inşallah öle devam ederr yaa en çok korktuğum sey evlılıgımın basında yasadıgım sorunları yasamakkk ....:) ne güzel en azından şimdilik barışmış yıldızlar :)
canımmm gecmıs olsun tum dogal recetelerı dene hemen atlat ınsallah....hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
ama şu an salya sümük grip oldum
fenalardayım canlar
yaa papatya bugun ben kendı kendıme burnummu buyudu yoksa banamı ole gelıyor dıyordum demekkı sacmalamamısımmmm
sağolun canlar, otlarımı kaynattım, içiyorum
hamilelikte burnum zaten şişmişti
şimdi kocaman olduuuuu
aynen böyleyim ya
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım bende mavı gıbı bısey ıstıyorum gece emzırecez felan hemen ustumuze alalım hem usumayelım dıyerlerı guzell ama bana dha kullanıslı gelıyor mavısı sıcakta tutar bence fıyatıda ıyymıss canım benım sorduklarım acayıp ucuk vazgecmejk zorunda kalmıstım sen netten felanmı buldunnn??Mavi olanında ekrusunu düşünüyorum giyince sıcacık tutacak gibi geliyo ama kararsız kaldım
Sanki birinin kolları çok salaş. diğerinin de önden bağcığı kafama takıldı,
Sizce hangisi
Fiyatları da 25 ile 36 arası
Küvezde kalmayı hiç kafana takma canım 7 aylık doğup küveze girmeyen de var zamanında doğup giren de.. İnsanların ağzı torba değil bende uyuz oluyorum öyle tiplerebende perşembe yada cuma günü gidicem....bakalım ne diyecek....dün akşam ebeler senden beslenemiyorsa dışarıda beslenir kötü birşey değil bu bir süre küvezde kalır dediler...ister istemez üzüldüm gerildim böylemi olacaktı diye...ama şimdi herkes sanki ben birşey yemiyormuşum gibi iyi beslen diyor...1 hafta önden giderken nasıl besleniyorsam aynı şekilde devam ediyorum kimseye sebebin kordon olduğunu anlatamıyorum...ne yani ben ilgisiz aç gezen annemiyim??
Canım bunu dr un söyleyebilir. Hiçbi sorun yoksa son güne kdr ilişkiye girilebiliyorslm kızlar affınıza sığınarak bişe soracam. eşinizle ilişkiye devam ediyormusunuz doktoruma soramadım kaçıncı aydan itibaren bırakılıyo bilginiz varmı?
Benim de canım pizza istedi bu akşam :) bu saatten sonra aşeriyoruz sanırım :)Çok cnm sıkılıyor yağmur yağıyo cnm pizza istiyo naapsam yoğurt çorbasıyla kendimi kandırıyım dedim ama olmadı halen istiyorum pizzayı. Eşimi arıyım getirsin bari acaba halen aşeriyorum yosa beynim bana numaramı çekiyo anamadım
Canım çok küçük de değilmiş bebişin canını sıkma daha kötü etkilenmesin kuzucukmrb.arkadaşlar.pek evde değildim ben ,siteye giremedim pek.bebeğimin suyundan bahsetmiştim.bugünkü kontrolümüzde doktorum dopler istedi.bu 3.istemesi oluyor.tansiyondan dolayı.ikisinde sorun cıkmamıştı.bugünkünde kanlanma bozuk çıkmış biraz.duyunca çok çok üzüldüm.yolda ağladım.geçen haftadan beri bebeğim yaklaşık 70 gr.almış.suyun azalması ve bebeğin beslenememesi kanlanmanın azalıp bebeğin beslenememesinden dedi dr.bebek sadece 2000gr ve 34+2yiz.aspirin içiyodum dr bıraktırdı haftaya alırım bebeği dedi.çok küçük değilmi ama.moralim çok bozuk bebekte sıkıntı olur diye.dışarda daha iyi beslenir,riske atamayız,kanlanma bozulmuş dedi.
hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
fenalardayım canlar
Küvezde kalmayı hiç kafana takma canım 7 aylık doğup küveze girmeyen de var zamanında doğup giren de.. İnsanların ağzı torba değil bende uyuz oluyorum öyle tiplere
Canım bunu dr un söyleyebilir. Hiçbi sorun yoksa son güne kdr ilişkiye girilebiliyor
Benim de canım pizza istedi bu akşam :) bu saatten sonra aşeriyoruz sanırım :)
Canım çok küçük de değilmiş bebişin canını sıkma daha kötü etkilenmesin kuzucuk
Tatlım dr unla görüş bence. Benim 3 hafta olcak hala sürünüyorum
Selam mis kokulu bebişelrin, cefakar anneleri :))) bu gunlerde durumumuz ancak bununla ifade edilebilir heralde. Bugun bebişime cibinlik almak için arabyala dışarı cıktık, toplamda 5 dk falan yurumusumdur yani ama hemn kasılmalrım başladı. Allahtan onemli şeyleri önceden hazır etmişim yoksa baya açıkta kalacakmışım ben..
Bu arada Face grubundan bir arkadaşımzı daha bugun sezeryan ile doğum yaptı.36+O idi ama bebişi önden gidiyordu sanırım. Sağlıklı, tatlı mı tatlı mı bir oğluşu oldu. İkisi de cok iyiler maşallah. Doğum kilosunu falan bilmiyorum henüz.
canım face grubuna adminler kimseyi almıyor artık.Grubu da gizli yaptılar.
Mavi olanında ekrusunu düşünüyorum giyince sıcacık tutacak gibi geliyo ama kararsız kaldım
Sizce hangisi
Mavi olanında ekrusunu düşünüyorum giyince sıcacık tutacak gibi geliyo ama kararsız kaldım
Sizce hangisi
canımmm gecmıs olsun tum dogal recetelerı dene hemen atlat ınsallah....
yaa papatya bugun ben kendı kendıme burnummu buyudu yoksa banamı ole gelıyor dıyordum demekkı sacmalamamısımmmm
Tatlım dr unla görüş bence. Benim 3 hafta olcak hala sürünüyorum
Sizce hangisi
hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
fenalardayım canlar
anaaaaa hay masallahKızlaaarrrr face de bir bebek daha geldi. 35. haftasında 2300 gr ve kuveze girmedi.Mart annelri oldu şubat anneleri. 35. te olupta endişelenenler bakın, dedim size korkmayın diye :)))
ayyy cnm çok dıkkat et kendıne.. hatta mutlaka dr unla görüş.. senın durumun daha hassas çünküü:26:hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
fenalardayım canlar
canım benim amin inşallah.
sağolasın canım,moral oldunuz hep.
teşekkürler canım.Allah hepimizin bebeğini bağışlasın.küvoz filan korkutmuyor da beni,sadece diyorum neden büyümüyor bu bebek,eksik hissediyorum kendimi.sağlıklı olsun da ufak olsun...bir de sitedeki kaçıncı haftada bebeğiniz kaç gram tarzındaki konulara baktıkça görüyorum en geri benimki .benle aynı haftadaki herkesin 500 gr ilerde bebeği.kesinlikle kıskanmıyorum ,allah bağışlasın herkesin bebeğini ama bebeğim geri olur diye endişeye düşüyorum.
bu arada elektriğimiz 1,5 saattir kesikti ondan cevap geç oldu...
Hayırlı geceler tombiş annişler:)
Bende dün gece sabaha kadar hastanedeydim2 gündür karnımda aşırı sertleşme ve belimde adet sancısı gibi bi ağrı vardı.aynı zamanda rahimde ciddi anlamda baskı oluyo ben resmen ayağa kalkamıyorum her an çıkacakmış gibi oluyor.neyse gece acile gittik nst ye bağladılar sancılar 70 e kadar çıktı doktor daha bakmadan bi aksilik olduğunu anladım acayip strese girdim çünkü daha biz doğuma hazır değildik oğlumla ve çantamız bile hazır değildi doktor sancı görünüyor iğne ve serum ile durdurmaya çalışalım aksi halde yatışını yaparız demez mi!!! Ben hemen ağlamaya başladım hala çanta düşünüyorum:) kalçamdan bi iğne yaptılar bide yaklaşık 2 buçuk saat süren serum taktılar kabus gibiydi neyse ki hamd olsun serum sonrası sancılarım azalmıştı eve gönderdi zaten sabaha karşı evdeydik öğlen tekrar nst için çağırdı kendi doktoruma gittim alttan muayene etti açıklık var mı diye çok şükür yoktu oğlumun kafası ve plesentam aşağıda olduğu için çok baskı yapıyomuş ciddi anlamda yürüyemiyorum neyse sancıda çıkmadı çok şükür ama doktorum yürüyüş artık yasak sürekli dinlen şu iki haftayıda atlatalım dedi hala risk var malesef bu sancılar erken doğum belirtisiymiş oğluşum 2600 gr fena değil çok şükür 34+4 deyiz ...bu arada eve gelir gelmez hemen çantamı hazırladım:) yarında bi kaç eksiğimiz var onları halledicez inş umarım oğlum zamanında gelir teyzeleri dua edin bize de...
cnm cook gecmış olsun.. bu aralar cok duyuyoruz hastanede sabahlayan annelerı.. eee bebıslerde artık gelmek ıstıyo... hayırlısı cnm inş azıcık daha bekler çünküüüü annesi öyle istiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?