aktarıyorsun canım,torba yasa çıktı ya,birkaç yıldır aktarılıyor artık. ben bugün çalışamaz raporumu verdim okula. müdürüm de dedi,eğer erken doğum olursa 40 haftaya kadar olan kısım da aktarıyorsun diye.idarenizle konuştunuz mu erken doğum olursa mesela 37.haftada doğum yaparsanız kalan 3 haftanızı da doğum sonrasına atıyorlarmıııı???
peki bu sünger yatak için bi marka öneriniz varmı hangısını aldınız sizler
sanada hayırlı cumalar papatyacım dileklerimiz bir bir gerçekleşmeye başladı bebeğimiz rıskıyla geliyor valla derlerdi de inanmazdım böle şeylerebebişlerine öpücük oğlun kafasınımı çıkarıyor inşallah kızı sıkıştırmıyodur kızın rahatı yerindemi acep:44:
Kizlar bugun kontrolum vardi 35+2deyim doktor nts ye gonderdi gayet iyiydim agrim sizim yoktu ama kontrolde dogum sancilarim cikti muayenede acilmada goruldu doktor nidilat ve ciger gelistirici igne verdi bide ebe muayeneden sonra rahim duvari degiyor dar dedi ama doktor bebek kucuk normal dogum olacak diyor korktum var mi ayni seyleri yasayan
hamilelik dokuzuncu ayı video , Hamilelik ve Doğum, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Hamilelik ve Doğum - Agubugu sezeryan mı normal doğum mu diye kafası karışık olan arkadaşlar bu videoyu bugün dinledim tavsiye ederim... herkese iyi geceler
merhaba bizim gunumuz ayni yasadiklarimizda benzer benimde gecen hafta karnim cok sertlestigi icin dr gittim rahim agzinda incelme cikti 2 cm dusmus bende igne vuruldum magnezyumda iciyorum baya bir korktum bende surekli yatiyorum evde bile dolasmayi yasakladi drum annem gelip isimi yapiyor hemen eksiklerimizi tamamladik kizimin odasi hazirlandi valizler kapida bekliyoruz bide benim bebegim ultrasonda 37 gozukuyor dr erken gelme olasiligi yuksek ama bizim icin sat onemli cigerlerinin iyice gelismesi icin 36-37. haftalar hedefimiz diyor seni cok yi anliyorum ben 1 haftadir cok endiseliyim agrilarimda var erken gelir diye korkuyorum geceleri valla uyuyamiyorum
Video yu izlemek isterdim ama bende acacak yurek yok.
Ya canim sertlik nasil sertlik? Benimki tas gibi ama ne zamandir boyle. Ben de korktum simdi. Tarif eder misin?
cnm ben gecen hafta 3-4 saat disarda dolastim banka isleri ve markette arada karnimi elledigimde hep tas gibiydi daha oncede arada oldugu icin umursamadim ama gecmedi sadece yatinca biraz yumusadi ertesi gun dr aradim gel dedi nstde bisey cikmadi ama alttan muaynede cikti incelme bebek hareketi toplanma falan gibi degil bildigin tas gibi yarilicak gibi geliriyor elledigin zaman hicbir yumusaklik yok ve bu karninn heryerinde boyle olmasi gogusumn altinda itibaren komple bir gelirme parmaklarinla degince aradaki farki anliyorsun birazcik bastirinca iceri falan hic girmiyor eskiden ben bebek toplaninca sertlesti sanirdim ama alakasi yok bunun sende druna soyle bence benim 1 haftadir boyle kaldi sertlik alttan muayne etmeyip rahim agzina bakmamis olsaydi bsey yok deyip yollardi cunku ultrasonum ve nst normaldi hersey
Video yu izlemek isterdim ama bende acacak yurek yok.
Ya canim sertlik nasil sertlik? Benimki tas gibi ama ne zamandir boyle. Ben de korktum simdi. Tarif eder misin?
merhaba bizim gunumuz ayni yasadiklarimizda benzer benimde gecen hafta karnim cok sertlestigi icin dr gittim rahim agzinda incelme cikti 2 cm dusmus bende igne vuruldum magnezyumda iciyorum baya bir korktum bende surekli yatiyorum evde bile dolasmayi yasakladi drum annem gelip isimi yapiyor hemen eksiklerimizi tamamladik kizimin odasi hazirlandi valizler kapida bekliyoruz bide benim bebegim ultrasonda 37 gozukuyor dr erken gelme olasiligi yuksek ama bizim icin sat onemli cigerlerinin iyice gelismesi icin 36-37. haftalar hedefimiz diyor seni cok yi anliyorum ben 1 haftadir cok endiseliyim agrilarimda var erken gelir diye korkuyorum geceleri valla uyuyamiyorum
mide yanması başladı çok fenaaa.şurup içen varmı yanma için?ve işeyarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez[/QUOTE
canım bendede çok oluo en başından beri rennie verdi doktor şarapçılar gibi dikiorum valla tepeme ama bi yudumda kesio rahatlatıo kaç şişe bitirdim ben bi zararıda yokmuş
banada bugün renne verdi kaç gündür mide yanmasından ölüyordum bugün çok iiyim iyi geldi çokda ucuz 6 şişesi 9tl
birde karın kısmı çok gerilip rahatsızlık duyanlar drum günde 2 kalsiyum hapı içmeye devam et sen dedi 1 içiyordum karın bölgemi rahatlatıyor azda olsa
kızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
nst ye bağlamadı doktorum
elle muyene etti, hiçbir şeyin yok senin dedi
ben çatlamak üzereyim dedim,
doğum tarihini belirleyelim hocam dedim ama nafile
daha var dedi bakalım hayırlısı
kuzuların ikisi de 2kg ı geçmişler
haftaya cumaya tekrar çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?