2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mashallah canim bebeislerine.cok sevindim iyi olmalarina.bu ayin sonu gelsin gerisi ALLAH KERIM

sağol canım
canım bir yanım durabildikleri kadar dursunlar diyorum
vucudum ise ben çatlamak üzereyim diyor
tabiki onların sağlığı için ben dayanmaya razıyım

maşallah papatyammm güzel haberlerle dönmüşsünüz bana dr.um 36 ya bile erken diyor sen benden de erkensin dr un haklı kalabildiği kadar kalsınlar maşallah bence kiloları da çok iyi

Kayrammm canım hoş geldin inan ki oldukça merak etmiştim bu kız nerelerde diye tatilde de gelmedin doğurduğunu bile düşünmüştüm kolay gelsin hem gebeliğin son ayı zor geçiyor hepimizde de sen de de hem oğluşun ilgi istiyor hadi inşallah sıkıntısız doğu yaşarsın canım şimdiye kadar 3 bebeğimiz doğdu sen de face grubuna takılanlardansın demi hepsi oradan ama topiğimiz burada http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/592629-2013-mart-anneleri-dogum-hikayeleri.html

hosgeldın ozlettın kendını.ıyı olmana cok sevındım canım.cok az kaldı sızın dogumlar baslıycak yakında.saglıkla gelsın pasa

sağol canım
canım bir yanım durabildikleri kadar dursunlar diyorum
vucudum ise ben çatlamak üzereyim diyor
tabiki onların sağlığı için ben dayanmaya razıyım
Rabbim sana bol bol dayanma gücü ve sabır versin tatlım inşallah sıkıntızca kucaklarına konacak minnoşlar

burada inşallah

maşallah papatyammm güzel haberlerle dönmüşsünüz bana dr.um 36 ya bile erken diyor sen benden de erkensin dr un haklı kalabildiği kadar kalsınlar maşallah bence kiloları da çok iyi

sağol canım,
evet canım hepsi son raddeye kadar kalsınlar içeride

şifacım yok ben facete değilim alamadılar beni :)
kaynanam var sinirlerim gergin yarın uzun uzun anlatırımmm..
nazlım kuzum cinsiyet belli oldumu annem??

of bu kaynanalar
yok canim daha belli olmadibence kizim olucak.gostermedigine gore

allah hepimize kolaylik versin gercekten son ay zormus bide ben yatmaktan nefret eden biriyim 1 haftadir yatiyorum su 2 haftayida atlatiriz insallah cok sıkılıyorum yat yat ama napalim yeterki bebegim iyi olsun byusunde bz herseye dayaniriz allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

severek okudukkkkk türkçeci farkı ben coğrafyacı olarak dağ bayır başlar dümdüz giderdim heralde

Ya nasip deyip bekliyoruz paşamızın keyfini.

Maşallah tatlım
Sıkıntısız olsun da bekleriz

Ayyy canım benim maşallah senin bebekler e iyi dayanıklı çıktılar annesi
Doğum sonrası seni yormamak için şimdiden sıkı sıkı tutunmuşlar

Biz de paşamızın keyfini bekliyoruz

of bu kaynanalar
yok canim daha belli olmadibence kizim olucak.gostermedigine gore

şaka gibi yaa :) yavrum başka doktora gideydin ya nasıl sabır var sendee.kızmı diyorsun bellide olmaz canım belki inatçı bi oğlandır :)

bende facede değilim olsun güzel haberlerini aldık uff ya kaynana var ha bollll sabır diliyorum

hurmanın ne gibi zararı yada faydası mı var anlamadım
canım doğumu kolaylaştırma gibi etkisi var hurmanın doğum öncesi bol bol yiyoruz bakalım

şifacım inan oğlumu tanıyamıyorum huysuz aksi tuhaf bi çocuk oldu..mahvoluyorum ya tükendim inan.doğsun istiyorum artık yaaa yoruldum ben çokkk

şaka gibi yaa :) yavrum başka doktora gideydin ya nasıl sabır var sendee.kızmı diyorsun bellide olmaz canım belki inatçı bi oğlandır :)

memlekette olsam giderdimde,burada dogana kadar 1 doktora gitmem lazimmis.degistirsem sonrada ona gitmem lazim.bizde kismet dedik.surpriz olucak gercekten:44::44::44::44::44::44:

şifacım inan oğlumu tanıyamıyorum huysuz aksi tuhaf bi çocuk oldu..mahvoluyorum ya tükendim inan.doğsun istiyorum artık yaaa yoruldum ben çokkk

kardesi gelince degisecekdir.seni daha az yoracak annesi.benim ki 26 aylik oldu.gercekten zor koca gobekle.az kaldi ama.

evet canım bazen hemenn doğsun diye canımıza tak ediyor demi kolay gelsin en kocamanından

şifa o linke tıkladım kuzum bir kişi doğurmuş görünüyorrr
diğer 2 arkadaş gelip hikayelerini yazmadılar linkte 1 kişi var hikayesi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…