2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
:) ne güzel en azından şimdilik barışmış yıldızlar :)
inşallah öle devam ederr yaa en çok korktuğum sey evlılıgımın basında yasadıgım sorunları yasamakkk ....

hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
ama şu an salya sümük grip oldum
fenalardayım canlar
canımmm gecmıs olsun tum dogal recetelerı dene hemen atlat ınsallah....

sağolun canlar, otlarımı kaynattım, içiyorum
hamilelikte burnum zaten şişmişti
şimdi kocaman olduuuuu
aynen böyleyim ya
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
yaa papatya bugun ben kendı kendıme burnummu buyudu yoksa banamı ole gelıyor dıyordum demekkı sacmalamamısımmmm

canım bende mavı gıbı bısey ıstıyorum gece emzırecez felan hemen ustumuze alalım hem usumayelım dıyerlerı guzell ama bana dha kullanıslı gelıyor mavısı sıcakta tutar bence fıyatıda ıyymıss canım benım sorduklarım acayıp ucuk vazgecmejk zorunda kalmıstım sen netten felanmı buldunnn??

ben de birinciyle ikinciyi beğendim...fiyatlar da çok uygun....hangisi içine sindiyse canım.

Küvezde kalmayı hiç kafana takma canım 7 aylık doğup küveze girmeyen de var zamanında doğup giren de.. İnsanların ağzı torba değil bende uyuz oluyorum öyle tiplere
slm kızlar affınıza sığınarak bişe soracam. eşinizle ilişkiye devam ediyormusunuz doktoruma soramadım kaçıncı aydan itibaren bırakılıyo bilginiz varmı?
Canım bunu dr un söyleyebilir. Hiçbi sorun yoksa son güne kdr ilişkiye girilebiliyor
Benim de canım pizza istedi bu akşam :) bu saatten sonra aşeriyoruz sanırım :)
Canım çok küçük de değilmiş bebişin canını sıkma daha kötü etkilenmesin kuzucuk
fenalardayım canlar

Tatlım dr unla görüş bence. Benim 3 hafta olcak hala sürünüyorum

canım geçmiş olsun gripsin sanırım...

inşallah sağ salim,sağlıklı kucağıma alayım küçük olsun sorun değil ....

ebah arkadaşın da mesajından alıntı yapamadım ama o kadar benzer ki yaşadıklarımız.bana da aynısını diyolar yok çekirdek mi yiyomusum.bugün nstyi yapan ebe bile bana öğüt veriyo.burda gittiğim hastanede nstyi kadın doğumcu yapmıyo,nst odası var orda yapıyolar..neyse, nst istem kağıdında tansiyon için istendiği yazıyo.çok çekirdek mi yiyosun diyo ebe ,hayı rben aylardır peyniri bile tuzsuz yiyorum dedim.neden böyle o zaman diyo.zaten hassasım dr.dan yeni çıkmışız.ben yine uyarayım da dikkat et yemene diyo.insan zan altında kalıyo ya.ben bebeğimi düşünmezmiyim.

aaa neden kimseyi almiyorlar ki
uzuldum

pijamaya gözü doymayan arkadaşım
boyun uzun ise ortadaki süper olur
yok uzun değilsen 3. güzel olur

canımmm gecmıs olsun tum dogal recetelerı dene hemen atlat ınsallah....
yaa papatya bugun ben kendı kendıme burnummu buyudu yoksa banamı ole gelıyor dıyordum demekkı sacmalamamısımmmm

canım ben d eödem oluştu, yüzüm, gözüm her bir yerim şişti
burnum da bariz bir şekilde şişti

Tatlım dr unla görüş bence. Benim 3 hafta olcak hala sürünüyorum

bilmez miyim canım canım senin neler çektiğini
inşalllah atlatacağım
otumu çöpümü içtim
yattım bir güzel terledim, bol sıvı alıyorum
atlatırım inşallah

arkadaşlar geçenlerde hurmadan bahsetmiştik ya kuru hurmamı yoksa o diğer domates şeklinde olan hurmamı doğumu kolaylaştırıyordu onu bilemedim

kızlar sizinde karnınızda sıkışma tarzı bi gerginlik oluyormu?bugün oldu bende biraz bebekmi itiyor bi tarafa dogru yoksa gazmı yoksa kasılmamı tam anlayamadım...ayaga kalkınca sanki asagıdan cıkıcakmış gıbı bı baskı oluyor bazen sanki fırlıcak aşagıdan :))))

Tavsiyeleriniz için teşekkürler canlar. Ortadakini aldım 25 tl ye bi de onun terliğini aldım
Bi de kocaya pijama aldım.
Bi sabahlık parasına 3 şey aldım. Bugün baktım da dışarıda mesela 1. Ve 3. Den vardı en ucuz 50 dediler. Hem denedim de hoşuma gitmediydi.
Umarım bunları beğenirimmmm
. İnşallah :18:

Gelince size haber veririm.

Canım netten baktım evet. Diğerlerine göre uygun fiyatı. Elija diye bir marka morhipo da canım şu an. Bir de Relax Mode bu adreste %70 indirimli ürünler var. Oradan aldım ben. Bir tanecik s bedeni zor buldum. L, XL giyenler varsa eğer sabahlık pijama falan var. Diğerleri pahalı. Yani sezon fiyatına.

Böylelikle pijama faslını kapattım
Artık bakmayacağım hergün hangi sitede ne var diye
Artık alışveriş sitelerine bakmayacağım

Hayırlı geceler tombiş annişler:)
Bende dün gece sabaha kadar hastanedeydim 2 gündür karnımda aşırı sertleşme ve belimde adet sancısı gibi bi ağrı vardı.aynı zamanda rahimde ciddi anlamda baskı oluyo ben resmen ayağa kalkamıyorum her an çıkacakmış gibi oluyor.neyse gece acile gittik nst ye bağladılar sancılar 70 e kadar çıktı doktor daha bakmadan bi aksilik olduğunu anladım acayip strese girdim çünkü daha biz doğuma hazır değildik oğlumla ve çantamız bile hazır değildi doktor sancı görünüyor iğne ve serum ile durdurmaya çalışalım aksi halde yatışını yaparız demez mi!!! Ben hemen ağlamaya başladım hala çanta düşünüyorum:) kalçamdan bi iğne yaptılar bide yaklaşık 2 buçuk saat süren serum taktılar kabus gibiydi neyse ki hamd olsun serum sonrası sancılarım azalmıştı eve gönderdi zaten sabaha karşı evdeydik öğlen tekrar nst için çağırdı kendi doktoruma gittim alttan muayene etti açıklık var mı diye çok şükür yoktu oğlumun kafası ve plesentam aşağıda olduğu için çok baskı yapıyomuş ciddi anlamda yürüyemiyorum neyse sancıda çıkmadı çok şükür ama doktorum yürüyüş artık yasak sürekli dinlen şu iki haftayıda atlatalım dedi hala risk var malesef bu sancılar erken doğum belirtisiymiş oğluşum 2600 gr fena değil çok şükür 34+4 deyiz ...bu arada eve gelir gelmez hemen çantamı hazırladım:) yarında bi kaç eksiğimiz var onları halledicez inş umarım oğlum zamanında gelir teyzeleri dua edin bize de...

Kızlaaarrrr face de bir bebek daha geldi. 35. haftasında 2300 gr ve kuveze girmedi. Mart annelri oldu şubat anneleri. 35. te olupta endişelenenler bakın, dedim size korkmayın diye :)))
anaaaaa hay masallah.. bugun kı ıkıncı müjdeyi verdin cnm..
fenalardayım canlar
ayyy cnm çok dıkkat et kendıne.. hatta mutlaka dr unla görüş.. senın durumun daha hassas çünküü:26:

seni çok iyi anlıyorum cnm..tabıkı kıyaslarsın düşünürsün sorgularsın ama elden birsey gelmez.. tamamen bızım dısımızda gelışen bişey..eminim çok iyi besleniyorsundur ama bazen bu yeterli olmuyor.her bebek bir degıl malesef bir standartı yok. bebek geri diye düşünme doğunca sütün yaradığında arada hiç bir fark kalmayacak emin olabılırsın

pijamaaaa canavarıııııııı eşini de es geçmemişş ben de ortadakı mavıyı begenmıstım tam da onu almıssın hadı hayırlı olsun..

ha bu arada senın cantalar ne alemde hazırladın mı? birddeee zaten su yeşili degıldıkı o çanta.. ben mavi oldugunu bılıyodummm

cnm cook gecmış olsun.. bu aralar cok duyuyoruz hastanede sabahlayan annelerı.. eee bebıslerde artık gelmek ıstıyo... hayırlısı cnm inş azıcık daha bekler çünküüüü annesi öyle istiyooo

cnm cook gecmış olsun.. bu aralar cok duyuyoruz hastanede sabahlayan annelerı.. eee bebıslerde artık gelmek ıstıyo... hayırlısı cnm inş azıcık daha bekler çünküüüü annesi öyle istiyooo

Saol canım allah razı olsun...
Aslında çok istiyorum hemen gelmesini ama ana yüreği işte:)gelişimini tamamlayıp gelmesi daha iyi olur yinede herşeyin hayırlısı ...

bişey sorcam.. ya kızlar ben ciğer geliştirici iğneyi tek doz vuruldugunu sanıyordum.. bi arkadas yazmıs ısmını unuttum haftada 2kez vuruluyormuş..böyle düzenli vurulması gereken bi iğnemi ya..

bende de erken doğum rıskı var ama drum vermedi iğne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…