesela 37.haftada doğum yaparsanız kalan 3 haftanızı da doğum sonrasına atıyorlarmıııı???

atıolar cnm ben bzm memura bizzat sordm arkdaslarn on gun kaldı hep attı senn de atıcaz dedi ...

şifaaa ben de ekledm cicilermiiiiiiiiiiiiiiii

atıolar cnm ben bzm memura bizzat sordm arkdaslarn on gun kaldı hep attı senn de atıcaz dedi ...

şifaaa ben de ekledm cicilermiiiiiiiiiiiiiiii
evet az önce farkettim cevapladım bile harika çok ciciler çok güle güle kullanın tatlım

Medicana 6 mart 39 hafta

Tesekkurler bilgiler icin.

Ben genellikle dustan sonra iki buklum oluyorum. Suyu gorunce dogmak istiyor galiba

Medicana 6 mart 39 hafta

Tesekkurler bilgiler icin.

Ben genellikle dustan sonra iki buklum oluyorum. Suyu gorunce dogmak istiyor galiba
ekledim canım sağol hay ALLAH demek duştan sonra geçmiş olsun canım inşallah beklediğimiz vakitte gelirler bebişler

yarın nst için gideceğim dr. a ve yine yarın tüm gün yokum beni merak etmek yok ve çıkıyorum şimdi sırtım belim ağrıyor az dinleneyim ilk bulduğum fırsatta yarın yazarım büyük ihtimal bu saatlerde kendinize cici bakın hoş sohbetler iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…