cnm faydasi cok mineraller cok zengin,dogumu kolaylasriyor,ama korkuyorfuz bazen erken dogum yapar diye yemeye:44::44::44:
ya arkadaşlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim 2 gündür karnımda yani göbek deliğimde acı var sanki içerden aşşağı doğru birşey çekiyor gibi ayakta olunca iki büklüm olasım gelio dik durmaya korkuyorum kopcak gibi sizde de böyle bişey yaşayanınız varmı neden oluyoki?
ayyyy maşallahhhhhkızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
nst ye bağlamadı doktorum
elle muyene etti, hiçbir şeyin yok senin dedi
ben çatlamak üzereyim dedim,
doğum tarihini belirleyelim hocam dedim ama nafile
daha var dedi bakalım hayırlısı
kuzuların ikisi de 2kg ı geçmişler
haftaya cumaya tekrar çağırdı
cnm hamilelik yolunda beraber adım adım yürüyelim topiği var.. oradaki kızlarda senınle aynı durumda ve bırbırlerıne çok yardımcı oluyorlar..oraya bı ugra istersen cok sey öğreneceksın...çok tatlı kızlar vararkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullandım adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri
aaaa cidden mi harikaaaakızlar ben de bugün puruloton depotla vedalaştım
demekki bu iğne 34. haftada bırakılıyor
kızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
kızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
kızlar nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim.biz iyiyiz ama artık işkence gibi geliyor kasılmalar ağrılar sızılar.çekilmez oldu..oğlumda huy değiştirdi geceleri 1 de yatıyor ve tüm gün oyun istiyor.normal doğum yapacağım için ki inşlah aksilik olmazsa paşanın keyfini beklicez..sizlerde durumlar nasıl??
ayyyy maşallahhhhhben yerim onların 2kg cık totolarınıııı
aaaa cidden mi harikaaaabende bugun sonuncuyu oldummmmm çok mutluyummm bittiii diye... evet kuzum demek miadı 34. hafta oluyomus 16.haftadan beri kullanıyordum ya
Anaaamm maşallah kuzucuklarınaaa çok sevindim canım benimdediğim gibi bak gör seninkiler 37de gelcek tosun gibi olcaklar inş.
Eminim cok zorlaniyorsun ama sana cok ozeniyorum.ben de ikiz olsunlar isterdim.
günaydınnnnn hatunlarrrrrfırtınalı bol şimşekli bol yağmurlu ve elektirik kesilmelerinin saatte bir olduğu bi geceden sonra bol güneşli bi güne uyandık inşallah hava bugün bozmazsa annemlere gidicem pamuk ananemi ziyaret edicem hepimiz mutlu olalım bugün ayyyyyy oğluşumu görmeyede az kalıyo hemencik geçsin günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?