2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkese günaydın.nasılsınız.artık ev kuşu oldum.bakalım zaman nasıl geçecek.ben bir geçmişi okuyayım

günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzz izmirr de biraz gayretle yüzünü gösterebilecek bir güüneş varr inşallh bugüünnn bebeğimin eşyalarını yıkıyacammm güneş çıksında kurusunlarr yaaaa evimi temizliğe hazırlayacam bakalım kanpeleron altından felan ne cıkacak gıymedıgım ne var cok merak edıyorummm kıyafetlerı felan toparlıyımda onb temızlık yapayım yardıma gelenlere rezıl olmayayammsımdı gıdıyımde kaynanamda ne kahvaltı varmıs bakayımD: cok hazırcı oldum bu ara dun görümcem söledi vallahı bı sucum yok kocan cıkar cıkmaz cık evden dedı evde masraf yapma die sonra temızlegıncede zaten evde durma temız temız kalsın ev dıo öldurdu ya benııı abla yanı her dakkka sızdemı yıyım ıcıgım evet kızım dıo uzat ayaklarını otır ne manyaksın yaaa ıze kımse ole davranmadı bak bız soluoz dıo valla arda surtusmeler yasasakta haklarını yıyemıcemm yaaa mutluyum yanı bu ara

ne mutlu sana benim görümcemde yapar gelir ama işler öle yürümüo :)

kızlar ben annemlere didiyom hadi pazartesi görüşürük bebiklerinize ve kendinize iyi bakın muuuuucccckkkkkkkkkkkkk

maşallah kuzucuklara.nrkadar akıllı uslular.annesini üzmüyorlar.kilolarıda gayet iyi.biraz daha sabredecekler inş

sende bendensin cnm:)valla ben hamileliğin başından beri hazırcıyım.sağolsun her yemekte kayınvalidemdeyim.benim yapmam gerekirken o haliyle o yapıyor hazırlıyor bana.hakkını öödeyemem

yardımcı görümce kaynana olunca daha kolay olur tabi hersey benım görumceler 35 haftadır bı kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı demedı :)

yardımcı görümce kaynana olunca daha kolay olur tabi hersey benım görumceler 35 haftadır bı kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı demedı :)

genelde şansız biriyimdir ama allaha şükür eşim ve ailesi yönünden çok şanslı çıktım.inş seninkilerde zamanla iyi olurlar

Herkese güzel hafta sonları diliyoruz canlar
Ankara da güneş var. Sanırım bu Mart bize bayağı kazma kürek yaktıracak

Babişkomuzla gezmeye gideceğiz bugün hepinizi öpüyoruz

Benim görümce de aradı şimdi. Ne lazım ne göndereyim diyor...
Dedim yaprak varsa yaprak gönder. O da sağolsun yanına kuru dolma da koyayım dedi

Benim görümce de aradı şimdi. Ne lazım ne göndereyim diyor...
Dedim yaprak varsa yaprak gönder. O da sağolsun yanına kuru dolma da koyayım dedi

ay kızlar kıskandım ne iyi kaynanalarınız görümceleriniz var :)benımkıler gelmese daha ıyı hızmet yapcan dıye bakarlar resmen :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…