2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
maşallah ya maşallahhh bende doğsun istiyorum artıkın yaaa ooff pofff.ama önce sağlıkla gelsinler :)

bana müsade belimin sırtımın ağrısı arttı oturamayacağım daha fazla midem de sinyal veriyor beni lavaboya davet ediyor öpüldünüz kocaman kalanlara hoş sohbetler

Kayramm canım yarın bu saatlerde mi buluşuyoruzz dertleşcektik ya hani

ben kactim kizlar.kizim uyurken bende uyuyim sabah erkenden kalkiyor,
kayra arada ugra merakta birakma bizi.optum canlar

gelirim bebem artık hep gelcem buralardayım gecede olurum canımm dertleşelim valla çok bunaldımmmm

kızlar ben de bugün puruloton depotla vedalaştım
demekki bu iğne 34. haftada bırakılıyor

canım aynısını bende yasıyorumm bayagı uzun zamandırrr yaaa yolda yururken bıle ayy dıe ses efektı vermek zorunda kalıyorummm korkulucak bısey degıl bence bole kordonu asagdan cekıyormus gıbı degıl mı

ayyyy maşallahhhhh ben yerim onların 2kg cık totolarınıııı
arkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullandım adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri
cnm hamilelik yolunda beraber adım adım yürüyelim topiği var.. oradaki kızlarda senınle aynı durumda ve bırbırlerıne çok yardımcı oluyorlar..oraya bı ugra istersen cok sey öğreneceksın...çok tatlı kızlar var

kızlar ben de bugün puruloton depotla vedalaştım
demekki bu iğne 34. haftada bırakılıyor
aaaa cidden mi harikaaaa bende bugun sonuncuyu oldummmmm çok mutluyummm bittiii diye... evet kuzum demek miadı 34. hafta oluyomus 16.haftadan beri kullanıyordum ya

Anaaamm maşallah kuzucuklarınaaa çok sevindim canım benim dediğim gibi bak gör seninkiler 37de gelcek tosun gibi olcaklar inş.

Son düzenleme:
Selam millet yoklama vermeye geldim çıkıyorum hemen bgn dışardaydık hep nete girme fırsatım olmadı geçmiş baya birikmiş ama çok uykum var yarın kızçemle evde tek olcam ona enerji depolamam lazım yatıcam hemen :) öptüm hepinizi iyi geceler

Eminim cok zorlaniyorsun ama sana cok ozeniyorum. ben de ikiz olsunlar isterdim.

Hosgeldin kayra. Kasilma agri hepimzde var. az kaldi kavusucaz bebislere.

kizlar hurmayi bir kac arkadasim banada tavsiye etti ama 38. haftadan sonra ye dediler acilmayi kolaylastiriyormus dogum cok rahat oluyormus
bende 38. haftadan sonra basliyorum yemeye

günaydınnnnn hatunlarrrrr fırtınalı bol şimşekli bol yağmurlu ve elektirik kesilmelerinin saatte bir olduğu bi geceden sonra bol güneşli bi güne uyandık inşallah hava bugün bozmazsa annemlere gidicem pamuk ananemi ziyaret edicem hepimiz mutlu olalım bugün ayyyyyy oğluşumu görmeyede az kalıyo hemencik geçsin günler

sen iyiymişsin edlin
ben 6. haftadan itibaren kanamalarla boğuştuğum için
6. haftadan itibaren haftada 2 tane vuruldum ta ki 12. haftaya kadar
12 den donra ise haftada bir tane oluyordum
şükür benimki de bitti

Anaaamm maşallah kuzucuklarınaaa çok sevindim canım benim dediğim gibi bak gör seninkiler 37de gelcek tosun gibi olcaklar inş.

inşallah kelebex cim

Eminim cok zorlaniyorsun ama sana cok ozeniyorum. ben de ikiz olsunlar isterdim.

belli mi olur db diğer bebeklerin ikiz olur
allahım isteyen herkese versin inşallah

günaydınnnnn
ankara da yağmurlu bir geceden pırıl pırıl bir sabaha uyandı
evet, herkesler çok mutlu olsun

Son düzenleme:
sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyoruz herkeseeeeeeeeeeeeee
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

himm seninki daha zormus cnm ya... ama bak cektigimize degecek ins... rabbim kucagimiza almayi da nasip etsinnnn....AMİİNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…