2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır sakın sen bunları kafana takıp kendine dert etme bebeğin strese girer daha kötü olur sen güçlü olacaksın ki oda sana sıkı sıkı tutunsun hem okadar da küçük değil sağlıklı olduktan sonra küvezede koymuyolar iyi düşün ki iyi olsunn

Canim cok gecmis olsun. Uzulme bak 37. Haftadasin zaten. Bebegin o kadar da kucuk degil ki. Ciger gelistiricu igneyi de yaptiktan sonra ne sorunu olacak ki. Bebeginin organari gelsms zaten. Canini sIkma.

Canim bak yine doktorun sorunu gormus ve onlem almis. Belki bizde de var o durum. Ama doktorumuz goremiyor. Sen kimseyi takma. Bir de 36 haftadan sonra bebek premature sayilmiyorsa neden kuveze aliniyor?

cnm hakkinda hayrilsi..dogacagi varsa bunlarin hepsi rabbim tarafindan bahane biliyorsun.. milletin lafina gelince allah topunu bildigi gibi yapsin..cok sinirleniyorrum ya...

Ben yeniyim burda ama okuyunca yorum yapmak istedim.uzme kendini eger cok kotu bise olaydi dr zaten gondermezdi seni canim

slm kızlar affınıza sığınarak bişe soracam. eşinizle ilişkiye devam ediyormusunuz doktoruma soramadım kaçıncı aydan itibaren bırakılıyo bilginiz varmı?

slm kızlar affınıza sığınarak bişe soracam. Eşinizle ilişkiye devam ediyormusunuz doktoruma soramadım kaçıncı aydan itibaren bırakılıyo bilginiz varmı?

cnm sana bu konuda net bir bilgi veremeyeceğim malesef.çünkü bizde 9 aydır öyle bir durum yok.ama arkadaşlarıma dr son 8 aydan sonra özellikle son ay uzak durun demişti.bence sen yinede druna sor

slm kızlar affınıza sığınarak bişe soracam. eşinizle ilişkiye devam ediyormusunuz doktoruma soramadım kaçıncı aydan itibaren bırakılıyo bilginiz varmı?
çok sık olmamak şartıyla devam ediyoruz :)herhangi bir problemde yoksa eğer zaten serbest doktorun sana söyler yapmaman gerekiyorsa zaten

Bugun bende ona baktım netten zararı yok yazıyo ama bi bebek çok aşağıda değilse işte rahim ağzında sorunyoksa bisuru sey yazıyo.bence doktorun söylemeli sorun yoksa oluyor diyor

Çok cnm sıkılıyor yağmur yağıyo cnm pizza istiyo naapsam yoğurt çorbasıyla kendimi kandırıyım dedim ama olmadı halen istiyorum pizzayı. Eşimi arıyım getirsin bari acaba halen aşeriyorum yosa beynim bana numaramı çekiyo anamadım

cnm32.hafta kontrolumde drum artik iliski yok ve duzde yatmak yasak ya sagina ya soluna yatiyorsun dedi iliski meselesinin nedenini soramadim annem yanimdaydi zaten esimde son zamanlarda korkuyordu biz biraktik

mrb.arkadaşlar.pek evde değildim ben ,siteye giremedim pek.bebeğimin suyundan bahsetmiştim.bugünkü kontrolümüzde doktorum dopler istedi.bu 3.istemesi oluyor.tansiyondan dolayı.ikisinde sorun cıkmamıştı.bugünkünde kanlanma bozuk çıkmış biraz.duyunca çok çok üzüldüm.yolda ağladım.geçen haftadan beri bebeğim yaklaşık 70 gr.almış.suyun azalması ve bebeğin beslenememesi kanlanmanın azalıp bebeğin beslenememesinden dedi dr.bebek sadece 2000gr ve 34+2yiz.aspirin içiyodum dr bıraktırdı haftaya alırım bebeği dedi.çok küçük değilmi ama.moralim çok bozuk bebekte sıkıntı olur diye.dışarda daha iyi beslenir,riske atamayız,kanlanma bozulmuş dedi.

sen onu bi emzirirsin tosuncuk olur o hiç üzülmeee emzziremezsen bile mamacıklar yedirirssinnn göbişinde değil kucağnda olur :) korkma sakın

Selam mis kokulu bebişelrin, cefakar anneleri :))) bu gunlerde durumumuz ancak bununla ifade edilebilir heralde. Bugun bebişime cibinlik almak için arabyala dışarı cıktık, toplamda 5 dk falan yurumusumdur yani ama hemn kasılmalrım başladı. Allahtan onemli şeyleri önceden hazır etmişim yoksa baya açıkta kalacakmışım ben..
Bu arada Face grubundan bir arkadaşımzı daha bugun sezeryan ile doğum yaptı. 36+O idi ama bebişi önden gidiyordu sanırım. Sağlıklı, tatlı mı tatlı mı bir oğluşu oldu. İkisi de cok iyiler maşallah. Doğum kilosunu falan bilmiyorum henüz.

kizlar bu arada facede ki grubun adi nedir bende katilmak isterim

canım face grubuna adminler kimseyi almıyor artık.Grubu da gizli yaptılar.

Kuzum geçmiş olsun. Canını sıkma güzelim ya, dış sesler her zaman olacak maalesef. bebek doğunca da şekil değiştirip karşımzıa gelecekler. sen hiç kimseyi takma. Boyle zamanlarda herkes cok bilmiş olur. Stres de etkiler biliyorsun. sen rahat rahat hamileliğini geçirmeye bak ve doktoruna güven. Her şey güzel olacak merak etme

cnm doktorun iyisini bilir tabiki.risk almamk gerek.kilo olayına takılma haftasına göre iyi bence.doğduktan sonra onu emzirince dahada toparlar merak etme.sen stres yapıpta bebişinide üzme,korkutma.inş sağlıkla alacaksın kucağına.

cnm cok gecmiş olsun ama en fazla küvozde kalırkı oda sıkıntı degıl cnm ya.. beslenemıyorsa tabıkı rıske atamazsınız dogsun bı annesı sen onu beslersın.. bı arkadas 30. haftasında dogurdu 1600gr onun bebegı bıle saglıklı çok şükür.. bişeycik olmaz allahın izni ile...

canım üzülme, doktor en iyisini bilir sonucta. kar zarar hesabı yapar onlar. Erken de gelse 2 kilo olmuş, 35. haftandasın yani sıkıntılı haftaları geçmişsin. Solunum sorunu bile yaşa 800 gr bebişler doğup hemen toparlıyorlar kendilerini. Haftaya ciğer gelişimi de tamamlanacak senin. Bence stres yapacak bi şeyin yok. Benim de erken doğum tehlikem var Doktor bana, 35. haftamda doğsa bile su an hiç sorun yok demişti.

Son düzenleme:
cnm vallahı bu face bebekleri pek bi aceleci çıktılar.... bizim topiğin maşallahı var tüüü tüüü tüüüü

cnm vallahı bu face bebekleri pek bi aceleci çıktılar.... bizim topiğin maşallahı var tüüü tüüü tüüüü

aynen canım ya, 5. bebek geldi orda ama bu kuveze falan girmedi. Diğerleri hep erken gelmişti. Burda da vardır belki doğuran ama yazmıyorlar heralde. demirbaşlar sağlam duruyoruz maşallah.su subatın 15-20 gecsin bence burda da patır patır başlar. biri de ben olabilirim

Son düzenleme:

evet evet 20 güne burdada başlıcak doğumlarr.. hadi bakalım hayırlısı... gelsinnn bebekleeerrrrrrr sıcakkk sıcakkkkk

gecmis olsun ikinizede canlar.hakkinizda hayirlisi olsun.masallah bebislerinde haftalari iyi kilolarida cok sukur.ALLAH saglikla koklamayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…