2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ne mutlu sana benim görümcemde yapar gelir ama işler öle yürümüo :)
vallahi canım aslında bızdede cok sorun cıkıodu bu ara ben hep onlarlayım sanırım ıstedıklerı buydu o yuzden yıldızlarımız mı barıstı desem ne desem bılemıyorum aslında yardımdı yemektı ıste maddıyattı hep kıyamazlar ama bole sorunlarda cıkmıo degıldı yanı sımdı hamıleyım aılemde uzakta yaa ondan kıyamıyorlar sanırımm D:

benımde arada sertleşme oluyor bebek bı tarafa toplandı yada itiyor gibi düşünüyordum ben hep, bunlar kasılmalarmıymış yani erken doğum olma ıhtımalımı var ?herkeste oluyo dıye bılıyodum...
canım benım uzun zamndır ole evet bencede herkeste yasanan bır durumm bazen asırı derecede oluyor hemde artık sonlara yaklasıyoruz olacak bole seyler bence sıkıntı yapılacak bır durum degıl ...

sende bendensin cnm:)valla ben hamileliğin başından beri hazırcıyım.sağolsun her yemekte kayınvalidemdeyim.benim yapmam gerekirken o haliyle o yapıyor hazırlıyor bana.hakkını öödeyemem[/QUOTE]
vala canım evet aynen ole ama bende elımden ne gelıyorsa yapıyorum hıc nazlanmadım yada ben hamılegım tavırlarına gırmedım yeğenlerde var onlarla acayıp ılgılenınce sanırım aramız dahada ıyı olduİnşallah bozulmaz

yardımcı görümce kaynana olunca daha kolay olur tabi hersey benım görumceler 35 haftadır bı kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı demedı :)
aman canım eger canını sıkacak tıplerse hıc aramasınlar daha ıyı guzelım yaaa ... eskıden ben uzak duruodum onalarda o kadar sey degıllerdı ama sımdı hamılelık felan aramız duzelıyor gıttıkce ınsallhta ole devam eder bır sure sonra ınsan zaten sorun kaldıramıyor cunku esıne cocuguna yansıyor hep aman ıyı olalım derdındeyım ben yanııı .... ama senı sıkıyorlarsa uzak durman en ıyısı takma ....

ay kızlar kıskandım ne iyi kaynanalarınız görümceleriniz var :)benımkıler gelmese daha ıyı hızmet yapcan dıye bakarlar resmen :S
canımsın aslında bızımkılerde bıraz öleler ama yapıyorum ben yaa sonradan farzkına varıyorum ama sımdı yaptıklarımın karsılıgını alıyorum acıkcası o yuzden mutlu oldum dıyım ınsallh agzım yanmaz ne zamntamm artık ıyız desem sorun cıkıyor Allah gecınden versın artık kaldıracak halım yok eşimle bana cok yansıyor cunku olan bana oluo ...

ahh canımsın ınankı yok ole yap bole yap dıyemıyecem cunku bazen ole bır hale gelıyorlar kı mantıp abıdesı olsanda sen sacmalayan durumuna dusuyorsun sadece kendını cok uzmemeye bak dıyebılırım benımde bır suru sorunum olmustu ınankı gecelerı eve gelmemeler felan fıstan amnn uzun anlat anlat bıtmez ama gecıo ınsallah ne kendını ne bebegını sıkmaya degmez canım ...kendını toplamaya bak evden cıkabılıosan cık baska ortanlara grmeye calıs ınankı dalga gectıgım gun ortamlarına bıle gırmeye basladım yoksa ınsan kafayı yerrrr....

ebah ve bersu dı sanırım kızlar alıntı yapmıstım ama olmadı nedense : lutfen kendınızı uzmemeye calısın zaten haftalarumız ıyı durumda bebeıslerımızın saglıgıu en onemlısı takmayın dıs seslerı doktor amcaları teyzelerı dınlemek gerekıo bazen Allah buyuk ınsallh saglıklı kucagımıza lacaz hepımız öle yada böle dogacak bebeıslermızzz gülümseyinnnn D:

Son düzenleme:

canını sakın sıkma cnm artık 35. haftadayız hiç problem yok bence belki bebişin 300-400 gr daha fazladr sonuçta ölçümlewr net olmyr...bu haftalardan sonra bebişinz gelrse solunum problemi yaşamz artık diyor doktorlar 34. haftada hatta 32. haftada doğuranlar var bebiş doğarsa bence daha iyi olur dışarda mudahale bende bu haftalardan sonra bebişin kordon dolanmasından korkyrm doktor alalım dese atlıcam =) ama malesef ısrarlarıma rağmen doktor 10 gün önce olur dedi sezeryanla 38 den önce almam dedi ...burda en geç doğuran ben olacgım heralde 6-7 mart gibi ...biran önce gelsn istiyrm..RABBİM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK VERSİN..

arkadaşlar bazı şeyleri çok fazla dert edip üzülmeyin bence çünkü birçok şey yapısal ne yapsak olmuyor biz kendimize ve bebeklerimize iyi bakalım iyi düşünelim yeter bence... ben baştan beri çok üzülmüştüm bebeğin eşi aşagıda diye riskli bi hamilelik yaşadım, genelde dinlenerek gecti zaman,birçok işi yapamadım istediğim gibi gezip alışverişini bile yapamadım bebegımın... çok takılsamda elden bişey gelmiyor bunu anladım herkesin yapısı farklı bebişlerimizinde yapısı bünyesi farklı o yüzden az kilo cok kilo alma yada ilerde geride diye çom takılmayın herşey sağlıkla olur içinizi ferah tutun bence....

canım sen hiç sıkma canını ben günümde doğdugum halde 2.200 doğmusum annem dio çok küçüktün etrafımdaki bebekler hep kiloluydu baya üzülmüştüm bi sorun mu var acaba die sonra babannem demiş hiç üzülme bu bi emer yer hepsini geçer kilosu diye:) dediği gibide olmus sen bi oldun dio tosuncuk gibi maşallah çaktırma halada öleyim ogün bugündür kilo veremiyorum galiba:) rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inş çocuk bu yavas yavas büyür toparlanır gider..:)

:) ne güzel en azından şimdilik barışmış yıldızlar :)

canım bende aynı duruumdayım bebeğimin eşi ilk günden beri aşağıda geçen hafta rahime 1 cm uzaklıkta dedi böyle olursa sezeryan olursun dedi.bu hafta net birşey söylemedi haftaya geldiğinde büyük ultrasyonla bakarız dedi.. ona göre karar verecek sanırm...aman bebişimiz sağlıklı olsun dualrmz bebişlermzle..

evet herseyın başı saglık benım bir santim bile degıl bebegın eşi bitiyor rahim agzı başlıyor benımde sezeryan olacakmıs buyuk ıhtımalle...baska bır sorun cıkmasında sezeryan olmasıda sorun degıl hep normal istemiştım ama kısmet işte sonucta olacagına varıyor hersey...

Kızlaaarrrr face de bir bebek daha geldi. 35. haftasında 2300 gr ve kuveze girmedi. Mart annelri oldu şubat anneleri. 35. te olupta endişelenenler bakın, dedim size korkmayın diye :)))

hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
ama şu an salya sümük grip oldum
fenalardayım canlar

Kızlaaarrrr face de bir bebek daha geldi. 35. haftasında 2300 gr ve kuveze girmedi. Mart annelri oldu şubat anneleri. 35. te olupta endişelenenler bakın, dedim size korkmayın diye :)))

benimde normalde bebeğim 15 mart gibi gelicekti.ama kızlar suyumda azalma varmış 16 sında kontrolüm vardoktor herhalde sezaryanla yaptırcak.senin bu haberini görünce sevindimmm....

evet cnm gelmis ama ben daha gormedim.. nasil iyi mi?

İyi ama su yeşili değil de maviii . Kötü değil ama öbürü daha güzeldi

ay kızlar kıskandım ne iyi kaynanalarınız görümceleriniz var :)benımkıler gelmese daha ıyı hızmet yapcan dıye bakarlar resmen :S

Sağolsunlar iyiler maşallah maşallah. Allah bozmasın. Doğumdan sonra nasıl olacak merak ediyorum.

Konuşmazsan büyür büyür büyür içinde tatlımmmm

Geçmiş olsun canım
Ben de o sesler yüzünden doğum Ünitesi'ni gezmeye cesaret edemedim

fenalardayım canlar

Çooooookkkk geçmiş olsun tatlımmmmmm
Ben de 3 kere oldum
İnşallah bi daha olmam

Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Doktor unu aradın mı .

büyüyen beşik aldım, beşiğin boyutu 70-180. İçine koyacağım yatağımın ölçüsü de 70*130.
bu ölçüye göre uyku seti bulmakta sıkıntı yaşıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir marka/ölçüler varmıdır. Nelere dikkat etmem gerek arkadaşlar...

Son düzenleme:
sen onu bi emzirirsin tosuncuk olur o hiç üzülmeee emzziremezsen bile mamacıklar yedirirssinnn göbişinde değil kucağnda olur :) korkma sakın
canım benim amin inşallah.

sağolasın canım,moral oldunuz hep.

teşekkürler canım.Allah hepimizin bebeğini bağışlasın.küvoz filan korkutmuyor da beni,sadece diyorum neden büyümüyor bu bebek,eksik hissediyorum kendimi.sağlıklı olsun da ufak olsun...bir de sitedeki kaçıncı haftada bebeğiniz kaç gram tarzındaki konulara baktıkça görüyorum en geri benimki .benle aynı haftadaki herkesin 500 gr ilerde bebeği.kesinlikle kıskanmıyorum ,allah bağışlasın herkesin bebeğini ama bebeğim geri olur diye endişeye düşüyorum.

bu arada elektriğimiz 1,5 saattir kesikti ondan cevap geç oldu...

ahh canım kıyamam ya, (( çok geçmiş olsun. Ihlamur-bal canım, çok artarsa da git mutlaka doktora

Çooooookkkk geçmiş olsun tatlımmmmmm
Ben de 3 kere oldum
İnşallah bi daha olmam

Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Doktor unu aradın mı .

sağolun canlar, otlarımı kaynattım, içiyorum
hamilelikte burnum zaten şişmişti
şimdi kocaman olduuuuu
aynen böyleyim ya
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Derya da doğurdu bu o diil dimi onunki 3 kilo dogmuş bugun gittim gordum maşallah oek tatlı darısı basımıza 36 da doğurdu

Derya da doğurdu bu o diil dimi onunki 3 kilo dogmuş bugun gittim gordum maşallah oek tatlı darısı basımıza 36 da doğurdu

yok canım Deryanın haberini biraz önce vermiştim bu başka arkadaş. Sen tanışmamışsındır. 35 te doğum konusluyordu da onun için yazdım, bebiş küveze bile girmedi diye

İnşallah canım.Senin de erken doğum riskin varmış nedenini bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.doktor bana geçen haftadan suyun azalmasıyla birlikte ciğer gelişsin diye iğne başlattı haftada 2 gün 2şer tane.umarım faydası olur onun da.

gecmis olsun ikinizede canlar.hakkinizda hayirlisi olsun.masallah bebislerinde haftalari iyi kilolarida cok sukur.ALLAH saglikla koklamayi nasip etsin

amin tatlım....hepimize.

Ben de şükrediyorum canım 30lu haftaları gördük ya.gereken tedbiri alıyoruz,her şey olacağına varıyor dediğin gibi.

canım ne güzel sağlıklı şekilde anne karnında bir gün bile fazla kalması nelere değer...bebişine ve sana sağlık inşallah..

diyorum bebişlerimiz doğar da burda sohbetimize bebeğimiz büyüdü de şöyle şöyle oldu dermiyiz.o günleri de görelim inşallah.

benimde normalde bebeğim 15 mart gibi gelicekti.ama kızlar suyumda azalma varmış 16 sında kontrolüm vardoktor herhalde sezaryanla yaptırcak.senin bu haberini görünce sevindimmm....
bende de aynı problem canım.mecbur doktorların dediklerine uyucaz.benim de 21 marttı haftaya diyor dr.um

canım bizim aldığımız yatağın da boyutu 60-120.ben de aynı sorunu yaşıyorum.ben de bebek uyku seti aldım.çarşafının ölçüssünü okudum da aldım.setteki çarşafın ölçüsü 70-130 du.lastikliymiş meğerse ve bol geldi.ben dedim o kadar potluk yapmaz çok az fark var diye ama epey bol.benim de değiştirmem lazım.yani tavsiye olarak birebir ölçüsüne uyan almak lazım..

Mavi olanında ekrusunu düşünüyorum giyince sıcacık tutacak gibi geliyo ama kararsız kaldım
Sanki birinin kolları çok salaş. diğerinin de önden bağcığı kafama takıldı,
Sizce hangisi
Fiyatları da 25 ile 36 arası

Eklentiler

• $image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 53
fenalardayım canlar

canım çok geçmiş olsun. dikkat et ankarada havalar çok şaşırdı zaten :) gece yağmur kar yağar ertesi gün de bahar havası.
sen nane limon devam et.

bence de mavi olan çok hoş duruyor.tabiki senin içine hangisi siniyorsa o önemli.

bu arada erken doğum riski olanlar kafanıza takmayın. Allah'ın izniyle bebişler sağlıklı bir şekilde geliyorlar.
benim yeğenim 32 haftalık ve normal doğumla 2200 kg ile dünyaya geldi. küvezde de kalmadı. maşallah şimdi de çok iyi ve sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…