2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım valla ben bi kerede vuruluyo diye duymuştum ama bilmiyorum sen doktoruna güven bence belki o farklı bi durumdur zaten gerek görse doktorun verirdi sanada

Ayyyy canım
Çooookkk geçmiş olsun kuzum
İnşallah doğru zamanda gelir bebeğin

canım çok geçmiş olsunnnnn
ama şükür ki atlatmışsın
inşallah zamanında gelir oğlun

canım biliyorsun benim de erken doğum tehlikem var
hem de ikiz olmasına rağmen bana da doktorum
ciğer geliştirici iğne vermedi
ama iki doz olduğunu okudum buradan

bana drum verdi gecen hafta vuruldum 12 saat arayla 2 ser doz toplam 4 igne yani bi dahaki gidisimdede bisey demedi

Hımmm bana sanki su yeşili gibi gelmişti.
Mavi nin ekru rengini aldım tatlım
Her şey krem olduuuu....
Bir de kızım olursa diyeee

Çantalar ne durumda ... Immmm şeyyyyy :26: daha hazır değil... İçine konulacaklar hazır ama çanta hazır değil... Yıkadık ütülenecek bekliyor. Ablamın aöf sınavları bitsin de. İki küçük var evde onlarla olmuyor diye bekliyoruz gitmelerini.

Durum bu yaniiiii....

Bi şi olursa arkamdan toplar gelirler artık ...

Canlar o zaman doktor erken doğum riski görmemiş sizde iğne vermediğine göre
İnşallah gerek kalmaz

Kizlar bu sabah aynada gordum ne kadar cok catlamisim. Korktum kendimden. Catlayacagimi dusunmemistim. Vucudum yagli oldugu icin.

Harita gibi olmus. Sol tarafim catlamis. Sag tarafim tek tuk.
canım bu çatlaklar nasıl bişiii yaaa :26: beyaz renkli tırnak kadar çizgi mi yok sa kırmızılıklar var ya göbişte onlar mı çatlak oluyor :26: halaaa anlamış değilim

ahh tatlım büyük geçmiş olsun neyseki bebeğin halaaa göbişte inşallah kalacak daha dualarımdasın

hay ALLAH canım yoksa erkene mi çekecek doğumu dr. un ne diyelim bebişler anneleri üzmek yokk kalın kaldığınız yerde az daha

uff yaa ebe de bilmişlik yapacak ya boşver sen onu-bunu bebeğinle moral depolamaya bak tekrar çok geçmiş olsun tatlım

slm kızlar affınıza sığınarak bişe soracam. eşinizle ilişkiye devam ediyormusunuz doktoruma soramadım kaçıncı aydan itibaren bırakılıyo bilginiz varmı?
biz kardeş kardeş takılıyoruz canım bebeğim tüp bebek tedavisi ile nasip olduğu için duyarlıyız bu konuda dr .umda hatırlatmadı bizde sormadık hiç

off benimde canım hem neler istiyor hem iştahımmm yok ilgincim demi mide sorunumdan kaynaklı sanırım yoksa aşermeye devammmm yani

cnm32.hafta kontrolumde drum artik iliski yok ve duzde yatmak yasak ya sagina ya soluna yatiyorsun dedi iliski meselesinin nedenini soramadim annem yanimdaydi zaten esimde son zamanlarda korkuyordu biz biraktik
evet canım son aylar özen göstermek lazım bencede

aahhh canım benim çok geçmiş olsun hiç canını sıkma kilosuna haftaya 2.500 gr. olada bilir belli olmuyor ki inşallah gönlünce olsun dualarımdasın

off bende yürümeye gelemiyorum işkenceydi resmen günüm aaa demek bi bebiş dahaa ceee yapmış maşallahh hoş gelmiş annesine tebriklerimizi ilet tatlım

cnm vallahı bu face bebekleri pek bi aceleci çıktılar.... bizim topiğin maşallahı var tüüü tüüü tüüüü
aynenn yaaa hep faceden aldık doğum haberlerini

vuuuu 5 tane mi ben 4 oldu sanmıştımm hepsi hoş gelmiş sağlıkla-keyifle büyümek nasip olsun bebişlere inşallah

yaaa ben bilmiyor muydum yoksa aklımdan mı çıkıvermiş ayy haftaya tarih netleşebilir haa hadi hayırlısı bakalım şükür çoğumuz en riskli haftaları atlattık bebişlerin keyfine kaldık

Kızlaaarrrr face de bir bebek daha geldi. 35. haftasında 2300 gr ve kuveze girmedi. Mart annelri oldu şubat anneleri. 35. te olupta endişelenenler bakın, dedim size korkmayın diye :)))
aman maşallah bereket faceden hoş gelmiş minnak bebiş tebriklerimizi iletin hatta tüm doğum yapanların hikayelerini beklediğimizi de iletin

hasta olmadım olmadım hamilelik boyunca
ama şu an salya sümük grip oldum
fenalardayım canlar
uff yaaa son dakika golllll misali çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden toparlanırsın canımm

benimde normalde bebeğim 15 mart gibi gelicekti.ama kızlar suyumda azalma varmış 16 sında kontrolüm vardoktor herhalde sezaryanla yaptırcak.senin bu haberini görünce sevindimmm....
aaaa çok geçmiş olsun üzülme canım anne sütü herşeye bedel bence bi tattırırsak tosuncuk olacak bebişlerimiz inşallah

benim hiç bir fikrim yok tatlım

kıyaslama yaptık mı zaten moralmen çöküyoruz canım hiç canını sıkma her ebbek elbette aynı kilo-boy olmayacak sağlıkla gelsinler sütünle tontişleşecek annesi

sağolun canlar, otlarımı kaynattım, içiyorum
hamilelikte burnum zaten şişmişti
şimdi kocaman olduuuuu
aynen böyleyim ya
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
yaaa dikkat ettim de 2 ayrı arkadaş ta ikiz annesi onlarda gebeliklerinde acayip burunları şişmişti sanırımmm ikiz gebeliğin belirtisi burun şişliği ve yüz şişliği iyileşeceksin inşallah çabucak

bir bilmiş ebe daha düşünmez olur muyuz onlar bizleri nerden anlasın ağzı olan konuşuyor işte sıkma tatlı canını

aaa neden kimseyi almiyorlar ki
uzuldum
olsun canım zaten hemen-hemen çoğumuz buradayız

arkadaşlar geçenlerde hurmadan bahsetmiştik ya kuru hurmamı yoksa o diğer domates şeklinde olan hurmamı doğumu kolaylaştırıyordu onu bilemedim
canım benim bildiğim kuru hurma

oluyor bende de ama kasılma sancı olduğunu sanmam çünkü nst de hep iyi çıkıyor sonuç

Cemreeeee biliyor musun bende pijamaaaa hastasıyımmmm koleksiyon yaptımm sayılır halaaa da her dışarı çıktığımda pijama görmeyivereyim güle güle kullanın

ahh tatlım çok geçmiş olsunnnn şükür şu an evdesiniz dualarımdasın

Sen erkenden uydurdun hayırdır
nickinin hakkını bu gece vermek istemiş demekki

o kadar yorgun ve uykusuzum ki çıkıyorum kızlar yarın yazarım öpüldünüz iyi geceler kalanlara hoş sohbetler

arkadaşlar geçenlerde hurmadan bahsetmiştik ya kuru hurmamı yoksa o diğer domates şeklinde olan hurmamı doğumu kolaylaştırıyordu onu bilemedim
canım kuru olan hurmadan bahsedıyoruz ......öbüründen olsada yesek keske

canım benım uzun zamndır var bazen gaz oluyor bazen bebekten bazen sancı sanırım D:

canımsın tedırgın olma sadece annecım hazırlan ıcın rahat etsın demıs bebeıs benımde gecen gun akıntım oldu cok korktum sımdı yıkadım herseyımı 2 gune hersey hazır olcak ınsallh .....umarım zamanında gelırlerr canım yaaaa benım evım hala boyancak ...... ama bızım bebıslerımız akıllıdır ne zamn bıter annelerının ıslerı onların da gelısımlerı ozamn gelırlerrr yaa sıkmayalım canımızı.....

kızlarrr ben ılk cocogummmm kocam oluyor kendılerı herseylerını yıkadım sonrada bebeşımın olan herseyını yıkadım ayy coraplara oldum bıttım ya bıdı bıdı yaa nasıl bu kadar kucukcuk yaa hepsııı içim gittti işte herseye yer buldum kaneplerın usru felan heryer camır dolu umurım ızmır guneslı olur yarın yaaa kurusunlarda ütülesem en azından bebegımın esyaları hazır olsa ev nasıl olsa hallolurrr .....eşim sanırım boya ısı evın temızlıgı sen ne zamn ben doguruyorum dıceksın ben taksıyı cagıracam sen gıt hayatım ben su evı boyyum arkandan gelırım olcak dıo nolur ole olmasın ben evrene mesaj yolluyorum ben bebegımın camırlarını utuliyimmm cantamı hazırlıyım esım evı boyasın temızlık yapılsın ablam 23 felan gelsın sonrada bebegım ısterse o an gelsın nolur Allah ım subhaneke dınımız amınnnn (fırat ça oldu ama ) bırınız daha bole dua edıyodu hangınısınız kılar ben Fıratı cook severımmm cocogumu anası dovmese daha ıyı olcaktaaaa ..... salça emmek mı sursem aa acıktım sankı ...ay nese ben kanepede sızıp kalan ve horlamaya baslayan kocamıda alıp cekılıyorummm neee yazasım varmıss be mazur gorun opuyorummmmmm

ii geceler kızlar hepinize herkes iidir inşallah bizimde hiçbişeyimişz hazır deil hala korkuom doğuracam die bugn gittik bayağı bi alışveriş yaptık bebeğin herşeyi tam sayılır yıkanıp ütülenecek yarın halletcem onlarıda inşllah ama benim hala hiç bişeyim yok pijama felan fırsat olmadı bi türlü bu hafta hepsini halletmem lazım çıkacak delik arıo diorum bu çocuk bulsa hemen fırlayacak :) bide beşik konusunda karar veremedim 2 yaşına kadar felan oda yapmayacaz yatak odası için hangisindnen alsak bilemedim park yatak mı karyolama bide o münük şeyler var ana kucağı gibi tam yatak başına koymalık ama bilemedim bi türlü siz neler aldınız varmı tecrübesi olan :)

Canım iyi geceler benim 2.hamileliğim ilk bebeğimde park yatak kullandım çok rahat ettim ama yükseltmesi olan modeli 3 yaşına kadar kullandık ayaklanmaya başladıklarında yükseltma çıktı oğlum aşağıdaki bölüme inince düşme kaygımda kalmadı ama yinede karar senin ufak beşikler uzun kullanımda çok riskli çabuk büyüyorlar çünkü önemli bişey daha var park yatakları toplayıp açmak biraz sıkıntılı olabiliyor ben açmaya çalışırken mekanizmanın birini kırdım çünkü o yüzden mutlaka satıcıya açtırın kapattırın almadan orada sizde özellile bikaç kere açıp kapatın umarım sana da yardımcı olabilbişimdir sevgiler

ay canım geçmiş olsun çok çok. inşallah zamanında gelir bebişin ben de bu ara yürürken bi iki büklüm olmaya başladım iyice aşağı mı iniyo artık nedir..

bende olmuştum suyu azalıyo diye. 4 doz iğneyi 24 saat arayla 2 seferde vuruldum. dr ermediyse vardır bi bildiği canım takma kafana. yada gittiğinde sor sen en iyisi

bende çamaşırları hazırlarken en çok çoraplarda kalmıştım unutmuşum bebek nasıl bişeydir ya dedim bu kadar küçük mü oluyodu inşallah zamanında gelir canım sen yine olumlu mesaj göndermeye devam et böyle şeyler getirme aklına bu arada salça ekmek güzel göründü gözüme şimdi

ilk bebişimde park yatak kullandım yatak odasında 2 kat olandan. tırrmanmaya başladığı zaman alt kata almıştık gayet rahattı. şimdi yine onu kurduk yatak odasına

ay ben bugün doyamadım sabahtan beri bişeyler yiyorum
en son 2 gibi salatalık yedim yattım biraz önce wc ye kalktım yine açım
salça ekmek girdi bak aklıma azıcık yiyim bari

Catlaklarim mor renkli damara benziyor ama damar degil. Boyle sira daglar gibi siralanmislar soluma.

ay ben bugün doyamadım sabahtan beri bişeyler yiyorum
en son 2 gibi salatalık yedim yattım biraz önce wc ye kalktım yine açım
salça ekmek girdi bak aklıma azıcık yiyim bari

Ben de az once wc ye gittim ve ben de aciktim. Bir seyler atistirdim ama karnim gurulduyor hala.

Son düzenleme:
bende de fena çatlak var ya
ilk kızımın kafası aşağıdaydı karnımın alt kısmını komple çatlatmıştı.. bunun da kafası yukarda e göbek deliğimden üstünü çatlattı karnım baştan aşağı çatlak artık..

kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?

evet canım bende hala kullanıyorum doğum anında bebek annedeki tüm depoları boşaltıyor, oyüzden de lohusalık sendromu ortaya çıkıyor bunu engellemenin en güzel yanı doğumdan önce ve sonra bir süre daha bu ilaçlara devam etmek, Anne çok fedakar ne var ne yok bebeğe veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…