2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar bugun kontrolum vardi 35+2deyim doktor nts ye gonderdi gayet iyiydim agrim sizim yoktu ama kontrolde dogum sancilarim cikti muayenede acilmada goruldu doktor nidilat ve ciger gelistirici igne verdi bide ebe muayeneden sonra rahim duvari degiyor dar dedi ama doktor bebek kucuk normal dogum olacak diyor korktum var mi ayni seyleri yasayan

idarenizle konuştunuz mu erken doğum olursa mesela 37.haftada doğum yaparsanız kalan 3 haftanızı da doğum sonrasına atıyorlarmıııı???
aktarıyorsun canım,torba yasa çıktı ya,birkaç yıldır aktarılıyor artık. ben bugün çalışamaz raporumu verdim okula. müdürüm de dedi,eğer erken doğum olursa 40 haftaya kadar olan kısım da aktarıyorsun diye.

peki bu sünger yatak için bi marka öneriniz varmı hangısını aldınız sizler

canım toker bebeden aldım, şua an inan markayı hatırlamıyorum

sağol canım
maalesef kzımı sıkıştırıyor, kız altta kaldı, oğlan üste çıktı
zaten o yüzden de kızın kilosu oğlana göre daha düşük
rızıkla gelme olayına ben de çok inanıyorum canım

oku oku anca bitirdim arkadaşlar.ben kullan at külotlardan almadım sadece canbebenin hasta bezini aldım.külot şeklinde olanı giyemem diye düşünüyorum sonuçta sezeryan olursa ameliyat yerine gelir.zaten 1-2 gün kalıcaz hastanede.ilk gün lazım oluyormuş hasta bezi.bende 1 tane gecelik ve pijama takımı koydum çantama.

merhaba arkadaşlar,ben de bugün doktora gittim kontrole,normalde 36+ 1 olması gerekiyor bebeğim,35+5 görünüyor gelişimi,doktor önemli değil 3 gün dedi, 36 hafta oldu artık ciğerleri gelişmiştir. şimdi doğsa bile sıkıntı olmaz dedi. ama kızım çok küçük,2.640 görünüyor,3 kilo olursa öp başına koy diyor. yapacak bir şey yok,genetik dedi kilosu için. doğum konusunda çok kararsızım, doktor normali tavsiye ederim ama karar ver 2 hafta sonra tekrar konuşalım dedi. normal olabilir dersem çatı muayenesini 38 de yapıcak herhalde. reaktif hioglisemi var bende ,şekerim düşerse doğum sürecinde diye çok korkuyorum. annem de cesaretimi kırıyor biraz,normal doğumun zorluklarından bahsediyor. çok sıkıntılıyım. bebeğim zaten zayıf,hırpalansın istemiyorum normal doğumda,aynı zamanda sezaryen olmasın çabuk toparlanıp bebeğime daha iyi bakabileyim istiyorum çok kararsızım.bir de ailemden uzağım,eşimii yalnız bırakıp gitmek istemiyorum, bir taraftan da doğumumda bütün ailem yanımda olsun istiyorum. canım sıkkın yani...

merhaba bizim gunumuz ayni yasadiklarimizda benzer benimde gecen hafta karnim cok sertlestigi icin dr gittim rahim agzinda incelme cikti 2 cm dusmus bende igne vuruldum magnezyumda iciyorum baya bir korktum bende surekli yatiyorum evde bile dolasmayi yasakladi drum annem gelip isimi yapiyor hemen eksiklerimizi tamamladik kizimin odasi hazirlandi valizler kapida bekliyoruz bide benim bebegim ultrasonda 37 gozukuyor dr erken gelme olasiligi yuksek ama bizim icin sat onemli cigerlerinin iyice gelismesi icin 36-37. haftalar hedefimiz diyor seni cok yi anliyorum ben 1 haftadir cok endiseliyim agrilarimda var erken gelir diye korkuyorum geceleri valla uyuyamiyorum

Video yu izlemek isterdim ama bende acacak yurek yok.

Ya canim sertlik nasil sertlik? Benimki tas gibi ama ne zamandir boyle. Ben de korktum simdi. Tarif eder misin?

Ya canim sertlik nasil sertlik? Benimki tas gibi ama ne zamandir boyle. Ben de korktum simdi. Tarif eder misin?

cnm ben gecen hafta 3-4 saat disarda dolastim banka isleri ve markette arada karnimi elledigimde hep tas gibiydi daha oncede arada oldugu icin umursamadim ama gecmedi sadece yatinca biraz yumusadi ertesi gun dr aradim gel dedi nstde bisey cikmadi ama alttan muaynede cikti incelme bebek hareketi toplanma falan gibi degil bildigin tas gibi yarilicak gibi geliriyor elledigin zaman hicbir yumusaklik yok ve bu karninn heryerinde boyle olmasi gogusumn altinda itibaren komple bir gelirme parmaklarinla degince aradaki farki anliyorsun birazcik bastirinca iceri falan hic girmiyor eskiden ben bebek toplaninca sertlesti sanirdim ama alakasi yok bunun sende druna soyle bence benim 1 haftadir boyle kaldi sertlik alttan muayne etmeyip rahim agzina bakmamis olsaydi bsey yok deyip yollardi cunku ultrasonum ve nst normaldi hersey

Anladim canim tesekkur ederim.

he bide ben duzenli araliklarla falan olmadigi icin dogum kasilmasi degil diye onemsemedi oyle tas gibi 1 gun bekledim ertesi gun baktim hicbir degsme yok tel actim gel bi bakalim dedi duzenli falan degil benim karnim bi sertlesti oyle kaldi gerildigi gibi gecmedi yani bikac gun sonrada bel agrisi kasik agrisi basladi ama yatinca iyi geliyor bu erken dogum belirtisiymis dr soylemeden gezip durmaya devam etsem hersey olabilirdi o yuzden sende dikkatli ol bence

Evet sertlik var bendede sanciymis meger onceki kontrolde farketmisti doktor ama agrin yoksa sorun diil dedi..bugunde sanci cikinca alttan muayene oldu bende sata gore ilerdeim biraz o yuzden beklemeliyiz dedi hic kalkma dedi allah kolaylik verir umarim

selam guzel anneler ve onlarin minik kuslari

Evet sertlik var bendede sanciymis meger onceki kontrolde farketmisti doktor ama agrin yoksa sorun diil dedi..bugunde sanci cikinca alttan muayene oldu bende sata gore ilerdeim biraz o yuzden beklemeliyiz dedi hic kalkma dedi allah kolaylik verir umarim

kızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
nst ye bağlamadı doktorum
elle muyene etti, hiçbir şeyin yok senin dedi
ben çatlamak üzereyim dedim,
doğum tarihini belirleyelim hocam dedim ama nafile
daha var dedi bakalım hayırlısı
kuzuların ikisi de 2kg ı geçmişler
haftaya cumaya tekrar çağırdı

mashallah canim bebeislerine.cok sevindim iyi olmalarina.bu ayin sonu gelsin gerisi ALLAH KERIM

arkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullandım adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri

kızlar nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim.biz iyiyiz ama artık işkence gibi geliyor kasılmalar ağrılar sızılar.çekilmez oldu..oğlumda huy değiştirdi geceleri 1 de yatıyor ve tüm gün oyun istiyor.normal doğum yapacağım için ki inşlah aksilik olmazsa paşanın keyfini beklicez..sizlerde durumlar nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…