2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam anneler,
Soylemesi ayip tuvalet sorunum var, cok zorluyor. Regl agrisi gibi karin agrisi yapiyor. Oglusum asagi dogru indi galiba. 14Subatta bebisimin dogum tarihini ogrenecegiz. Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin.

Son düzenleme:
Benim kaynana ve görümcede aramazlar sormazlar bi faydaları yok hiç gelmesinler gerek yok onlara zaten ben başımın çaresine bakarım. Annem gelir sağolsun herzaman yanımda olan kendi ailem.

aynen cnm her zaman insanın yanında olan kendı ailesi benımde annem saolsun ütüme kadar yapıo onların haklarını asla ödeyemeyiz.

Merhaba arkadaşlar
Sabah 10 gibi kalktık kızımla ama öyle fena hissediyorumki kendimi. Boğazım ağrıyo güya ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyo ( bitki çayı yaptım içtim kahvaltıda şimdi de nane limon yaptım onu içicem.. Benim kaynanada da göstermeliktir herşey.. Eşim evdeyse yemek yapar ortalığı toplar bize bişey yaptırmaz eşim evde yoksa oturduğu yerden kalkmaz. Gerçi son geldiğinde iyiydi biraz hamileyim diye. Doğumdan sonra aynı olur yine

geçmiş olsun cnm.inş en kısa sürede atlatırsın

kızlar bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum eşimlede aram pek iyi değil küçük küçük yalanlar söylemekten vazgecmıyo yüzüne vurmak istemıyorum kavga çıksın huzursuzluk olsun istemıyorum ama olan bana oluyo akşam ağladım sesszice eşim farketmedi bıle bebeğimle konusup dertleşiyorum bende çok sert vuruyo saolsun çocugumda gerılıo herhalde ruh halımden dolayı

cnm bilemem ama eşinle arandaki küçükte olsa olan yalanlara bence fazla takılma.malum hamileliğin verdiği bir piskoloji var zaten birde üzerine sen ekleme.hemen kal seni mutlu edecek şeylerle uğraş.mesela bebeğinin kıyafetlerine bakabilirsin.senin negatif halin o minişide etkiler.her nekadar sana tekmeleriyle destek versede onuda üzme derim

cnm bence kavga edip huzursuzluk cıkaracak birşey yok.. alıp karşına konuşmazsan düzelme olmaz.hatasını ve senı nasıl üzdüğünü bilmesi lazım.. üstünü örter konuyu açmazsan yanlışını farketmicektir...

geçmiş olsun cnm.inş en kısa sürede atlatırsın
Saol canım inşallah
Sıkma canını tatlım eşinle konuş bence konuşmak istemiyosan da kafana takmamaya bak başka şeylerle oyala kendini

Kizlar bu sabah aynada gordum ne kadar cok catlamisim. Korktum kendimden. Catlayacagimi dusunmemistim. Vucudum yagli oldugu icin.

Harita gibi olmus. Sol tarafim catlamis. Sag tarafim tek tuk.

selam anneler hastaende stresle geçirilen gergin gece sonunda bugün evimdeyim...
topiğin ilk doğuranı ben olacaktım....
bebeğim 15 günde 60 gr.almış yani şuan 2.195 gr.büyümemiş,sebep boynundaki kordon,dün tüm gece NST bağlıydım duruma göre bu sabah sezeyana alınacaktım bebeğim benden beslenemiyor diye...sabah doktor çıkış verdi hafta tekrar gidicem....sanırım gününü beklemeyecek....allahtan herşeyimiz hazır....zaten dün akşam sonrasında normal doğum fikrini aklını tamamen sildim....şu kulaklar kaç normal doğuma tanık oldu....ayyyy.....dün geceyi unutmak istiyorum....

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım =))))) kahvaltımı yaptım pc nin başına oturdum =) of pazartesi işe başlıyrz yine evde vakit çabuk geçyrdu yaaa ?=)))

Benim kaynana ve görümcede aramazlar sormazlar bi faydaları yok hiç gelmesinler gerek yok onlara zaten ben başımın çaresine bakarım. Annem gelir sağolsun herzaman yanımda olan kendi ailem.

Ahh ahh annem şehir dışında ben evlenince memlekete tayin istedi gitti şimdi çok pişman uzağız yani çalıştığı için gelemiyo bende hamileyim diye eşim yolculuğa çıkarmıyo son zamanlar yaklaştı diye en son bayramda gittik özledim allahtan haftaya gelcek 1 hafta kadar kalcak ynmda bnm kynana iyi hoş yapar eder de çenesi çok düşük çok sivri dilli yok neymiş karnında bebeyle kiremit taşıtmış kayınpederi falan bna bunları anlatıyo en ufak bişeyde zaten oğluma da böyle yaptın şöyle yaptın der gıcık oluyorum yanii doğumdan 3 hfta önce falan gelcek bi de 40 ımı beklerse evde kıyamet kopar kesin dua edin de fazla kalmasın

geçmiş olsun canıım dikkat et kendine Allah seni ve bebeğini korusun

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine ve bebişine.

cnm çok geçmiş olsun.inş düzelir.senin yazını okurken bende kendim içinde endişelendim.dün bende drye gittiğimde kızım 9 günde 65 gr almış((.dr bana nedenini falan söylemedi.haftaya cumaya gidince aynı sorun olursa ozaman bakarız demişti.

cnm allah yardimcin olsun hic strese girmemeye calis benim en yakin arkadasimin bebegini 35.haftada plesanta erken ayrildigi icin aldilar 2.100 du kilosu ama ne kuveze girdi nede solunum sikintisi cekti daha sonra 1900 dustu bakmasi biraz zor oldu sadece diyor geri kalan bir sorun cekmedi simdide 2 yasinda masallah insallah sorunsuz saglikli bir sekilde bebegine vaktinde kavusursun

Selam anneler,
Soylemesi ayip tuvalet sorunum var, cok zorluyor. Regl agrisi gibi karin agrisi yapiyor. Oglusum asagi dogru indi galiba. 14Subatta bebisimin dogum tarihini ogrenecegiz. Rabbim hepimize hayirli dogumlar versin.

canım bol bol su-hurma ve kivi sorunu çözüyor, ekmeği de biraz kısarsan sorun kalmıyor ben de de aynı sorunlar var özellikle, hurma ve kivi yemeye dikkat ediyorum. sorun kalmadı.
canı sıkılan arkadaşlar, hasas dönemde olduğumuz için pek bişey takmayın, loğusa döneminden sonra herşey daha farklı olabiliyor, en küçük problemi takmayalım,, bebeğimizi etkileyeceğini unutmayalım.
rahatsız olanlara geçmiş olsun, sabretmek gerekiyor bunu bilir bunu söylerim.
herkese sevgiler.

bende perşembe yada cuma günü gidicem....bakalım ne diyecek....dün akşam ebeler senden beslenemiyorsa dışarıda beslenir kötü birşey değil bu bir süre küvezde kalır dediler...ister istemez üzüldüm gerildim böylemi olacaktı diye...ama şimdi herkes sanki ben birşey yemiyormuşum gibi iyi beslen diyor...1 hafta önden giderken nasıl besleniyorsam aynı şekilde devam ediyorum kimseye sebebin kordon olduğunu anlatamıyorum...ne yani ben ilgisiz aç gezen annemiyim??

canım kendini hiç sıkma, bak 4 hafta önce ben hiç dikkat etmeden özensizce beslendim , öğünlerimi atlattım , çalıştığım için dikkat edemedim yani ve bebek 10 gün ilerde çıktı, ama geçen hafta ise çok dikkat ettim , hurmalar muzlar, et, balık, baklagül ne gerekiyorsa tükettim bebeğim 100 g almış oysa önceki hafta gittiğimde 250 g almıştı. yani durum bizimle ilgili değil, bebek alabiliyorsa bizde olan herşeyi alıyor ama alamıyorsa da ne yeresen ye olmuyor. canını sıkma, herşey düzelecek. bırak sana ye desinler, hiç değilse özen gösterdiklerini anlamış oluyorsun
çok geçmişolsun, herşey yoluna girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…