vallahi canım aslında bızdede cok sorun cıkıodu bu ara ben hep onlarlayım sanırım ıstedıklerı buydune mutlu sana benim görümcemde yapar gelir ama işler öle yürümüo :)
canım benım uzun zamndır ole evet bencede herkeste yasanan bır durumm bazen asırı derecede oluyor hemde artık sonlara yaklasıyoruz olacak bole seyler bence sıkıntı yapılacak bır durum degıl ...benımde arada sertleşme oluyor bebek bı tarafa toplandı yada itiyor gibi düşünüyordum ben hep, bunlar kasılmalarmıymış yani erken doğum olma ıhtımalımı var ?herkeste oluyo dıye bılıyodum...
sende bendensin cnm:)valla ben hamileliğin başından beri hazırcıyım.sağolsun her yemekte kayınvalidemdeyim.benim yapmam gerekirken o haliyle o yapıyor hazırlıyor bana.hakkını öödeyemem[/QUOTE]
vala canım evet aynen ole ama bende elımden ne gelıyorsa yapıyorum hıc nazlanmadım yada ben hamılegım tavırlarına gırmedım yeğenlerde var onlarla acayıp ılgılenınce sanırım aramız dahada ıyı olduİnşallah bozulmaz
aman canım eger canını sıkacak tıplerse hıc aramasınlar daha ıyı guzelım yaaa ... eskıden ben uzak duruodum onalarda o kadar sey degıllerdı ama sımdı hamılelık felan aramız duzelıyor gıttıkce ınsallhta ole devam eder bır sure sonra ınsan zaten sorun kaldıramıyor cunku esıne cocuguna yansıyor hep aman ıyı olalım derdındeyım ben yanııı .... ama senı sıkıyorlarsa uzak durman en ıyısı takma ....yardımcı görümce kaynana olunca daha kolay olur tabi hersey benım görumceler 35 haftadır bı kere bıle arayıp bı ıhtıyacın varmı demedı :)
canımsın aslında bızımkılerde bıraz öleler ama yapıyorum ben yaa sonradan farzkına varıyorum ama sımdı yaptıklarımın karsılıgını alıyorum acıkcası o yuzden mutlu oldum dıyım ınsallh agzım yanmaz ne zamntamm artık ıyız desem sorun cıkıyor Allah gecınden versın artık kaldıracak halım yok eşimle bana cok yansıyor cunku olan bana oluo ...ay kızlar kıskandım ne iyi kaynanalarınız görümceleriniz var :)benımkıler gelmese daha ıyı hızmet yapcan dıye bakarlar resmen :S
kızlar bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum eşimlede aram pek iyi değil küçük küçük yalanlar söylemekten vazgecmıyo yüzüne vurmak istemıyorum kavga çıksın huzursuzluk olsun istemıyorum ama olan bana oluyo akşam ağladım sesszice eşim farketmedi bıle bebeğimle konusup dertleşiyorum bende çok sert vuruyo saolsun çocugumda gerılıo herhalde ruh halımden dolayı
ahh canımsın ınankı yok ole yap bole yap dıyemıyecem cunku bazen ole bır hale gelıyorlar kı mantıp abıdesı olsanda sen sacmalayan durumuna dusuyorsun sadece kendını cok uzmemeye bak dıyebılırım benımde bır suru sorunum olmustu ınankı gecelerı eve gelmemeler felan fıstan amnn uzun anlat anlat bıtmez ama gecıo ınsallah ne kendını ne bebegını sıkmaya degmez canım ...kendını toplamaya bak evden cıkabılıosan cık baska ortanlara grmeye calıs ınankı dalga gectıgım gun ortamlarına bıle gırmeye basladım yoksa ınsan kafayı yerrrr....
ebah ve bersu dı sanırım kızlar alıntı yapmıstım ama olmadı nedense : lutfen kendınızı uzmemeye calısın zaten haftalarumız ıyı durumda bebeıslerımızın saglıgıu en onemlısı takmayın dıs seslerı doktor amcaları teyzelerı dınlemek gerekıo bazen Allah buyuk ınsallh saglıklı kucagımıza lacaz hepımız öle yada böle dogacak bebeıslermızzz gülümseyinnnn
Son düzenleme: