günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnasılsınızzzzzzz izmirr de biraz gayretle yüzünü gösterebilecek bir güüneş varr inşallh bugüünnn bebeğimin eşyalarını yıkıyacammm güneş çıksında kurusunlarr yaaaa evimi temizliğe hazırlayacam bakalım kanpeleron altından felan ne cıkacak gıymedıgım ne var cok merak edıyorummm kıyafetlerı felan toparlıyımda onb temızlık yapayım yardıma gelenlere rezıl olmayayamm sımdı gıdıyımde kaynanamda ne kahvaltı varmıs bakayımD: cok hazırcı oldum bu ara dun görümcem söledi vallahı bı sucum yok kocan cıkar cıkmaz cık evden dedı evde masraf yapma die sonra temızlegıncede zaten evde durma temız temız kalsın ev dıo öldurdu ya benııı abla yanı her dakkka sızdemı yıyım ıcıgım evet kızım dıo uzat ayaklarını otır ne manyaksın yaaa ıze kımse ole davranmadı bak bız soluoz dıo valla arda surtusmeler yasasakta haklarını yıyemıcemm yaaa mutluyum yanı bu ara
sağol canım,
evet canım hepsi son raddeye kadar kalsınlar içeride
Anladim canim tesekkur ederim.
maşallah kuzucuklara.nrkadar akıllı uslular.annesini üzmüyorlar.kilolarıda gayet iyi.biraz daha sabredecekler inşkızlar biz de bugün doktordan geldik
33+4 deyiz
nst ye bağlamadı doktorum
elle muyene etti, hiçbir şeyin yok senin dedi
ben çatlamak üzereyim dedim,
doğum tarihini belirleyelim hocam dedim ama nafile
daha var dedi bakalım hayırlısı
kuzuların ikisi de 2kg ı geçmişler
haftaya cumaya tekrar çağırdı
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnNasılsınızzzzzzz izmirr de biraz gayretle yüzünü gösterebilecek bir güüneş varr inşallh bugüünnn bebeğimin eşyalarını yıkıyacammm güneş çıksında kurusunlarr yaaaa evimi temizliğe hazırlayacam bakalım kanpeleron altından felan ne cıkacak gıymedıgım ne var cok merak edıyorummm :d:d kıyafetlerı felan toparlıyımda onb temızlık yapayım yardıma gelenlere rezıl olmayayamm:d:dsımdı gıdıyımde kaynanamda ne kahvaltı varmıs bakayımd::d cok hazırcı oldum bu ara dun görümcem söledi vallahı bı sucum yok :d kocan cıkar cıkmaz cık evden dedı evde masraf yapma die sonra temızlegıncede zaten evde durma temız temız kalsın ev dıo öldurdu ya benııı abla yanı her dakkka sızdemı yıyım ıcıgım evet kızım dıo uzat ayaklarını otır ne manyaksın yaaa ıze kımse ole davranmadı bak bız soluoz dıo valla arda surtusmeler yasasakta haklarını yıyemıcemm yaaa mutluyum yanı bu ara:d:d
maşallah kuzucuklara.nrkadar akıllı uslular.annesini üzmüyorlar.kilolarıda gayet iyi.biraz daha sabredecekler inş
sende bendensin cnm:)valla ben hamileliğin başından beri hazırcıyım.sağolsun her yemekte kayınvalidemdeyim.benim yapmam gerekirken o haliyle o yapıyor hazırlıyor bana.hakkını öödeyemem
yardımcı görümce kaynana olunca daha kolay olur tabi hersey benım görumceler 35 haftadır bı kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı demedı :)
genelde şansız biriyimdir ama allaha şükür eşim ve ailesi yönünden çok şanslı çıktım.inş seninkilerde zamanla iyi olurlar
şifacım inan oğlumu tanıyamıyorum huysuz aksi tuhaf bi çocuk oldu..mahvoluyorum ya tükendim inan.doğsun istiyorum artık yaaa yoruldum ben çokkk
kızlar ben de bugün puruloton depotla vedalaştım
demekki bu iğne 34. haftada bırakılıyor
Bebek çantasını benimki ile aynı almıştın ya
Netten mi aldın sen de?
Benim görümce de aradı şimdi. Ne lazım ne göndereyim diyor...
Dedim yaprak varsa yaprak gönder. O da sağolsun yanına kuru dolma da koyayım dedi
ay kızlar kıskandım ne iyi kaynanalarınız görümceleriniz var :)benımkıler gelmese daha ıyı hızmet yapcan dıye bakarlar resmen :S
Yalnız değilsin benimkiler de öyleAllahtan son haftalarda gelcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?