mashallah canim bebeislerine.cok sevindim iyi olmalarina.bu ayin sonu gelsin gerisi ALLAH KERIM
maşallah papatyammm güzel haberlerle dönmüşsünüzkızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
nst ye bağlamadı doktorum
elle muyene etti, hiçbir şeyin yok senin dedi
ben çatlamak üzereyim dedim,
doğum tarihini belirleyelim hocam dedim ama nafile
daha var dedi bakalım hayırlısı
kuzuların ikisi de 2kg ı geçmişler
haftaya cumaya tekrar çağırdı
Kayrammm canım hoş geldin inan ki oldukça merak etmiştim bu kız nerelerde diye tatilde de gelmedin doğurduğunu bile düşünmüştümkızlar nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim.biz iyiyiz ama artık işkence gibi geliyor kasılmalar ağrılar sızılar.çekilmez oldu..oğlumda huy değiştirdi geceleri 1 de yatıyor ve tüm gün oyun istiyor.normal doğum yapacağım için ki inşlah aksilik olmazsa paşanın keyfini beklicez..sizlerde durumlar nasıl??
kızlar nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim.biz iyiyiz ama artık işkence gibi geliyor kasılmalar ağrılar sızılar.çekilmez oldu..oğlumda huy değiştirdi geceleri 1 de yatıyor ve tüm gün oyun istiyor.normal doğum yapacağım için ki inşlah aksilik olmazsa paşanın keyfini beklicez..sizlerde durumlar nasıl??
Rabbim sana bol bol dayanma gücü ve sabır versin tatlım inşallah sıkıntızca kucaklarına konacak minnoşlar
sağol canım
canım bir yanım durabildikleri kadar dursunlar diyorum
vucudum ise ben çatlamak üzereyim diyor
tabiki onların sağlığı için ben dayanmaya razıyım
burada inşallahKayra ordamı
maşallah papatyammm güzel haberlerle dönmüşsünüzbana dr.um 36 ya bile erken diyor sen benden de erkensin dr un haklı kalabildiği kadar kalsınlar maşallah bence kiloları da çok iyi
şifacım yok ben facete değilim alamadılar beni :)
kaynanam var sinirlerim gergin yarın uzun uzun anlatırımmm..
nazlım kuzum cinsiyet belli oldumu annem??
sagol canim.canim zaten sezeryan dusunuyorsan.bence birde bunun stresine girmeye degmez.insanin kalbi bazen bazi seylere rahat etmiyor
Evet sertlik var bendede sanciymis meger onceki kontrolde farketmisti doktor ama agrin yoksa sorun diil dedi..bugunde sanci cikinca alttan muayene oldu bende sata gore ilerdeim biraz o yuzden beklemeliyiz dedi hic kalkma dedi allah kolaylik verir umarim
severek okudukkkkktürkçeci farkı ben coğrafyacı olarak dağ bayır başlar dümdüz giderdim heralde
Kızlar bence şimdiden kendinizi normal yada sezeryan diye şartlandırmayın.Bende ilk doğumumda normalin dışında hiçbişey düşünmedim doktorumda normal doğum taraftarı bir doktordu.Sezeryan benim için ihtimal bile değildi.Fakat tam 9 ay 14 günlük acil sezeryan oldum normal doğum başlamadı ne sancı ne su ne açılma bebeğim sıkıntıya girdi.Yani nasip neyse onu yaşıyoruz tabiki normal en doğrusu en güzeli fakat sezeryanada bu kadar kötü bakmamak lazım.
bizde bebişimle kontrolden geldik kgsu 2877 boyu 47 cm çıktı suyu gayet ii dedi normal istiyosun madem gününe kadar bekleriz bir durum olmadığı sürece dediofff ben biraz erken bekliyordum günler nasıl geçecek
kızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
nst ye bağlamadı doktorum
elle muyene etti, hiçbir şeyin yok senin dedi
ben çatlamak üzereyim dedim,
doğum tarihini belirleyelim hocam dedim ama nafile
daha var dedi bakalım hayırlısı
kuzuların ikisi de 2kg ı geçmişler
haftaya cumaya tekrar çağırdı
kızlar nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim.biz iyiyiz ama artık işkence gibi geliyor kasılmalar ağrılar sızılar.çekilmez oldu..oğlumda huy değiştirdi geceleri 1 de yatıyor ve tüm gün oyun istiyor.normal doğum yapacağım için ki inşlah aksilik olmazsa paşanın keyfini beklicez..sizlerde durumlar nasıl??
inşallah canım öyle de olacak
sağol canım,
evet canım hepsi son raddeye kadar kalsınlar içeride
of bu kaynanalar
yok canim daha belli olmadibence kizim olucak.gostermedigine gore
hurmanın ne gibi zararı yada faydası mı var anlamadım
bende facede değilim olsun güzel haberlerini aldık uff ya kaynana var ha bollll sabır diliyorumşifacım yok ben facete değilim alamadılar beni :)
kaynanam var sinirlerim gergin yarın uzun uzun anlatırımmm..
nazlım kuzum cinsiyet belli oldumu annem??
canım doğumu kolaylaştırma gibi etkisi var hurmanın doğum öncesi bol bol yiyoruz bakalımhurmanın ne gibi zararı yada faydası mı var anlamadım
şaka gibi yaa :) yavrum başka doktora gideydin ya nasıl sabır var sendee.kızmı diyorsun bellide olmaz canım belki inatçı bi oğlandır :)
şifacım inan oğlumu tanıyamıyorum huysuz aksi tuhaf bi çocuk oldu..mahvoluyorum ya tükendim inan.doğsun istiyorum artık yaaa yoruldum ben çokkk
evet canım bazen hemenn doğsun diye canımıza tak ediyor demişifacım inan oğlumu tanıyamıyorum huysuz aksi tuhaf bi çocuk oldu..mahvoluyorum ya tükendim inan.doğsun istiyorum artık yaaa yoruldum ben çokkk
diğer 2 arkadaş gelip hikayelerini yazmadılar linkte 1 kişi var hikayesi ileşifa o linke tıkladım kuzum bir kişi doğurmuş görünüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?